Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Valaki elmesélné nekem paypal-hez hogyan lehet hozzájutni,és hogyan lehet venni silket??És magyar forintba a silk árakat?Nagyon megköszönném a választ.

dragon11
Nefélj..nekem sem adta be...Menj a bandit tetõre ott gyorsan fogsz fejlõdni😊

hi all megtudja valaki mondani hogy mért nem engedi felvenni a Clushan dühét vagy mit amikor állítólag 200 Bandit bowmant kell ölni. Odamegyek nincs felette semmi sem rákattintok csak fegyvervásárlás ill vége a beszélgetésnek. Ez miért van mert mikor olvastam magyar oldalakon ennek nincs elõküldetése vagy mégis.??? pls help
dragon11
Engem meg az X-Fire vágott ki.....................az sro exe-jével és egy upload gomb....Megnyomtam és kivágott sro-ból,mi az orvoslásrá?:S.Thx választ.

Oké, elnézést kérek, csak picit felboszantott a helyzet!😞
akkor csak napközben használdd, ennyi, ha csak 20mill gold volt akkor pénzt nem buksz rajta tehát minden ok...

de sztem álljunk le mert ránkszólnak... 😄

A NET nem folymatos müködése maitt vanna ka dck- 100 %:S
tör megvolt,m silket 5 napja telepítettem szall😊 botot is most üzemeltem be 5 napja
nez miatt ne aludjak? telofmat nem fogom fél órknkáént csörgésre állitani, áljon már menet, az idegesit nem igaz hogy nem tud normékisan müködni, múltkor felhívta nõvérem az üzemeltetõket, és aztmondták hoigy ne mtudnak mit csinálni vele, inditsuk úrja modemet azt jóvan... ja persze, ne arról van szó hogy elmegy net 5 per,ce csak egy picikét megy el,,😞
gondolom a prémmel ugyan úgy lefog vágni, napközbe mégtom figyeli a botot, de éjjel nem..:S
egyébként töredezettségmentesítés, esetleg silk újrarakás, bot újrarakás, winfos újrarakás, hardware megigazítás stb..., jó szórakozást....

figy éjjel 3-ig fiygeltem a botomat, nem volt dc 6 órán át még csodálkozam is 48%on voltak, lefekszek aludni, felekelek 10kor, ésn ézem dc, és 53%on volt, tehát nem sokkal rá mikro lefekdütem dczette karim, most mit csináljak mond meg, a többi bot vígan öl dc nélkül, engem meg folyamatosan levág😞
msot fogom megvenni 20 millért mert mire felérek a játékra teljesen megõrülök😞
ja meg éjjel 4 kor nem tudok bejunti csak 5ödszörre, enyhén szánalom az egész:S
nem tom mi rákot csinálnak annkkro ,csak ara tudok golni hogy rengeteg botot állítanak estére be, normál játékosok, nem csak simán botkarit, amit arra terveznek, tegna peste is környkémene 5 karit állítottak be amik rendes cuccokal nyúlal farkasal, klán logósan unió logósan botoltak:S
ha már botra nem sajnáltad pénzed, akkor vegyél mellé prémium tekit ha mindíg dczel, hogy legalább ki tudd használni, aztán mikor lejárt, eldöntöd mi lesz....

ANYNIRA DÜHITõ, mert kb fél óra míg visszatudok jutni. és elöbb dc, utána fél óra mígg visszaengedett, elkezdtem a stallt beállitani, és kidob ?????? a gép, amit régebben is csinált..
bocsi, de sétbasz az ideg már:S:S net is nem tom mit szarakszi kegyfoltába mért nem tud reggeltõl estig folyamatos norlisáan üzemelni, ösze v issza van, egsszer van jel egyszer nincs jel, de csak kis idõkre megy el a net max fél percre, de annyi elég hoigy éedojbon a szerverrõl, mert nem érzékel ia netet, nem értem hogy másnak tökéletes az internete? reggeltõl estig folyamatosan jön jel megállás nélkül?😮
A LEGJPOb hogy cable világít onnan jön a jel foylamatosan, a power is annak is mindig kell, pc meg nem ég csak villog, arra tudok gondolni hogy azza van baj, elvileg nem óakkor dc-ztet m hogyha a net nincs? tuti net lehet hunyó mert megnyitokakkor egy veblapot a lap nem jelentihetõ meg, és figyelem a modeme, és kimenõ bejövõ jel nem villog 1általán és kiáll a stllból és dc:S
bazz a tököm tele van már az egészel:S:S:S
eddig, elindito ma botom, és kb fél óra után dc, elveszik másfélóra, és egyfolyába ez van, van mikor 6 óra játszás után dc, van mikro 5 perc után dc, csak dc dc dc, msot is dc-t kapzam, utána fél óra múlva visszaenged, mahd belépek, és nagyon dolgozi ka gépem, nem tom min.. és utána kidob??????????????????????? ezzel, és számítógépem adatival, mi szarzt csináljak?Elmegy netem egy 10 secre, és valszeg azért dc-tet, mi a rákto csináljok? villognak modem lápmái rendesen, és már nem tok mi tenni, a szolgátatót felhívom, ne mtudnak mti csinõlni vele, ez va idõként kis idõre elmegy.,.. reggelig ne mtudok stallozni, beállítom a stallt regere tuti dc, 1-2 kivétettel, feleslegesen megy a gép, kurvár idegesitõ hogy ez a helyzet, ????????????? mit kezdjel azzal, az is sûrûj jelentkezik_:S
dragon11
Mi a fa**-van ezzel a szarsággal,az x-fire az sro client exe-t upload vagy milyen képernyõ jött ki és sro-t meg bezárta...Najó akkor uninstall x-fire😊.

datango
ma azt álmodtam hogy megnyilt europa és volt valami nagy barlang amibol kiszabadultak a nagy szörnyek és átjottek hotan környékére.. feszt és megoltek mindig ...😞(:😞😞 réémáálllmok

Maala
sztem várd ki a végét, lehet, hogy a sima alap gold/silver ticketet veszik ki, és nem is az SP-t... majd holnap meglátjuk.

Rolly, ez a bug nem olyan bug, amitõl nem indul el az SROd, ez csak szimplán 1 grafikai hiba...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sp tekiért kár, valszeg nem fogyott úgy (az amúgy drágább) gold tickett...

nem hinném hogy ilyesmi valaha is lesz isron, pegig hát megérné nekik, akinek van lóvéja megvenné pénzért, és adná goldért, így több fogyna, mert +hozzájutna olyan aki amúgy nem vesz silket, vagy nem annyit, de hát ez a joymax, 1 cég, mely lekorlátozza mennyit lehet naponta vásárolni nála...<#bohoc>

Rolly
de már mindent megpróbáltam más már nem segíthet csak a windows install?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Maala
wind bug, még benne van, lásd deg6 garm male kesztyû

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
sztem igen, csak a már elindítottat tarthatod meg...

Rolly
régebben mitnha olvastam volna hogy ha vmi hiba van a játékba de jön 1 update az kijavítja vagy mi ez igaz?

Zaylka
És ha valóban kiveszik, akkor ha most mondjuk veszek 2-t és megtartom az inventorymba akkor onnan is kitörlik??

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Ezt a nyomorék joymaxot, akarok silket venni, kiírja hogy php hiba, ha kattintok frissíti az oldalt, rányomok, erre kiírja hogy ma már nem tudok többet venni, várhatok még 4 órát.. eszméletlen faszláma dolgok ezek felõlük.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Zaylka
Akkor tényleg kiveszik az sp tekit az item mallból? 😞( Ha igen én nagyon nagyot szivok....

Maala
jajj kussolj már a hülyeséggeiddel, miért kell hitegetni és hamis infókat terjeszteni a nép hiszékenyebb részének te tahó?

nem ! elvileg az lesz h lehet stallozni majd öket és jön az eu is szerdán vagy kedden!
Maala
Weekly Server Inspection Notice

Date : 7/2/2007
inquiry : 360

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Inspection Period : 7/3/2007 15:00~19:30 Silkroad Standard Time (4 hour 30 minute duration)

- Compensation Event is to be ended
- Skill Gold Time Event Ticket is to be deleted

mi van, törlik a Gold SP-ticketet?

Maala
ha delevelezel és újra szintet lépsz megint elõjön.

Azt az ablakot ahol kiirja milyen küldetésket vállalhatok fel csak egyszer hozza be többet nem tom elõhívni?

Rolly
bassza meg magát a silkroad ahogy van!!! újratettem és még mindig szar és tegnap semmi baja sem volt a kurva életbe már

Rolly
most rakom újra majd kiderül ...

Húh.....nyomj egy Ad-aware -t, Spybot Search&Destroy -t, Meg egy RegCleanert. Ha ezek után is gáz akkor op renszer reinstall....mert gondolom az sro-t gpróbáltad már újra rakni.

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

már megint ? xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rolly
pls valaki segítsen lehet hogy énis bekaptam vmi vírust mert belépek az sro-ba és csak a hangokat tölti be de semmi mást nem látni még be se tudom zárni ha meg a jó öreg ctrl alt del-t használom beszar a gép mitcsináljak? tegyem újra?

ááááá, télleg, így elnézni, végülis csak jobb és bal oldalt keverem, nem nagy ügy...<#idiota>

Maala
<1 szint, vagy másfél-2?

Kryon, Isyt ölt, ha nem esett volna le. 😊

u.i.: Die Hard 4 nagyon baba kis film. 😊

Tatyla
szép nagy kép,gz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maala
még a sosun glavie-ja is thiefbõl esett neki állítólag. 😊
de amúgy jó fej asszonyság, én bírom.

Darkspell megtanult koreaiul? XD

brekk

isy 😊

botforum.co.cc :p

de õ már akkor max lvl volt mikor én kezdtem....

nálunk ennek az 1 nek 😊

Zaylka
Ez divat, hogy minden nagy thief nevének köze van a télhez? 😄 Nálunk is van thief az meg xxSnowxx...^^

hát ez télleg láma kérdés volt (értelemszerû sztem) 😄

autopoti van, hogy tölt és van hogy nem, ilyen az õ természete....