Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
botforum.co.cc :p
Moderators
Beta Testers
These are the top 10 most active members on our fourms and they have been chosen to be a beta tester on our new server.
IMPORTANT: The 10 members listed above need to post here stating wither they CAN or CAN NOT be a beta tester. If you do not post with in 5 days of this post date, then you will be removed from the "Beta Testers" list.
Beta testing will start: 7/2/07
Thank you and congratulations to all of you!
muhahaha 😄
http://z4.invisionfree.com/BOSservers/index.php?showtopic=101
itt a link ha nem hiszed el^^
pap,warlock, és mágus között gondolkozom, ezek közül 2 valamilyen párosításban (úgy tom 2 kasztú lehet a kari), de igencsak pap-warlock lesz, ezek legalább akkor is életképesnek tûnnek, ha épp nincs pt...
Azt is hallotam, hogy valameik kari fajta, pap vagy mágus, vagy nem is tudom pontosan, de jobb lesz mint a intes nuker jóval..
1áébként mivel kevés a "csapatérzet" és ugye eu-s karik csaptabna jók sokan ababhyagják (pl 20 seces poti)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1ébként hiv oldalor fordítottam, és sa játkban is 25 ös ^^ XD de hiv oldalon 24 akkor a 24 ^^Mangyang is Mangyarg XD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
macska kellet volna ide én mondom
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
itt még kicsi volt 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(frost és light nem biztos😄)
Ivy meg egy kis köcsög, Holy tudna mesélni róla 😄
Soha az életben nem ölöm többet, az hótziher.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
1szer sétáltam erre 1szer csak ott volt és ütik 2en (!!!!!) mondom miez? jééé kerbi 😄
sakk-matt 😄 25 és kész 😛
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ez ilyen effectes mint a papirusz ^^
Remélem korlátozzák átjárást mert eu ban is vanank Ong ok és oda lehetne sok botot rakni :S (bár 1szer fel kell engedni a korlátozsát)
meg ugye sok unique monci amiket a pap miatt hamarabb ölinek meg (bár szó-szó kerbi is 25 ös és nem 20)
-Fia anyád már vár
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Aegen lvl 24 farm kb 15 k sp
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
sztem mivel nem lesz még Western Asia, és cap 90, ezért egyenlõre max teleporton keresztül lehet majd átmenni az új területekre, pl trade-t nem lehet lenyomni Janganból Isztambulba. méééég, ami késik nem MÁVvonat!
bár a legjobb megoldás az lenne, ha csak Eu karakterek tudjanak átjönni Kínába, fordítva ne...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Gondolok itt arra, hogy a kínai karik és európai karik átmehetnek-e a másik területére. Elég nagy butaság volna, ha a kínai karik átszabadulhatnának Unique-ot ölni Európába...
A másik ami foglalkoztat, szorosan kötõdik az elsõ kérdésemhez. Lehet egy partyban európai és kínai kari is?
hát én is uyg tervezem hogy fire light bicheon 90 és cold 30 (asszem 30on jön be a legelsõ mana shield) prot az is stimm mert hybrid vok, de... szóval a 9d prot ugyanolyan homis mint a 9d garment, szal akkor már inkább garment. ugyhogy kösz széepn Dark 😊 hála
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio