Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speares jégen van sok 😊
1ébként gondolom azért van sok garment mert pro homi xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

eu-s mágus, rugó nak lesz láthatatlanság , de kíniaikanak nem !

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nah... vége a vizsgaidõszaknak 😊
1) Kínai karinak csak láthatatlanság felfedése lesz. (új fire skill)
2) A 90es cold nuke fele akkorát sebez mint a 83as fire nuke
3) Szerintem a prot a nyerõ választás 90es nukernak, bár marha sok garmentest látok
4) Speares nincs valami sok.

Nekem spec a fire+light+bicheon van (lesz).
fire/light 90, bicheon 80, cold 40.
Így megvan a marha erõs fire nuke, a lightning jó buffjai, és a mana shieldbõl is 30%.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

IfjuSkywalker
Szerintem semmi gond nincs egyelõre a választással, fire vagy cold.
Marad 80on a cap, ergo 80/80/70/70 buildek maradnak....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

hát, ha láthatatlánsaág felfedezése skill lessz 😊, akkor valószínû h lessz láthatatlasnás is

botforum.co.cc :p

Rolly
amúgy gondolom a mana shieldet stresnek nem kell használni ugye? 😛 tom hülye a kérdés amúgy mért nem inkább a force ba rakták a mana shieldet? az inkább oda lenne való

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
csak az utóbbi vaalhol azt olvastam hogy a fire skillek között

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

kínai karinak lesz láthatatlanság skillje?, vagy csak láthatatlanság felfedése lesz?

Lord Nomak
Relatív, nekem még mindig van 40k sp plusszom xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

<#taps><#taps>

Imadom ezt a jatekot, 20db elixir, 20db 8-as lucky power, 0-as kard. Zsenialis.

ott szerintem tök mind1 😄, 1 óra alatt elvisznek mindent😊(fél óra ha 10-20 közötti a cucc^^) de forgalmas helyekre, ahol biztos mindenki megfordul, pl blacksmith, vagy a potisnál, vagy még talán a lovásznál, meg a fõkapu

dragon11
Janganba mondjatok egy jó stallozó helyet.Köszi.

HencStein
Remélem most örültök hogy az eddigi sp farm nem ért semmit mert megint kezdhetitek elöröl az egészet .D MUHAHAHAHAHA

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

WuFraZselic
érdekli a halált a mobozás, a pvp a lényeg. namost phy def és mana shield VS mag def, erõs nuke és imbue, fire shield... hát nemtom... fire lesz ebbõl asszem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
de, mala volt az 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

llessz lvl80, ksroba én is néztem^^(szvsz)

Maala
úgy értem, ha már 1 nuke-ból nem hal, akkor nem mind1, hogy a másik az fire, vagy cold nuke?

u.i.: vajon 79es, vagy 80as skill lesz a maximum? :-s (gondolom 80as, mert 60nál is a 50as volt. vagy nem. rég volt már, de tényleg. :-/

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
mobok nem mind1, mit kapnak?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
remélem nem Maala ütötte. xD még a végén vmi unique-írtó állatot faragsz a karimból, de én nem akarom. xD

Maala
miért vettem volna magamra?
csak a nyílvánvaló hülyeséged ellen tiltakozom. "jajj jajj pont azt az 1 szervert kihagyták." vagy mégsem.

WuFraZselic
na jó most szophat le a kibaszott geci játék, 5 órát vártam baszott yarkanra, rámspawnol arénába, egyedül ütöm, erre network insecuritys kibaszott geci üzenet. elmehetnek a picsába

WuFraZselic
de akkor sem elég 1 nuke nukernek... mármint a light. mert a cold az szánalom lesz dmg-ügyben megintcsak. szóóval... a fire meg akkor is a 2. legfaszább lesz, 80as skillekig a legerõsebb nuke megint a fire lesz. aww, nehéz a választás 😛

Lord Nomak
Ha garment akkor tuti hogy coldot rakja fel magára. Nem hiszem, hogy sok phy attackot bírna ki valaki akinek 3000es a mag def de 500as a phy def. Próbáltam már kieszedegetni videokból a buildokat és a legtöbbnél azt láttam, hogy fire, cold, light, vagy bicheon, cold, light. Cold mindenkinél ott van mana shield miatt és light is persze. Tehát akkor vagy fire vagy bicheon van feltolva. De majd Darkspell elmondja ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

datango
netwörk esztabilizésön <#vigyor2> azt szeretem azt a szöveget mert mikor ugy dc zek ki nem halok meg :S direkt azé van 😄

dragon11
Ledobott azzal a hülyeséggel,hogy a netem insecuirity vagy micsoda😄Most írta ki elõször,ez micsoda?

dragon11
Köszi!Így teszek.

A Shield nem csak blokkol hanem védelmet ad szal ha épp nem blokkol,akkor is kisebbet ütnek rád. + tudsz rá tenni str,intet ,critet szal kisebb az esély higy critet kapsz stb. És úgyis nukolni fogsz és szerintem nem olyan nagy a különbség sword és spear sebzése között .Veszel egy jó mag atack %-os swordot azt kész.

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Es benne van a pakliban, hogy blokkolhat is.

Ez igy van😊 ugyanakkor a pajzs nem keveset ad hozza a phy es mag defhez. Azonos minosegu felszereles mellett egy speares INT eselytelen egy sword+shield INT-tel szemben.

Rosszat írtam SWORD!!
De ez nme olyna egyszerû azt is nézd hogy a spear nagyobbat üt minta Blade! az igaz hogy a shiled blokkol de nem mindig!!
Full INT-nel spear vs sword? Ez nem kerdes. Sword+shield. Egy intesnek nem mindegy, hogy plusszokat kap a vedelmehez es meg blokkolhat is a pajzzsal.

VGA driver update, DirectX

Be legit!

dragon11
Csak azért kérdem,mert legelõször spear-ral kezdtem és erre szoktam rá...Megéri-e váltani(Mellesleg a spear tetszik,de a sword is elmegy valahogy ha az jobb lesz high levelen akkor ok)...

dragon11
Akkor biztos jobb nuker-nak a sword+shield,mint a spear???(Mert lv15vagyok és sword-del megyek,de gyengébb mint a spear-os mert egy soul spear move-val megöli a szörnyet).Szóval akkor lv32körültõl jobb a sword nem?Bocsi a hülye kérdésért de még új vagyok.Köszi a választ.

WuFraZselic
ksro-ban hogy néz ki egy 90es nuker?
sword/shield: bicheon, light, fire vagy bicheon, light, cold?
és garment gondolom nemde?

Nem értem... miért ne lenne jó a hybrid??
Neki is nõtt a sebzés elnyelés, szal õ is csak erõsebb lett..

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

byzhouse
az nekem si szokoz lenni (ritkán én bezárom azt csá és indulhat a game 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

segítenétek skacok haveromnak van egy ilyen problémája hogy kiírja a silkroad indításnál állandóan ilyen sok kérdõjelet és a számítógép adatait az miért lehet!reélem valaki tud segíteni elõre is kössz!
dragon11
Na lol nem megy sro....A host-ba bevan írva minden úgy ahogy kell mert gameltem még tegnap,kivettem nem jó,ez a netem lesz....

olvasd vissza a hozzászólásokat és ráfogsz jönni mindenre

/inaktív/

byzhouse
lemaradtam miröl beszéltek?? mind1 majd világítsatok fel amugy Doomista mé nem nem tudsz gamelni??

miért jött témába a mana shield ?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Doomista
nemtok srozni <#rinya><#rinya>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

a mana shield sztem ugy fog menni h rád vágnak 3K-t akkor le vesz a manádból 3K-t de a hpdból nem vesz le 😊))

datango
<#szomoru1><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>okk😞

inkább h kinek menynit ér a játék...

/inaktív/

Jaj, látom ,magadra vetted 😛 Amugy a sok boter azért nem rinyál mert nyilván leszarja h mikor játszhat hiszen úgyse handgrindel.. Mikor nincs otthon is nyugodtan fejlõdhet, szoval neki ez az 1-2óra tökmindegy.. Nekem azért más a helyzet. ha belegondoltál volna, te is erre jutnál.. amugy tök kemények itt az arcok akik 70+++ os karival feszítenek, de lvl40óta csak bot szaladgál, aztán meg vihog h bevert, mert kisebb vok jócskán.. Hááát nem is tudom kinek mennyi esze van..

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

nem igaz -.-
nah lesz két "faj" EURÓPA ÉS KÍNA (ez már van ^^ (mármint kina XD))
Kínának bejönnek a skillek 70-80ig
Európai karik ha benyomják az s-t tök más lesz nekik
lesz Meele mastery- Harcos,Rugo Caster mastery- Warclok, Mágus, és Buffer mastery- Lantos, Pap
kínai kari nem tanulhat eu-s skillt hiszen nem is láthatja és eu-s sem kínait
emiatt fireben bejön egy új skillsor amiben fel lehet fedni a láthatatlanságot
illetve ijjásznak is bejön egy faxa új skill lvl 25 tõl ami olyasmi mint a kardosnak mikor 4 felé dobja a kardot (30 as skill)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zaylka
El kell hogy keseritselek de utánnajártunk ennek az egésznek, és az már nem kérdés, hanem tény, hogy õk hivták a Heavent (nesze neked barátság). Erre még azt mondom, no problem, aki alattomos az alattomos, de hogy azért hivják õket mert elõször maga a Voyage akart betámadni minket és csak azért nem tették, mert féltek tõle, hogy kirugod õket, elég durva!! Mivan Sky, ha nincs otthon a macska cincognak az egerek. Fogd vissza õket, mert esküszöm, ha csak poénból odajönnek thiefbe én agyonverem mindet, teszek rá, hogy magyar vagy sem. Aztán hivhatják a wnx unit is az se izgat, de mond meg a "kedves" klántársaidnak ha be akarnak támadni tegyék, lehet próbálkozni, de hogy csak azért hivják VietNukert mert õk maguk fosnak elég aljadék dolog volt...Eddig nekem spec semmi bajom nem volt veletek, még a botos emberekkel is nagyon jóba voltam, de egy ilyen mértékû csalódás után, elkezdtem átértékelni a hozzátok fûzött barátságot. Vgay dumáljuk meg, hogy nincs béke és ölhetjük egymást, vagy akkor ne és az ilyen aljas embereket tedd ki a klánból, aki csak azért hiv scammer kölyköket, mert õ maga fél megtenni azt amit eltervezett. Vagy legyen vár a pucájába vagy maradjon a seggén...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc