Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Tegnap tökre furcsáltam, hogy nem lagzik ez az izé.
Mára visszaállt a rend ... :/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zaylka
Ebben csak késõbb az lesz a vicces, hogy azért birták ilyen "jól", mert ami rájuk ment kari az mind közelharcos volt, de lett volna velük egy bowos és mondjuk azt bevédik, kiszedi a papokat oszt szevasz ennyit volt az egész war! ^^ Szóval elég gyengécske kis GW volt, de a skillek villogtatására jó volt! 😛 Múltkor hivtak eus partyba, hogy fejlõdjek velük, legjobban az tetszett, hogy néha olyan csili-vili skilleket nyomtak (fõleg a pap), hogy nem láttam semmi! 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lol lagghegyek, de azért tetszett, h a csóka is warlockkal nyomta, nem nagyon értek a közelükbe 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

byzhouse
de a buzia az összes cuccát kirakta 1 goldba és a wolfot elfelejtete átírni meg a ruhájáit én meg ingyen szereztem 1millás cuccokat hát igen kis buzi scammer de bénázik is mellé *******

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

yesss
jaja nekem is mondták hogy sose húzzam be elõre a cuccot😊

Lord Nomak
Azért mert van pár igen okos ember aki eltudja passzolni igen buta embereknek, nem reális az ára.

Jaja, fõleg, mikor még zárva van a bolt, mindenki behúzza a cuccot az inventoryba, és mikor kinyit, katt..

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Super Saiyan
miért én soxor láttam ilyent
belép a stallba 1 másik ember
ott a farkas 10k arany pl.a csaló átmodositja az árat 10millára. akinek van pénzr és nemfigyel sokat veszik. a scammer meg sokat nyer

>:C

LeonSilver
Na de a scammer az aki átakar baszni téged.Ez a jóember meg saját magát baszta át tehát nem scammer.Vagy lopott volt a farki..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Super Saiyan
áze :]

gameplusz
Scammer?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Super Saiyan
nemtom de vmi ilyesmi a csaló is

gameplusz
screamer, tehát sikítozó? 😄ddddddd Lol!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Super Saiyan
1gold? akkor sztem screammer (csaló akarna lenni)

házasság, kár h ksro ban férfi karim van :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
hm én 1 lvl27-es wolfot no name 1,2millért láttam voltm mikor noname-t adták 800k-ért volt mikor 1 aminek neve volt azt meg 1 goldért megis vettem xD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Super Saiyan
mostmár kezdenek 1 kicsit idegesiteni -.-

draxler12345
Üdv mindenkit ebbe a szép idõbe... Lépnék be a karakterembe nincs rajta ruha , mindent elvittek , pk-s is voltam . 1 napja vettem silket , clickandbuy on keresztül.... remélem fognak rám emlékezni a régi barátaim ellenségeim stb... ezúttal is elbúcsúznék , youngskytól .... scarfacetõl ( remélem nincs harag ) , és ha talán Waryou látja ezt amit írok üzenem neki hogy nem én voltam! ( õ tudja mirõl van szó )the end 😞

ftw? xD
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=58299
ujabb fasza ksros update vagy nemtom milyen 😊

botforum.co.cc :p

Super Saiyan
én 2 milláért láttam lv 20 farkast (az nem noname volt), és az athensen...

gameplusz
A továbbiakban a kérdéseiteket próbáljátok egy vagy maxiumum 2 kommentbe sûríteni, mert ez nem chat...

Lord Nomak
Ha már gyüjteni kell rá a pénzt felesleges megvenni szerintem. Lvl20as farkas meg nem 2 milla, athenson no nameket amik 70 felettiek max 6-8ba tudják elpasszolni..

John Cena
oks meg próbálom majd

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

QuickHUN
Menymá Chamb 😊
a csoport már megvan csak lemaradtál 😊
Saru még nem unka persze mert most ment vissza 😊
Gyerünk ide Aege server😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

yesss
ja de ezeket feltétlen csináld meg és ajánlom a küldizés mert magasabb szinten sehogy nem halatsz majd sima grinddel

hajrá😄

John Cena
hát nem tom hogy csináltam de vannak ilyen tároló hely a 2dik lapon meg asszem valami 8 helyem van vagy 10 de eddig alig csináltam küldikat talán 2-3at de nagyon nem törõdök azokkal

yesss
vami gp a neve és sárga lófasz nem tudom mennyib van az neked de sokat kell venni

yesss
inventory küldikkel de úgy látom már az elsõ küldit megcsináltad mert ugy tünik megvan a 2. lapod 30-on van egy(itt 2 "kockát" kapsz) meg asszem 60-on (itt is)de ez nem biztos

John Cena
ja és még az lenne akérdésem eleve van akarakterem és a cuccokat amit fel szedek be teszi a "táskájába"(asszem invetory) és látom hogy ott kb. 10-20 Négyszet be van szürkítve hogy nem lehet beletenni azok hogy nyílhatnak meg? hogy használni tudhassam az összeset?

John Cena
jaa értem😊 oks és ott amúgy mit kell vennem és mennyi? (még épp hogy csak 360000 van de nem árt fel készülnöm izé vaalki nem tudna adni 600000ret😄??)

yesss
hát a lovászná ahol akutyát is és nem tudom mennyi nics olyan vészes ára de mondom csak high lvl en érdekes mert mielõtt elfogyna már lvlupja vana kutyának😊

John Cena
kajcsit hol kell enk ivenni? és mennyi az?

Super Saiyan
nem lehet, de több élete van mint neked azon a szinten

yesss
mármint stat pontokat kap-e lvl uppkor?? nem kap mert minek kapjon hiszen csak 3 csíkja van az élet, a kajája(sárga csík folyamatosan csökken és ha eléri a 30% ot akkor a kutyusnak kell venni kaját de lvl uppkor feltõltõdik ez igazából 50+ érdekes dolog) és ugye az exp csíkja van nincs mire elosztani a stat pontot tehát mindent az életek ap sokkal többélete is lesz mint neked😊

John Cena
oksi köszi a wolfra si lehet iylen pontokat tenn imint az emberre?? pl mana meg hogy attack??

yesss
amugy meg igen õ is teleportál(erre pont nem adtam választ😊

yesss
az érdekes kérdés mert ugy van hogy ha te meghalsz és nem teleportálsz idõbe akkor az a mob ami épp aközelbe van(általában amelyik megölt) nekiesik a wolfnak de ha fürge vagy akkor nem öli meg😊 so ilyenkor ne nagyon várjál hátha vki feléleszt😊

yesss
attól függ melyik szerver és hanyas vagy na meg eu vagy kinai😊

megj.: ne nagyon kérjél ilyeneket ahogy a botokról is egy szót se😊

John Cena
jaa és még 1 kérdés hogy ha én meg halok és az állatom nem akkor úgyan úgy adögöt is be teleportáljaa városba nem?

yesss
jah az teljesen más kategória a majom/nyul/mókus/röfi az azért van hogy a droppot szedje a wolf meg hogy veled gyapja mobot vagy a kár egyedül is😊

John Cena
passz😄😄😄

yesss
héé hova lett az a 2 üzi amire válaszoltam..😊

John Cena
csak azért mert mindenkinél látok esetleg 1wolf 1 majom stb. de 2 wolf olyat még nem láttaM!

yesss
ehe most nézem hogy a régi kliensem vígan felengedett legalábbis egy dc erejéig asszem mégis letöltöm az újat😊
1.aszem nem lehet maszkot adni még buffokat se lehet nemhogymaszkot😊
2.nemhiszem hogy lehet 2 wolfod egyszerre kint de ha lehet akkor én is bepróbálok egy ilyn variációt is😊

KapuBen
valaki húzna valamikor valamelyik karim?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

John Cena
háát így is nehezen fogom az 1millát meg szerezni + indulok az alapoktól

Super Saiyan
1. mi a fasznak 1millás farkara gyüjtessz, 2 milláért lv20as noname kutyát veszel

John Cena
360000 van 1millás farkasra gyüjtök de már ezért meg izzadok mint atom!!!