Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ja

ügyelek rá, hogy ebbõl ne derüljön ki semmi...

btw sztem Legend 6 é sokkal jobb volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hát jah de nekem zene bejönn ^^fõleg a futás + agrok nem támadnak be skill

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

datango
ne legyetek a "BARD" zenész karival 😄😄😄😄 nagyon ratyi 😄 zenélek vele ossze vissza aztán a mobok mindig engem olnek meg mikor csapatba hentelunk 😄 pedig csak állok es buffot adok de mindig engem ölnek meg a "SAMSUNG" ok: D:😄😄😄 hehe egyébként a papppp jobb nála mer annak atom buffjai vannak mármint amit rádtud tenni , int , str , élesztés , heal... én zenével csak hozzá képest gagyi buffokat tudok rakni :S

5 per eltelt má 20 is
Maala
jah. 5 perc múlva.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

örök hála !

dow genetos questet szedj fel
30 valamit kell összeszedni, az ad ha készvan 10db filtert amit a stable nél tudsz megtölteni

botforum.co.cc :p

Nah valaki tud segiteni ,11 küldetés amikor nyirni kell 10 db ijjászt a ház körül nah az meg volt de nem tok szerezni 5 ot abbol a másikbol és nem tom honnan és hogy lehetne mert nyirtam oket csomot de nem adtak semmit és elég fontos lenne meg csinálni mert összes többi küldi is tölle van.

ui:leirast mar megnéztem

valaki gyurs infó kb mikor jön yarkan?
LeonSilver
Véééégre. Fél napi szenvedés után esett ez a sz@r ....
2.35 szintet léptem (18-20 között kevesebb xp mert nemnyomtam masteryt) 😄 és az idegbaj határán billegek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez a küldi nagyon ott van nem is adja azt a szentelt vízhez valo 5 cuccot elég érdekes 😄😄

Maala
fõleg ha megtanulja a 2kezes kard skilleket is. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

LeonSilver
Csak már a kávés poharamban is kõoroszlán véltem látni 😄 😄
Hát mindegy.Akkor gyepálom õket tovább... <#boxer>

**--**

Ahogy nézem ez az egykezes kardos kari igen csak jó kis tank lesz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Maala
valami ösztönzõerõ kell, hogy ne hagyd abba a játékot... ez lenne a sok sos drop. 😊

Maala
felesleges mexakítani, csak öld az oroszlánokat, 1x majd csak droppolja. 😊

Itt valami bug van, az EU-n most inditott 7. szintu karakterem mar 2 SOS-os cuccot talalt.. Kar hogy ennek megfeleloen gyengek..😊

LeonSilver
Jól értem, hogy ha kilépek egy "munkahelyrõl" 😄 akkor 1 hetet várni kell, hogy másikba mehessek??Régi szép idõk amikor még csak a rucit kellett váltogatni .. <#miaz>

És megint egy kérdés.
Csinálok egy kvesztet éppen.Capturing Sirenes a neve és a második résznél tartok amikor is Nemea's Lion-t kell gyepálni 1 azaz egy darab sz@ros Forgotten Harp nevü cuccért.
A baj csupán csak annyi, hogy ezt a sportot lv18 óta mûvelem és most már 20+ vagyok.Tehát cirka két szint óta gyepálom ezeket az izéket de csak nemakar esni ilyen izé. (közben még egy sos kesztyü is esett).
A kérdésem pedig az lenne, hogy ha megszakítom a kvesztet akkor újra felvehetem??Hátha akkor esne ez a nyavaja.

Maala
istenem, Transformers nem moziban megnézni... Zselét már kiutáltuk miatta TSrõl, azóta csak Uramozik minket. 😊 hidd el, ezt a filmet érdemes ott nézni.

Lord Nomak
Jó hogy jobb, de a k*rva életbe még mindig nem tudtam megszerezni sehonnan. Moziba meg nem megyek miatta, pedig ingyen lenne =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
1 hét...

little buzi?

trader bitch? 😄 szép kis nevek 😄

botforum.co.cc :p

Maala
az 7 hét, association-bõl kilépés után, hogy az aliasod megmarad-e vagy új kell, az passz. 😊

LeonSilver
Ha teszemazt regelem magam hunternek és váltani akarok mondjuk kereskedõnek akkor is 10k az izé vagy olyankor többe kerül?

Maala
azért a transformers jobb. 😊

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

sztem G akar vmit =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#nyes><#help>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Na kutyasétáltatás közben gondolkoztam^^
Na lehet hogy nem ezzel a névvel de tényleg 4 évvel ezelõtt regisztráltam. Ezzel csak 2 bocs ez már akkor a másik honlapomhoz tartozik (Ami még mindig megvan ha vki kiváncsi rá^^)

Én kérek elnézést hogy leálltam vitatkozni a semmin. Én voltam a hülye!

Egyébként meg ha megakarsz gyõzõdni az életkoromról ott a MyVIp vagy az IWIW (ott nem nagyon vagyok de ott is megnézheted) Küldj egy privit ha érdekel és megmondom a nevemet^^. Ja egyébként tényleg bocs csak 1 hónap múlva leszek 17 jaj hazudtam elnézést kérek ezért is.

Arra meg hogy miért vagyok itt arra az a válaszom hogy miután elmentem volna te még rám írsz megjegyzéseket és tudod ezt nem nagyon szeretem.Bocsánat hogy kiállok magamért nagy vétek.

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

chemotox000000
jah felre olvastam .

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

WuFraZselic
"full str lvl 80on 8k+ mp-je van" hm??

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

chemotox000000
8k?? nekem 76 on van 15k Mp 8.3k Hp-m

WuFraZselic
hm, egyetértek tökéletesen 😊 én is (mi is) igy tervezzük

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

chemotox000000
Általaba igy szoktak huzni 20-28 Hun's ok. (Eu 36-37 lvl)
28-34 Eu Samsungok a Quest mobok hatulvizpart(40-es lvl)vagy Buwgang(china Hotan Kingdom lvl 44-es mob)
34-38 Mujugi Ujugi(Hotan Kingdom lvl 50-es mob)
38-50 Penon (Karakoram lvl 54)
50-60-ig Bugok (Cave)
60 felett meg sniper (Takla Makan lvl 74)

Az uccso nem biztoscsak kovetkeztettematobbi 100% Babelen van mar 65-ös Rogue daggeres.

WuFraZselic
hallod, te 10évesként mit osztod a népet srác? és látszik milyen kurva sokat tudsz a dolgokról. te nagyonokos, szerinted olyan, hogy MP POTI, nem létezik? full str lvl 80on 8k+ mp-je van, és ha maxolt mana shielddel is leveszi a dmg-el az mp-je felét, az XLARGE POTION KIBASZOTT GYORSAN VISSZATÖLTI, és van ideje skillezni, de te kurvára elvagy tájolva ahogy látom, jobblenne gondolkodni mielõtt megszólalsz. meg gondolom több 72+ karid is van, ugyhogy biztosan tudod hogy melyik buildnek mi éri meg. 80on kurvára nem mind1 hogy sun speartõl 12k nukeot kap a glavies a 21-22k-hpra, vagy 6k-t, és tudod van olyan hogy autopot, olyan is hogy x-large mp pot, és a dolog megoldva, capish? láma

chemotox000000
ööö Cat tudom hogy logok szolj hogy hogy tehetem jova mert ugye mar te nem ksro-zol 😊 Babelenvan valmi Eus klán? nem tudtok rola?

Maala
330 lion shouttal fire imbueval niya shamanra
56ös meteorral fire imbue-val 1500 pty niya shamanra

20as pty crab-re 3,5k dmg lion shouttal. nukeal nem néztem.

Doomista
lol ez az uccso jó 😊

Kararokam jegén jártam,
fegyó durability 0-t láttam,
el akartam menni javítani,
de hívott az ágyam lapítani.

xDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

space na légyszi hagyál már a hülyeségeiddel!!! 2005 ben regiztél az neked 4 év... jó el vagy tévedve... te 17 vagy?LOLS? ha 10 éves vagy de még az sem biztos ^^meg azt mondtad abba hagyod és el mész akkor miért vagy még itt??

Maala:semmi bajom nincs a nukeiddel meg a lionoddal de sztem hülyeség ki fejleszteni :p pazarlod az SP-t =) amugy lvl 80on mennyiket ütsz lionnal meg fire-light nukekkal?😊 csak ugy kiváncsiságból kérdem=)

Maala
de hívott az ágyam lapítani. (c) AvataR ^^

nekem sajna nem jutott semmi az eszembe, és hozzám amúgy is jobban illik a félrím. (?) 😊

Doomista
az utolso mondat helyet valamit ami rimel,és faja lesz xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maala
kararokam jegén jártam,
fegyó durability 0t láttam,
el akartam menni javítani,
de nem voltam épp gépközelben.
xD

So lame xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
öcsi, mi a bajod a nukejaimmal? full str blade, van lvl 1es lion shoutom, és fire-light nukeok is lvl 1esek. valami bajod vele?

Ja bocs most én vagyok a hülye mert nem töltöm ki a regisztrációs cuccot. Hát igen kb erre a fórumra 4 éve regiztem egy saját fórum miatt és nem azért hogy itt beszélgessek. Akikkel meg a saját fórumon beszélgettem tudták hogy ki vagyok 😊 . Egyébként ha annyira érdekel 17 vagyok.

Szerinted képes vagyok erre meg arra . Nagyon gyenge és szánalmas szöveg fõleg hogy nem is ismersz.
Fiad? Én ütöttem meg az IQ-m? Hát ez már durva...
Lehülyézel egy olyan dologért amit szerinted csinálok (persze igazából nem). Ez a legegyszerûbb .Szídni az embereket,de azt nem nézed hogy te mit csinálsz...
Szóval ahelyett hogy a magad igazát megvédenéd inkább engem támadsz.Hát tényleg egyszerû . Én is feltudnék sorolni jelzõket rád mert azt mindenki tud ,nem kell hozzá iskolába sem járni...
Ja és az hogy 1 lámival kevesebb? Én amikor elõzõ év májusába játszani kezdtem akkor lehet hogy lámi voltam de szerintem 2 52+ 1 60+ és pár db 30 körüli kari után már tudom mi hogyan megy(persze biztos nem tudok mindent és tanulhatnék még újakat). És ahogy nézem megint nem értelmezted az elõbbi hozzászólásomat .

,,ooo hogy én nézzek magamba?én legalább a valós koromat írom be a regisztrációnál" - haha most azért nézzek magamba mert nem írogatom be a dolgokat. Na ne röhögtess...

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

SchG
Végre leszedtem a játékot , már csak azt nem tudom hogy hol van a legtöbb magyar.Meg tudná mondani valaki?

ooo hogy én nézzek magamba?én legalább a valós koromat írom be a regisztrációnál és ki a fenét érdekel hogy abbahagyod?1 lamival kevesebb ^^ szerintem képes vagy és full stresnek ki fejleszted a nukekat meg a liont és armorban mész ki nukerek ellen :p hát gratulálok!!! meg ütötted az iqd fiam ^^

Jujj nyugodj meg 😛
Lv50 ftw

Te ki a f@szomnak képzeled magad már bocs?( Bocs de már ideges vagyok az ilyen 14éves észosztogató kis senkikre)
Nézz már kicsit magadba hogy eddig én teljesen normális hangnemben írtam az üzeneteimet te meg ilyen béna 10 éveshez méltó szavakkal dobálózol.

És mégegyszer : NEM azt írtam hogy az stres fejlessze ki a mana shieldet , HANEM azt hogy jobban jár vele mint a lightnál a pr növelõvel. Hát igen a szavakkal még mindig gondban állsz ezekszerint.
Asszem jobb is hogy abbahagyom ezt a szar játékot mert nemfogok találkozni ilyen igazi hülye emberekkel akiket vernek az iskolában és itt adják ki magukból ezt. Sok szerencsét a továbbiakban én nem kívánok részt venni ebben a vitában( eddig sem miattam ment ha visszaolvasol).

További jó játékot mindenkinek ! (Tovább nem idegesítek senkit<#smile>)

még mindig lógsz egy 38+2 staffal -.-'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;