Új operációs rendszeren dolgozik a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos arra gondolt, hogy SEMMILYEN védelmi szoftvert (antivír, tûzfal) nem ajánl windows alá, mert ugye az lassítja a gépet.
Hát... ezen is el lehet gondolkodni, hogy mi alapján gondolja 😊
Komoly szakmai érv.
"Meg a biztonsági sz@rság sem ami az sp2-nek a hülyesége."
Nem azt reklamálta mindenki évek óta, hogy nem elég biztonságos a win?
Hát most alapból megköveteli a firewall+antivir+update kombót, és ezzel szépen rákényszeríti az átlag júzerre a biztonságot. Ráadásul nem csak MS szoftvert fogad el.
Aki meg elég advanced júzer, az könnyedén kikapcsolhatja az egészet.
"Attól nem lesz nagyobb a biztonság, mert a M$ azt mondja."
Attól lesz, hogy van firewall+antivir+update, és az win erre figyelmeztet.
"meg érezhetõen lassítja a gépet."
Én nem érzem. Mit lassít, hol?
Hát igen 😊 Norton, McAfee és társai futás közben mintha nem is lennének <#taps>#taps>
Meg a biztonsági sz@rság sem ami az sp2-nek a hülyesége. Attól nem lesz nagyobb a biztonság, mert a M$ azt mondja. meg érezhetõen lassítja a gépet.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Ez az SP2 beszólásod aztán tuti volt...
Ezt milyen advanced logikával sikerült kiszámolni?
Miven én nem vagyok programozó se, meg nem is értek hozzá, nem tudok értelmesen hozzászólni, mert jön néhány ember, aki jobban ért hozzá és elmondja, hogy Windows istenkirály fasza oprendszer.
Én csak annyit látok belõle, hogy nap mint nap használom elég sok feladatra (Net, CAD, Játék, stb.) Annyi jött le az egészrõl, hogy ha egy hangyaf****sznyi logikája van az embernek, akkor egy normálisan mûködõ rendszert lehet belõle összehozni ami nem lesz agyonpakolva vírussal meg nem lesz fullosan instabil. Jah, 1,2éve megy a winem, amikor elõször megláttam SP2-t azt mondtam az felejtõs, mert sz@r. NINCS SP2-m és semmilyen vírus, meg csunya féregprogram nem bántja a gépemet.
Szal a felhasználón nagyon sok minden múlik.
Amúgy régóta használom a win-t és szerintem szar.
Használtam már más OS-t is az meg jobb volt.
Ez az én személyes véleményem. Ennyi.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Hogy nem vitázunk. És ha valaki elkezdi, akkor jól leküldjük.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mellesleg ne legyen windows linux vita, sõt, már máshova is írtam: Hajrá MS, csináljatok nagyon jó OS-t, legyen erõs konkurencia, fejlõdjön a számítástechnika... Korrekt voltam?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
te aztán megmondtad a frankót! MS Word az OS😄
Nagyon sok júzert gép közelébe nem engednék, nemhogy megengedném neki, hogy másolgasson, meg felrakja a legújabb barbis dekstop témát.
Akkor most meséld el nekem, hogy melyik OS való az ilyen felhasználónak?
(Egyébként az ikonok átrendezése letiltható a win-ben)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Mancika utálja hogy át kell írni a dokumnetumait ezért csinál egy makrót😉)), ahogy azt az iszídíelen tanúta.
Megcsinálja a makrót, ami tutkó hogy a második dokumentumnál leáll is hibát jelez.
Mancika okosnak hiszi magát, hiszen papírja van róla, ezért a debug eksönt válassza, amire ugye bejön a vizsualbézik.
Nesze júzer kavarjál ha kavarni akarsz!!!!!! hehehehe
Mancika ekkor síkítva kirohan az irodából, az épületbõl, a világból.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
szerintem az M$-nek az volt a legjobb fejlesztése<#idiota>#idiota>
Pl: nekem alig fagyott le néha (és akkor is elég volt kikapcsolni a gépet, aztán meg újra be, de nem vinnyogott úgy mint egy winfos)
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
sorry, de kihagy6atlan volt 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Én is segg hülye vagyok a windózhoz (sajnos még mindíg nem látom át azt a struktúrát ahol a képernyõvédõ a médialejáccó és a regisztrieditor egy könyvtárban ül -- lehet hogy nincs is?😉 a logika viszont általában segít.
Sajnos a népesség fele ez irányban is erõs kihívásokkal kûzd!
Fõleg a 2-vel kezdõdõ személyiszámúak. Ez nem savazás, hanem ez sajnos tény, csak és kizárólag egy nõ lehet olyan hogy nem képes felfogni a könyvtárstruktúra eccerûnek tûnõ logikáját.
És azt mondom hogy ez nem az õ hibájuk, hanem azoké akik olyan OS-t hírdetnek ûberjúzRfrendlinek, ami nem az. Mert még logika sincs igen benne.
Ilyenkor jön az, hogy mancika na most idekattintasz a képernyõ jobb felsõ sarkába és elindul a program, feljegyezted a kis netoszodba?
(Persze ha az ikon átkavarodik a bal sarokba akkor már ma nem dógozunk! Tisztelt M$ fanok egy ilyen emberkének meséljetek a windózotok technológiai tökélyérõl!)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sorry kbupdate, meg nuclear, nem akarok balhét, csak télleg ne csesztessen senki senkit ok nélkül...
Thx
Érdekes, ez a hangya** tudás nálad sincs meg.
Az én gépemen sincs vírus, se win, se lin alatt. És kész.
Persze mondjuk mikor tesóm közelébe került egy, 1 hét alatt teleszedte minden szarral... 😊
Próbáltam neki linuxot rakni, de a debian nem teccett neki.
Azt mondta sz*r a design-ja. Mármint az a Gaim-nek, neki MSN kell...
Szóval nekem is fenn vann mind2. De a linuxot jobban szeretem. (gyorsabb is, mert alapból nem swappel, csak ha kell neki, ellenben winnel, ami meg mindig swappel)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A lényeg az, hogy minden nap több linuxos user létezik a világon. A linux windows közötti elterjedtségi szakadék tehát napról napra csökken.
Ebbõl pedig az következik, hogy napról napra közelebb kerülünk egy emberibb számítástechinkához, ahol egyre kevesebb user hagyja magát szerzõi jogokkal, és szemét EULA-val terrorizálni. Ez a fõ cél!
CsabiDuke: "Az én winem lassan másfél éve megy szakadatlanul, 1-2 restartot kivéve. Amugy ki se kapcsolom a gépet. Nem omlott össze, sõt vírus sem támadta meg, pedig nagyon sokat netezek. Lehet hogy a win felhasználókat kellene lecserélni, és nem a win-t, mert tudod én is XP SP2-t használok!"
Ez is csak azt bizonyítja, aki ésszel használja a Win-t annak semmi gondja vele..
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Ez jó... pár millió user a világon igy pontos,,, kishazánkban max pár ezer.. <#eplus2>#eplus2>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Nyugtass meg, hogy Nuclear-t nem sorolod a hozzáértõk táborába.
a) ERÕSEN szépítessz az 1-2 restarttal.
b) Azok közé a Win felhasználók közé tartozol, akik nem rajkák fel a biztonsági frissítéseket. Ebben az esetben téged is le kellene cserélni...
Az én winem lassan másfél éve megy szakadatlanul, 1-2 restartot kivéve. Amugy ki se kapcsolom a gépet. Nem omlott össze, sõt vírus sem támadta meg, pedig nagyon sokat netezek. Lehet hogy a win felhasználókat kellene lecserélni, és nem a win-t, mert tudod én is XP SP2-t használok!
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
(Az arányok teccenek😉"
Valami ilyesmi lehet a hozzáértõk, és a tudatlan fikázók aránya.
Miért nem?
Katedrális és bazár. Ajánlott olvasmány ezeknek az embereknek.<#nezze>#nezze>
Egyébként pedig... A win tényelg teljesen újra kéne írni szerintem, és koncepciós váltásra is szükség van. Szerintem. Nagyon eröltetik azt, amit windows-nak hívunk. Szerintem számos dolgot át lehetne venni, mert jó megoldások.
És remélem az elsõk között lesz a win EULA, mert az bicskanyitogató...😊))