Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Az a jó bulild ismétlem, ami NEKED tetszik.
malééééna, az a 68 br 17es shield kéne, mert lvl 70en még az 52+3assal feszítek, szóval pls... 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
ksro ban alapból jobb is volt mert szinteként 1.8 mastery kaptál (5 szinteként kaptál 1et , 1ébként 2-t) és emiatt 2. skillt fejletlenebb volt
bár lehet te kíniaról beszélsz 😊)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én magasról teszek eu-s kombinációkra alapból, tehát nekem tök8 ki mit merre miért.. De 1 mastery akkor sem elég, ezt akarom megértetni veled. Van az a mastery ami hasznos, ami tetszik, ami kell mert izom. Meg van a második mastery ami azért kell mert jó dolgok vannak benne.. Ez kb olyan, hogy bower és glavies karimnak weapon mastery és fire mert ezek kellenek. Viszont light is húzva van mind a kettõnél mert hasznos.
Azért mert te úgy gondolod egy masteryvel elvegetálsz egy dolog, csak mikor valaki két masterys neked ront te azt hiszed ez meglesz mert alázok, aztán vált a két fa között és rádcsap 30k critet akkor nézhetsz =D
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nem mondom hogy pro vagyok cleric-bõl, de mint kiderült nálad azért picit jobban értek hozzá 😄
Éppen azért van az eu-s kariknál, hogy az adott fegyver/páncélzat cseréjével sok a legtöbb skill inaktívvá válik, hogy a sok sp mániás ne legyen annyira imba. Tény hogy vannak jobb kombinációk (primary cleric-nél éppen nem kell, rogue-nak sem 😛) mint pl. bard wizardnak.
Pontosítás: a "stunt"-ra gondolom a "stun"-t értetted. Azt pedig mindenki tudja hogy a knockback interruptol... de azért kösz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem wizard + clerik SZERINTEM értelmetlen csomo sp kell..
Én wiazrd + bard vagyok nagyon hasznos futás + noise ám ez egy remek dolog mobok nem támadnak meg csak giant és csempi, és pl 50-en simán tudok 53-as pókokat ölni felezem hp-m simán 1 nuk nagyon gyorsan megy, 50-en 60-ig nem támadnak meg.. szal én csak ezt 2öt fejelsztem ezek jók többi ha fegyót váltasz lesül szal értelmetlen.. gondolom cleriknél ugyan ez ha szoloba ölsz általába ember wizardként abba öl, partyt talûéni elég nehéz mert mindeki huzatja magát szal marad bard noise és a futás fejlesztése és így nem halok meg soha az életbe😊
ezt azért ne töröld, mégha 49053 repül is. 😊
hibrid str glavie +7 sun glavivel & force skillekkel
én úgyis válaszolok, ha itt vagyok, perpill pont most érkeztem melóból, szal eredeti kérdésrõl lemaradtam. 😊
Full str?Az blade vagy bow?Netán Glavie?
Full int?Sword?Vagy mi?:S pls indokoljátok meg a választ,hogy miért ez a legjobb választás...tudom mindennek megvan a maga elõnye és hátránya..de mégis van jó(azt hallottam a bowman erõs..)thx a választ.
- Nem tartozéka az eredeti játéknak.
- Mikor lesz új bot? Miért nem megy az anyámkínja? Stb.
- Acc hack esetén ne itt sírjon a nép.
Szóval a flém kerülése miatt. Aki meg használja az nyilván tudja melyik fórumra kell írni segítségért...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amúgy meg azért mert van egy 42+ clericed nem biztos hogy értesz is eu-s karikhoz lol. Összedobjak 3 nap alatt egy 42es eu-s karit ? Akkor majd én is mondhatom mennyire pro vagyok benne. Lehet nincs és biztos nem is lesz eu-s karim, viszont eleget olvasom guidet mindenhol, fórumokat, postokat, képeket, videókat is nézem dögivel ahol találok.
Ez kb olyan dolog hogy van egy eu-s karim és jobban értek hozzá mint akinek nincs, mikor bowernek elmagyaráztam pvp-ben hogy érdemes játszani, úgy játszott és fura mondom nem 5 percig tartott a pvp csak 2ig. Vagy mint a glaviesnek elmagyarázni ha stuntra knockbackezik leesik a stunt arról akit üt. Szóval azért mert valaki lvl80 nem biztos hogy tudja is mit csinál na ennyit errõl.
Aki nem hiszi járjon utána: http://www.nivlam.com/euro/
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Nekem egy 42+ cleric-em van, bõven megvagyok 1 mastery-vel. Van így is elég skill amivel eljátszok nem kell ide 1 újabb mastery csupán 1-2 skill miatt (persze hasznos a bárdtól a futás, de azért hogy csak emiatt felhúzzam a mastery-t, hát lol). Ha megnéznéd, abban a pillanatban ahogy átváltok másik fegyóra, a buffjaim nagy része, a saját passzív védelmem mind 0-ázódik (már a wizard is kizárva). Tény hogy a warlocknak van pár jó kis átok varázslata, ez szintén nem mérvadó, mivel az elõbb említett okok miatt a party jobban megszívja, mert a védelmük alaposan lecsökken amíg én dobálom ezeket a finomságokat. Pure int vagyok, a harcos/tolvaj mastery ezért kiesik.
Remélem kielégítõ választ adtam és legközelebb nem fogsz ekkora hülyeségeket írni. Elhiszem hogy van 2 szép magas kínai karid (gratula érte), de ha nincs sok közöd az eus karikhoz akkor szerintem ne állíts tényként kitalációkat.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy sem akarod megérteni, hogy egy masteryvel kitörölheti az EU-s kari.
Amugy nem hiszem, hogy a bowos karimhoz annyira kellene a makró, csak érdekelt volna, hogy azok akik használják miért nem vágja ki õket a játék, ennyi.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
http://sroforum.ppsdes.com/uj
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
mi lesz ennek a vége? 😄
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
-feltelepited az srot
-az egész sro könyvtárat kimásolod vmi másik helyre
-sro uninstall
-a kimásolt könyvtárnál az sro.exe-nél átállitod, hogy win98 kompatibilis legyen
Nagyjából ennyi! Amióta megcsináltam, elõjön a start gomb, se kifagyás, se dc, semmi, ráadásul mintha a lagg is kevesebb lenne! Mondjon bárki bármit nekem ez bevállt, ha másnál nem, ez van! ^^
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.