Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
www.CRIMEMUSIC.try.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jah, és hogy kell másokat feltámasztani, mert nem találom azt a skillt 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Üdv: HG!
www.CRIMEMUSIC.try.hu
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Most hogy "segédprogramot" használok a gyorsabb fejlõdéshez, 3 percenként kapom ezt ez üzit egy nagy négyzetbe-->
OS : Windows XP Professional Edition Szervizcsomag 2 (build 2600)
CPU : AMD Sempron(tm) 2800+
Memory : Physical(511.5M😎, Page(1250.0M😎, Virtual(2047.9M😎
Minden ? jelbõl áll, alul 2 lehetõség közül lehet választani, és az is ?_______? jel, hiába kattintasz rá, kilép belõle, ezt történik folyamatosan.Nem valami nyelvállítás?Me sokszor amit írnak noticéba a klántársak sok betü helyett ?? jel van.Nem tudom mennyire kapcsolodik a 2 dolog egymáshoz, szerintem nem igen.
Letöröltem az atit, tudtam hogy úgy nem indul el a játék, de ám mikor rákattintottam akkor ?????? ezt írta ki, nem volt már fent a videókártya mivel letöröltem, szal valszeg a videókártya körül nem stimmel valami.Most új frissitést szedtem az atihoz, és ugyan úgy ledob a ??? jellel 😞
Feladom, a ????-es problémával nem lehet felvenni harcot, senki nem tud éppkézláb ötlettel szolgálni amivel kiküszöbölhetõ a probléma 😞
és érdekes de engem is dc ztet pedig Populated a szerver
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pár hónap /fél év, és soksok millát fog érni amúgy... 10-20at is akár, bár sztem jóval többet.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
és miért lehet az hogy accunt regelésnél egyszerûen visszarak a fõmenübe, semmi hibaüzi vagy üzenet nélkül...?
szerintem 500 k max 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tudom h öltök a botért, de engem 5 percenként ledob, smemit nem ír ki fentrõl lefelé lefut a játék és semmi:S
Illevet van mikor kijön ?????? már eddig 2szer volt, lehet hogy az van, sött szerintem tuti, csak van mikor kiadja azt kis tálbázatot van mikor nem, és ezt 3 percenként müveli.
????? kéne valami megoldás, mert 3 percenként elküld a rákba:S
valamit még ügyeskedek, hátha felenged az aljadékja😊
Lotyoskocsi - lvl 53 str fire, lightning, glaive
Nekem akkor tûntek el ezek a hibák a kínaiból mikor itt mondták húzzam lejjebb a grafikát fõleg az árnyékokat, és akkor minden parádésan ment😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Amiota felraktam eu klienst, azóta folyamatosan dc-t kapok 15 percenként helytõl függetlenül, valamint városból nem tudok úgy kijönni, hogy legalább 2 kérdõjelest ne kapnék. A dc-re jól sejtem nincs megoldás, de a kérdõjeles ellen lehet vmit tenni. Mindig frissitem a graf kártya driverét, mivel régen azt mondták az segit. Na hát most egyáltalán nem. Remélem tud vki segiteni, mert eu bejötte óta legalább 5 perc mire betölti a játékot és 3 C9 után ez már 15 perc...Elõre is köszi!
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
vágom én:d
deh most helpre van szükségem honnnan tudm leszedni a stuffot ,hivatalos oldara valahogy nem tok accot regelni pedig elméletileg az id is jó deh ahogy rákattintok a confirm ra alul visszadob az fõoldalra😞 biztos béna vagyok😊
kínais azé egybõl ment😊
és itt is lehet bowmant fullstrengest alkotni?
és melyik szrveren érdems elkezdeni?: idõm az lsz bõven😄
egyébként ja, 1 hét alatt simán lehet egy jó partyval (warrior, wizard, pap, bárd). mi 48 órája toljuk(mármint akkor kezdtük a karit, nem egyfolytában nyomjuk, ne értsd félre 😄) és 35 körüli mindenki, ma go lvl 40 és 9es farm penonoknál mwaha😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Látom beindult az európai turizmus😄
tényleg 2 nap alatt 30-as lvl-re fel lehet húzni egy karit?
akkor 1 hét alatt normál körülmények közt simán bárki képes erre? Vagy õk profik...?

Be legit!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /