Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Akik meg újak itt azoknak FAQ és KERESÕ. De ezt azért belehetne írni szabályzatba bot helyett, mivel botról egyre több szó esik mostanában.
"Keresõ használata kötelezõ !!! "
thx, have fun, Maala & Zsela ownoljátok Athenst :*
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
példának itt volt kb 1 hete Pari (asszem ez a nickje), aki tök normálisan elolvasta a FAQot, és utána kérdezett. ha mindenki ilyen normális lenne, tapsikolnék örömömben. 😊
Tudod mire mondtam a noobot ? Szerintem nem, akkor meg nem kell kommentezni. De azért elmagyarázom.
Allul van egy olyan rész, hogy: "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra"
Tehát, magyarázd el nekem, miért kell minden második újonnan jött embernek megkérdezni és beírni azt, hogy " nekem nem megy sro mit csináljak ? " kap egy olyan választ, hogy hostot írd át, aztán átírja, majd leírjuk hogy FAQ is tartalmazza, aztán meg azt hiszi hogy mi utáljuk õt. Amiben van is igazság, nem azért vannak itt az emberek hogy replay módban jöjjenek fel, hanem beszélgetni. Azt meg hát ilyen nagyon ügyes dolgok mellett nem igazán lehet.
Tehát azért itt is lehet különbséget tenni. Azok akik bevásárolnak apuci master kariján 1 bil goldot, vesznek havi 2k silket és nagy a pofájuk tényleg lenézendõ létforma, de az aki normálisan játszik szerintem nem az és nem kéne õket baszogatni. Mert nagyrészünknek legalább van fogalma a játékról, van játéktapasztalata és tud segíteni bárkinek ha kell.
És van egy olyan érzésem hogy akik SM-re vannak regisztrálva több mûhely titkot tudnak mint akik legit playerek. Én is sm-et használtam 1 hónapig de nem azért regisztráltam oda, csak olvasgatok és informálódom aztán tovább adom az infót ha tudom.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
SM fórum is ott van, lehet szedni 4 dolcsijé botot az tény, van magyar viszonteladónk is ez is tény. De mind a kettõ fórumon néha olyat is lehet olvasni amit itt nem. Sõt, SM fórumon a szint és itt a szint ég és föld. Ottaniak informálódnak, beszélgetnek, tippeket adnak egymásnak. Itt meg jönnek a noobok, felteszik azt a kérdést amire 68124679 alkalommal már válaszoltunk, megy a youtube videó vadászat, az eu és ksro téma meg a bot téma és kb itt kifujt a dolog.
na písz.
Szóval nem csak akkor lehet el az ember ha lvl80as ezzel azt akartam mondani 😊
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
/inaktív/
Sokkal többet játszottam, mint botoltam, és továbbra is játszok is, meg esténként botolnák, de mivel ez a szitu, így hanyagolom1 darabigÉs most is játszok RENDESEN, és qrvára idegesit a dc, meg már írtam hogy stallozás közbe is egyfolytába dc.
Különben a sok botos sunyul, ma is elkezdi 1 gyerek, botolsz tényéleg?Modom, hát most probálom ki,, elkezdi, hát kileszek csapva a guildból, 1 perc múlva -Õ--> én is botolok lvl 40 óta, csak halgatnak mint sír hogy senki ne tudjon róla meghuzzák magukat 1 jó kis sarokba ahol ne migen járnak , és ott elvan, és szépen sunyul:S
/inaktív/
/inaktív/
Egyébként arról hogy nem vagy "kocka" mert botolsz ... ááá minél elöbb nagy akarsz lenni hogy megmutassad hogy te vagy a valaki. Ha nem akarsz játszani ne játsz nem kötelezõ szerintem,és hagyd meg a hylet olyanoknak akik játszani szeretnének tényleg.
Én most lvl 61 vagyok és féléve játszok és leszarom hogy milyen lassan fejlõdök mert nekem ez csak egy játék.
És hogyha arra hozol áldozatot hogy befizetsz botra ,akkor inkább fizess be ticketre nem egy olyan ismerõsöm van aki tickettel vitte végig,és nem fél év alatt...
És bocs ha most ezzel idegesítettem valakit nem akartam csak ez a bot téma nagyon feltud idegesíteni.
Tehát lezárom a botémát, és még1szer elnézést kérek, nem tudtam hogy ekkore indulatokat fog ez kiváltani 1esekbõl.<#szomoru1>#szomoru1>
valszega net a hunyó,szal még ezen héten megfog szünni, a hiányos szolgáltatás, és akkor nem lesz dc.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
igen beállitod hogy mit csináljon a program, és mindet magáttól csinál..
A privat forumra meg barki regisztralhat, es heti 4$ elleneben orrverzesig hasznalhatja.
/inaktív/
Talan sm-re kellene valtanod ^^ vagy az itt tabu-tema?
már írtam, h csupán hogy sok dc maitt jöttem, és hogy idegesit hogy botközbe iskidob, és ha 1:55-kor kidob, és nem tudsz visszamenni, letelik az idõ, mert ha 1 creditet megkezd am 2 óra, már hiába lépsz ki letleik, és ez zavart, ezért is emlitettem meg....:S és csupán stall maitt is idegesit sokat stallozok és 20 perc után lehajít mert elmegy net:S
/inaktív/
Döntsétek már el most mi megengedett, meg mi nem ezen a publikus fórumon...
Mellesleg az én játékélményemet aztán nem rontja, ha hetente valamelyik újjabb tizenéves feljön ide hirdetni hogy van botja, de nem tudja használni vagy beconfigolni. Pusztán a hideg kerülget tõlük, meg azoktól akik még együtt is éreznek velük.
Ha nemleges a valasz a hiba az on keszulekeben van. Esetleges modem csere, teljes xp-sro reinstall.
de tényleg ott van a botos oldal😄 ott sztem többet tudnak segíteni bár szinte uygan az a felhozatal emberekben mint it😛
/inaktív/
-------------------------------
Get the quest from Jangan Blacksmith CHULSAN (6371,1100)
Kill 200 Bandit Bowman
Required Quest: LV 11 "Bandit Operation Map"
-Silket, amint rákattintasz a paypel-es fizetés ikonra-opcióra, az ott beregelt kártyádról fogja levenni az adott összeget.
-Magyar forint, silk árviszonylat:
Fogod magad belépsz az Item Mallba, megnézed hány dollár 50/100 silk és rákeresel a googleben egy valuta váltóra.
http://www.megaport.hu/valuta.html
Kicsi önállóságot, ha lehet kérni. Arra való a net hogy használd.
Botoljál ember, de ne rontsd el mások játékát azzal, hogy it kérsz tanácsot bot ügyben. Ha már ahhoz nem vagy hülye hogy botoljál, akkor a hivatalos bot fórumon kérj tanácsot, ne itt.