Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Juj, Greedo lvl32-ön 😊) Hopp, én nem voltam sose a közösségetekben, de biztos jó lehetett. Nálunk magyarok közt szó szerint csak a háborúskodás ment. Egy nagy guild volt anno, a Legio, az szakadt szét 2-re. Zoba is tudna errõl mit mesélni, fõleg, mikor grind közben ledobta elém a monster scrollját...😄 Aztán már majdnem guild war lett, mi meg beszerveztük a törököket, akikkel még úgy jóban voltunk, mind valami 76 😊 Aztán az a harmadik magyar guild, aki miatt tulajdonképpen ez lett, szépen felszívódott, meg elpártolt. Szal azok is szép dolgok voltak..^^

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

jahjó 😊
én decemberben kezdtem ^^ (05 ben talán :S mikor nyíilt isro 😄) (volt 50 pandora boxom és nem váltottam be :SSS)

1ébként voltka faxa képeim 😄 2 hetes leállás után üres Jangan meg ienek 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zaylka
Cat ezzel az a baj, hogy ez Aeges és ráadásul én ekkor még nem is játszottam. Én múlt évben kezdtem el, nagyjából ilyenkor, vagy október...

Én Athenson képekre lennék kiváncsi amin esetleg még rajta is vagyok! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

dragon11
Lol beõrülök mikorra leszek 64es?😄

az wow ban volt 😄 de Babelen halt meg mostanába vki

ezem van

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zaylka
Jaja tényleg Your_mother volt...Hát igen sajnos elõfordulnak az ilyenek, nem tom már melyik szerveren de azt hiszem mostanában ott is meghalt vmi öreg motoros (olyan 46 körül lehetett). Videot is csináltak a tiszteletére és egy szerver sétálást. Habár volt olyan gyerek aki a rokonától megkérdezte, hogy droppolt-e vmit és nem hiszem, hogy azért mert félreértette a meghalás dolgot. Igen, sajnos ilyen szintû hülye emberek is vannak...

Na akkor csak jól irtam le a nevét. Emléxem mindig piszkáltatok, hogy hát fiu, ne hivjuk már cicmicnek! ^^ Fúúú nem tudjátok ki volt az, akivel végül kiléptem a Harcosokból és saját klánba kezdtünk bele? Õ játszik még? Asszem még vmi Lotyoskocsival is jóba voltam, de már ez is rég volt, erre se nagyon emléxem! 😛 Hát igen, korral jár! <#nezze>

Wufra is még csak akkor tervezgette a kis intes kariját és lám belõle is mekkora nagy melák lett!<#taps> Azért tök jó dolog ezekre visszaemlékezni és beszélgetni róla, végül is ha csak felszinesen is de miota ismerjük már egymást! Ha már itt tartunk jertek át Aegre, mekkora királyok lennénk!<#crazya><#crazya> Amúgy valakinek nincs képe ezekrõl a régi szép idõkrõl, mert nekem sajnos 1-se maradt, de szivesen megnéznék 1-et 2-õt!

Maala
jah, komoly...
volt ilyen tífrucis hotan-dw séta is, persze jött pár merces hunter, és szétszarta az egészet, van is errõl vid. YouTube-on vhol... sajna nem voltam online. :-(

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Ne már, ez komoly? Your_mother pedig milyen jó arc volt:/ Mentünk trédelni meg minden...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
ez nem az a Cicamica... akire te gondolsz, Aegen volt, akire mi, az Athensen. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
a 32 som blades tag, no õ volt YOUR_MOTHER, miatta kezdtem elsõ szünet után megint SROzni, mert megláttam a fasza 70es blader skilleket... azóta sajna öngyilkos lett, és a kariját egyáltalán nem látni... 😞 poor emokid.

Athens, de nem aktív, csak húzom, eus guildnek készült, de nem az lett, úgyhogy most csak úgy van...

yesss
melyik szerveren van?

most lvl 2

van 1 kis guildem, oda jöhetne kiskarid, kéne a gp 😄

gyere fel néha gammába, rég voltál

Lord Nomak
Amilyen szinten trance fanatikus vagyok, az ilyen lezúzom az arcod zenék bejönnek. :I

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

tecc a videó(én is ezt csinálom csak slipknotra XD)
Na lassan elpárolgok bye all

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Thx!! Ezt inkább lementem valami formátumba... 😊

LeonSilver
Ez mekkora!!Viszont a zene ottvan a szeren 😉
(jól seggberug majd a fõnök minket az offért aztán lessz )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

silkroad.uw.hu/oldal/index.html

Leon:

ez a best 😄 meg a Girl Dont Stop v mi de az súlyos mint a nem tom vmi nehéz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sorry, hol találom az sp táblázatot? 😊

LeonSilver
Egy kis feszültség oldás.
Röhögjetek, vagy szenvedjetek ti is 😄 😄
Mindenki csak saját felelõsségére kattintson a linkre!!!

Ide ni..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Aerial támadás olyan, mint a bowosoknak a fekete sólyom, ilyen csipkedés a levegõben 😄 A mini gamesre én is kiváncsi vagyok ^^
Nem az volt a half gm-ség? 😄

régen pk2 hackel lehetet nevet regizni és azt nem szerették 😊

"and we are introducing a new pet that can do aerial attacks like a Hawk"

hö ? ez area attack akart lenni?

"The Europe expansion focuses on party play. We wanted players to interact more, and to use their skills to help one another as a team"

jah, help each other ... kínai segíti az EU-st -.-'

"Guild quests are projected for future updates along side of other player content developments."
legalább lessz xD

"ideas for mini games have been brought"
érdekes 😄

Elõtag, azaz GM_Lajos. Spec karaktereket nem engedélyeznek, tehát marad ez a módszer, így meg rögtön ki lehet szûrni az "ál gmeket". Volt is idõ, mikor rám is whispeltek, gondolom dc-t akartak adni, vagy valami 😊

😊 Nem hangzik rosszul. Egy mákja van az embernek, hogy a boterek nem jönnek vissza maguktól. A nukerek meg általában a boterek ott, ahol én ölök 😊 Egy dolog idegesít még: Akadémiát alapítanak, kiviszik a tanoncokat farmolós helyre, csinálnak nem tudom hány 8-as partyt, és körülötted csak party monster van. Eleinte jó volt, meg minden, de most már kezdem unni õket, fõleg, hogy nagyon leszívják minden hp-at, valami 76%-ra van állítva az autopoti. Ha lejjebb teszem, akkor meg delay miatt behalok, mert vagy 20 másodpercenként kapok egy adagot.

csak akkor müxik, ha noob a gazdája, és roszul állítja be...

yesss
GM elõtag úgy érted nevembe pl _GMLajos_ ??

yesss
ezt megjegyzem... csak nincs eus karim..😊

gameplusz
A GM név elõtag állítólag mûxik, youtube-on vannak videk róla.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Zaylka
Tudod, sokmindenre jó egy party giant, én spec kiirtottam a terepet vele a nuker botterektõl és cserébe kaptam 15-30 perc szabad grindet. Szal csak ki kell használni a játék álltal teremtett lehetõségeket! 😊

elvileg, ha eus karival vég nélkül dobálod rá buffokat, jó esélyel dct kap...

én nekem tavaly augusztus ban indult a SilkroadOnline pályám 😊 emléxem hogy az egyik haverom is csak 1 hete játszott, 21 es volt, és vitt engem huzni a White Tigerekhez 😄D mennyire nagyszám volt már nekem. White tiger 😊)).

80 as trader áramos thieffel oda áll mellé...

yesss
vannak ilyenek én is próbálkoztam de mellényomtam és kifekütt rendesen jól meg is sz*ptam új karit kezdtem...

Jaja, ezzel már a guild társam is próbálkozott, jött egy lag, a karaktere pedig ütött valami 3000 criticalt, amitõl kifeküdt a boter. 😊

yesss
ki kell õket fagyasztani...😊 haveromék csinálták Venicen hogy fagyasztották a bottert viccel volt mikor a giantot ölte...😊

Egyelõre csak azt vettem észre, hogy valamiért mindig találsz okot, hogy belémköss. Eddig senkinek nem volt semmi baja... Az, hogy a stílusom nem tetszik, a te problémád. Azt hiszem, senkit nem bántottam meg eddig, senkinek nem szóltam be, nehogymá' azért kövezz, mert élek. Visszaolvastam, mégse találok okot erre az egészre. De azért elnézést kérek, ha rosszat mondtam. Amúgy meg de, észrevettem, hogy a Joymax hogy áll hozzá a bot-dologhoz. Nem hiába van kitalálva a premium is. Csúcsidõben bejutsz, tehát még azt is kihasználják, hogy crowded minden. És lassan megint megtelnek a szerverek, egy jó darabig nem látunk sárga szöveget mellettük... A protectorok kivételéhez még annyit, hogy ezek után már semmire nem támaszkodhatunk a botok ellen. Ha mégis van ötleted, bátran megoszthatod, mert így tényleg csak a hülyeség jön a szánkból.

dragon11
énis egyetértek,akkor marad ez:farmolok mint a robot egészéjszaka 9es farmig megse állok és összeszedek kb 20k sp-t elég lesz...😊és utána egy olyan 2esen nyomom végig.

yesss
lvl5 tõl lvl 32 ig kb hány sp-t lehet begyüjteni full farmmal?

Full igaz.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Egyetértek teljesen ez a játék egy farm😄😄

dragon11
#46475<#help><#nezze>

Zaylka
Habár kicsit flegmának tûnik a válaszom, de valójában egy tanács, azt húzol és akkor amikor akarsz! Figy ne mi döntsük el helyetted, hogy melyik skillt húzd ki elõbb, dönts, hogy melyik tetszik jobban... Egyébként is sro-s törvény, hogy farmolj bármennyit elõbb utóbb úgyis kifogysz az spbõl. Én azt tanácsolom, hogy vagy tegyél le a szintlépésrõl vagy ne farmolj, kettõ együtt nem igazán megy. Én spec 66 vagyok, mehetnék fel 80-ra mert megvan minden cuccom, mégsem teszem, mert jobbnak érzem itt kifarmolni magam, igy letettem a szintlépésekrõl és gyûjtöm az spt. Szerintem te is döntsd el mit akarsz, gyorsan szintet lépni és majd magasabb szinten kifarmolsz mindent, vagy állj le és szedj össze annyit, hogy ne kelljen azon törnöd a fejed, hogy jajj most ezt vagy azt húzzam. Sokan azt mondják, hogy "jajj én nem birok farmolni", csak ezzel az a baj, hogy a játéknak épp ez a lényege, ha valaki ezt nem tudja elviselni, nem akarom megbántani, de inkább játszon más mmoval...

Zaylka
Biztos él még....<#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround>

Ok bocs akkor neked volt igazad . Nem emlékezhet mindenki mindenre. De akkor is a lényeget kellett volna nézni és nem azt hogy megölted vagy megütötted...😄

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

gameplusz
Moon 4 prez, még mindig 😊 Tényleg, nem tudjátok mi van vele?

dragon11
Télleg muszály lenne kifejlesztenem a 45os leszúrást meg a 41es felütést?mert 38as a bich és ha húzom a lightet is akkor 8k sp bõven kell na meg a fire^^áá végtelen farmolás^^na szal akkor kifejleszteném a 43as nuket utána a meg nyomnám kicsit farmmal az 50es nukeraVagy télleg muszálylenne?(Mert akkor mennék a meteorra... és vlamikor kifejleszteném)Very thx a választ...gyors pls mert nemsokára lup :S 10% help pls