Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IfjuSkywalker
mivel warrior sebzése nem nagy ezért találták ki az aggro-t. a mob mivel buta, mint te😊 azt üti, akinek a legnagyobb a damage. Az aggro arra jo, hogy ugyan a sebzésed nem befolyásolja, de a mob ugy érzi te vagy az überbrutál srác a partyban ezért rádmegy. nagyon hasznos skill pl a Protection a warriornál, mert rárakván egy healerre vagy wizardra elosztja az aggro-t (a mob ugy érzi kisebbet sebez, kevésbé támadja be)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Ami nekem partyba bejött az a warrior,wizard,warlock,lantos éésss bardos ezzel mar elvoltunk😊

Itt regisztrálsz és le töltöd vagy fordítva az a lényeg hogy ne ien csing scang csung oldalról mert van hivatalos oldal is és ajánlom neked a torrentet mert nekem filefrontról 50kb/sel jött torrentel 300al

Felinstallálod-updateli magát-Start-server választás aztán mehetsz ölni 😊

Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy

tegnap láttam partyban ien csávókat : Rouge Warlock , Warrior Wizard , Warrior Cleric ,Rouge Lantos ,Lantos Cleric. na ezek alapból hülyék hogy így párosítják?vagy van benne valami remény?

csa all én inen keztem el tölteni http://www.sido.us/cs/SilkroadOnline_v2.00.exe kell még hozá tölteni vmit és hogy kell szervere csatlakozni?

minden hülye játék ugy találta ki hogy Ranger?Az király!Az nehezen haljon!Warrior?Azt ölje le a Ranger!Mage?Azt mindenki ownolja^^ kb. igy van minden játékban ha meg nézed euban is rouge warrior ownol mindenkit kb. mage clericnek nagyok az ütései szóval 1 ien 8as partyban simán le ölik yarkant >.< szóval nem oan rossz csak hát... én maradok annál az álláspontnál hogy 1:1 bower mert ott igazából jöhet a glavies az is 2 nyúkból hal ^^

sztem tök normális -.- party ra van kitalálva ergo nem a warriornak kell buffolnia magát hanem a papnak

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LeonSilver
Ígyvan.NAgyon szar és kiábrándító .... :cry:

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

vannak hát 😊 de van olyan ami nem pl lantos futó skillje 😛

Younsky az aggo 300 % increase mire jó ?

LeonSilver
4 óra szokott lenni az insp.

Nemkell átöltözni a fegyvercseréhez ill. a buffok használatához viszont van oylan buff amit magadra raksz vagy másra és ha fegyvert cserélsz (visszaveszed a crosst) akkor a buffok leesnek 😞 ez nagyon szar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

akire rárakod az csak téged tud kijelölni

12óráig lesz inspi.

Most olvasgatok külföldi fórumokat, azt irják hogy vannak olyan buffok amik elvesznek/nem hatnak azután ha visszecseréled a fegyódat.
Ez igy nem buli ha ez tényleg igy van..

akkor ok mert ksro ban mondták h warriornak van a best anti láthatatlanság de kérdeztem egy 32+ srácot és azt mondta neki még nincs 😊

miért kéne átöltözni ? 😄
warrior pap/lantos lehet garmentben 😛 (ld.: Gtech akinek nem testik a prot ezért van garmentben XD)

IfjuSkywalker
meddig lesz az inspi? hivatalos-t is lezárták szal nem tudtam megnézni...

Amugy vki rugo maister, a "Scorn" skill mi a tokomre jo?😮

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Enis pap/rugon gondolkodok =) a lv 19es rugo mar megvan hozza 😛 de ez egy igen jo kerdes volt😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Ugyanez >.< orulok hogy ien hamar felkeltem, nyomom sro ikont, inszpeksö?Oo na mondom go hanygakat fingatni 😄 most eljutottam lv 67es hangyakig 😛 nagyon tapos "karik"

IfjuSkywalker
há nemtom, de nekem van egy skillem (warrior), amit mikor benyomok a láthatatlan rugó (haver) ilyen átlátszooba látom.....

Hali
Lenne egy kérdésem, lehet valakinek tök alap nekem nem 😊
Rouge mellé vinném a pap ágat is, a buffok miatt (egyenlõre nem viszem)
Ha a buffokat magamra akarom tenni ugye akkor fegyver csere kell. Engedni fogja a fegyver cserét anélkül hogy átkelljen öltöznöm? Mert ha nem, akkor asszem hanyagolom mégis a papi ágat 😊

Maala
jah, en meg pont kezdesre kelek...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

el is feledtewm h ma kedd van

délig nincs sro hacsak nem végeznek elõbb

az csak bugos , értsd rugo csak rugo wiz csak wiz illetve ha benyomod láthatatlanságot és vkinél ki voltál elõtte jelölve akkor skillel megöl😄 bár rugónak van olyan skill h a nyom v mi és azzal lehet h wiz láthatatlansokat is lehet követni

Nah en menek hangyakat irtani >.< 4 orat csak elleszek vele XD

gameplusz
Ehhe, ez igaz. A láthatatlanság nagy rulz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

csa all én inen keztem el tölteni http://www.sido.us/cs/SilkroadOnline_v2.00.exe kell még hozá tölteni vmit és hogy kell szervere csatlakozni?

Maala
hagyd, kit érdekel, hogy az EUs wizard egyedül is ugyanúgy tud majd Magezni?! 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
csak annyit a nagy chinese vs eu összehasonlitásról:
igen, chinese karival jobban lehet egyedül grindelni és pvp-zni, DE
eu kari egyértelmûen a PARTY PLAYre épül, ergo pár havernak eghyütt kell lennie , segitenie egymást (igen, valakinek felvállalni a priest szerepet, ami a leghasznosabb btw) és igy haladni. hogyismondjam, õõõ, izé, szal összehozza azt az amugyis jóban lévõ 8-10 fõs társaságot, egymást segitve, okosan kell játszani eus karival. pvp pedig igy fog kinézni: eu vs eu = aki elõbb észreveszi a másikat láthatatlanság után, eu vs chinese = wizard 1, MAX 2 nukeból ownol bármit, ha addig nem érnek hozzá, nyert, és kész. nem lesznek unalmas potwarok mint chinese karikkal, aki erõsebb és jobb fegyója lesz, az nyer. btw, még 19k sp, és megvan 60ig full farmedre wizard + cleric, rulz0r 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
hmm, jelenleg még nincs multikliens, vagy mostanában túl sokat töltök nem a gép elõtt? :-s

most, hogy van manashield, +új bow skillek, 1 íjász nuker már nem is tûnik akkora hülyeségnek mint régebben...

Lord Nomak
Amit írtam az ugyanaz kb. Maxolható szint 90 lesz, 9D ruhák bent lesznek, új maprész megnyílik és skilleket is addolják akkor ott tartunk ahol ksro. "majdnem". Ez olyan december környékén várható szerintem, legkésõbb február.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Én majd akkor folytatom amikor itt is legend 7 lesz (MAGYARUL SOHA😄)

Lord Nomak
Jól teszed, én is befejeztem sro-t, majd 90es emelés megvan folyt köv. addig meg csak stallozás meg beszélgetés lesz =D

Na azt hiszem ennyi elég volt itt abbahagyom vissza megyek ujra elkezdem bfet megen,meg civet és itt lezárom az egészet.😊

HI ALLL

Lord Nomak
Hát ezaz. És egy wizard kb 5k hp-val rohangál amit crt nélkül egy glavies ledob rólla 2 flyal nagyobb szinten. 😊 Akárhogy is nézem csak tömegben tudnak eredményesek lenni EU-s karik, bár ott is azért gyengék ha olyan kínai tömegbe szaladnak bele. Pl egy nuker bower partyba beleszaladni egy eu-s csapatnak nem a legkellemesebb 😄

40 felett jönnek rugónak új skillek attól fasza, wizard 20 tól /60 tól jó már 😄 eddig csak ez a 2-m volt 😊

meglepõ, de gyorsan erõsödnek eus karik szinttel, sztem 64+on, de lehet már 52+on ugyan olyan simán lehet majd vele szólózni mint kínaiva, a pt kötöttség inkább csak kisebb szinten érvényes ahogy észrevettem
1 idõ után eus karik is önállósodnak, pt majd azért kell nekik, mert késõbb akkor akár szintjük fölött 10el is tudnak grindelni majd, és nagyon gyorsan fejlõdnek

mostmár biztos, hogy accra adja a dropot

ezen az accon chinese kiskari 26+5 fegyó drop régebben, most eus kari, 26+5 fegyó, kb azonos dropok, csak eus változatban

................LOL.................

LeonSilver
Bár még nemvagyok nagyon tapasztalt és kínai karival tavaly játszottam utóljára nekem az a meglátásom, hogy míg a kínai karikkal nagyon szépen ellehet szólózgatni (jó darabig legalábbis) az eu karik inkább partys karakterek.
Mert például a wizÁrd szép meg minden meg qrva nagyot tud rúgni (viszonylag) egészen addig amíg valami vagy valaki pofán nem dobja egy terhes macskával.Ha nézi az ember a kínai karik pvpjét látható, hogy csak úgy röpködnek a több ezres ütések.Nos egy wizÁrdra ha egy ilyen kari csúnyán néz már annyi.
szvsz

Lord Nomak
Miért ne menne bot eu-val ? 😄 Drop raterõl annyit hogy amióta megvolt update 1 dropom se volt -.- 50%ot fejlõdtem 1es gapel.

kicsit az eus mobok 6x erõsebbek kinaiaknál pl.: a boxzsák (sry a nevét nem tom alap mob) 10eket zúz és ez a Movia az meg 30akat csak úgy high armorra robera meg ien 50eket critben a 100akat is meg haladja szóval szerintem kicsit el cseszték 😞

szerintem elösször kínait kell csinálni mert most kevés az academy meg segítõkész ember meg hát a bot se megy euban =) és persze a questek meg a drop ratekat kicsit el baxták szóval kina for ever!persze ha eus lvl 1tõl át mehetne kinai mobokhoz akkor 1nap alatt 30+ lenne az eus ember mert az eus wizardom 2 ütéstõl hal light armorban >.>

Lord Nomak
A jelenlegi botterek több mint 50%-nak multikliens van 😊 Kb.

Lord Nomak
Valahogy eddig nem így vettem észre, nem láttam még olyan eu-s karit aki egy kínai karit elverne 1v1-ben. Kb 46ig asszem.. addig láttam pvp-zni karikat és eu-s 10bõl 2szer maradt állva.

über király hogy meg növelték a szerverek férõhelyét de holnap ugy is jön a sok sro b**i goldminer multiklienses kretén és el lepik a szervert ^^ botterekkel nincs semmi bajom mert ugy a boterek 70%-a rendes és jó beszélgetõ társaság de a goldminerek meg a multikliensesek :@

Lord Nomak
40en pvp-zni n1. Amúgy meg 2 fly glaviestõl és pápá.

glaives, 40 es papnak egy nuke 😊

btw eu nagyon imba !!! mindndenki midnenkien 1 ütés kivéve warrior és láthatatlanság hát beszarás
rugó csak rugót tud felfedni és vari csak varit 😄 warlcoknak és warriornak meg nincs is felfedõje XD

amelyik elõbb észreveszi a másikat...
Lord Nomak
Mellesleg, ez a gépem 10 percig bootol miután felkerült EU-val kapcsolatos dolog.. megszüntettem. Letöröltem telepítõ fájlt és egybõl nem darál winem. Szánalmas.. cafeban is helyrerázódtak a gépek amint megszabadultak telepítõtõl.

Lord Nomak
Megoszlanak a vélemények, de én kínai karit mondok mivel azok egyedül is képesek harcolni, EU kari meg hát.. Kiváncsi lennék, hogy egy pap vs. glavies pvp-ben melyik feküdne el. 😊
Amúgy is grindeléshez is jobb a kínai karakter szerintem mert annak nem szükséges még legalább 1-2 share partys playa.