Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Értelek köszi,akkor én pure int és sword..😊

Lord Nomak
Amúgy nem a builden múlik a dolog szerintem, mert sok pure és hibrid van, sok kombinációval. Hanem hogy milyenek a cuccaid. Mert ha nem is vagy a legnagyobb tank buildel viszont full sun ruha szett, ékszerek és fegyver, minden max kék és +7 akkor végülis.. érted. Ez kb olyan hogy 76os bowerrel 79es pure intest szétaláztam aki armorban volt shieldel, aztán jött egy 77es pure intes szintén armorban hasonló skillekkel de lenyomott. Miért is ? Mert nála +7 sword volt +7 shieldel ami br20, armor szett +5, minden minimum 4 int/str volt. Annál meg akit lenyomtam kb 10 str volt rajta összesen és +3 sword/shield meg armor szett +2-3al..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Már egy párszor feltetted ezt a kérdést csak másként és válaszoltunk is rá. De hogy egyszerûen fogalmazzak. Nincs legjobb build. Az a jó build ami tetszik, amivel játszani szeretsz amivel játszani tudsz. Van aki pure intest ítéli halálra aztán mikor kap 10k+ nukeot az arcába és egy kd-t tõlle aztán fekszik átgondolja. Van aki glaviest ítéli halálra mert bower a knockbackel és stunal kb lealázza. Van aki meg bowerre mondja hogy szar mert ha egyszer a közelébe jutsz vagy sikerült 2 nukeot rávinni intessel, vagy két durva critet glaviesel tényleg gáz a helyzet.
Az a jó bulild ismétlem, ami NEKED tetszik.

dragon11
Pls help...melyik build a legjobb és miért?:S pls....

WuFraZselic
neem, hanem bless spell föl, healing cycle föl, és csoki 😊

malééééna, az a 68 br 17es shield kéne, mert lvl 70en még az 52+3assal feszítek, szóval pls... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
miért, így protiban vagy? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
azért ebben az is benne van, hogy 35%os Stunra nem alapozhatsz, és általában az emberek Ghost spear-t nyomnak SS után... úgy értem, hogyha bejön a stun, de már elõre elnyomtad a skillt, baszhatod. Ezért kell SS Emperor után SSSt majd Dull-ozós skillt nyomni... asszem. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
hát, ha gondolkoznál, akkor felrakod magadra a bless spellt, átváltasz wizard staffra, 40% phy absorb buff be, és tankolsz wizard skillekkel, ennyi. és 90% futás miatt nem éri meg elkezdeni a bardot, annyira spúr nem lehet senki, vesz 100%os lötyit és csoki. ja, és noise, hát pure int wizardként csak intes mobokhoz megyek gyakni, szóval nem sokat számit hogy rámtámad e a sima mob, vagy sem, igy is ugy is kibirom. btw wizard+cleric, warrior+cleric a legjobb buildek eddig tapasztalatok alapján. és visszatérve, rohadtul nem hülyeség wizardként clericet huzni, mivel ha cask megnézed a lvl 80as cleric nukeot már megéri kiadni érte X ezer sp-t. de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy 1 mastery ággal eu-s kari semmit nem ér, mert teszem azt warriornak megéri bard-cleric-et huzni, hamár cask a robe set miatt. és ez a legalapabb eset, lehet bonyolitani a buildeket és akkor rájön az ember hogy 1 ággal szétkapják igen gyorsan. vagyis pvp-ben tuti nem élnék 5mp-nél többet ha nem lenne meg a cleric masterym...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

doxadmin
Kénytelen lesz akkor gyûjteni a szíveket, és valamelyik skillet visszanyomni pár millt ráköltve. Én full str-es karival megyek. Hibridek nekem nem nagyon teszenek.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

1 nem elég, 1értelmû 😊
ksro ban alapból jobb is volt mert szinteként 1.8 mastery kaptál (5 szinteként kaptál 1et , 1ébként 2-t) és emiatt 2. skillt fejletlenebb volt
bár lehet te kíniaról beszélsz 😊)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
De ez hibrid.. Vagy bejön vagy nem stílus. Ez a gond vele, amúgy a srácnak bejött rendesen, de mit fog majd csinálni 120nál ? Lehet kettõ maxolt masteryd és egy 60as, õ meg most használ legalább 4et ahogy elnéztem, és egyik sem lvl30as max 😄

Lord Nomak
Mindenki tudja ? Ha mindenki tudná senki se használná kb-t ha az ellenfele áll mint egy szobor és kicsi sárga lófax van a feje felett.
Én magasról teszek eu-s kombinációkra alapból, tehát nekem tök8 ki mit merre miért.. De 1 mastery akkor sem elég, ezt akarom megértetni veled. Van az a mastery ami hasznos, ami tetszik, ami kell mert izom. Meg van a második mastery ami azért kell mert jó dolgok vannak benne.. Ez kb olyan, hogy bower és glavies karimnak weapon mastery és fire mert ezek kellenek. Viszont light is húzva van mind a kettõnél mert hasznos.
Azért mert te úgy gondolod egy masteryvel elvegetálsz egy dolog, csak mikor valaki két masterys neked ront te azt hiszed ez meglesz mert alázok, aztán vált a két fa között és rádcsap 30k critet akkor nézhetsz =D

Maala
de miért nem penon warriorokat ölsz... lol. közel s távol 1 giant, v champion sincs, csupa lazaság az egész. 😊

doxadmin
Milyen szerencse hogy glavis karit csináltam. 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Atisz
Igen, vannak akiknek az sp waste a mániájuk 😊

Nem mondom hogy pro vagyok cleric-bõl, de mint kiderült nálad azért picit jobban értek hozzá 😄
Éppen azért van az eu-s kariknál, hogy az adott fegyver/páncélzat cseréjével sok a legtöbb skill inaktívvá válik, hogy a sok sp mániás ne legyen annyira imba. Tény hogy vannak jobb kombinációk (primary cleric-nél éppen nem kell, rogue-nak sem 😛) mint pl. bard wizardnak.

Pontosítás: a "stunt"-ra gondolom a "stun"-t értetted. Azt pedig mindenki tudja hogy a knockback interruptol... de azért kösz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Super Saiyan
ja ez engem is érdekelne

>:C

dragon11
#49052 <#nezze><#help>

Bocs gameplusz tudom h 1 kommentbe kellettvolna, dehát így jött össze, a másik meg h wizardnak 1 lövés vagy 2 az áldozat így hát minek neki lceriknek lenni? futás lényeges nagyon h mob elöl eltudj menkülni noise h ne támadjon meg mob és nyerõ vagy 😉

Wizardo ktöbbségét nézem kb 20 bardos 1 clerikes szinte nem is láttam clerikest bardosból is mindenki futsát és noizét használja, esetleg mag és phy védelemt szerintem feles az is mert ha váltasz staffra lesül buff, szal értelmetlennek látom...

Wizardba meg mindent fejlesztek ^^

Üdv.
Szerintem wizard + clerik SZERINTEM értelmetlen csomo sp kell..
Én wiazrd + bard vagyok nagyon hasznos futás + noise ám ez egy remek dolog mobok nem támadnak meg csak giant és csempi, és pl 50-en simán tudok 53-as pókokat ölni felezem hp-m simán 1 nuk nagyon gyorsan megy, 50-en 60-ig nem támadnak meg.. szal én csak ezt 2öt fejelsztem ezek jók többi ha fegyót váltasz lesül szal értelmetlen.. gondolom cleriknél ugyan ez ha szoloba ölsz általába ember wizardként abba öl, partyt talûéni elég nehéz mert mindeki huzatja magát szal marad bard noise és a futás fejlesztése és így nem halok meg soha az életbe😊

Maala
csúnya ganéj'puszi, kitörölte az elõzményeket, saxo-nak írtam, h küldjön PMet legközelebb. 😊
ezt azért ne töröld, mégha 49053 repül is. 😊

Lord Nomak
Utolsó kommentemet bent lehetett volna hagyni ettõl függetlenül.

hibrid str glavie +7 sun glavivel & force skillekkel

Maala
hát akkor küldj privit, de ez akkor sem a botfórum. xD
én úgyis válaszolok, ha itt vagyok, perpill pont most érkeztem melóból, szal eredeti kérdésrõl lemaradtam. 😊

dragon11
Na van idõm a gép elé ülni... -.- sorry emberek meg minden...:$ de megkell kérdeznem a lehetõ leghülyébb kérdést...Milyen build a jó(elõre gondolkodva?)
Full str?Az blade vagy bow?Netán Glavie?
Full int?Sword?Vagy mi?:S pls indokoljátok meg a választ,hogy miért ez a legjobb választás...tudom mindennek megvan a maga elõnye és hátránya..de mégis van jó(azt hallottam a bowman erõs..)thx a választ.

gameplusz
Bot téma fõleg azért nem jó itt, mert:

- Nem tartozéka az eredeti játéknak.
- Mikor lesz új bot? Miért nem megy az anyámkínja? Stb.
- Acc hack esetén ne itt sírjon a nép.

Szóval a flém kerülése miatt. Aki meg használja az nyilván tudja melyik fórumra kell írni segítségért...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Én tudom mennyi sp kell.. Csak megerõsítést kértem :*

Lord Nomak
Errõl beszélek talán, van egy clericed, baszott jó vagy. 1 masterys, mégjobb vagy. Ha elegendõ lenne 1 mastery EU karinak akkor miért csinál a legtöbb, vagy majdnem mindenki 2 masteryst.. Biztos sp waste a mániájuk.
Amúgy meg azért mert van egy 42+ clericed nem biztos hogy értesz is eu-s karikhoz lol. Összedobjak 3 nap alatt egy 42es eu-s karit ? Akkor majd én is mondhatom mennyire pro vagyok benne. Lehet nincs és biztos nem is lesz eu-s karim, viszont eleget olvasom guidet mindenhol, fórumokat, postokat, képeket, videókat is nézem dögivel ahol találok.
Ez kb olyan dolog hogy van egy eu-s karim és jobban értek hozzá mint akinek nincs, mikor bowernek elmagyaráztam pvp-ben hogy érdemes játszani, úgy játszott és fura mondom nem 5 percig tartott a pvp csak 2ig. Vagy mint a glaviesnek elmagyarázni ha stuntra knockbackezik leesik a stunt arról akit üt. Szóval azért mert valaki lvl80 nem biztos hogy tudja is mit csinál na ennyit errõl.

még szerencse h az itten dolgok olyan eredetiek 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Már említettem kedves Nomakom, 580k a 2 mastery 80ig.
Aki nem hiszi járjon utána: http://www.nivlam.com/euro/

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Ouch, jól sejtem hogy nincs eu karid (vagy kicsit durvábban fogalmazva, közöd sincs mi fán terem az eu kari)?

Nekem egy 42+ cleric-em van, bõven megvagyok 1 mastery-vel. Van így is elég skill amivel eljátszok nem kell ide 1 újabb mastery csupán 1-2 skill miatt (persze hasznos a bárdtól a futás, de azért hogy csak emiatt felhúzzam a mastery-t, hát lol). Ha megnéznéd, abban a pillanatban ahogy átváltok másik fegyóra, a buffjaim nagy része, a saját passzív védelmem mind 0-ázódik (már a wizard is kizárva). Tény hogy a warlocknak van pár jó kis átok varázslata, ez szintén nem mérvadó, mivel az elõbb említett okok miatt a party jobban megszívja, mert a védelmük alaposan lecsökken amíg én dobálom ezeket a finomságokat. Pure int vagyok, a harcos/tolvaj mastery ezért kiesik.

Remélem kielégítõ választ adtam és legközelebb nem fogsz ekkora hülyeségeket írni. Elhiszem hogy van 2 szép magas kínai karid (gratula érte), de ha nincs sok közöd az eus karikhoz akkor szerintem ne állíts tényként kitalációkat.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Jó, én már unom ezt a beszélgetést. Van eu és kínai kalkulátor, számolgass kinek miért mennyi kell. Furcsa módon glavies karinak kell 260k sp 3 masteryre. Na most Avi Úr kérem ossza meg velünk mennyi sp kell 2 masteryre magának.
Amúgy sem akarod megérteni, hogy egy masteryvel kitörölheti az EU-s kari.

Atisz
Olvass vissza hogy ki értetlenkedett. nekem csak az volt a bajom, hogy azt állítottad, az eu-s karinak több sp kell, mint a kínainak. Erre mondtam hogy miért kéne (1 mastery vs. 2-3)...

Zaylka
Igen én már csak ilyen aljas vagyok hisz tudod! ^^ Hát CCFR szivesen lennék, mert azt jelentené tele vagyok zsével... 😊

Amugy nem hiszem, hogy a bowos karimhoz annyira kellene a makró, csak érdekelt volna, hogy azok akik használják miért nem vágja ki õket a játék, ennyi.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

böhhh... ez de török. nekem nem bejövös, de ez már az én bajom😊
Még jó, hogy nincs a Gameguard aktiválva 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

sablon, majd át lesz rajzolva. egyenlõre mûködjön 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

gameplusz
Kár, hogy sablon.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

yesss
ez brutál jó lett😄

Nah, fejlõdtünk egy kicsit:

http://sroforum.ppsdes.com/uj

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

yesss
marsra csináltam ott még nincsenek 80 asok és nem idegelnek fel😄

gameplusz
Hahaha, 300k-ért 73-as talizmán ^^

--> prisonbreak season 4 ? 😄

IfjuSkywalker
fúúú, te kis csaló😊 makro --> bot --> SM ---> CCF ---> haxor

mi lesz ennek a vége? 😄

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

sztem ne használj makrot 😊

Zaylka
Más: Szóval az van, hogy rengeteg olyan vidit látok ahol az emberkék makrót használnak. Én is próbáltam, mert olyan billentyûzetem van, de egy idõ után kivág azzal az üzivel, hogy rossz gyerek vagyok és ilyet nem szabad csinálnom! 😛 Mondjuk feltûnt, hogy a vidiken az emberek 1 makró billentyûre csak 2 gombot raknak, de a gameguard azt miért érzékeli ha 3-at raksz és azt miért nem ha 2-t? ^^ Mondjuk akkor vágott ki amikor 3 gombot raktam 1 makróra, de az üzenet után nem mertem próbálgatni, hogy vajon ha csak 2 gombot használok velük akkor észre sem veszi? Szerintetek? Vagy makrót csak ugy tudok használni ha hackelt klienst használok? Remélem otthon van vki a témában és tud segiteni ezügyben...<#kacsint>

Zaylka
Ha inspi van egyértelmû hogy nem látsz majd start gombot! Nekem is volt olyab, hogy nem volt inspi és nem jött elõ, de vhogy egy idõ után elmúlik. Egy tanács (lehet hülyeség de nekem bevállt):
-feltelepited az srot
-az egész sro könyvtárat kimásolod vmi másik helyre
-sro uninstall
-a kimásolt könyvtárnál az sro.exe-nél átállitod, hogy win98 kompatibilis legyen

Nagyjából ennyi! Amióta megcsináltam, elõjön a start gomb, se kifagyás, se dc, semmi, ráadásul mintha a lagg is kevesebb lenne! Mondjon bárki bármit nekem ez bevállt, ha másnál nem, ez van! ^^

doxadmin
Ha nem jön be a start gomb, akkor exit, és próbáld meg újból leindítani. Ezt már nálam is eljátszotta, és még mindíg megcsinálja. Van hogy 5-6x el kell indítani hogy legyen start gomb.

Rolly
vagy csak amikor szerverellenõrzés van direkt nem jön be?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
hi all lenne 1 problémám a silkroadnál egyszerûen nem akar bejönni a start gomb ujratelepítéssel megint van de 2-3 nap múlva megint elszaródik mibaja lehet?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.