Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Mit parancsolsz? 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Kb 8-850k lehet szerintem =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Super Saiyan
csak én nem találok high lvl wizard grindet?

>:C

mennyi sp van most?

Lord Nomak
Na igen, jó mondjuk valami van a jégben is mert talán tovább bírom volt a gondolata amikor feltolta, de azért mag buff, imbue, nuke nem szar amikor nagyrésze gngwc-nek intre gyúr erõssen, vagy legalább wallt felrakhatta volna magára és onnan küldi a puszikat.. Igaz bowernél nem sokat segít, de máshol igen 😊

Lord Nomak
Jó kis videó, azért 1-2 észrevétel.. 47k crit, elképzelhetõ hogy az 64es volt, 77esekre 24k crit az szép fõleg full farmedekre ahogy elnéztem néhol a buffokat meg skilleket. full sunosra 24k crit szintén hmhm.. ott valami hibádzik, vagy 5 degree full sunról volt szó. De alapvetõen az a gondom, hogy álló embereket támadott meg, plusz 70% vissza sem ütött még ha volt is ideje rá. Amikor valaki hátbalõtte vagy megütötte utána minden potit elkezd tölteni amit tud és beszalad safebe.. Amúgy szép bemutató sebzésekkel kapcsolatban. Kár hogy kroszbóvról nem volt annyi részlet mint daggerrõl..

Maala
de ha már fire-t nem húzza, akkor miért nem light...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Igen, a Crystal az partyban gyilkos, mert mindenkire hat ^^ 😄 Szóval hunti ruha fel, party form, wiz belép, folyamatosan nyomogatja a skillt, aztán ha van valami ellen az kezdhet félni 😄
Sima invisible 50-es állapotában (lvl3) 92s-es...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Crystal a terület láthatatlaság ?
1ébként rugónak alapból 1 percig tart és 60 körül ad elvileg +48 sec et hozzá a passzív

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Ez az egész egyébként s/s srác részérõl ott ért véget hogy mana shield off =D utána a 4-5k hiteket ahogy kapta hát.. Szóval valamit nagyon elrontott, én helyette firet is feltoltam volna, plusz fire imbue powa nem pedig ice mivel bugos ha befagy és kd..

Morphin
És akkor kb. egy nem kimaxolt rugó mennyi ideig tud láthatatlan lenni?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

gameplusz
Hát, ha kedvem lesz majd nyomatok egy pvp videót 😊
Egyébként sima Invisible szintenként növeli az idõt, a Crystal pedig 30 mp-es, jelenleg.

rugónak van passzív skillje ami növeli a lopakodási idõt tehát nem 😊

Morphin
Na egy ilyen videot néznék meg csak wizarddal (amugy nagyon ütõs...csak kár h ha megtámadják akkor kampó)...egy kerdes, a wizard meg a rugó ugyanannyi idegi tud láthatatlan lenni?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

IfjuSkywalker
77es rogueélvezzétek

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

IfjuSkywalker
Srác nálunk van a klánban az EUs karijával😊 Egyetlen Aege-s aki bejutott az US finals-ba. És tudtommal õ olt ez egyetlen, aki íjász buildet csinált a GNGWC versenyzõk közül.

Csak akit érdekel annak mondom, hogy a GNGWC-n mindenki lvl 81-es karit kap, heavy int builddel, ami annyit tesz, hogy 85% mag balance; valamint 1 millio sp-vel. Tehát nem tudták csak azzal variálni a versenyzõk a dolgot, hogy milyen fegyver-illetve force ágat huznak és azon belül is milyen skilleket és hogyan taktikáznak ezekkel a skilllekkel. Ruha és fegyver NPC-s, tehát mindeki ugyanolyan feltételekkel indul. Na ez az, ami igazi pvp hozzáértést igényel szerintem.

Mindekinek csak ajánlani tudom ezt a videot, amit Incogno csinált, mert marha jó.

Hátõõõ te powerlevel partyra vársz sztem 😊
Hamarosan (1-2 hét) készen lesz a rugóm és megyünk levelezni is, csatlakozhatsz majd simán.
De addig is FARM 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Egyébként tényleg...

Bánom hogy nincs full verzió fraps-em, bár nem hiszem hogy sikerült volna felvennem a tegnapit akkor sem, mert hát ki hitte volna...

A lényeg: 37 db (!!!!) protector elixírem ment el, csak hogy felvigyek egy csizmát +2-re (!!!!). Haználtam lucky powder-t is pedig a (+2-zéshez, +1-re általában felmegy elsõre anélkül is). Ilyen még sosem történt meg velem.

Szóval én ebben a + x%-os dologban nem nagyon hiszek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

az kéne nekem is xD 1 hónapja 39.25 ön vok :S guardianom már sztem ideges xD (lvl 5 ön léptem be )

SP party dübörög mint a pannon puma 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
jaja, még warozom 1et, aztán megyek ingame. ^^ bár lehet felnézek most és belépek 1 karival. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Beszélsz összevissza, azt se tudod már mi az az SRO 😉

Maala
hmm, 16-áig lesz angel wing.

meg ma a gdf-ek lettek pótolva.

az egyik lesz, mert még nem indítottam ma klienst. xD

ajajj 😊

dragon11
bocsi hülyeség...a kérdés de mi ez a piros közlemény a notice-be a game indításnál?bocsi ha leírtátok már de nincs idõm olvasni/írni dolgozunk(itthon..😄)

Lord Nomak
Amíg nem bizonyított tény, hogy létezik trükközés addig nem létezik. Az a trükk egyébként, hogy veszel 15k silket, 25k wep elixirt, egy fegyvert ami kell és megvan +9 idõvel.

Atisz
Na de ugye ez sem bizonyított 😄 (reális % adatok ezekre vonatkozóan nincsenek közzétéve ugyanis)

Nekem is volt hogy +5 úgy jött össze hogy kifelejtettem a lucky powder-t...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hány hétig terhes az elefánt?

Magába 1 72+7-es wizard staff cannibál, ha kivan fullra farmolva a kari, és 80-as föld területi sebzése megvan, az tudna csuyna dolgokat müvelni😄

Jó lenne hogyha idõvel lennének sunos hight lvl-es cuccok, mondjuk nekem mind1... mert az aki játszik simán és nem vesz goldot, vagy nem egy nagy csaló, annak nem lesz sun settje és sun fegyvere..😊Sok idõ multán, szerintem ha lesz is sun kevés, mert köcsögök mert ha lennének sun settes eus wizardok daggerek stb. plusz + 7-es 9-es staffok crit 30-as daggerek, akkor vége lenne sunos kínaiaknak lehúzhatják a rolot.. tudják joymaxék is, épp ezért nem lesz😄

Lord Nomak
Azt nem, de egy ilyet tudok mutatni =)

Lord Nomak
Hát, ha valaki beleveti magát EU kariba.. és hozza a kínai karis formáját. Akkor +5 full blue max stat ruhák a minimum, és +7 fegyverek szintén 72nél, szóval annyira nincs veszve a dolog ezen része. A nagyobb rétegnek úgy sincs full sun szett 100%os statokkal. Szóval ha 77es eu-s teszem azt engem akarna lezúzni akkor simán megvan rá a lehetõsége, jó mondjuk ahhoz be kell lépnem hogy ez elõforduljon =D

yesss
az szép összeg remélem hétvégéig nekem is lesz már😄

gameplusz
FAQ a válasz mindenre.

Honan szerezek elementeket vagy miket? Az alkimiához? Azt hol vegyem mag vagy mt öljek meg?
Így van, ez kib*szás.
Node kit izgat, ugye kifejezett szándékuk volt, hogy ne legyenek EU-s gyilkosok. Hogy ez kinek jó? ( a chinese sunosoknak )
Marad a sok lúd disznót gyõz effekt és a +5ös rucik/fegyverek.

IfjuSkywalker
Tud valaki egy listát a GNGWC továbbjutókrol?

IfjuSkywalker
naja, de azért az nem fair, hogy ruhát se tettek be soX-t, hiszen a védelem ugyan nagyobb a ruhákon ugyszintén, de nem kiugróan, pláne, ha figyelembe vesszük a 15 sec pot delayt. Szóval ez kibaszás...no mindegy

Lord Nomak
Lehet addig jó, mert ha wizardok elkezdenek sun+7 fegyverrel rohangálni annak nem lesz jó vége. 😊

IfjuSkywalker
Nincs és ugy tudom nem is lesz...Aege-n minden nap globalolziuk egy gyerek,h kérdezze van-e D8 soX....a szerver válasza:...nincs....

Lord Nomak
Nincs trükk hogy + valamennyi legyen a cucc amit akar az ember, ezt kéne megérteni. 😊 Én este kb 8kor próbáltam meg +5özni 72es bowomat hotanban teleport kõ elött a 15 seces lagban és bejött 8 elixirbõl.. Ami segít az prémium lucky növelés plusz lucky a fegyveren na meg luckypowder aztán ennyi.

javítanék:
dysortographia

csak hogy pontosak legyünk 😉
dragon11
Igen,valahogy így gondoltam,hogy ingyenes bot-ba beleteszi a keyloggert...^^am jóreggelt vietnám..😄

cement
hát nemtom, én is sokszor probalkoztam olyankor mikor kevesen vannak a srv-en es eldugott helyen is csinaltam, de sztem nem ettol fugg.. en sokszor ugy csinalom, hogy mondjuk 0rol 2 elixirrel +2-t csinalok, utana elrontok egy shieldet vagy gyûrût 0rol 1re vagy 1rol 2re lucky powder nelkul, es utana probalom meg +3ra a weapont, lucky powderrel, majd +4re es igy tovabb. ez régen 90%ban bejött, manapság nem annyira

respect to the man in the ice cream van

Lord Nomak
Lelki szemeim elött látom Maalát ahogy csorog a nyála sun+9 crt16 bladert meg br24es shieldért 😛 Azt hiszem ha Harcosokat ellehetne látni ilyen hólapátokkal Panic suxx lenne tényleg.

Lord Nomak
Ha tudnék adni 12k wep elixirt akkor valamit biztos tudnék amit mások nem, viszont akkor már nem wep elixirt adnék, hanem fegyvereket sun+9 minimum! =DD

Lord Nomak
+6 lett 2 elixirbõl ? :\ haxor! hogy lehet spórolni 4 elixirt ? :F Amúgy te makker vagy ennyi. Ez nem jelenti azt hogy mi is =D

WuFraZselic
hm, nekem 72+5 spearem lett +7es 2 elixirbõl, 72 crit 13 glaviem meg +5 5db elixirbõl. és a swordom is +6 lett 2 elixbõl. szóóval... este 11 után, vagy hajnali 5-6 elõtt érdemes alkemizni, lehetõleg valami jó eldugott helyen, ez a titok nyitja szerintem 😊 nekem eddig bejött. muha

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gameplusz
Hehe, így van 😊

Maala
legközelebb számozd meg a betûket mielõtt megmosod a billentyûzetet. 😊