Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LeonSilver
Szerintem az emberek 99.8%-a baszta letölteni az "új" klienst.Mint ahogy én sem ... 0.o

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gubberx
akkor van remény😊 nincs kedvem megint leszedni

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Én nem töltöttem le semmit. Tegnap este updatelt egy rövidet és simán elindult. Ez pedig ugyebár már az inspekció után volt.

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

Gubberx
😞 😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Super Saiyan
be akarok lépni ez fogad:
*Please note than after the server inspection on September 11th, users must download the new torrent file in order to dwnload the Silkroad Online client.

>:C

Gubberx
Tényleg volt ez az új klienses dolog kiirva. Le kell szedni tényleg újat vagy jó a régi is?

Super Saiyan
éppen ezt nem értem én se 😄

LeonSilver
Értem én.Csak azt nem, hogy ha daggeres akkor minek neki az xbow skill pláne ha még nem is tecccccik neki.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Találtam a hivatalos honlapon fórumán egy egész pofás leírást az alkímia rejtelmeirõl.
Angolul tudóknak és alkimista tanoncoknak kötelezõ:
Alkímia kezdõknek és haladóknak (angol)
Morphin
Na jó mind1 nem bonyolítom huzom a Roguen belül csak a dagger skillek meg passiveokat és kész XD

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Super Saiyan
a cccccccrossbow skillek nem tecccccenek neki

LeonSilver
Ha nemtecccccik akkor miért azzal jáccccol??

Super Saiyan
ha daggeres vagy minek Crosssbow skill?
(hogy értsd, pl 1 full str glaviesnek minek pacheon skill??)

ui. én nem vagyok okos 😄

Morphin
na ezt szerettem volna hallani vmi okostól...akkor használjam a crossbowos skilleket is? bár nekem nem tetszik...de akkor majd beszerzek egyet...

Super Saiyan
szerintem az EUs karakterek arra vannak kitalálva hogy
1. csak full int/str karik legyenek
2. csak 1 skilljuk, a sajátjuk legyen
de te tudod 😉

Morphin
Igen de kéne vmi másik mastery is nem? Én mondjuk clericre gondoltam, h néha buffoljak egy-kettõt...csak EUhoz nem értek....

Morphin
Jaaaj Avi te ugy "ismertél" meg engem mint vmi noob-ot? 😄 igaz nem játszottunk együtt sokat, de azért csak leszûrhettél volna vmit 😄😄 végig olvastam csakhogy megnyugodj...

Super Saiyan
akkor csak a daggeres részt kell huznod

Morphin
Jó hát igy kb kihámoztam belõle vmit...de a kérdésem ink az lenne h muszály nekem ill. kell-e fejleszteni egyszerre a Rogue-n belül a crossbowot is? Merthogy daggeres lenne a kari...

És itt a rogue, hogy ne kelljen fáradni az egérrel 😉

**3**ROGUE**
1 SUB MASTERIES
Warrior - If you want to fully use a sub mastery, go for this one. With your pure STR build, you can fully use every skill in this mastery, however, the only benefit you would get out of this is tanking.
Warlock/Wizard - you can only use a handful of skills here, and many of those are not necessary for a Rogue due to skills that compensate for them. I have nothing good to say about being a Rogue/Caster since the only benefit is the ability to wear robes, which the buffer classes can give you as well.
Bard - One favourite of the rogues, and really any class, the Moving March togather with your own speed skills make you the fastest stealth/invisible character in the game, running like mad could really help you especially if you are using a crossbow. You also get to wear robes if you want and be a buffer if you dont really feel like pulverizing everyone around you by yourself. The ability to wear robes is another great advantage of this subclass.
Cleric - If you want to improve your defense and never die while soloing, you should go for this subclass. The Bless Spell, buffing skills, healing skills, and resurrection skills are a great addition to any class. Being able to wear robes also makes this subclass one of the better choices for Rogues.

2 STAT BUILDS
Just like the Warrior, pure STR is where you want to be. Although lacking in defense buffs, Rogues need as much HP as they can get considering their defense/HP limiting buffs. Adding INT would only make your attacks weaker without considerable effect on your magic defense.

3 WEAPONS
Crossbow - The longest ranged weapon in the game. The crossbow offers nice attack skills which have additional long range and knock back effects, the perfect weapon to solo. If you know what you are doing, you can hardly get hit soloing, especially if using Crossbow Extreme skill to amplify your damage. The Long Shot skill makes this weapon better for party play.

Dual Daggers - Mostly PvP weapon, due to the high attack power, nice critical, and bleed and stun effects on the dagger skills this is the ideal weapon to launch sneak attacks. You can easily defeat pure strength players if you use the Dagger Desperate skill and launch a sneak attack.
4 CLOTHES
Light Armor - The only type of armor Rogues can wear without a secondary mastery. Although it has neither the best physical nor the best magical defense, the light armor has decent defense on both sides. With a nicely pimped light armor, you could have more magical defense and more physical defense than the other two types of clothes, making it ideal for fighting mixed enemies.With the long range of the rogues, the light armor provides sufficient defense to keep them alive even when soloing.

5 USEFUL SKILLS
Defense Skills
- Stealth level 30 - Once you use this skill nothing can attack you for 120 seconds, however only usable if you are not in combat mode.
Best Offense Skills
- Crossbow - Long Shot level 20 - strongest single attack for the weapon 320, it has an increased range
- Dual Daggers - Slash level 4 - strongest single attack of the rogues 370, it also adds a nice bleed and stun effect.
Party Skills
- Fast Shot level 10 - the best party skill for a rogue, it helps you lure enemies making sure there is always something for the casters to kill.
- Poison Circle level 28 - a useful buff if fighting monsters that have poison or zombie skills.
- Poison Field level 36 - creates an area which poisons enemies within, causing them to pre-emptively attack you instead of party members

6 PARTY ROLE
Rogues lure monsters from far away, making sure party members dont get hit and there is always enough monsters to be killed. Make sure to use Fast Shot to pull in monsters and save your party members some walking, or to save weaker members from getting hit by aggro monsters. Using Poison Field is another strategy that would protect nearby members by making monsters attack you first, but dont use this around passive monsters as it might get you in trouble unnecessarily.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Morphin
Rogue mellé mit lehet/kell tolni??

Kvikk bácsi csinád ahogy jonak erzed ^^ 😉 BTW szvsz addig ne halj vissza mig nincs 90es cap, majd akkor igen 😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
Thx a választ,valakinek nincs valami tg-zõs ötlete ahol általában megszokott jelenni?:S van annyi spwan pontja..

QuickHUN
Srácok

80 szinten megéri 1-2 szintet visszahalni jobb sp-ért?
9 es farmban vok ,és nem kell már csak 220k sp 😊
persze ha visszahalok akkor visszakellene fejlesztenem egy kicsit a skillekbõl is ! 71 esen állnak !
Bicheon+fire+lightning
Így nem lesz egyszerû,kb egy hónap ! 80 as szörnyikékkel!
Hogy lenne gyorsabb ?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Múltkor volt 6 8d-s str tabim, megcsináltam mindet, egyik se ment bele a cumómba. Szerintem akkor tettem egy esti sétát...

Pedig megéri, seccperc alatt lehet bukni szép összeget 😄

Ahogy már írtam, olyan cuccokat veszek, amiken rajta van az az STR mennyiség, amivel már tudok élni, ebbõl kifolyólag valszeg nem nagyon fogok D8 STR kavicsokkal játszani. 😊

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

Gubberx
Sztem 7 degre-ig még magam csinálom a dolgokat , utána meg járok npc-s cuccokba xD

Háát majd 3-4 füstizett 8-as STR kavics után beszélgetünk errõl az "inkább füstizzen" dologról 😛

Lol, ezt még nem hallottam. 😊
Akkor inkább füstöljön.

Zaylka
Igen csak ilyenek hogy fusd körbe a házat 2-szer még semmi, de amikor menj ki a jégre, csinálj hp kört, csinálj lovat, nyomd be a berzit, tégy egy kört a hp kör sugarába aztán állj be középre és akkor nyomd rá.
Hát GG!<#taps><#taps>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

*Cochise véleményét*

De azért ez mákos Maala ezt te is elismered azért nem?
Általában bukós a dolog (nálam) ha alchemyrõl van szó, pláne ha fegyverrõl, így osztom Gubberx véleményét: fegyvert készen, és alkudni rá mint egy rossz török 😉

Maala
Hát nemtom, én örülök, hogy vettem egy 72 c1 bladet 10milláért, +7eztem 60millából, aztán 50drop crit tabi + 50 vett crit tabi után (+200 milla) felment c8ra... mert így update után egybõl (dec 31 este 6 körültõl, ScreenShot ftw!) lett egy 72+7 blade hamar, utólag a crit is jó lett, és saját is a cucc... és még spóroltam is rajta vagy 100 misit. 😊

Persze 1 goldért én is szívesen vennék Sunt...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

No így már capisch! 😉
Köszi az egyértelmû leírást.
Így már vonzóbbak egy kicsit a kilátások a jövõ alkimista nemzedékének 😊
Nem ártana frissiteni a faq ide vonatkozó részét, hogy az eddig homályban tapogatózók okuljanak.
Így van, én is ezt gondolom.
Személy szerint egyébként úgy vagyok vele, hogy fegyverben csak kész fegyvert veszek, full blue, jó statokkal. Szopjon vele az, aki megcsinálja. Ez az említett eset óta van így, mikor a philosophy kõ levitte a critet. Utána kellett hozzá 10 kõ, mire fel tudtam vinni 6-ra... Soha többet. Fegyverben készet veszek, kerül, amibe kerül.
Ruháknál, ékszereknél más a helyzet. Ott arra figyelek inkább, hogy STR és INT maxon legyen. Ruháknál a magic, stamina, dodging és master kövekkel jók a tapasztalataim, csakúgy mint ékszereknél a státuszkövekkel. Ezeket magam teszem rá, ha nincs rajta.

Én személy szerint a békés laggmentes helyeket szeretem és elõnyben részesítem a hajnali órákat.
De ez csak amolyan babona, nem hiszem hogy valóban számítana, de amikor már 3-5 millás köveket pakolsz cuccodra akkor már 3x körbefutod a háztömböt ha azt mondják attól jobban sikerül ^^ 😉

Ez tökéletes volt 😊

Szerintem a legtöbb játékosnak van kedvenc helye az alkímiára, de ez inkább csak babona. Ami feltûnt, hogy laggos helyen többször van füst.
Ezért pl. Hotanban a tömeg közepén nem alkímiázok, félre szoktam vonulni eldugott helyekre. Cuccok plusszolására pedig thieftown vált be legjobban, és ez nem csak saját tapasztalat. Ott ugyebár egyáltalán nincs lagg.

Nuenue, teljesen rosszul értelmezed.
A kövön található %-nak semmi köze nincs ahhoz, hogy sikeres-e az alchemy vagy nem. Ahogy Avatar írta, ez teljesen lutri. Vagy sikerül, vagy nem.
Ha felmegy a kõ, akkor az jelenthet pozitív és negatív változást is. Ehhez még mindig semmi köze az asszimilációnak. Gondolok itt olyan esetre, amikor van egy cuccon 100 HP, de te ki fel akarod ezt vinni 250-re. Ha felmegy a kõ, akkor 3 eset van. Vagy nem változik az érték, vagy nõ, vagy csökken.
És utoljára jön be a képbe az asszimiláció, vagyis a % a kövön. Ha elfüstöl, akkor nincs mirõl beszélni, akkor nem befolyásol semmit. Ha nem füstöl el, és megváltoztatja azt az értéket, amire szántad, akkor jöhet járulékos változásként az asszimiláció, vagyis hogy nemcsak az változik, amit szerettél volna változtatni, hanem más is. Hogy példával is érjek. Fegyó mag. attackját szerettem volna növelni philosophy kõvel. A kõ nem füstölt el, a mag. attack nem változott, ellenben a fegyó critje lement 8-ról 2-re... Szopás.
Többnyire azért keresettebbek a 10 %-os kövek, mert ezeknél a legkisebb az esélye, hogy sikeres alchemy esetén más tulajdonságot is változtat.
SZóval még egyszer, a kövön található % nem befolyásolja azt, hogy a kõ elfüstöl-e vagy nem. Füstölt el nekem egymás után 3 db 10 %-os int kõ, utána meg egy 30 %-os kõ feltett int 5-öt a cuccra.
Ennél érthetõbben nem tudom leírni.

Gubberx
xD

1. lettem a hunter toplistán 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Oszt az is lehet hogy masszív anti-mákom volt eddig 😉
Gubberx
Mindíg samarkandban alkimizek a storage mellett, általában vagy kora délelõtt vagy este 😊

Van esetleg ilyen dolog beépítve, hogy HOL milyen körülmények között alkímiázol?
Teszem azt városban fullforgalomban, "nem éppen koncentrált" 😊 körülmények között zsenge eséllyel, vagy félrehúzódva, kinn a természet "lágy" ölén, magasabb eséllyel?
Nekem a 4/0 gyanús egy kicsit annak tükrében hogy neked 80%-ban okés.
Van erre valami recepted? Esetleg buffolva jobbak az értékek? vagy mittomén? 😊
Gubberx
😄

Oks, majd tesztelgesd a 8-as degreen is 😉

Gubberx
Én mindent magamnak csinálok 80%-ban sikerülnek is, minden ruhadarabomra +4 int sikeredett^^ Egyedül a felsõmön kell javítani azon csak 2 int van.