Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Balázs: gameplusnak 1. re felment +5 re a 42 es botja 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
botforum.co.cc :p
Nekem 1.re már ment + 4-re, annál feljebb nem probáltam 😄 astralra immortalra nem költök.. illetve 1szer vettem egy sos bladét, és unioba megkérdeztem a tagokat h van-e eladó astral??Mert 6 immortal volt bladén szal szerencsém volt.. 2 astralt maradt régrõl az embernek, megvettem 7dés volt 2 mil / daraba, de nem ez a lényeg 1. failed visszaesik + 4-re 2.ikra meg felment + 5-re, szal ugyan annyi esély van + 5-re mint + 3-ra vagy besül vagy nemsül😄
És grocery, úgy van.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Hol velehet SÁLAT (CAPE) amivel tudok játékasokkal harcolni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
>:C
Sok gyökér azért vesz astralt meg immortalt, mert azzal olcsóbban kijön mint ha failed lenne folyamatosan, de arra meg nem gondol, hogy 40 mil aranyból jobban kijön az elixir meg lucky ára pl.. Ha csak 30 milt veszek mert a többi megy luckyra és 250k/db áron számolom, 12k wep elixir kijön =DD na most akkor mi éri meg jobban.. 12k wep elixirbõl meg ne mondja azt nekem senki, hogy nem tud legalább +5öt csinálni mert kettéharapomatápkábelt.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Nézzük másik oldalát, ha mindeki úgy gondolkodna mint én, nem lenne mibõl fentartani a gamét, de szerencsére sok barom van, így tudtok játszani..
Nem beszélve áramról mert ugye azzal müködik a computer és annak is felszökik az ára rendesen, szal épp elég áramot pocsékolok el..
Az a felfogás meg h majd eltudom adni karakterem és visszafog jönni pénz, az közel sem biztos.... jól megkell gondolni a karaktervásárlást, benne van h akitõl vetted azt mittomén 1 év múlva kipakol és akkor nem tudja rádfogni sza l értitek😊
Én 1 nyúlat vettem, célnak megfelel, van 1 farkmasom célnak megfelel, minek vegyek nyúlam mellé más petet?Az is csak gyüjtöget.. nincs semmi extra képessége... a szürke wolf is megfelel nekem, nem kell madár meg pingwin meg kutyafasza na mind1...
Az emberek a jólétbe nem tudnak már mit csinálni magyarokra is értem azok is 70%-nak van nyomorult szárnya, megveszi a legújabb peteket, lassan lesz lagmentes tixet ami 3 órára tiszta játékot biztosít 300 silkXD bocs de én megvagyok ilyen szarok nélkül, 1 nyúszi néha 1 évbe 1-2 ticet az is nyáron azt ennyi a történet...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
8 k dmg 1 degree-vel magasabba 😄
Joynax azokat a goldminereket engedi futtatni, amiknek az account-jára legalább 100 egység silk van töltve. Ezzel a tulajdonos bizonyítja hogy õ potenciális silk-vásárló (az már más dolog, hogy soha nem fog hozzányúlni és többet feltölteni sem) és joynax emiatt nem is fogja kitiltani.
Persze sokkal jobb lenne nekik, ha õk adnák a pénzt a sok botoltató cég helyett és akkor még a server sem lenne állandóan terhelt (talán még én is vennék egy GT-t 😄), no persze akkor ki venne Premium-ot? 😄
Bonyolult dolgok ezek...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
off a betegség neve diszlekszia
😊
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Hi, most olvasgattam azért az "eszt" az nagyon odavág... lehet h van valami betegsége, nem tudom h nevezik azt aki nem tud helyesen írni, nekem is van 2 ismim aki felmentettek pl. nyelvtanból mert nem tudnak helyesen írni, mert van valami betegségük, lehet h nála is ez a bibi..
Én sem vagyok jó helyesíró, fõleg régen nem voltam az, nem érzékeltem h mikor kell ékzetet tenni h most rövid o vagy ó , mostanság is gyakran megesik... én pl. hogyha van egy szó,és nem vagyok biztos benne hogy hogyan kell helyesen leírni, keresek helyette egy másikat, azt hello van ^^
Személy szerint semmi bajom nem lenne veled, de borzalmas a helyesírásod és baromságokat linkelsz néha.
Sajnálom, nekem kib*ssza a szemem az ilyesmi: eszt (ezt), nemszivesen (nem szívesen), csönbe (csöndbe), nemkell (nem kell), rosszúl (rosszul)
Olvass könyveket, hogy rögzõdjön az agyadban a szó képe, emiatt téged mindenhol csak kiröhögnek majd.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
de látom nemszivesen láttok, akkor csönbe maradok 😊
(nemkell erre válaszolni)
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
durván idegesítõ, hogy csak szárnyas szarokat spawnol.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
egész nap nádat vág, jámbor ember... 😊
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
A többi elmegy, a harci petek nagyon gagyik 😊
Erre belinkeled... grat hozzá.
A botter-t 2 t-vel írják, és ezt nem fogod a billentyûre már, húzz vissza a suliba és olvass könyveket, mert szánalom amit itt mûvelsz Mr. ingyébot.
Hány éves vagy amúgy 14 ?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
no mind1
azé köszönöm 😊