Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
btw anti láthatatlanság cucc tök felesleges mert külön kell wiz és rugó ellen is 1-1 :S
Egyébként amikor rajta van a dagger desperate, akkor 25%-os defense-szel rendelkezik, szóval de, igenis meg tudnád ölni 1 ütésbõl 😛
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
mellesleg leléptél már aludni, látom én, mien vagy. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Required SP: 1,094,998
Mastery level: 100
Ez 1 mastery.
Ha szeretém mellé clericbõl ami jófajta:
Required SP: 1,701,624
Mastery level: 200
Gyilkos számok 😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
X-bow Apollo
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy pont erre gondoltam én is hogy hiába fejlesztem ki, úgyis csak 3-5mes körzetben veszem észre, amire fölfögöm és aktiválódik a skill, addígra úgyis megöl. Gondolom 1 hibõl úgyse tudnám leszedni. Na mindegy, mostantól távol tartom magam, vagy mielõtt kimegyek pvp-zni szétnézek, nem e gyilkol valahol egy láthatatlan izé. 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
>:C
A lényeg hogy az eu-s karikat kik hátbatámadnak nagyon kezdem nem szeretni.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak ugye 12 küldim van, jelenleg azt sem tudom melyiket csináljam 😄 Egy gold ticket alatt 3-4et lenyomok...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
hehe, kiakadt a szép kislány
igaz, lövése sincs a dolgokról, de rég tudni lehet, hogy a szépséget és az észt nem gyakran osztják 1ütt nõknél... 😞 (ellenben a szorgalmat!)
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
Darkspell fórumán írta egy gyerek valami állat*, hogy a publikussá tett botter account-okról õ is mindent leszedett volna. Kérdem én, hogy Õszentsége, ki méllyen megveti a botokat, ezen hozzáállásával különb tõlük? Szánalmas...
gaz,hogy fizetsz a botert.
>:C
de mind1, egyre gyorsabban haladsz, egyre tobb a szabadidod. ^^
És könyörgöm vedd már észre: ez nem kínai kari. Nekem is van glaive+fire kínai karim, akinek van egy kis light is fejlesztve mellé (természetesen a sebesség és a parry miatt). A clericnél is megtehetném hogy legyen mellé futás, meg noise (de minek, a sebesség növelésére van elég sok más mód, a noise meg abszolút grind skill...). Támadó skill nem kell az elõzõ hsz-omban említett okok miatt.
http://darkspell.ppsdes.com/gallery/index.php?gallery=chintomb
Malaa azért ölöm a pék pókjait mert küldi és asszem 1,2 mila exp-t ad és 3-szor kell megcsinálni...