Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ügyelek rá, hogy ebbõl ne derüljön ki semmi...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
30 valamit kell összeszedni, az ad ha készvan 10db filtert amit a stable nél tudsz megtölteni
botforum.co.cc :p
ui:leirast mar megnéztem
2.35 szintet léptem (18-20 között kevesebb xp mert nemnyomtam masteryt) 😄 és az idegbaj határán billegek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hát mindegy.Akkor gyepálom õket tovább... <#boxer>#boxer>
**--**
Ahogy nézem ez az egykezes kardos kari igen csak jó kis tank lesz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És megint egy kérdés.
Csinálok egy kvesztet éppen.Capturing Sirenes a neve és a második résznél tartok amikor is Nemea's Lion-t kell gyepálni 1 azaz egy darab sz@ros Forgotten Harp nevü cuccért.
A baj csupán csak annyi, hogy ezt a sportot lv18 óta mûvelem és most már 20+ vagyok.Tehát cirka két szint óta gyepálom ezeket az izéket de csak nemakar esni ilyen izé. (közben még egy sos kesztyü is esett).
A kérdésem pedig az lenne, hogy ha megszakítom a kvesztet akkor újra felvehetem??Hátha akkor esne ez a nyavaja.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
trader bitch? 😄 szép kis nevek 😄
botforum.co.cc :p
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Na lehet hogy nem ezzel a névvel de tényleg 4 évvel ezelõtt regisztráltam. Ezzel csak 2 bocs ez már akkor a másik honlapomhoz tartozik (Ami még mindig megvan ha vki kiváncsi rá^^)
Én kérek elnézést hogy leálltam vitatkozni a semmin. Én voltam a hülye!
Egyébként meg ha megakarsz gyõzõdni az életkoromról ott a MyVIp vagy az IWIW (ott nem nagyon vagyok de ott is megnézheted) Küldj egy privit ha érdekel és megmondom a nevemet^^. Ja egyébként tényleg bocs csak 1 hónap múlva leszek 17 jaj hazudtam elnézést kérek ezért is.
Arra meg hogy miért vagyok itt arra az a válaszom hogy miután elmentem volna te még rám írsz megjegyzéseket és tudod ezt nem nagyon szeretem.Bocsánat hogy kiállok magamért nagy vétek.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
28-34 Eu Samsungok a Quest mobok hatulvizpart(40-es lvl)vagy Buwgang(china Hotan Kingdom lvl 44-es mob)
34-38 Mujugi Ujugi(Hotan Kingdom lvl 50-es mob)
38-50 Penon (Karakoram lvl 54)
50-60-ig Bugok (Cave)
60 felett meg sniper (Takla Makan lvl 74)
Az uccso nem biztoscsak kovetkeztettematobbi 100% Babelen van mar 65-ös Rogue daggeres.
56ös meteorral fire imbue-val 1500 pty niya shamanra
20as pty crab-re 3,5k dmg lion shouttal. nukeal nem néztem.
Kararokam jegén jártam,
fegyó durability 0-t láttam,
el akartam menni javítani,
de hívott az ágyam lapítani.
xDD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Maala:semmi bajom nincs a nukeiddel meg a lionoddal de sztem hülyeség ki fejleszteni :p pazarlod az SP-t =) amugy lvl 80on mennyiket ütsz lionnal meg fire-light nukekkal?😊 csak ugy kiváncsiságból kérdem=)
nekem sajna nem jutott semmi az eszembe, és hozzám amúgy is jobban illik a félrím. (?) 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
fegyó durability 0t láttam,
el akartam menni javítani,
de nem voltam épp gépközelben.
xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Szerinted képes vagyok erre meg arra . Nagyon gyenge és szánalmas szöveg fõleg hogy nem is ismersz.
Fiad? Én ütöttem meg az IQ-m? Hát ez már durva...
Lehülyézel egy olyan dologért amit szerinted csinálok (persze igazából nem). Ez a legegyszerûbb .Szídni az embereket,de azt nem nézed hogy te mit csinálsz...
Szóval ahelyett hogy a magad igazát megvédenéd inkább engem támadsz.Hát tényleg egyszerû . Én is feltudnék sorolni jelzõket rád mert azt mindenki tud ,nem kell hozzá iskolába sem járni...
Ja és az hogy 1 lámival kevesebb? Én amikor elõzõ év májusába játszani kezdtem akkor lehet hogy lámi voltam de szerintem 2 52+ 1 60+ és pár db 30 körüli kari után már tudom mi hogyan megy(persze biztos nem tudok mindent és tanulhatnék még újakat). És ahogy nézem megint nem értelmezted az elõbbi hozzászólásomat .
,,ooo hogy én nézzek magamba?én legalább a valós koromat írom be a regisztrációnál" - haha most azért nézzek magamba mert nem írogatom be a dolgokat. Na ne röhögtess...
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Lv50 ftw
Nézz már kicsit magadba hogy eddig én teljesen normális hangnemben írtam az üzeneteimet te meg ilyen béna 10 éveshez méltó szavakkal dobálózol.
És mégegyszer : NEM azt írtam hogy az stres fejlessze ki a mana shieldet , HANEM azt hogy jobban jár vele mint a lightnál a pr növelõvel. Hát igen a szavakkal még mindig gondban állsz ezekszerint.
Asszem jobb is hogy abbahagyom ezt a szar játékot mert nemfogok találkozni ilyen igazi hülye emberekkel akiket vernek az iskolában és itt adják ki magukból ezt. Sok szerencsét a továbbiakban én nem kívánok részt venni ebben a vitában( eddig sem miattam ment ha visszaolvasol).
További jó játékot mindenkinek ! (Tovább nem idegesítek senkit<#smile>#smile>)