Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énsem veszek premiumot mert nem költök rá de nem nyavajgok mert ha gondolkozol egy kicsit azt a sok server gépet nem ingyen tartják fönt...

farmot is jól elbaktam, most állhatok taklában vagy 3 hónapig :S

jaja, szerverek fullon, lagg, stb., már kb csak megszokásból járok fel...

Azt várhatja hogy mikor veszek prémiumot... elöbb odadom a hajléktalannak 4 k-t minthogy vegyek egy prémiumot csak azé h elsõre bejussak, mert lejátszani a 3 órát nem igen lehet mert akkora lag van -.-

Lol nem sírás inkábbn evetséges, kereken 90 perce probálok bejutni a serverre, semmi megszíkatás, elinditom bepötyögöm a számot confilm-->traffic, ez megy 90 perce 2 gépen, picit uncsi ilyesn sem volt még, valahogy szerintem túl sokan akanak egyszere bejutni😄 ja az éezt megérdemli joy--> hogy verné tarkon a jó édes vágott szemü prémiumra kényszeritõ anyát 2szer -.-

gameplusz
Nincs.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

KapuBen
egyébként van KSRO angolosítás?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gameplusz
^^ Jerr vissza kisavival, ha már iSRO-nál vagyunk 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Örülök, hogy ismét KSRO topic lettünk 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Drop??

Akkor szerinted ilyen rövid HSZ-t írnék róla? 😄
Kép majd lesz a galériában.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Kééépet!! 😊

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Super Saiyan
dropp?

>:C

Ehh.. d10 som bow...

A lvl 100as skill 13k sp.

Aztán ha már az új ksro-s dolgoknál tartunk, arról mint tudsz hogy állítólag 60k spbe fájnak a 96os skillek, mint ahogy nemrég linkelve volt egy tesztszerveres sceenshoton, van errõl valami infód?
Mert ha ez igaz az eléggé hardcore ^^
LeonSilver
Nem 80-as az a 72-es skill??
A táblában a lv80-as Hurricane Shot-nál van Knock_down.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

THeArrow
hihi muki 😊 etcetc 😄 de ez már régvolt mivel muki már egy jóideje nincsen 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Húú skacok... Belefutottam valami durva kvesztbe... leírás amint teljesen rájöttem mit kell csinálni 😊

Alexanderen guild kéne!! Valami fasza guild! 😊 msg please

botforum.co.cc :p

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

üdv all. Valaki megtudja mondani hogy hogyan kell az alkémiát használni??
összevontban FF vezet 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hahaha, a lámák még nem haltak ki. 😄

Leggyakoribb böngészõ: Internet Explorer 6.0 (40,7%)

Roger. ThX
shift + katt a cuccra (csak inventoriban lehet)

Lámatikus kérdés:
Melyik gombbal lehet a sok darabos cuccokat (pl 1000 fire element) ketté osztani?
WuFraZselic
tudom, ezt már kiismertem ennyire a gammát 😊, csak tudatositottam DS-sel hogy az õ pénzéért pl Athenson milyen portékát tudna venni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

örülnek h van low lvl aki megveszi ^^ ott vannak a háj lvl ek meg aki háj lvl lesz taxival kb

gameplusz
Igen, mert mindig a high-end cuccok a drágák... Majd amikor lesz nálunk dg9, akkor egy 64-es sun is "fillérekbe" fog kerülni (jó persze azért nem olyan olcsó lesz, de kb. kétharmad áron lehet majd hozzájutni a jelenlegihez képest)...

Offolós, nem offjelzõs kommentek törlése kerülnek, sírást mellõzzétek, thx, a köz érdekében 😊

A minap jól megszedtem magam egy boton... HIHIHI
Éppen a tengerparti sétámat tettem mikor, látok egy terminátort aki, csak nyomja csak nyomja a mobokat egy jól spawnoló félreesõ helyen. Mondom ez egy bot, nézzem má meg közelebbrû. Csak az aranyat meg motyót szedegette a mobokról. Kicsit belezavartam a gyiloklászásba meg a szedegetésbe, úgyhogy egy idõ után maradt csak az aranyaknál.
Az eredmény: Egy teljes hátizsáknyi armor fegyó köztük egy sos meg +2-es, meg vagy 2-3 milla értékû kinyert element.
Én megszerettem a mobokat... <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

aege job "war" van rajta pár magyar is 😊

72 es rugó egyik skillel felborít aztán másikkal lõ (ami kd sekre +50 % phy attackot ad ( de legalább nincs terület skillje 😄 (bár én is rugó vok szal ez nem jó (na ez hányadik zárójel?)))

btw sztetek van már MagyarGarda guild?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

20-30 perc... nem vadásszák 😊 Majd 85ön már járogatok rá 😊

WuFraZselic
az jó, nálunk egy korrekt 72+5 fegyó kerül annyiba

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
úúú bazze, ez így reggel, éhgyomorra... ááá 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hmm, fura, régi bot filterlistájában benne volt 1-134 minden cucc, érdekes, hogy mit kavarnak most a szintekkel...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
ja vágom. de télleg mondjuk neked elég faszás a helyzet, sokan kinõtték már west asiat, és nem igen van feltörekvõ nemzedék(vagy igen?) ugyhogy fasza kis fejlõdés lehet ott. btw egy Saytan kill meddig tart?

majd akkor vmi eu-s flessrõl adj infót, nagy téháiksz.

80 millért 85+7/+8 speart veszek 😊

Most kb egy 72+5 br 17+ shield kerül 40m-ba, vagy picivel több (blue-val rajta).

Nem. A d10 fegyverek 90, 94 és 98... Még nem teljesen biztos, hogy így marad, mert pl. 92re van chest... Szóval még van egy kis kavar.

WuFra

A high-ok barlangoznak 😊 Nem találkozok velük egyáltalán. Én West Asia-ban aprítok, szinte senki nincs. Majd valamikor 88 körül megyek be barlangba, addig csak a kveszteket nyomom le.

85+5 br 18 pajzs 40 milláért abszolválva 😊 NYAMIIIIIIIIIIIIII

SZiasztok
Nemtudja valaki véletlenûl hogy miértnem akar feltelepûlni a gépemre a " SRO_GlobalOfficial_v1_110_Downloader " nevû Client ?

-elinditom a clientet kiirja hogy Please Wait ez megy 5-6 percig utána semmi megsem nyikkan a játék
-Az Off site sem akar megjelenni .
dragon11
Sztem itt fejezze be mindenki az offot.....(mert rosszabb ha game+ mondaná)

Mennyi az ára egy 64es sos +3 full blue ugyanez som-ba és sounba?

Zaylka
Bocs a sok elirásért de most keltem...<#buck> Ráadásul a billentyûzetem G15-os igy hosszu i betû még veletlenül sincs rajta... ^^

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zaylka
1. Szeretem amikor egy ember elköszön a fórumról, de még ütánni ir vagy 5 commentet...
2. Szeretem, hogy mostanában pár ember azt hiszi ez a fórum arra van, hogy legyen hol sirnia a játék hibáiról. Mi pedig örömmel hallgatjuk ugye... Továbbra is 2 dolgot tanácsolok a sirosoknak, vagy ne, vagy ne itt! ^^
3. 6-os pontnak végre be telehetne tenni a bot-témát, mert mindig csak vszekedés van belõle. Aki botol az örüljön annak, aki nem az meg annak, nem tom miért kell egymást szekálni. Ráadásul aki szidja a botokat még csak tisztában sincs vele, hogy nem azokkal van a gond, akik pl itt a fórumozok közül használják, hanem a goldminerekkel és nem hiszem, hogy itt sok olyan ember lenne.

Off: Azok a videok amiket felraknak youtubera általában mekkora méretûek? Vagyis ha csinálok mondjuk egy 4 perces videot, mekkora legyen a kiterjesztése, hogy fel tudjam majd rakni könnyedén? Tervben van, hogy készitek egyet, hogy mirõl azt remélem majd meglátjátok, csak kérnék tanácsokat pl hogy milyen progival érdemes szerkeszteni, illetve arra is várok tanácsot, hogy akkor mekkora is legyen...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Oly sok csalódást követett egy szép hosszó életrajzi regény megjelentetése.
Kérlek csatlakozz hozzájuk, szeretem a drámát! Ha lehet, legyen benne sok érzelem , szenvedély, hogyan s miként tört át kezdeti szerelembõl gyûlöletté a silkroad és a személyed kapcsolata. Kerüld az emo témát, itt nem csak te szenvedsz, silkroadnak ez a szakítás legalább annyira megrázó.

Ne ragozzuk tovabb. Jatszatok, ha nektek ez kell. Nekem ennyi eleg volt. Egyebkent nem tudom, hogy a forum mindig igy nezett-e ki, ahogy most, de ugy tunik nem en vagyok az egyetlen ember aki .. humm nincs teljesen megelegedve ezzel a jatekkal. Tovabbi szepeket.

All this leads to the question if Silkroad is a good game for children because they learn to act in an illegal way to solve their problems.

Látod? életre nevel...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Meg a wikipedia is cikkezik rola. Ez mennyire szanalmas? 😊

http://en.wikipedia.org/wiki/Silkroad_Online#Botters

hehe, ha már így álltok hozzá, akkor lenne egy gonosz kérdésem, ha gyakorlarilag már nem játszátok egyáltalán srot, akkor minek foglaljátok a helyet x géprõl? 😊

Én Jakab vagyok és szeretem a botokat :x