Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja persze ... bár néha én is elnyomom de átnézem !!!

Balázs: gameplusnak 1. re felment +5 re a 42 es botja 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

De csak ha gépelek írok máshogy szavakat, egyébként nemvagyok nagyon rossz helyesírásból 😊

botforum.co.cc :p

Ismerek 1 makkert akinek 5 elixirbõl felment + 5-re, na ez nem hazugság, mondjuk az emberek magukba,"hiszem ha látom" de simán elõfordúl..😊
Nekem 1.re már ment + 4-re, annál feljebb nem probáltam 😄 astralra immortalra nem költök.. illetve 1szer vettem egy sos bladét, és unioba megkérdeztem a tagokat h van-e eladó astral??Mert 6 immortal volt bladén szal szerencsém volt.. 2 astralt maradt régrõl az embernek, megvettem 7dés volt 2 mil / daraba, de nem ez a lényeg 1. failed visszaesik + 4-re 2.ikra meg felment + 5-re, szal ugyan annyi esély van + 5-re mint + 3-ra vagy besül vagy nemsül😄

Atisz
A sál az scarf... ez köpeny amire te gondolsz 😛
És grocery, úgy van.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

de nem biztos h tudták h lesz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ékszeresnél?

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Valaki kb. 10 percen belül válaszolna?
Hol velehet SÁLAT (CAPE) amivel tudok játékasokkal harcolni.
Atisz
Amiket most mondtál, be kéne kereteztetni és minden giga-fogyasztó zombinak kiszögezni az ágya fölé... 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Super Saiyan
hát... én még nem próbáltam 12k elixir-t elpocsékolni... de ha adsz 12,000 wep elixir, megpróbálhatom 😄

>:C

Lord Nomak
Én úgy vettem a silket mindig meg úgy költöttem aranyra ebben a játékban, ha tudtam hogy abban a hónapban nem fog hiányozni az a pénz. Én is tudok olyan emberrõl aki ahogy megkapta a fizetését már 30 ezret elköltött 1 hét alatt silkre.. tök felesleges dolgokra mint rev return, arrow, global, astral.. és még a hasonlóan hasznos cuccok. =)
Sok gyökér azért vesz astralt meg immortalt, mert azzal olcsóbban kijön mint ha failed lenne folyamatosan, de arra meg nem gondol, hogy 40 mil aranyból jobban kijön az elixir meg lucky ára pl.. Ha csak 30 milt veszek mert a többi megy luckyra és 250k/db áron számolom, 12k wep elixir kijön =DD na most akkor mi éri meg jobban.. 12k wep elixirbõl meg ne mondja azt nekem senki, hogy nem tud legalább +5öt csinálni mert kettéharapomatápkábelt.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Bocs ha valakit megsértettem ezzel mert, épp másképp gondolja, de ez most hirtelen "kijött" belõlem<#whatever>

Megtehetném is h veszek minden szart havi 300-500 silket de minek?Pénzért kõ keményen megkell dolgozni, nem ilyen hobortokra elfecserélni a pénzt amiért 20-25 éves hülyegyerek keményen megdolgozik ismerem ilyet nem 1-et nem 2-öt és csak veszi havonta prémiumot, sp ticet, ahogy bejön új cucc rögtön a szányar is vett és mg astralra megi mmortal is elkurt egy csomó lovettátt és nem sikerült neki..
Nézzük másik oldalát, ha mindeki úgy gondolkodna mint én, nem lenne mibõl fentartani a gamét, de szerencsére sok barom van, így tudtok játszani..
Nem beszélve áramról mert ugye azzal müködik a computer és annak is felszökik az ára rendesen, szal épp elég áramot pocsékolok el..
Az a felfogás meg h majd eltudom adni karakterem és visszafog jönni pénz, az közel sem biztos.... jól megkell gondolni a karaktervásárlást, benne van h akitõl vetted azt mittomén 1 év múlva kipakol és akkor nem tudja rádfogni sza l értitek😊

A sok gyökérnek tegyenek be 100 petet 200 fajta ticetet 500 fajta szárnyat jó drágán adja joymax... a sok baromból gazdagszik meg.. jól teszi..
Én 1 nyúlat vettem, célnak megfelel, van 1 farkmasom célnak megfelel, minek vegyek nyúlam mellé más petet?Az is csak gyüjtöget.. nincs semmi extra képessége... a szürke wolf is megfelel nekem, nem kell madár meg pingwin meg kutyafasza na mind1...

Az emberek a jólétbe nem tudnak már mit csinálni magyarokra is értem azok is 70%-nak van nyomorult szárnya, megveszi a legújabb peteket, lassan lesz lagmentes tixet ami 3 órára tiszta játékot biztosít 300 silkXD bocs de én megvagyok ilyen szarok nélkül, 1 nyúszi néha 1 évbe 1-2 ticet az is nyáron azt ennyi a történet...

Lord Nomak
Amúgy, szerintem angel winget most felvásárolták, köv updatenél meg beadják devil winget.. :o

Igaz ott a pont😊

gameplusz
Fõleg keyloggeres ingyen bottal. Így a tiszta.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Na azért keylogger adogato kicsit sok😊 Nem ad keyloggert és akit feltörnek az válalja fel ezt is hogy ha már botol akkor feltörhetik fölleg inygyen bottal ennyi.

dragon11
Ja am õ keylogger küldözgetõ most adták az indfót...sok karit rámolgat ki..tanulna meg írni/olvasni rendesen....és még töröget is..grat'z hozzá^^

Atisz
Nekem már van 😊
8 k dmg 1 degree-vel magasabba 😄

Atisz
Ennél kicsit bonyolultabb a kérdés:

Joynax azokat a goldminereket engedi futtatni, amiknek az account-jára legalább 100 egység silk van töltve. Ezzel a tulajdonos bizonyítja hogy õ potenciális silk-vásárló (az már más dolog, hogy soha nem fog hozzányúlni és többet feltölteni sem) és joynax emiatt nem is fogja kitiltani.
Persze sokkal jobb lenne nekik, ha õk adnák a pénzt a sok botoltató cég helyett és akkor még a server sem lenne állandóan terhelt (talán még én is vennék egy GT-t 😄), no persze akkor ki venne Premium-ot? 😄

Bonyolult dolgok ezek...

Atisz
Azok eddig eleve nem vettek. Akik meg igen, azok ismét tovább gyarapítják joynax-et...

LeonSilver
Lófaszt.Szerintem csak szimplán idegesíteni akarja azokat akiket idegesíteni tud 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

gameplusz
Hát, ha nem mondtuk volna neki eddig 100x sem, akkor még oké...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
3 hete vagyok ircen onlájn. Végre jó bnc-t sikerült vadásznom. Na mindegy, szóval. Tud valaki 8D EU sun fegyverrõl ? Bármilyen kategória..

Csövi,
off a betegség neve diszlekszia

😊

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Õ teljesen leszarja, vagy nem tudom... amit egybe kell írni azt külön, ahova ékezetet kell tenni, oda nem tesz, ahova kell oda tesz.. szerintem direkt "hergel" titeket ezzel, ennyi szót nem lehet nem helyesen leírni😄

off
Hi, most olvasgattam azért az "eszt" az nagyon odavág... lehet h van valami betegsége, nem tudom h nevezik azt aki nem tud helyesen írni, nekem is van 2 ismim aki felmentettek pl. nyelvtanból mert nem tudnak helyesen írni, mert van valami betegségük, lehet h nála is ez a bibi..
Én sem vagyok jó helyesíró, fõleg régen nem voltam az, nem érzékeltem h mikor kell ékzetet tenni h most rövid o vagy ó , mostanság is gyakran megesik... én pl. hogyha van egy szó,és nem vagyok biztos benne hogy hogyan kell helyesen leírni, keresek helyette egy másikat, azt hello van ^^

Persze lökd a rizsát 😉
Személy szerint semmi bajom nem lenne veled, de borzalmas a helyesírásod és baromságokat linkelsz néha.
Sajnálom, nekem kib*ssza a szemem az ilyesmi: eszt (ezt), nemszivesen (nem szívesen), csönbe (csöndbe), nemkell (nem kell), rosszúl (rosszul)
Olvass könyveket, hogy rögzõdjön az agyadban a szó képe, emiatt téged mindenhol csak kiröhögnek majd.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
az jó, nekem reflexbõl rossz érzésem támad ilyen helyesírás láttán. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

igen, direkt rosszúl írok 😄

eszt bezzeg nemtöril xD
de látom nemszivesen láttok, akkor csönbe maradok 😊
(nemkell erre válaszolni)

majd szólj ha kiakadt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

John Cena
Lajoska😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Remek jó volt szenvedni vele 😄
A ló csak egyszer használatos tárgy.

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Sziasztok lenne megint egy kérdésem, és most lehet h jót fogtok röhögni..😄 Megcsináltam a lovas küldetést vagyis a Cleaning Tomb Stones-t. Nah most egyszer örmömbe elõvettem a lovat aztán eltettem és láss csodát eltûnt a tekercsem, nah msot vmi hülyeséget nyomtam vagy egyetlen egyszer lehetett megidézni ezt lovat?köszi a segítséget.
leszámítva a d9 sunos, d10 sosos és lvl 90 egyéb emberkéket, én volt pedig a legerõsebb 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
lol 😊 de nem te ölted meg. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
de kevés SPje van...

JIIIIHÁÁÁÁÁÁÁ. 84en nem haltam bele shaytanba 😄
durván idegesítõ, hogy csak szárnyas szarokat spawnol.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Maala
áh õ?
egész nap nádat vág, jámbor ember... 😊

Zaylka
Nem vagy kicsit állatgyûlölõ....vagy inkább csak agressziv....

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
"Beimportálták õket mert jobban nyomják a körbepörgõ rúgást mint Van Damme" lolz. 😊

A kenguru iszonyat béna-szar a záptojás boxkesztyûjével és a hátára aplikált erszényével, ha ez bekerül a játékba az összes kengurust ki akarom majd írtani. A maci még elmenne de miért narancssárga és miért brékel? A pinginek hogy a rákba kerültek ázsiába? Beimportálták õket mert jobban nyomják a körbepörgõ rúgást mint Van Damme?
A többi elmegy, a harci petek nagyon gagyik 😊
És ott mit írtak? hogy NE LÁTOGASD.
Erre belinkeled... grat hozzá.
A botter-t 2 t-vel írják, és ezt nem fogod a billentyûre már, húzz vissza a suliba és olvass könyveket, mert szánalom amit itt mûvelsz Mr. ingyébot.
Hány éves vagy amúgy 14 ?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

meg silkroadonline-os hivatalos hírel volt kapcsolatos <#circling><#idiota>

há de bakker...pedig csak megakartam mutani hogy ilyen is van...
no mind1
azé köszönöm 😊

Lord Nomak
MÉGMÉGMÉG!. 999999nél kell ps-t csinálni majd nem 1 millánál :F

Lord Nomak
Hát az tökjó. Ennyi erõvel a mostanra már 72+os eu-s karik is mehetnének yarkanra aztán vehetnék a videjót.