Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Akkoris.
btw. TudatLan-on mostanában ennyien vannak? lehet én is felnézek akkor holnap. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
van 1 buffja amitõl nem támadja a mob, és mivel roguenak nincs területskillje pl. giantnál ez életmentõ lehet, +gyorsfutás is jól jön...
Szerintetek a rogue-nak mit érdemes vinni másodlagos masterynek v. nemis kell semmi?
thx . bye ,
<#wave>#wave>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

37+ Aege/full str./glavie/garment ,klán: Feketesereg
nem esett le h elírztam h forum ? -.-' 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1. Nem rendelt tárhelyet a domainhoz vagy,
2. Már rendelt tárhelyet a domainhoz, de a Szolgáltató még nem adta meg a hozzáféréseket a tárhelyhez (pl fizetési hiány) vagy
3. Már rendelt tárhelyet, meg is kapta a hozzáféréseket, de több domain névvel rendelkezik.
Ezen esetben a többi domain nevet az admin felületen, a külön domain / addon domains menüpont alatt tudja felvenni a domainnév, a hozzátartozó mappa és jelszó megadásával. (lásd GYIK/Support)
4. Amennyiben egyik se, a domain lehet, hogy rossz helyre van irányítva. Kérjük ezen esetben tájékoztassa a Szolgáltatót.
Azonosító: 99
>:C
1ébként sroforumd.ppsdes.com és ott van ksro részleg

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Légyszíves mondja meg valaki, hogy a Premium Gold Ticket ha lejár az meghosszabítható a 4-week Skill Gold Time Tickettel, vagy megint 200 silkkért kell megvenni a Premiumot. Elõre is kösz a segítséget.
btw fire skill az stealth és invsiible ellen is jó ?