Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Younsky az aggo 300 % increase mire jó ?
Nemkell átöltözni a fegyvercseréhez ill. a buffok használatához viszont van oylan buff amit magadra raksz vagy másra és ha fegyvert cserélsz (visszaveszed a crosst) akkor a buffok leesnek 😞 ez nagyon szar.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most olvasgatok külföldi fórumokat, azt irják hogy vannak olyan buffok amik elvesznek/nem hatnak azután ha visszecseréled a fegyódat.
Ez igy nem buli ha ez tényleg igy van..
miért kéne átöltözni ? 😄
warrior pap/lantos lehet garmentben 😛 (ld.: Gtech akinek nem testik a prot ezért van garmentben XD)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Lenne egy kérdésem, lehet valakinek tök alap nekem nem 😊
Rouge mellé vinném a pap ágat is, a buffok miatt (egyenlõre nem viszem)
Ha a buffokat magamra akarom tenni ugye akkor fegyver csere kell. Engedni fogja a fegyver cserét anélkül hogy átkelljen öltöznöm? Mert ha nem, akkor asszem hanyagolom mégis a papi ágat 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
délig nincs sro hacsak nem végeznek elõbb
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
igen, chinese karival jobban lehet egyedül grindelni és pvp-zni, DE
eu kari egyértelmûen a PARTY PLAYre épül, ergo pár havernak eghyütt kell lennie , segitenie egymást (igen, valakinek felvállalni a priest szerepet, ami a leghasznosabb btw) és igy haladni. hogyismondjam, õõõ, izé, szal összehozza azt az amugyis jóban lévõ 8-10 fõs társaságot, egymást segitve, okosan kell játszani eus karival. pvp pedig igy fog kinézni: eu vs eu = aki elõbb észreveszi a másikat láthatatlanság után, eu vs chinese = wizard 1, MAX 2 nukeból ownol bármit, ha addig nem érnek hozzá, nyert, és kész. nem lesznek unalmas potwarok mint chinese karikkal, aki erõsebb és jobb fegyója lesz, az nyer. btw, még 19k sp, és megvan 60ig full farmedre wizard + cleric, rulz0r 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
HI ALLL
1 idõ után eus karik is önállósodnak, pt majd azért kell nekik, mert késõbb akkor akár szintjük fölött 10el is tudnak grindelni majd, és nagyon gyorsan fejlõdnek
ezen az accon chinese kiskari 26+5 fegyó drop régebben, most eus kari, 26+5 fegyó, kb azonos dropok, csak eus változatban
................LOL.................
Mert például a wizÁrd szép meg minden meg qrva nagyot tud rúgni (viszonylag) egészen addig amíg valami vagy valaki pofán nem dobja egy terhes macskával.Ha nézi az ember a kínai karik pvpjét látható, hogy csak úgy röpködnek a több ezres ütések.Nos egy wizÁrdra ha egy ilyen kari csúnyán néz már annyi.
szvsz
btw eu nagyon imba !!! mindndenki midnenkien 1 ütés kivéve warrior és láthatatlanság hát beszarás
rugó csak rugót tud felfedni és vari csak varit 😄 warlcoknak és warriornak meg nincs is felfedõje XD
Amúgy is grindeléshez is jobb a kínai karakter szerintem mert annak nem szükséges még legalább 1-2 share partys playa.