Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
nah igen bár nekem az rpg a kedvencem az mmorpg kicsit elfajzult😊

low lvl en élvezetes 😊 de 76 on pl mikor 1-2 hétig ugyanott,ugyanazt ölöd ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Te ez igen teccetos ki komment volt😊 van benne igazsag az biztos es helyesirasi hibat s etalaltam ^.^ mennyit szenvedtel vele?😛 Az meg ha az asszony is tolja a sro-t no az a majer igazan 😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

tarti19
én csupán 2 napja kezdtem szal még nincs valami nagy tapasztalatom de tény hoyg varászlatos ksi tájak vannak elég jó is a hangulat meberek is vannak, bár ezt a botos dolgot nem igazán értem.
magát a botolás fogalmát megértem csak ennek az indítékait nem értem

Gaius
Üdv mindenkinek!

Sokat olvasom a fórumot, hozzászólásban eddig passzív voltam és minden bizonnyal leszek is, csak néhány észrevételemet szeretném leírni, illetve a válaszokból nagyjából megérteni a játékosok gondolkodását.

Lehet fújolni, mert én is a "kézzel" játszók egyre néptelenebb táborába tartozom. Tavaly télen kezdtem a játékot, most tartok 50-es szintnél, de igazán nem zavar, vagyis nem az a legnagyobb vágyam, hogy egyik napról a másikra 80-as legyek.

Én úgy gondoltam, hogy egy játék arra való, hogy az ember szórakozzon, kikapcsolódjon.És egyre inkább azt veszem észre, hogy ez a játék már idegesít. Idegesít, hogy amikor kimegyek a városból, mást sem látok csak botot. Idegesít, hogy kutatnom kell a botmentes helyek után ha hentelni szeretnék. Idegesít, hogy ha találok egy helyet akkor nem sokkal késõbb valaki oda állítja a botját, nekem pedig új hely után kell néznem, mert képtelen vagyok felvenni vele a versenyt.

Tudom most azt mondjátok, hogy kézzel lassú a fejlõdés magas szinten, meg elfuserált küldik vannak, amik nem állnak semmi másból csak hogy ölj x ezer ezt és y ezer azt. Ezt nem is vitatom, eléggé ötletszegények a fejlesztõk küldetések szempontjából és nem vitatom azt sem, hogy nagyon belassul a fejlõdés magasabb szinteken.

De könyörgöm... Senki nem szorít pisztolyt a másik fejéhez, hogy két hónap alatt 80-as karija legyen. Miért elviselhetetlen, ha valaki csak 30-as vagy 40-es és nem sos cuccokkal rohangál?
Ne értsetek félre én is szeretnék nagy lenni. De nem bármi áron. Nem fogok egész nap otthon kockulni azért, hogy meglegyen a szintlépés, a barátaimat sem fogom elhanyagolni és a magánéletemet sem.
De ettõl még nem fogok botot használni. Egyrészt csalásnak tartom, másrészt nem értem mi értelme ha a számítógép játszik helyettem... (Barátnõm egyébként szintén szereti a silkroad-ot aminek örülök.
Két gép van otthon és sokszor játszunk együtt)

Engem nem az zavar hogy vannak nálam magasabb karakterek, hanem, hogy ezek közül sokan csak a botnak köszönhetik azt amit "elértek". És a 80-as karijukkal noob-ozzák a kicsiket, thiefként borogatják a kis trédereket, ks-elik a 30 szinttel alattuk lévõ giant-et ami nekik szinte semmi pontot nem ad, szemben azzal akinek valóban kihívást jelentene, nem beszélve amikor például tg-t 70-80-as karik vadásszák le... Közben meg jót röhögnek a markukban.
(és akkor a ks-re beállított goldminer botokról nem is beszélek)

Tudom, hogy ez a hozzászólás nem fog megváltoztatni semmit. Aki eddig botolt ezután is fog. Csak próbálom megérteni hogy mire jó ez az egész... Eddig még nem sikerült. Azt sem értem, ha itt valaki szólni mer bot ügyben, illetve kifejezi nemtetszését azt rögtön lehurrogjátok
(tisztelet a kivételnek). Nem értem miért. Szerintetek játéknak lehet nevezni azt, ha a gépem játszik helyettem? Mi értelme így az egésznek? Lassan oda jutunk hogy egy legit player sem lesz, számítógép játszik majd számítógép ellen. Ez tulajdonképpen kinek lesz jó?

Többször megfordult már a fejemben hogy abbahagyom az egészet.
Egyedül az marasztal, hogy egy nagyon jó és összetartó klánban vagyok, sokat beszélgetünk, trédelünk, tényleg nagyon jó kis csapat. De amikor éppen hentelni támad kedvem és kiérve a kapun egymást ks-elõ botokba futok akik hárman rohannak egy mobra megint elmegy a kedvem a játéktól...

Bár nem tudom mit akarok, a való életben is fõként az él meg aki lop, csal, hazudik. Csak én egy játéktól azt várnám, hogy legalább ott kicsit mással találkozzak... Úgy látszik a silkroad nem ilyen játék...
(És a fejlesztõk akik tehetnének ez ellen magasról tojnak az egészre mert sokkal fontosabb, hogy megtömjék a zsebüket mint az, hogy egy hangulatos és jól játszható programmal dicsekedhessenek)

Emlékszem mikor elõször léptem be a játékba, teljesen elvarázsolt a környezet. Jangan a maga nyüzsgésével, a környék, a táj, a naplementék... És az, hogy akik körülöttem vannak azok EMBEREK a világ minden tájáról.

A leírtakat csak nagy általánosságban gondoltam, senkinek sem kell magára vennie. És bocs a hosszú hozzászólás miatt, kikívánkozott.

Mindenkiek kívánok további jó játékot...

Maala
nem rossz.

ds: deg9 fegyók max critje 1el magasabb, mint a deg8asoké? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tarti19
amúgy nagyon élvezem a játékot bár ez kicsit megnehezíti az élvezhetõséget😞
az amúgy mindegy melyik szerveren tolja az ember?

tarti19
azt is lestem😞 2 féle verziót raktam fel amit az ati is aján és jó is a vga karimhoz😞

Maala
driver hiba... próbáld meg a vid karidhoz legjobban illõ drivert megkeresni, és azt rakd fel...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
taklamakánba nagy a szárazság valaki dobjon meg egy sörrel 😄

tarti19
sziasztok
van eyg ksi problámám, általában kidob????????????-es üzit deh van hoyg fogja magát sé ki be lépked a játákból, igaz múkõdik deh aztán bedob eyg fekete képernyõt deh minden progi fut sõt maga a játék is csak nem látni semmit😞

Maala
nem, van róla SS valahol, asszem tán aegerõ', még tavalyi kép.

STR es karik közül meik a legjobb a wari rogue vagy meik ??
Az crit, de critezni nem tudsz vele.
Csak így van megoldva.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Hoho, me van az hogy az en gepem nemakarja behozni a sro weboldalt?:\

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

állítsd át a billentyûzetet koreai-ra...

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

hali! ezt nektek is kiírja vagy én rontottam el valamit?😮

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

warlock jobb talán 1edül mint mage ^^ mivel mágus giant és elit ellened 1edül nem olyan ütõs max ha pap mert ugye potizás de warlocknak van hp drain

jaja mindnen mage bot +100 😛 crit 2
csak ugye mivel itt a bottal nem ütnek hanem "labdát" dobnak ezért az életben nem lesz crited 😄 de duplatõrnek asszem 25 van xC

dragon11
Wuralesz kibannoltak ?Ugye nem?(Bocsi nemolvastam el az utsó 120hsz-t...)

hmm, újranéztem vidiket, és bár warlock nincs 😞 jelenlétére utaló jelek vannak, pl. azt a kapuban ülõ tagot, akinek qvagyorsan párolog el hpja, és végül behal, sztem warlock hagyta helyben ilyen csúnyán XD

és mostmár alvás 😊

GM= mondta neked, hogy kínai kari hybridnek van kitalálva?

mágusboton az a:

koreai jelek 2 (+100)

az mi?
mert ha crit --> crites nuke, hát az már télleg LOL

én már annak is örülök, hogy lesz, karácsonyig nem számítottam rá, szóval ha nyáron jön, az már nagyon jó, türelem... 😊

Ja csak mikor lezs mar nagy update nem tom miért ien tetü lassuak:@ már jo lenne jönne😊

Lord Nomak
Kipróbáltam már, nem tetszõs :\

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

A Területi és nyelvi beállításoknál a speciális fülön a "Nem Unicode" blablabla szarságot is állítsd át koreaira. Az szabályozza a ksro koreai megjelenítõképességét is.
Utána már menni fog a koreai írás/a jelek megjelenítése. Váltás a nyelvek között: alt+shift, a koreain belül meg altgr-el tudsz váltani koreai/angol betûkészlet között.
Ezek az alapbeállítások, lehet másnál eltérõek.

ja, valszeg a nagy update is cabal miatt lesz sroban, midenesetre guildben elég nagy pusztítást végzett... 😛P

cabal ... persze, ha nincs mas valoban kiraly 😊

HencStein
Nézd meg a cabalt én most azzal tolom és elégjo 😄

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Lord Nomak
Felesleges, max annyi lesz hogy megnézem azért még is mi ez ha már ekkora a felhajtás, de most inkább gta3aztam egész nap =DD rég játszottam vele de még mindig pwned =D

Minek neked KSRO? Ugyis bannolnak. Hamarosan itt van Europa, legy turelemmel, addig meg mennyel zabot hegyezni.

shinewalk
Valaki aki ért hozzá:
A KSRO-ban már addig eljutottam ,hogy az a koreai nyelvû progi mûködig a Windowsban ,meg látom a jobb alsó sarokba az ikonját ,csak az a gond hogy ha belépek a játékba akkor eltûnik és nemtok koreai karaktereket írni.
Mit kell még állítani rajta hogy a silkroad felismerje a programot???

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg

Maala
minek SM?

sima bárhonnan (megbízható helyrõl) letölthetõ crackelt kliens + silkmod. még a botot sem kell elindítani, az is felesleges. a lényeg (a zoomhack és a dc ablak kivétele) így is meglesz. (gondolom "csak" tanulmányozni kellett érte kSRO login kódját)

így fer XDDD
eu-s ok 80 % (sztem ha lesz elég sp je) pap lesz másodikként és azzal magára rakja a pajzs buffot (ami ds en is van) és pvp ben tarol

Maala
hát nemtom, én ma "egész nap" videókat nézegettem, és kb arra jutottam, hogy felesleges húzni annyira a masteryket...
ugyanis qrvára nem lesz a mastery emelés soha többet, marad a fix 300, hisz ugye 150 a max szint, és úgy kínai mint eus kari is 2 mastery ágat maxolhat csutkára... ez így fair. szal én speciel maradok a 3x 80es (majdan 90es) eloszlásnál és a 30as coldnál, aztán 100as capnél a 30ast is vissza, végül light megy a sunyiba szép folyamatosan. 😊 úgyis van typhoon poti, 100% futás rulez 😊

jah meg a másik, hogy kínában 1:1es hybrid 1gevyer 1force ággal lesz még rulez, de ezt úgysem tudjuk meg egyhamar. de majd "test it"!

MKpowaa
köszi csak most már rájöttem popupblocker nem engedte leszedni

kínait szeedd le , eus még ne mmáxik

lolhat, szerezz egy sm-et, es zoomhack-el nezz raja. ott vannak a "logo szarok" higgy nekem ^^

MKpowaa
Egy egyszerü de láma kérdésem lenne.Régen játszottam és most szeretnék megint de látom hogy már két féle kliens van az egyik a eu és a kinai na már most mivel én Athensra szeretnék felmenni , akkor nekem a kinai kell nem de(?) csak hogy azt meg nem engedi leszedni...

jó lesz nekem az eus is?

hát nagyon unatkozhacc

doxadmin
Pár hete be volt linkelve egy videó hotanról ha jól emlékszem. Voltak hotan fölött ilyen lógó szarok. Erre valaki azt mondta hogy ilen sosem volt hotan. Ma próbaképpen fölhúztam a grafot maxra és azok a lógó szarok ott vannak. Ha valaki nem hizi holnap linkelek képet róla.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

"gap9 3 ág kifarmolva teljesen? 😊 uccsó 2 kép közt mennyi kb SPt szereztél?"

A cold csak a manashield miatt van kihúzva. És négy ág van 60ason 😊
Blade megy 70ig, fire+light meg 85ig. Cold marad 60on.

A két stat kép között kb. 20 perc telt el. 1%onként 880sp 😊

Partynál a race kép csak annyit jelent, hogy lásd a vezér (vagy partyn belül az egyes tagok) melyik fajba tartoznak.

A buff nélküli kép azért készült késõbb, mert csak akkor jutott eszembe, hogy kell összehasonlítási alap 😊

Gyertek a Rome-ra Eu-ba. :p
Wizard ftw.

wazze megöltem urut vissza futottam hotanba és van egy kis kép kocka ahol kiirja hogy nem birja a gép de már beleestem egyszer aztán tovább futott és most meg benne áll én bejön az kilép mit tehetek ?

Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)

party mobokat partyban jó ölni 😛

Maala
kár jöhetnél eu-s ptyba. ^^

Maala
nachal szobában nem nehéz, ha nincsenek sokan. (lol ezt benne hagyom, qrvára elfelejtettem, hogy pty mobokkal szinte mind1, mennyien vannak xD)

ismerek olyat, több klántársam abbahagyta 50 felett, mert megunták, vagy magát a játékot, vagy a JoyMax lehúzását, vagy a bot miatt unták meg (pedig akkor még ingyenes volt, de ez régen volt, kéretik az ingyenbotkérõ PMeket elfelejteni, ilyen már nincs).

Lord Nomak
Én befejeztem a pályafutásomat =D Már eu se érdekel, hála a jó égnek, megszûnt az élvezet bennem inkább a pénz motivál így meg nem játszom 😛

1ébként ds xtrem sro-s 😄 1nap alatt 5.5k sp-t szerzettt (nem tom h jó-e szerinte jó sza jó 😄 de most ds-t szeretni kell mert csinált kodólos izét 😛)