Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicamica élettársa nem CondomJoe volt ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zaylka
Fõleg mikor még együtt toltuk...Nyögtük a klánszintnek befizetett összeg súlyát! 😊 Emléxem volt vmi srác, amikor unit csináltunk, és esett neki som 32-es blade, fú õ volt a szervekirály! ^^ Jó kis ts dumálgatások... Jajj mennyit veszekedtem Moonnal!<#hehe> Aztán megtetszett Cicamica, asszem ez volt a neve, intes karija, abbahagytam a blédest és puff feltörtek!<#duma> Ejjj de rég volt már ez, azóta mindannyian megnõttünk és továbbra is toljuk ezt a nyamvadt játékot...<#wink>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

gameplusz
Régi szép idõk... 😊 2005. január 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dragon11
Me too akkor amikor beszopattak na akkor énis szopattam a kicsiket 😄 jg déli kapujánál 😄😄

doxadmin
Én akkor szívtam meg vele mikor kezdtem a játékot. Kinyomták jg elé, simán beleütöttem, visszakézbõl kaptam 10k dmg xD Azután pár napig elkerültem, míg meg nem tudtam hogy mire is jó az. . . . 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "azt hittem h boss azt leöltem" MEKKOOORAAA =DDDDD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

protector az hülyeség volt, ergo én 1szer idéztem akkor is azt hittem h boss azt leöltem XD meg ugye gyakran simán mangyang lett =\

Az egyik legokosabb dolog volt, hogy kivették a Protector-t a játékból.
Nem ilyen biz-basz szarokkal kell a botok ellen taktikázni, az meg a másik hogy fogalmad nincs a joymax botokkal szembeni álláspontjáról, tehát innentõl kezdve mind hülyeség amit feltételeztek. Ha meg itt játszod az agresszor, ki ha én nem stílust akkor elég hamar kiutálva találhatod magad. Remélem csak nem kell a nevedet is említenem.

Maala
sztem Baenre guildet érdekli... ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Cleric masterity-jének megfelelõt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Cactus
Ha másodclassnak felveszem a wizzardom mellé a clericet pl, akkor tudok majd light armort hordnai?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

dragon11
LOL már nemcserélek karikat.....eleve nemezvolt a kérdésem látom figyelsz😊

Persze azért több mindentõl függ ez az egész. Egy fire blade kari ritkábban talál el protectort, ritkábban is látsz str botert^^

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Rövid, tömör, helyes válasz.

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

hagydd abba?

dragon11
Lol én örültem volna ha nemkezdek 1000x karit meg nemakartam volna cserélni ami hülyeség meg szabályellenes..már 52min lennék^^Sebaj kárpótól,hogy nemsokára 43as vagyok 2es farmmal és meglesz a 43as nukem 😊)ja de utána megint farmolhatok a bicheont kigyúrni 45re..új leszúrás^^utána 50lighting nuke lehet nemkéne a 43as fire nuke,a végtelen farm miatt?:S szerintetek mit tegyek?😄 :S

gameplusz
Nem azért érted, csak többieknek have fun, mindenki highlevel, kiskari, nagykari, ezakari, azakari, nekem meg ez az egy van. Szal néha kimegy a biztosíték, sajna ilyen vagyok.

Lord Nomak
Adj multiklienst vagy még egy laptopot x)

yesss
wáá regiztem ksro-ra köszi a segítséget... (márcsak a klienst töltöm..😊

ha Athens húzd nagykarival xD

LeonSilver
1. Nincsenek kiforgatva a szavaid, te írtad így.
2. ha megütötted meghaltál.
Ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lord Nomak
4 óra telt el lassan cumulated buff start óta, még mindig nullán van =DDDD Pedig 12ön vagyok és tigriseket ölök szóval még szint sem lehet gáz, de hogy 9gap ennyire agyonvágja a dolgot.. Pedig ez lenne a lényege szerintem, ha farmolok jöjjön a pont mert legalább több xp-t kapok még ha kis idõre is. Mindegy van 2500 sp-m lvl12 felénél hihihihi

Lord Nomak
Soha nem használtam. :F

dragon11
Jaja de a clesseseket szopattam vele 😊))) na meg a kicsiket..^^ akkoris jó élmény fûzõdött hozzá..😊 neked nem?😊

jó taktikám van, megvárom míg újra megüt, de akkor már ki van jelölve, és abban a pillanatban lion, utána nem szoktak többet próbálkozni 😄D

Lord Nomak
Fél éve tolom botot vagy több, egyszer sem öltek meg protival pedig próbálták, cless botok ellen jó volt max, de máshoz nem.

Darkspell: szép screenek, csak így tovább ^^

És a legszarabb, amikor látod, hogy kifehérdett ^^, és csak futsz felé, és ütsz, nameg critical... 😄

Na így lettem pks pár napja, hú de szídtam törökül a gyereket.

http://sroforum.ppsdes.com/viewtopic.php?p=38967#38967

Egy tonna screen, hogy mi vár isro-ra 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

dragon11
Énse.....pedig az jóvolt a kicsiket azzal szopattuk mangyira rá durr elkezdték ölni na meg a bottereket is 😄 😊 nemlehetnek ilyenek kiszednek minden jót...köcsögök..😞

Lord Nomak
Kínai, hentes, tank.

milyen kari?

Lord Nomak
Athenson egybéként ha valaki akar új guildot csinálni, vagy régihez kell neki sok gp-t termelõ kari az itt jelezze privátba, még 33 szinten keresztül 9 gapes farmot tolok :F

Lord Nomak
Ne veszekedjetek már meg ne nyavajogjatok már, az hogy 1-2 sérült itt van nem indok arra, hogy 2 õslakos sro buckalakó is összekapjon. :F

lol, van warlock is? akkor mér tagadta le mindenki mikor kérdeztem?, pedig kíváncsi lettem volna rá...

megütötted meghaltál

Leszarom, utálom az óvodás nyavajgást.
A kiutálunk tudod mit jelent? hogy SOHA nem kapsz partyt és nem azt hogy 67es vagy.
Kapj a fejedhez kérlek, köszi.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Légyszíves forgasd ki a szavaimat nagyon megy ez neked...
Most vkibe mindeképp beleakarsz kötni?

Egyébként attól hogy megütötted szerintem még nem haltál bele.
Vki válaszoljon már kiváncsi lettem😄...

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Lord Nomak
40 perce megy cumulated buff, 9es gap, és eddig 0 pont =DD Jó szar talámány ez.

gameplusz
Avi én is kiléptem, nyugodtan menj vissza. Majd ha nem lesz az, hogy kiutálunk, akkor vissza megyek én is.
Bár lehet, hogy ennek sokan örülnek. Nem tudom, "I don't care."

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

És még milyen jó volna, ha visszavennél a bunkó kismalac stílusból.

LeonSilver
"és ha azt megölte vki pl a bot akkor meghalt."
WTF ??
Csak megütni lehetett és aki megütötte az megdöglött.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vagyos sokadik próbálkozásra biztos belehetett de arra kinek volt kedve ha egyszer feljutott? <#idiota>

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

yesss
jah már tudom én is jáccotam vele nemtudtam mire való😄

Hát az hogy sokkal könnyebben lehetett belépkedni az akkor volt amikor betették a protektort szal elõzõ nyáron júliusban asszem. De utána már felsem lehetett jutni a szerverekre csak reggel meg este.

Én lusta lettem volna😄

Volt a játékban egy gömbszerû cucc amit az ékszeresnél? lehetett venni (elvileg a botok miatt tették be) és ha azt megölte vki pl a bot akkor meghalt. Csak kivették a játékból mert sok barom azon élvezkedett hogy a kicsiket szívatta vele.

yesss
na kész van...