Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
btw ezekt csak kis goldminerek, majd mikor a cave ben bányásznak 😊
btw: ien, ilyen, hát nem tom, így leírva nem nehéz mert i a L mellett van de hát ez van 😊
(én attol kapok frász mikor msn en leír vmit azt 8 kép van benne :S)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
lol ?
új terület 😊
petek elõbb lesznek , ha már vannak ksro ban is lesznek itt is
bár engem most legjobban a pty nachalok szopatnak, 10es pakkokban. :-s
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
holnap hasznos lesz. ^^
http://href.hu/x/3drw
Én most EU-s karival játszok de nekem eszembe sem jutna valakit azért szidalmazni mert kínai karival játszik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez a rendszere a következõ updateknek:
- Legend 2 > 2007 karácsony - Uj skillek, Degree 9, illetve max szint LVL 90, és guild uptade
- Kissebb update - 2008 január február körül :s - Új petek. (amelyekrõl lehet látni videót is. Pingvin, kenguru ...stb)
- Legend 3 > 2008 nyár (julius vagy augusztus) - Uj skillek, LVL 100 a max szint, Degree 10, Dungeon, és még emelett lesz egy meglepetés item.
- Legend 4 > 2008 karácsony - Hatalmas event, illetve Heaven hozzáadása.
- Legend 5 > ez már kérdéses 😊 de majd igérem hogy beirom 😊)
miss? wtf?
botforum.co.cc :p
>:C
valamiért megszoktam
de csak mikor gépelek írom úgy...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ien,oan,naon,vok,ameik,létsz,létszives,muszály és társai...
Amnézián (mivel jó kis php-s fórum) úgy van megoldva, hogy ha a delikvens mondjuk a hsz-ben azt írja, hogy ien és elküldi a postot akkor ez a következõ képpen néz ki:
ien ( buta vagyok és primitív )
<#taps>#taps>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Engem mondjuk kifejezetten zavarna ha rajtam röhögne mindenki mert nem tudok írni (fõnök, barátnõ, boltos, stb stb).
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Én is szoktam iylent csinálni.
Például a wozÁrd amit használni szoktam az is ilyen.
Vagy amikor olyan heppem va nakkor direkt fonetikusan írok le angol szavakat.stb ...
ez asztán régi 😄
pici gngwc
>:C
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
loál
Annyira de annyira utálom az ilyen kunyeráló faxokaat..
a "kurva" szót értette a GM-m,ezért bant kaptál örökre.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.