Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
mondasz egy idõpontot, ameddig még SZERINTED tiéd lesz az account? csak úgy, a vicc kedvéért. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ja én az inv123 user vaok^^

botforum.co.cc :p

Game Master
m0ore4ustin391 Mascot

Moderators
poprocks
Cexy_Neko

Beta Testers

KoGfTw
inv123
SROfanboy
Hawkins
TheZodiac
martz
docktersommer
omgowned
joffess
Bio_Evil

These are the top 10 most active members on our fourms and they have been chosen to be a beta tester on our new server.

IMPORTANT: The 10 members listed above need to post here stating wither they CAN or CAN NOT be a beta tester. If you do not post with in 5 days of this post date, then you will be removed from the "Beta Testers" list.

Beta testing will start: 7/2/07

Thank you and congratulations to all of you!

muhahaha 😄
http://z4.invisionfree.com/BOSservers/index.php?showtopic=101
itt a link ha nem hiszed el^^

+ ha fegyóváltogatás ott is müxik, pvpben nagyon lehetne vele szopatni az ellent skilleket elnézve, de egy warlock-wizardal lehet még inkább XD

eu nekem is tetszik, indítok majd európai karit biztosan, sztem csapatjáték miatt nagyobb lehet vele játékélmény mint kínaival (grindelés sem olyan unalmas), és talán nem kell több 10k Ft-ot elkölteni, ha rendesen akarsz fejlõdni vele...

pap,warlock, és mágus között gondolkozom, ezek közül 2 valamilyen párosításban (úgy tom 2 kasztú lehet a kari), de igencsak pap-warlock lesz, ezek legalább akkor is életképesnek tûnnek, ha épp nincs pt...

ja, eus mágus sokkal nagyobbat nukol mint kínai nuker, de ahogy láttam videokat, már vicc hogy milyen könnyen hal, ha élsz addig, hogy megüsd halott...

Állitólag lapátra lettek téve a ksron a nem koreai játékosok, csak azok maradtak meg, akik ·beleolvadtak" koreais klánba...
Azt is hallotam, hogy valameik kari fajta, pap vagy mágus, vagy nem is tudom pontosan, de jobb lesz mint a intes nuker jóval..
Én meg csak azért is eus karit kezdek, mert a kínaist ott hagytam lvl 50-en, és a jó kis cuccit mind elajándékoztam teli volt 7 d-s sos cuccokal, és nincs kedvem újra kezdeni, erzért majd megnézem az eu-st, és ha bejön, majd játszok azzal😊
olyan elsz mint új szerver 😊
1áébként mivel kevés a "csapatérzet" és ugye eu-s karik csaptabna jók sokan ababhyagják (pl 20 seces poti)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Morphin
Hát "viccbõl" biztos...nekem nem nagyon jön be ez a középkori feeling v nemtistudom...sztem annyira már nem SRO érzete van az EUs kariknak meg maga a környzetnek is...én csak hogy megnézzem milyen tuti elkezdek majd egyet...de szigoruan csak poénból 😄😄

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

byzhouse
a **** Turkeyek sorra írtani kéne legszivesebben feltörném minegyiket azzal fenyegetek hogy feltörnek meeg iylesmik 1szer evszek 1 uj karit és le player killezem õket

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Hali, mit gondoltok, sokan fogják újrakezdeni eu-s karival?😊

nem ds a mester XD
1ébként hiv oldalor fordítottam, és sa játkban is 25 ös ^^ XD de hiv oldalon 24 akkor a 24 ^^Mangyang is Mangyarg XD

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
csak nem megnézted koreai oldalon? 😊

jó lett volna ha kutya kínia pet, macska (sima Tiger) eu-s pet de sajna nincs ien 😄 bezzeg pingvin van xDDDD

Doomista
aha,szal innen jött az ötlet.
macska kellet volna ide én mondom

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pokol kapujának örzõje 😊

itt még kicsi volt 😄

Doomista
akkor nem semmi lehet ez a pokol démona

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

24 es -.- 1ébként frostol,lightol, és lángszórózik az eb feje 😄
(frost és light nem biztos😄)

Doomista
tiger girln-el erõsebb mi ?

VV kerbi 24es 😊
Ivy meg egy kis köcsög, Holy tudna mesélni róla 😄
Soha az életben nem ölöm többet, az hótziher.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

nem durva 😊
1szer sétáltam erre 1szer csak ott volt és ütik 2en (!!!!!) mondom miez? jééé kerbi 😄

Doomista
valszeg mint ha a halál keresne fel

sakk-matt 😄 25 és kész 😛

Ivy 4 nagyon sokat spawnoltat elvieg 😄

500 dolcsiért eladom a karit 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
lol, tényleg, hát akkor mind1, lesz itt keresztbemászás... viszont kerbi 24es csak, icy meg 30as...

hát ezt fejbõl senki sem tudja xD ez olyan reflex szerû nûákunk, de vagy ctrl + click tárgya (össze mennyiséget eladj) vagy áthuzod (mint ikonokat windózban)

Lord Nomak
Nem nagyon vagyok itthon azért, de már tárgytalan sajnos.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

és hogy kell eladni tárgyakat kereskedönek?mert nekem nem megy?
byzhouse
vannék karaktert akinek van eladóója az írjon privibe de 52 fölöt legyen vagy ...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nézegetem sro_eu mappám hátha megvan saját térkép erre ez van ott 😄

igen

én is csináltam de az enyém jobb lett 😄DDDD
ez ilyen effectes mint a papirusz ^^

Hello.Azt szeretném kérdezni hogy egy tárgyat akármilyen kereskedõnek el lehet adni?és hogy?mert még nagyon uj vagyok ebben!thanx és hi
dragon11
De hogy jöjjek ki onnan,return scrollom nincs,semmim nincs a kariban minden a storega-ban van.....Majd megkérek egy havert adjon egy returnt...megoldom..

eredeti saját készítésû?!😄, látszik a saját, és a party member helye a térképen^^

térkép (sry minõség xar) amint látod Takla Powa 😄
Remélem korlátozzák átjárást mert eu ban is vanank Ong ok és oda lehetne sok botot rakni :S (bár 1szer fel kell engedni a korlátozsát)
meg ugye sok unique monci amiket a pap miatt hamarabb ölinek meg (bár szó-szó kerbi is 25 ös és nem 20)

Kõmíves Kelemen a fiának
-Fia anyád már vár

dragon11
õõ nem beépültem a falba senkise lát hol vagyok.Lol

dragon11
Grat Jojmax,grat silkroad csak így tovább...Janganban nyugati kapuban beszorultam egy bug-ba nemtudok kijönni...Grat...

HencStein
valameiknap rámirtál msn-n nomak aztoa se jöttél fel...

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

http://rev6.com/index.php?site=servers Thanks!!!

Aegen lvl 24 farm kb 15 k sp

WuFraZselic
azt nem vágom, hogy az EU hoyg lesz csatolva. mármint athens szerverre bemész és lehet választani h eu v izé kari? mármint. nem birja el a szerver kinát sem, eu-t végképp nem fogja

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
dammal? damage?

sztem mivel nem lesz még Western Asia, és cap 90, ezért egyenlõre max teleporton keresztül lehet majd átmenni az új területekre, pl trade-t nem lehet lenyomni Janganból Isztambulba. méééég, ami késik nem MÁVvonat!
bár a legjobb megoldás az lenne, ha csak Eu karakterek tudjanak átjönni Kínába, fordítva ne...

Zaylka
Elméletileg ugy tudom összeengedik de ez csak egy tipp...Amúgy ha normális ember módjára gondlkoznak akkor nem teszik, de mivel nem igy ismertük meg a joymaxot.....Szerintem egyenlõre nem lenne szabad összekapcsolni, mert szvsz 2 80 sima cuccokba(nem sosun, meg +9) már 72-es fegyoval igy is fél óráig ütheti egymást, ha ezekhez hozzájönne, hogy átjön egy pap és felbuffolja õket...Hát no comment...Az addig oké, hogy jönnek az uj skillek uj dammal, de a 72-es fegyo akkor is 72-es fegyo marad...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Tudni-e már, hogyan oldják meg Európa hozzácsatolását?
Gondolok itt arra, hogy a kínai karik és európai karik átmehetnek-e a másik területére. Elég nagy butaság volna, ha a kínai karik átszabadulhatnának Unique-ot ölni Európába...

A másik ami foglalkoztat, szorosan kötõdik az elsõ kérdésemhez. Lehet egy partyban európai és kínai kari is?

WuFraZselic
köszi szépen!
hát én is uyg tervezem hogy fire light bicheon 90 és cold 30 (asszem 30on jön be a legelsõ mana shield) prot az is stimm mert hybrid vok, de... szóval a 9d prot ugyanolyan homis mint a 9d garment, szal akkor már inkább garment. ugyhogy kösz széepn Dark 😊 hála

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio