Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
FAQba a host szarul van beírva, szal azt még megértem. amúgy írd be keresõbe, hogy "host joymax", és meglátod, hogy kb uccsó 20-30 találat ugyanaz, mindig csak megkeresem, ctrl+c/+v, és "mehet" gomb. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Na mára is megvolt a vélemény nyilvánítás, most már jól érzem magam. Ha kérhetném azért páran gondolkodjanak el mielött valamirõl témát nyitnak, vagy kommenteznek valamit mert hát a káosz az megy itt de más nem lassan.
Akik meg újak itt azoknak FAQ és KERESÕ. De ezt azért belehetne írni szabályzatba bot helyett, mivel botról egyre több szó esik mostanában.
"Keresõ használata kötelezõ !!! "

thx, have fun, Maala & Zsela ownoljátok Athenst :*

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
wind2, wind4, water4, earth6, earth4(?), fire2... kb ezek az elementek kellenek nagyobb mennyiségben a népnek. (legalábbis nekem fire 2bõl elkélne vagy 10k, de lusta vok bevásárolni xD)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
noobok alatt nem az "új embereket" kell érteni, hanem azokat, akik nem tudják használni a keresõt, FAQot.

példának itt volt kb 1 hete Pari (asszem ez a nickje), aki tök normálisan elolvasta a FAQot, és utána kérdezett. ha mindenki ilyen normális lenne, tapsikolnék örömömben. 😊

Lord Nomak
Kocka duma. Ok. Értelmiségi vagy mi ? 2 diplomád megvan már gondolom.
Tudod mire mondtam a noobot ? Szerintem nem, akkor meg nem kell kommentezni. De azért elmagyarázom.
Allul van egy olyan rész, hogy: "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra"
Tehát, magyarázd el nekem, miért kell minden második újonnan jött embernek megkérdezni és beírni azt, hogy " nekem nem megy sro mit csináljak ? " kap egy olyan választ, hogy hostot írd át, aztán átírja, majd leírjuk hogy FAQ is tartalmazza, aztán meg azt hiszi hogy mi utáljuk õt. Amiben van is igazság, nem azért vannak itt az emberek hogy replay módban jöjjenek fel, hanem beszélgetni. Azt meg hát ilyen nagyon ügyes dolgok mellett nem igazán lehet.

Maala
te most lezártad a témát, vagy még 3 oldalt sírsz, mert DC van? felhívtad szolgáltatód, majd kijönnek holnap inspection alatt, happy lesz az élet. továbbiakban írj privát dühöngõ üziket magadnak. xD

dragon11
Szerintetek megéri megvennem a fire1-est 5000db-ot 500k-ér?Ha igen,mennyiért tudnám eladni?Köszi a választ.

dragon11
Köszi.

Lord Nomak
És mielött valamelyik nagytudású ember leszólna engem valamiért. Igen botolok, igen már fél éve, igen 3 karit csináltam meg botból ez idõ alatt. Igen elköltöttem botcardra kb 20k hufot, silkre meg vagy 50k hufot. Van/volt egy 69es, 73as és most egy 28as karim. Még sem azért csináltam meg õket mert a szarráfarmolt botolt kari az élvezet nekem, hanem mert tudni szeretném milyenek azok a buildek. Egyébként meg az esetek 80% amikor privátot kapok válaszolok mert gép elött ülök és sro-val foglalkozom nagy részben.
Tehát azért itt is lehet különbséget tenni. Azok akik bevásárolnak apuci master kariján 1 bil goldot, vesznek havi 2k silket és nagy a pofájuk tényleg lenézendõ létforma, de az aki normálisan játszik szerintem nem az és nem kéne õket baszogatni. Mert nagyrészünknek legalább van fogalma a játékról, van játéktapasztalata és tud segíteni bárkinek ha kell.
És van egy olyan érzésem hogy akik SM-re vannak regisztrálva több mûhely titkot tudnak mint akik legit playerek. Én is sm-et használtam 1 hónapig de nem azért regisztráltam oda, csak olvasgatok és informálódom aztán tovább adom az infót ha tudom.

Ezen amikor ilyenekt hallok hogy jönnek a "noobok " én ezen derülök 😄 mekkora kocka duma már bocs

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Maala
ezen a "tele leszel sunnal" dolgon mindig jót derülök. x)

Lord Nomak
Az egész bot témában nekem az tetszik igazán, hogy mindenki olyan okos és értelmes és fikázza a botter playereket. Egyszer nem olvastam még arról itt, hogy clientless bot a téma, csak az hogy botter játékosok és miattuk nem lehet bejutni szerverre. Azért mert a bottereket könnyebb megtalálni és lefújjogni mint azokat akik goldal kapcsolatos oldalakat müködtetnek hát gratz.. Egy játékos 1 botot használ, max kettõt egy szerveren. Igen, ezért laggol egész nap az összes szerver, ezért crowded mindegyik, ezért nem lehet játszani. Nem a clientless miatt ami felvisz 10 botot és nulla a gép igény használata. Végülis.. tényleg.. Nem a bottereket akarom védeni ezzel, mert értelmetlen, meg nem is akarom, akinek köze nincs bothoz vagy csak a "hüdenagyapofám mert lvl80 vagyok 1 hónap alatt" kategóriába tartozik az inkább ne kezdjen el botról beszélni szerintem.
SM fórum is ott van, lehet szedni 4 dolcsijé botot az tény, van magyar viszonteladónk is ez is tény. De mind a kettõ fórumon néha olyat is lehet olvasni amit itt nem. Sõt, SM fórumon a szint és itt a szint ég és föld. Ottaniak informálódnak, beszélgetnek, tippeket adnak egymásnak. Itt meg jönnek a noobok, felteszik azt a kérdést amire 68124679 alkalommal már válaszoltunk, megy a youtube videó vadászat, az eu és ksro téma meg a bot téma és kb itt kifujt a dolog.

na písz.

Maala
au elõbb írok aztán olvasok. xD

Maala
mert annak az elõküldetése a 20 bandit map megszerzése, annak meg az 50 bandit megölése...

Lord Nomak
Még szerencse hogy azért privát fórum mert cw zárolja idõközönként és elkezdi likvidálni a nem oda tartozó embereket. n1

hát az igaz hogy nem a grind a játék én sem csak azt csináltam 😄 tradelünk,hunterkedtünk,pvpztünk,thiefkedtünk és elvoltunk ,és nem játszottam sokat a max napi 4-5 óra volt
Szóval nem csak akkor lehet el az ember ha lvl80as ezzel azt akartam mondani 😊

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

ment re priviben

/inaktív/

Persze, ha még csak 1 dc lenne, dejó lenne!
Sokkal többet játszottam, mint botoltam, és továbbra is játszok is, meg esténként botolnák, de mivel ez a szitu, így hanyagolom1 darabigÉs most is játszok RENDESEN, és qrvára idegesit a dc, meg már írtam hogy stallozás közbe is egyfolytába dc.
Különben a sok botos sunyul, ma is elkezdi 1 gyerek, botolsz tényéleg?Modom, hát most probálom ki,, elkezdi, hát kileszek csapva a guildból, 1 perc múlva -Õ--> én is botolok lvl 40 óta, csak halgatnak mint sír hogy senki ne tudjon róla meghuzzák magukat 1 jó kis sarokba ahol ne migen járnak , és ott elvan, és szépen sunyul:S
nem a grind a játék^^ de téma lezárva priviben írhatsz választ😊 a hangdrindes lvlhez meg grat

/inaktív/

Megható.

jajdeszar... azért akarom kipróbálni h lássam h banolnak e... derossz 😄

/inaktív/

Ebbe az a kurvára vicces hogy egy botter sír a dc miatt . Nem a normális játékosoknak kell sírniuk mert nem engedi fel õket a szerver mert tele van botterrel ...áááá nem...
Egyébként arról hogy nem vagy "kocka" mert botolsz ... ááá minél elöbb nagy akarsz lenni hogy megmutassad hogy te vagy a valaki. Ha nem akarsz játszani ne játsz nem kötelezõ szerintem,és hagyd meg a hylet olyanoknak akik játszani szeretnének tényleg.
Én most lvl 61 vagyok és féléve játszok és leszarom hogy milyen lassan fejlõdök mert nekem ez csak egy játék.
És hogyha arra hozol áldozatot hogy befizetsz botra ,akkor inkább fizess be ticketre nem egy olyan ismerõsöm van aki tickettel vitte végig,és nem fél év alatt...
És bocs ha most ezzel idegesítettem valakit nem akartam csak ez a bot téma nagyon feltud idegesíteni.

Botéma lezárva!!!!!Nem hittem volna hoggy ennyire felkapott téma lesz na mindegy, LEZÁRVA!!!Senki ne írjon botos dolgot, hogy hogy müködik, honnan lehet leszedni stb. hogy mien l szánalmas alak vagyok, hogy jártatom a pofám, mert 20 percenként dz-ik és még ideges is vagyok, ez már tiszta függõség.😊 Ez tök természetes dolog, semmi probléma, nem kell idegesnek lenni!Persze akinek prémiumja van, az könnyen ugat, nem kell átélnie az idegbajt... na de én nem fogok botra is, prémiumra is, meg pet órára meg sp ticetre is költeni... nincs arra havi 12000 ft-m,nem szarom a pénzt😊Nem igen fog megtérülni a kiadás,(még felistörhetnek, bannolhatnak is bármi történhet, azt egy csomó pénzt kidobtam az ablakon.. na meg ha nincs idõm játszani, feleslegesen telik az idõ.Ezért inkább játékos goldból veszek mindent kivéve a botot.Most kezdtem, és persze nem viszem túlzásba, nem fogom éjjel nappal nyomtani.És rendesen is fogok játszani,nem csak botolni.
Tehát lezárom a botémát, és még1szer elnézést kérek, nem tudtam hogy ekkore indulatokat fog ez kiváltani 1esekbõl.<#szomoru1>
na másik hogy nem nyomom napi 24 órába.. nehogy azthidd hogy a bot elöbb kap sost meg sosunt mint az aki játszoik, tévedsz.. telejsen véletlen, még sima dropot is alig kapok, meg elixiriet, rengeteg pénzt, meg különbözõ recorvy herbveket meg elemenet alapanyagot, semmi més nem kapok.Annyira véletle hogy ki mit kap, lehet 1 héten kapsz 3 sos cuccot, mert ismerek olyat, utána fél évig kuss van nem kapsz 1 darabot sem..
Nem azért ülök a gépnél botközbe, mert nekem az kurvára tetszik, hanem "várom" dc-t, mert bármikor benyomhatja, és akkor ott szépen elveszik egy csomó idõ, és ezt meguntam, és szépen felhívtam a fibernetet, és intézkedtem hogy jöjjenek megoldani a problénmát.Másik hogy hogy stalllt is beállitám szépen minden, elmegyek 10 perce, visszajövök és dc, és ne legyek ide,g hogy utána újra 40 perca bejutás, mért hagyjm ott? jó játék és tetszik, lvl 50-ig szépen botolás nélkül felvittem a karim,csak lassú a fejlõdés és az ölést meg kissé unom, és ezért kezdtem botolni. nem vagyok kocka hogy nagy örömmel egésznap ölök miközbe full unalmas, hoztam egy kis áldoztato, és befizettem bótra, és így több szabadidõm lesz, ennyi...
"tele leszel sosunnal, mert a bot 24h-ban öl" ááá barcsak igy lenne.De nincs igy. Miota bottolok egy darab sox nem esett, pedig nem ma kezdtem.

Ha már valamire kiadtam pénzt, tudjam normálian haszálni, nekedsem tetszene ha 20 percenként dc-t kapnál, és utána 40 perc a bejutás, kicsit ideg lennél, egyfolytábaú jrainditás, egyfolytába beírni a számokat betüket, és nem eged fel 51.edjére se:S
valszega net a hunyó,szal még ezen héten megfog szünni, a hiányos szolgáltatás, és akkor nem lesz dc.
hogy kell botolni valaki külgyön oldalt vagy valamit meg akarom nézni hány nap alatt bannolnak kiváncsi vook a védelemre vagy mire
Zaylka😊)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Azért vagyok szánalmas, mert sírok a fojamatos dc miatt?Nem lehet normálisan játszani, mert egyfolytába d-czik, botot is hagynám úgy ahogy van egésznap, ha nem dc-ztetne....
Zaylka
Attól még nem hinném, hogy az ok rá, hogy a hülyeségeiddel teleirkáld a fórumot. Ember ha egy játékon igy felhuzod magad orvoshoz kéne fordulnod, mert fûggõbeteg lettél. Sztem inkább hagynod kéne az egész sro-t és vmi egyszerûbb és kevéséb idegesitõ játék utén kéne nézned. Ráadásul botolsz, anélkül megnõsz, hogy ott kéne ülnöd a gépnél, tele leszel sosunnal, mert a bot 24h-ban öl neked és ennek ellenére sirsz a DC miatt, kicsit szánalmas vagy nem gondolod?<#banplz><#banplz><#banplz>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

oké én nem témazok rolla többet....

Don, inkább kerüljük, nem akartam ezth ogy bot legyen a fõtéme:
igen beállitod hogy mit csináljon a program, és mindet magáttól csinál..
Írj egy privát üzit az elõttem szóló emberkéknek.

Ha leakelt alatt a tort sm-et erted olyan nem igazan letezik a szemelyreszolo, PIN-kodos kialakitas miatt.

A privat forumra meg barki regisztralhat, es heti 4$ elleneben orrverzesig hasznalhatja.

és ezek micsinálnak csak megy és helyeted öl ?

attól függ melyik😊 bár Tbotal is emglehet oldani h inygenes legyen😊

/inaktív/

Lord Nomak
Leakelt sm mindenhol tabu téma, sm pedig nem hiába van privát fórumra kialakítva.

naja, és kit izgat fórumostárs?Senkit, jönnek az arcok , népek nem 1 , secc perc alatt elfúromznak 1 oldalt, és hipp hopp lecsuszik az anyag... szal ne reagáld mrá ennyire túl a dolgot<#idiota>
"ha 1 creditet megkezd am 2 óra"
Talan sm-re kellene valtanod ^^ vagy az itt tabu-tema?

Hagyad már magad ember, mit kérdeztem botprogi beálitásról? 1 darabot nem kérdeztem, mivel hivatlos oldalon van faq és ott minden levar írva öcsém..:S
már írtam, h csupán hogy sok dc maitt jöttem, és hogy idegesit hogy botközbe iskidob, és ha 1:55-kor kidob, és nem tudsz visszamenni, letelik az idõ, mert ha 1 creditet megkezd am 2 óra, már hiába lépsz ki letleik, és ez zavart, ezért is emlitettem meg....:S és csupán stall maitt is idegesit sokat stallozok és 20 perc után lehajít mert elmegy net:S
te az életben is mindent így túlreagálsz?😄

/inaktív/

Már bejelentettem hibát, még ezen a hélten kijönnek.
A FAQ-ban kint van, hónapokkal ezelõtt meg anyáztatok a bot szóbahozataláért.
Döntsétek már el most mi megengedett, meg mi nem ezen a publikus fórumon...

Mellesleg az én játékélményemet aztán nem rontja, ha hetente valamelyik újjabb tizenéves feljön ide hirdetni hogy van botja, de nem tudja használni vagy beconfigolni. Pusztán a hideg kerülget tõlük, meg azoktól akik még együtt is éreznek velük.

Mindent tudok a botprogiról már😊 igazából a folyamatos dc miítt írtam, csak megemlitettem hogy botközbe is folyamatosan ledob..
Ha 5 percenkent dczel valoszinuleg nem a SRO a hibas. Elso korben megkerdeznem a szomszedot, akinek valoszinuleg ugyanolyan hozzaferese van, mint neked, hogy vajh' o is annyit dzik-e, mint te.

Ha nemleges a valasz a hiba az on keszulekeben van. Esetleges modem csere, teljes xp-sro reinstall.

tényleg 1 életre tönkretette a játékodat mert megkérdezett valamit a botal kapcsolatban nem is értemhogy tudod ezek után folytatni inkább hagyd abba

de tényleg ott van a botos oldal😄 ott sztem többet tudnak segíteni bár szinte uygan az a felhozatal emberekben mint it😛

/inaktív/

Chulsan Anger
-------------------------------
Get the quest from Jangan Blacksmith CHULSAN (6371,1100)

Kill 200 Bandit Bowman

Required Quest: LV 11 "Bandit Operation Map"

-Paypel-re egy Mastercard-al tudsz beregelni. Ha nincs, kérj a bankodtól.

-Silket, amint rákattintasz a paypel-es fizetés ikonra-opcióra, az ott beregelt kártyádról fogja levenni az adott összeget.

-Magyar forint, silk árviszonylat:
Fogod magad belépsz az Item Mallba, megnézed hány dollár 50/100 silk és rákeresel a googleben egy valuta váltóra.
http://www.megaport.hu/valuta.html

Kicsi önállóságot, ha lehet kérni. Arra való a net hogy használd.

"3. Ne kérdezz botprogramokról, az ilyen kommentek törölve lesznek!"

Botoljál ember, de ne rontsd el mások játékát azzal, hogy it kérsz tanácsot bot ügyben. Ha már ahhoz nem vagy hülye hogy botoljál, akkor a hivatalos bot fórumon kérj tanácsot, ne itt.