Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ, hogy miért jó ha felveszem ezt a maszkot??
A másik meg az, hogy kellene egy kis help.Van ez az idióta kveszt, hogy shared partyban kell lenni és akkor visszamenni a ludnyához.Annyi kellene, hogy amíg megcsinálom vaéaki majd behívhatna egy partyba.Esetleg e za kveszt akkor is jó ha nem csatlakozok hanem én csinálom a partyt?
Ja.Izé.Athenes szerver.Vagy mi..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Baroi Wolf á változol 15 percre 😄
majd mek eu ba eus szörnyeket copyni 😊 most csak CSajki van mert azokat ölök :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Srácok 4-5 fele jövök, kitartás.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
G pont akar adni zsét erre kifagy a game 😄
Mondjuk alap, hogy amikor szeretnék visszajönni játszani, akkor nemtok😊
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Be legit!
botforum.co.cc :p
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
de ami 40 en jön majd 😛
nekme 22-n 1500 életem van
picit belagoltam
lefejezés
HolyGirl
Kör (ezen csodálkoztam !) glaives volt és 1. skillfa force, 2. meg lighting

btw jégen könnyû xP
Van valami tanácsotok?
Sajna így nem megy 😞 játszhatatlan!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Lv 32 jövõõõk

Be legit!
csak vicc volt. 😊 már van bot 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
warlock vele 1 sztintû partymonsztát, vagy giantot egyedül is gond nélkül el tud intézni hp elszívás miatt, de lassan öl 😞
wizzard padig 1000 halál ha nincs jó party, de skilljei odabaxnak 😄
jah, és OMG! vannak degree 8as cuccok is EUnak, hát ez mi! lol, hát ez nagyon durva lesz itt, alázódni fognak EUs ptyk, mint a picsa. 😊
ricsimaster : na azért ha már 20 as szinten van lehet mas a helyzet😄 de majd kiderül