Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimális esetben (24óra) 40-45k sp jön össze / nap.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
mmint 1,5-2 óra delvl naponta, a többi pwrfarm. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
általában 24/7, de ez csak az ideális eset lenne, inkább olyan 14-18 óra, mmint Avinál. 😊

Sima Ongok, nem Hungy Ongok... 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem utálnak ott téged ? 😊
1ébként hungry ongok?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mennyit húzzák egy nap? Amíg 30k-t kap egy nap, tuti megéri.. magas szinten ennek töredékét sem lehet összekaparni.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
No re.

Hmm, 400k SP... Shyurit kéne delvleztetni, aztán holnap go én is.
Addig is irány a jó kis Tokaji Furmint!

Egy kép a kapott sxp-rõl, olyan lv 20-21 felé kapom a legjobban amúgy.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Persze hogy nem gazdaságos, nyeli a pénzt a nagykari, meg a reverse return scrollt.
De ugyanezt lenyelné majd taklában is a kiskari, ahol fél évet farmolhatna.
Még 1 hónapja sem kezdtem ezt a farmolós karit és szerintem végzek vele másfél hónap alatt, ebbõl a szempontból viszont (SP) sokkal jobban járok ha itt intézem és után 0-ás gappel majd kizavarom taklába 1-2 hetet hogy guberálja össze a cuccait.
Természetesen lv 72ig felhúzom nagykarival, mivel sokkal gyorsabb így.

Inv: most deleveleztem szal Lv19 éppen
Darkspell: 580k SP kell 80-ra farmolt rogue és bard skillekhez, de én nem csak 80-ig szeretném hogy legyen SP-je, hanem jobban esne ha bejön a capemelés csak tolhatnám 0-ás gapben 90ig gond nélkül, így a cél kb 1Mil SP.
Meglátjuk meddig bírjuk 😉

tpisti24
sokkal gyorsabb... 40 alatti mobokat a nagykarid nagyon gyorsan fog ölni jobban megéri, lehet h pénzed megy le de nem olyan vészesen...

gyorsabbnak valamivel gyorsabb, de nem gazdaságos

számolgattam kicsit, nem biztos hogy sokkal jobban járnak...

mert ugye itt sok-sok óra unalmas visszahalás, semmi drop, még gold sem, mana pedig csak fogy...

meg ugye még 72+ra is fel kell majd húzni karit, ami szintén idõ, szóval nem biztos hogy ez annyival jobb ötlet mint monnyuk caveban, vagy taklában farmolás, de majd kiderül

Láttál már annyi sp-t? =)

botforum.co.cc :p

lvl? 😊

botforum.co.cc :p

tpisti24
470k? az még kevés is xD
pl egy eus karinak ha kiszámolod (ugyebár 2 masteryt nyomhat fel teljesen) kb kell 600k sp, de ezmég csak 80as szintig lesz maxos...és amúgy én a 80as karimmal 0ról 80ra kb 220-230k-t szedtem össze...és vmenynit farmoltam is, demég kéne 200k h maxon legyen a karim (80-ON)
meg amúgy nem árt így kis szinten farmolni, sokkal tovább tart 80ason...

Megetica
nem-nem erre gondoltam.. hanemolyanra goldoltam,hogy leírja magyarul, hogy mi micsoda és mibe hova lehet tenni.
Volt régebben egy oldal, de nememléxem rá😞

-Mit hall utoljára a terminátor? -Te ez színesfém?

csinálj randomot 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LeonSilver
Remélemerregondoltál mertqrvanehézígyolvasnivazze

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ezt én nem is vitatom / vitattam.Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha akarná a joy akkor megtehetné, hogy nelegyen bot a szerveren.De igazából nem akarja.Nekem legalábbis ez jön le aból ahogy viszonyul ehez az egészhez.Engem egyébként igazából nem zavar a bot.Nem csak azért mert nem vagyok szent vagy álszent hanem egyszerûen qrvára nem érdekel, hogy ki-hogyan játszik - nemjátszik.Ha meg nemtudok bejutni a szerverre akkor elõveszem a jóöreg LokkOnt és nyomom azt.Vagy szépen átcsettegek a lányomékhoz és megcsikizem az unokámat 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Megetica
SZiasztokegyolyan oldalkellene nekem ahol le vannakírva hogy melyiktabletmireéshova való.

-Mit hall utoljára a terminátor? -Te ez színesfém?

wtf... Ha én ezt tudtam volna... Jó lett a textarea 😊

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Hát figy... én lvl 81 vagyok, lassan 82, eddig kb. 400k sp-t használtam el... de hybrid int vagyok, 4 skillfával. és eusnak ugye max 2 lehet (ha jól emlékszem eus kari lesz, nem?). +még kb. 100-150k-t kap mire lvl 80 lesz...

Leon

Viszont marha sok játékost elveszítenek. Mert egyre többen hagyják abba. És a botokból a pénzt nem õk kapják, a botok nem vesznek silket (kivéve ugye a premium)... Most is tartom, hogy egy kompromisszumos megoldással (mondjuk 2 havonta bot ban) sokkal több lóvéra tehetnének szert, és még a játékosok x%-át is megtartanák.
Mert egy játéknak nem jó reklám, hogy "jah, megy a bot SRO-ban, mellette meg tolom L2-vel/CAballal/wowwal. Mert a potenciális vásárló a pénzét nem sro-ra fogja költeni.
Értem, hogy így jön a bevétel, de szerintem sokkal több is jöhetne (ugyanez volt anno ugye amikor letiltották az item mall itemek adásvételét). Akkor is csak a CCF-ereket kellett volna megszûrni, mégis sokkal többen vettek volna item mall cuccokat... Hogy kielégítsék azt a keresletet, akik nem költenek zöldhasút, de az aranyat már megengedhetik maguknak.

Lord Nomak
Avinak meg alapból EU-s durva kariknak 1 mil sp ajánlott kb.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Super Saiyan
Lol itt vok az athensen. 18:42-kor kezdtem a belépést és 19:00-kor beléptem... Nem értem, velem miért kivételezik?

>:C

yesss
hééé ez nemééér😄

Super Saiyan
fenébe 1 magyrart se találok az odinon... go vissza régi athens 😉
Gameplus pm ment

hát tudod ezek a karik már min. a lvl 90-es update szellemében készülgetnek^^
LeonSilver
Régen itt is az volt.

LeonSilver
Akkor inkább úgy kellene fogalaznod, hogy Neked ingyenes a játék.Mert hát azért van két-három ember aki fizet érte 😉
Az meg már párszor megtárgyaltuk, hogy a joy miért nem takarít többször és hatékonyabban.Majd hülye lenne saját magával kibaszni.
Én megint csak az L2-t tudom említeni.Vannak l2 free szerverek és bizony van olyan ahova nemlehet bottal felmenni.Ne egy nagy mutatvány, meglehet csinálni.Van olyan szerver ahol ha fizetsz akkor kap jogot az árus / krafter botra ( Abyss) ha meg nemfizetsz akkor kb. 2 percig vagy bent bottal és már banolnak is (komolyan) és van olyan szerver ( Roxy) ahova egyszerüen nemlehet bottal felmenni.Ehez képest az off szerveren hemzsegnek a botok.Talán nem véletlen és szerintem az sem véletlen, hogy itt a SRO-ban csak látszatmegoldások vannak.

ksro-ban stallozható a premium item
yesss
goldért?? hogyan is? mások megveszik a silket neked te meg goldba fizetsz?

yesss
akkor nem érdekel😄

Nézd, én teljesen ingyen játszom.. akármikor belépek, az összes item mallt meg tudom venni goldért. Ha ott meg lehet játszani, itt miért nem? Tudod, a lehetetlen és a tehetetlen esete. Megmutatták már, hogy ki tudják seperni a szervereket, és akkor be is lehetett lépni normálisan jósokáig. Ha egyszer meg tudták, többször is meg tudNÁK. Csak hozzáállás kérdése.

Mi a ráknak kell neked 470k sp? Vagy milyen lesz a builded? Mert még egy csomót kapsz hozzá szintlépések közben is...

Super Saiyan
premium cumó

yesss
õõ srácok engem sobban érdekel az inspi ez most ingyenes lesz vagy már rögtön ittem mallos?

LeonSilver
Hát persze.A joy dolgozói meg köszönömért kapják a kenyeret a bóóótban.
Hidd el, jól kivan ez találva. ( mellesleg nekem semmi bajom vele, valamibõl megkell nekik is élni)
Az életben mindig azért fizetsz a legtöbbet amit úgy ajánlanak, hogy ingyé van 😉
Persze lehet úgy játszani sro-val, hogy az ember egy kanyit nemfizet ki érte.De ha már szeretnéd élvezni is egy kicsit akkor nemárt ezt-azt beszerezni.VAgy nézzük a prémium bizbaszt. 200 silk az olyan 4-5000 forint körül van.És 4 hétig ( szûk egy hónap! ) használhatod.Ez kicsit borsos ár szerintem.Persze ez sem kötelezõ ugye de vagy megveszed vagy marad az ideg.Mert azért aki itt azt mondja, hogy nemtud bemenni 1-1.5 órai próbálkozás után sem nemhiszem, hogy hazudna csak mert miért ne.

Super Saiyan
asszem amugy itt a full hir:

Weekly Server Inspection Notice 9/17/2007
Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Inspection Period : 09/18/2007 15:00~18:30 Silkroad Standard Time (3 hour 30 minute duration)

- Avata system (Angel wing : premium item) update
The angel wing is availble for a limited period only.
Avatar cap items will not be sold after the update, in order to prevent crash with the new updated system.
Please note that after this update, users may still use the avatar cap items previously purchased.(Previously purchased avatar cap items cannot be granted magic options.)

- Muslim pattern to be deleted
We apologize for this, please understand that some game content regarding specific religion��s had been applied that we didn't intend.
From now on, at the development steps of our game, we will make sure to thoroughly ensure that these kinds of accidents will not occur.

yesss
ez nekünk szól? mikor van update holnap?

Super Saiyan
amugy te csináltad a text areát? nagyon kafa lett 😉 <#eljen>

gameplusz
Ó jee ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Super Saiyan
- Avata system (Angel wing : premium item) update
The angel wing is availble for a limited period only.
Avatar cap items will not be sold after the update, in order to prevent crash with the new updated system.
Please note that after this update, users may still use the avatar cap items previously purchased.(Previously purchased avatar cap items cannot be granted magic options.)

yesss
eddig jól halatsza jó felé😄

Super Saiyan
igen Odin szeró

gameplusz
Lényegében minden megújul, ahogy lesz idõm csinálom folyamatosan ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Az input box bg teccik 😉

Delevelezek, sajna emiatt foglalt mind2 gép, de muszáj megtolni mert holnap inspection, addig is ki akarnék facsarni minden csepp SP-t a szerverbõl. <#pias>
De kb másfél óra múlva vége ^^

470k SP FTW ! <#szeret>

gameplusz
Breaking news: a héten kicsit átalakul a topic, s talán egy FAQ frissítésre is sor kerül 😉

Ez hülyeség. Ksro is ingyenes. Az elmúlt hat hónap alatt 1x nem engedett be elsõre, amikor az IV alatt megnyomtam az Exit gombot.
Az egész csak hozzáállás kérdése lenne. Ha tisztán akarnák tartani a szervereket, meg tudnák csinálni.

bizos, hogy SRO-ról beszélsz? 😊

Super Saiyan
nemtom mi van nektek... nekem se lagg, de DC... és (szinte) mindig beenged max 5x -re...

LeonSilver
Sajnos ez az ára annak, hogy a SRo "elméletileg" ingyenes.
Mert hát ugye ha belegondolunk akkor rákell jönnünk, hogy qrvára nem az
<#wilting>
Rendes fizetõs játékoknál nincs ilyen.Ott van példának a (sokak által rühellt) L2.Rengeteg ember van azon a néhány szerveren, hemzsegnek a farmer botok de mindig belehet menni.Viszont 3 havonta csengetni kell érte .