Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lvl 37 körül nekem pont megdupláztad a defem 😄

1ébként van olyan h both , chines, eu asszem 😛 mert pl eu partyba fölösleges kínia ember ^^

ismersz olyat aki magától abbahagyta sro-t ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
XPben 1,4%ot fejlõdött, vagy (ezt kétlem) veszített. 😊 azért az nem rossz, kíváncsi vok mennyi idõ alatt.

jah és az a 900 pdef 1300 mdef buff nem hiszem, hogy annyira lowlvl lenne. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hát én inkább a 2Moons-ra tippelnék, meg a többi hasonló konkurensre. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD ahahaha

Maala
kezdek hinni GMnek, hogy Kínai kari hybridnek teremtetett. 😊 (tárgyas kép miatt)

de azért pure powa!

uccsó 2 képen sokat gondolkoztam, míg végül rájöttem, hogy az elsõ készült késõbb. 😊

alchemy tabik ugyanazok vannak eu-s cuccokhoz is gondolom... (szintén tárgyas képrõl jutott eszembe)

gap9 3 ág kifarmolva teljesen? 😊 uccsó 2 kép közt mennyi kb SPt szereztél?

hsz-ed elolvasása elõtt azon gondolkoztam, hogy EUs és Kínai kari mehet-e egy pty-ba, hisz a pty match képernyõn direkt ott van a Race rész. de akkor ezexerint mehetnek 1 ptyba... (fúj powerlevel xD)
és akkor mostantól sehogy sem lehet majd megállítani a ticketet? :-s

buff miat lement az xp-d 😛?

máker pap 😄 húzzák cave ben 😛 v csak szeret low lvl cuccban lenni 😄

ezt honnan szerezhette ?😄

kész vannak a tört szerver emuk és tesztelik, azért updatel gyors Joymax ^^

igen azok miért?
bow os is noob 😄 rugo hoz sok sp kell mert tud tõrõs/baltás és crowwbow os is lenni ez meg nem tõrrel ment 😮

Nah, a képek:

Nemtudom volt-e már, EU-s garment:

Új buffocska, még sose láttam eddig:

Szutyok botocskákat árulgatnak:

Egy egész kellemes buffocska:

A leírás hozzá (fentrõl lefelé): hatóidõ (sec), phy def, mag def növekedés, hatótáv

Épp csak pár buffot kaptam:

Az adataim buffok nélkül:

Mindezek buffolás (EUs is) után:

Hehe!

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Nem, csak "technikai" kér(d)ésem volt hozzá 😊

Maala
G+nak van egyedül hozzáférése a fórum külleméhez/tartalmához, ha erre gondolsz. ez sg.hu.

de pm-ekre szoktam válaszolni, keresel valamit?

WuFraZselic
aha

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

akkor pontosítok. olyan, aki válaszol is a PMre?

Maala
"Házigazda: gameplusz"

van pár új kép. mutassam?

ps.: ki itt az 'admin' akinek írni lehet?

byzhouse
ezek meg hova gondolnak isro-ban még lvl80-ig ksro már mindjá lvl120?!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

WuFraZselic
de ez még ksro-ba is legalább 1-2 év 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
sosem értettem ezt a "majd 2 év múlva jön, ha kSROba most jött" dolgot. kb fél-1évre rá mindig megkapjuk a cuccokat, DE kSRO annyival HAMARABB is indult... türelem, és kész. aki meg béta teszter akar lenni, az menjen kSROzni.

WuFraZselic
szerintem már én is 😊)))

Maala
AAAAAAAAAAAA ANYÁDDDDDDDDDDDDDD

Bicheon fa uccsó elõtti soe: 1. könyv deg4 blade, 2. könyv deg5 blade, 3. könyv deg 9 blade... 4. könyv deg 10(?) blade, 5. könyv deg 11(?) blade!!!

vaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa (/me is teh blader)

Lord Nomak
Ebben az a vicces, hogy én már házas ember leszek 2 gyerekkel 1 kutyával mire isroba átjön. =) Nem gáz, azért várom moviet hát ha lesz megint valami amire lehet nyálat folyatni..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic

WuFraZselic
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=49754

de a videók után hajok wizzard felé, de azért warlockra is kíváncsi vok, biztos van ott is 1-2 gyalázós skill..

Sugam
eza crossbowos rugo ez valami hihetetlen amit mûvel, 2h warrioral 1ütt!
nemtudok valasztani a kettö között😄

ja, az jó lenne nekem is, még nem döntöttem, pap mellé wizzard vagy warlock XD

warlockos videot tudsz mutatni? pls

shinewalk
KSRO-val szeretnék felkészülni az eu-ra ,hogy kipróbálom elõre a kariket.
De ,hogy lépjek be amikor kiírja a betûket meg számokat ,hogy írjam be az üres helyre?? Valaki mondjon vami hasznosat kégyszi!

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Maala
jah és 2. videóban amikor a 2h warrior pvpzik, az uni pillt azonnal elnyomja...

WuFraZselic
csak a wizardot figyeljétek amikor earth elementtel felbasz a földbõl néhány sziklát, és azonnal meghal bárki.. .LOL. másik vidben hunter vs thief warban eus wizard kari hunterként nyom egy ilyen earth splasht 90es thiefek közt és mind a 4-5 elhullik 😊

Maala

Maala
aztageci:

omfg

jolvan akkor jatszal....aztan majd elersz egy magas szintet es akkor kozbe jon a faszaul megcsinalt eu es akkor majd kezdhetsz uj karit...hosszutavon szerintem nem csak annyira hogy meg nezd az eu mapokat
1. ez hülyesáég
2. koreai és ? simán kiismered magad és nincs angolosítás 😊

dragon11
A jóédás ..... anyját a jojmax-nak megint kifagyott ez a rohadt játék...

"Papír hajo "
Dikk milesz itt karib tenger kalozai habár már ugyis hiányzott egy kis hajo csata😄

Lord Nomak
A lényeges mobok mag alapúak inkább mondjuk úgy akkor =D

datango
mágikus szörnyek ???? miféle mágikus szörnyek ? én tapasztalatom szerint a szörnyek nagyobb része phy attak al támadt 😄 ezért armorba sebeznek legkkevesebbet ... na jo van 1 - 2 kivetel pl edimmu (most ez jutott eszembe) az phy + mag atakkal támadt (elvileg) de a shakarm az csak phy ... hm ??

--

legend 7 nálunk még a legend 1 se akar jönni ^^ mondjuk visszamennek chin tomb ba tetszik a barlanggja csak megint akkor potionér elmenni vissza hotanig sok pénz lenne ... oldják meg mérnökök lettek ^^

minek szeditek a ksro-t kalap szar koreai az egesz...de van angolositas.
Lord Nomak

jah, mágikus szörnyek csak úgy nyüzsögnek sro ban ^^
btw sztem valami különleges xar lesz megint ^^

Lord Nomak
"ha pucér felsõtesstel ölsz +60 % xp ^^"

Na ez az ami totálisan faxság, pure int nuker garmentben mag alapú mobokat támad +7 fegyverrel akkor olyan lesz a fejlõdés hogy teszem azt nem 4 hónap lvl90 full farmed hanem 3..

XDDDD belépés lvl 60 tól és vannak 10-20 ig mobok 😄DDD

hoplacsek lehet lesz lvl 100 😄

Hát ez nagyon cuki lesz.
tudni már milyen szintû mobok leszenk bent? Mert ha low level mobok, nagyon remélem nem lesznek hülyék a fejlesztõk és raknak a belépésre felsõ határt. Mert amilyen noobok a magas szintûek, simán berombolnak...

Lord Nomak
Egyébként sm fórumon megtalálod topicnak is ez a neve.

Lord Nomak
Olyat nem tudok adni mert nem találom =DDD De itt van helyette ez =D