Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Babel serveren játszok Chemotox néven lvl 76-os vagyok Int sworld. HeXagon guildba.
Van egy Eus karakterem is amit 2 napja kezdtem az lvl 34 es szinten ját T. Hand Sworld-ös. Ezzel a karival keresek jó guildot babel serveren kb velem egyszintuek és nagyobbak is legyenek .
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
14 még okay.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nevezetesen: 32-eseket (skorpi, vagy vmi eus borzadvány)
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
???
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Lámaság volt az hogy privátban akartam leírni a véleményemet és nem itt vitatkozni? Hát ebbõl látszik hogy csak a balhét akarod mert szerintem teljesen ellehetett volna intézni ott. Én power gombot kapcsolgattam? Elõzõ év májusa óta játszom köszi a kioktatásért. Na és igen te teljesen hülyesléget beszéltéál azzal a nuker pédával .Igen bõven elverem a nukerek 99%-át a szintemen de ha pl 2 támad be egybvõl jó a mana shield^^ de ebbe most nem akarok belemenni.
Ja és emlékszem amikor te féléve vagy nemtudom mikor olyan hülyeségeket kérdezgettél hogy mindeki ajánlotta neked a keresõ-t .Errõl meg ennyit
Bocs én csak a véleményemet írtam le és én ezt PRIVÁTBAN akartam mert úgy intelligensebb megoldás lett volna de ha te olyan szavakkal illettél engem aminke semmi alapja nemvololt akkor...mert nagyon nem lámaságokat írtam nyugodtan benmásolhatod a privát üzit ide is ,de szerintem mások nem nagyon kiváncsiak erre.
Na ezért írtam privátot...
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
$ArcherAvataR
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
60ra maxolt skillekkel, no chance.
Természetese Athens 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2str-2int et ad
botforum.co.cc :p
**--**
@ #44128
Én kipróbáltam a wizÁrdot de soxxxor pusztultam vele.Így most egy str-es egykezes kardost nyúzok klerik subbal és hát az az igazság, hogy eddig nagyon teccccik 😊
**--**
Volna valami jó kis guild ami egy nyúbit befogadna soraiba??
<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
go hotan és Stall Network powa (én 3 millért vettem biztzos használt XD)
mellesleg ilyet vennék Athensen. ^^
Inkább megint felteszek egy nyúbi kérdést, szörnyülködjetek ezen XD
Szóval a pacák neve elõtti ikonból ítélve ugye lv20 alatti és mégis van valami lókaki a hátán.A kérdés csak az, hopgy hogyan?És nem csak stallozás közben láttam ilyent.
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
space privátra nem szokásom válaszolni >.< föleg ha lámasággal bombáznak, képzeld el én már akkor itt vertem a nyálam és osztogattam a lámákat és segítettem nekik (hébe hóba:p) amikor te még ott tartottál hogy Power gomb???... képzelj csak bele:szépen ki mész h pvpzel 1et jön nuker be nyomod mana shieldet és ha télleg 9K hpd van akkor kapsz 3.5K ütést manád nincs és repül még 1 nuke te meg tétlenül állsz mivel manád az nincs! és szépen meg haltál... VAGY:ki mész jön nuker fel ütés le szurás le szurás fel kel rád nyom 1 nuket de közben gyepálod de neki már alig van 4-5K manája mivel nukereknek alap a mana shield fel ütés le szurás le szurás rá nyomsz 1 sword dancikálást manája nincs be nyomja a potit van még 2K manája fel ütés le szurás le szurás nincs manája nyomsz megint 1 sword dancit és jobb esetben halott is de ha nem akkor rá nyomsz 1 fel ütés le szurást le szurást és már 1000% halott de hogy tudna ien gyorsan halni 1 nuker?tudni illik hogy ha neked van 4k manád és 9K hpd és te full str vagy akkor õ full int akkor 9K mana és 4K hp és azt a 4K hpt ha fogyi is vagy akkor is fél perc alatt le szeded... ennyi volt a véleményem:p
eu-s questek, eu-s moncik sziget 1
Muropi neked meg küldtem privátot .
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
(Hát bocs már elõre az írásomért ,de te tudod értelmezni az itt írottakat?)
Egyáltalán nem kötözködtem ,csak leírtam a véleményemet . Ha ír valamit és én nem úgy gondolom akkor leírom hogy szerintem mért nem úgy van. Nem vittem bele egy csúnya szót sem és azt sem mondtam hogy hülyeséget ír.