Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sõt, mivel asszem az 5perces hp töltõ is abban a skillsorban van lehet az is megmarad, de azt még nem tom...

cleric-wizardnak ajánlott taktika pt-n kívül pt mob, és giant ellen:

pappal felrakja magára bless spellt, vált staff (elõbbi buff megmarad XD ), éd 45 s alatt nyugisan leöli a monsztát 😄

dragon11
Aha,köszi!Jó ez a sword😊

Gubberx
üdv a klubban xD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

LeonSilver
Ez az én szerencsém vazz.Most nemtudom, hogy sírjak vagy röhögjek..

http://img515.imageshack.us/img515/107/lolleryb9.jpg

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

byzhouse
már meg is untam az europat :S

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

sword + int = nuke, nuke, buktatás, leszúrás, leszúrás, nuke, buktatás....

Ez így a hatékony

Spearrel hamar kifekszel, hacsak nem stunolsz ugye a glavis skillel.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Minek kezdessz swordoset, ha tudtad hogy a speares nagyobbat nukol, es most visszaakarod fejleszteni?-.-

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
Tudom,hogy a spear kicsit erõsebb mint a sword..ezért van a sword mellé a shield hogy egyenlõ arányban legyenek....de a spear-os velem egyszintû sokkal nagyobbat nukeol(Neki is +5os spearja van,meg nekem is +5os sword),és sokkal nagyobbat nukeol...érdemes lenne visszafejleszteni a swordot,hogy spearos legyek,vagy a sword késõbb lesz jó?THX a választ.

Maala
csak a deg8 néz ki überbrutálul, de arra még várni kell. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
2h sword kd-hez, 1h sword stabhez. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

én is pont meghaltam sd közben szal benéztem de bazz bekalkulálja h dél erre 50 perc vááá nah mind1 3 maszk kész lesz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
akkor pont jókor ébredtem megint. xD

EASY ...go😊
Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

LOOOl
d10 warlock staff olyan mint a d8 mage 😄DD
btw dagger szép de az nem jó pvp ben :S

WuFraZselic
eddig 2en fizettünk 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lol xD lvl 4 megvan?

ha van mana-ja 😊

WuFraZselic
aj bocs, asztem VV vagy 😄 õ már megszokta hoyg igy bánok vele 😄 szal sry ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ugy, te el ó el, hogy buffokhoz, élesztéshez, healeléshez, stb-hez nem kell int, te racsni. és érted, int papot lezuzzák 2 ütésbõl, full str papot meg ütik 4en és vidáom healeli a brigádod, értem?

Már nem azért, de warlock-wizard int alapú.
Warrior-rouge str alapú.
Cleric-bard takintve hogy mágikus sebzésûek szerintem ezek is int alapúak. Akkor hogy jön ide a full str cleric? (csak kérdezem)

2H Warrior FTW

IfjuSkywalker
hehe naja, de én beleszerettem a pajzsokba, nagyon jol néznek ki😊

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

WuFraZselic
=D de a 2h az akkor is pwn, lehet hamarabb meghal mint 1h-s, de nagyobbat is üt és és és és!!!!! ugye???? *bociszem*

hát sztem 1h+s jó mert tankot üti mindneki azt akkor jó a shield

IfjuSkywalker
hehe eltévedtél, jobban tankolok, mint egy kétkezes,te! Olyan passzivjaim vannak, tyühühühüü😊

IfjuSkywalker
OFF: már lassan egy hónapja kint van Chemical Brothers uj albuma és még csak most szedem le:S No mindegy, mindenkinek tudom ajánlani (neked is Zselé, te <#lama><#taps> )

WuFraZselic
az not bad, de ha tank akkor legyen tank, 2h sword ftw 😊

IfjuSkywalker
Azé 9D ij az nagyon királyul néz ki.....nade 9D, hehe, várhatsz decemberig, ha addig meg nem unod😊

IfjuSkywalker
1h s+s/warrior, cleric

köcsög warrior 😄 neked rohadt szépek a 2h meg 1h is 😄 nekem meg crossbow bazz mind ugyanúgynéz ki

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
KKK-s vagy, mi? 😄DD lol. btw te mi is vagy? 1h sword, rite?

IfjuSkywalker
hehe, öltözzön a halál robe-ba, nem akarok én bohóc lenni😊
8D-ben angyalka leszek, szép fehér armorban wing gleam és dame blade a kezemben <#szeret>

Az a skill nagyon odabasz 😄 haverom mutatta skorpiknal, e mondom mi a szar egymast mergezik XDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

WuFraZselic
még szép. offering, aztán egy meteor, és csoki mindenkinek 😊 már nem kell sok sp muhhaha 4-5 nap farm és kész 😄 aztán go lvl 60

sztem sima wizard+cleric jó 😄 mert ugye prot bõven elég , a szörnyek úgysem tudnak megütni
én most rugo + bard vok 😄 csak azért lettem bárd mert + speeD 😄 meg ez is jó skill (igen egymást támadják 😊)

WuFraZselic
warrior + cleric full str vagy warrior+wizard full int a nagyon nagyon komoly build szerintem. gondolj bele, warrior mastery miatt felkapod heavy armort, és mintha chinese kari lenne, nukeolsz wizardként, persze ez full intként csak. a full str warrior + cleric pedig... ütnek 3-4en, te meg szeded fel a partytagokat, healelsz, buffolsz, és közben TANKOLSZ, meg stb... eléggé hasznos, kurvajó párositás, és akkor a robe-ot is használhatod cleric miatt, ami full str-nek nem rossz. lehet itt játszani a buildekkel a ruha érdekében, vaze 😊

Én kétkezeskardal toltam az elég jo volt😊Fölleg amikor elterült a földre a mob😊

warrior + cleric nem?

1ébként azért nem jó a full str bard / cleric mert mana hamar elfogy

Oksam, köszi, nem is akartam itt keverni senkit, csak dual axe után találtam valamilyen pálcát, és az jobban szólt, mint az elõdje, én meg str.re raktam tehát ..

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

IfjuSkywalker
van persze....warrior ág elsõ sor elsõ skill....

Hát én full str cleric vagyok, hehe, de csak reseléshez meg vészhelyzet heal-hez, de Viktornak igaza van, nincs értelme hybridnek lenni, pláne str hybridnek nem, mert a fegyvereknek vagy csak magic vagy csak physical sebzése van, tehát egy str-esnek a magic balance sehol nem jön számitásba. Int hybrid is csak annyibol meggondolandó (én nem ajánlom ), mert ugy több a HP-je. Esetleg aki full support karit csinál (cleric és bárd) és nem arra hajt,h õ legyen a legnagyobb pvp király, de nem is akar sokszor meghalni partyzás közben, az oké, de wizard nagyon sok sebzést veszit...

datango
rendben oké köszi , én is arra gondoltam csak másik forumon rámförmedtek hogy annak str nek kell lennie mivel mobok meg stbstb...

de szerintem is pure intes vagyok 😊

pure int

altta levõ: eu ban mindenkine pure nak kell lennie

datango
lehetne 1 kérdésem eus karival kapcsolatosan?????

tegnap gyártottam már én is 1 eus karit , mégpedig hárfásat... namármost azt szeretném megkérdezni hogy a hárfásnak pure str nek vagy pure int nek kell lenie??? hm ?

Bepofázok akkor én is az Eu-s dolgokba.. Lássuk: akkor a fegyverek hogy párosulnak az int-str-hibrid karikhoz? pl. Glavie---full str mint kínában.

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Thx

aham oksi, de van olyan h képzeletbeli sebzés amivel magára húzza nem ? (btw azért kérdeztem mert lantosnak meg van aggro reduce 😊)

Lantos Clerlic az 1ik legjobb párosítás de ne zavarjon

kösz mindenkinek

IfjuSkywalker
van, de megy az feljebb is....nem csak 40ig...olyan, mint a harmony therapy, azzal a különbséggel, hogy mozog veled, de csak rád hat (partytagokra nem)

Szal roviden magadra huzod a moncat?😄
Ja amugy buffernek telleg van oan skillje hogy lv 40 alat tnem tamadjak be a mobok maguktol? (Csak champi/giant)