Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azé az élõ legenda ott figyel (DjLei)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hát akkor már csak kétszer ennyi nem ? 😊

btw anti láthatatlanság cucc tök felesleges mert külön kell wiz és rugó ellen is 1-1 :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Ez a dagger-es rogue erõssége, nem sunyiság. Ez olyan mintha azt mondanád az íjásznak hogy ne használja a crit-es speckó lövéseit...

Egyébként amikor rajta van a dagger desperate, akkor 25%-os defense-szel rendelkezik, szóval de, igenis meg tudnád ölni 1 ütésbõl 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

közben az én butus kérdésemre már megtaláltam a választ 😊

Rolly
nekem is lenne 2 butus kérdésem 😄 1 hanyas szintõl és mikor szerezhetek honor buffot és hogyan? a második hogy mindig linkeltek be hogy mennyi sp tek van hogy szereztek össze 700 vmi ezret? hanyas szinten? kurva nagy farm vagy mi?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

hello, az lenne a kérdésem hogy ha akadémián vagyok akkor hogy tudok honor buffot használni? a lehetõ legovisabb leírást szeretném kérni mert butus vagyok 😊

byzhouse
mit csinálnak abban a tömeg nyomorban? kit ölnek ennyire?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Maala
te kis kuki, egybõl hátba akarod, mi?

mellesleg leléptél már aludni, látom én, mien vagy. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Anyám, megnéztem lv100-ig mennyi kell a rugó eusomnak:
Required SP: 1,094,998
Mastery level: 100
Ez 1 mastery.
Ha szeretém mellé clericbõl ami jófajta:
Required SP: 1,701,624
Mastery level: 200

Gyilkos számok 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Dejó lesz hátbaszúrni az emberkéket, elõre élvezem 😛

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
Az igen, izmos hibrid lett =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Demila
Maala
bugos, még nem kell. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
csupa igazat mond, de a felét sem mondja el a teljes igazságnak.

yesss
jaha scammerekrõl nem is beszéltem percenkénti 6 pm "do u need silk?" emiatt ki is kapcsoltam a pm et😄

yesss
kezd megint elegem lenni a dzsojmaxal a fullos szerók miadt a botterekkel meg azért mert nekem nicns botom😊 a nyomci eusokkal meg azért mert..áhh kész kimegyek pvpre 2 wizard 1 rouge meg még 2 bowos volt mint én, rouge mit csinál? bemenekül magárapakolja a láthatatlanságot mondom jó. irom neki ne bátson(kb 12lvl el volt nagyobbnálam😊 mert megküzdök az egyik wizárddal nagyba öljük egymást erre egyszercsak kapok egy 6000kritet modnom faszom miageci hát nem a k*cs*g rouge csapott le hátulról? és megcsinálta 2.jára meg 3.jára is kész ami itt müködik a sok nyomorék kocka türkish-sel az élen valamit nagyon át kéne alakitani a dzsonjmaxnál mert ez nem állapot

yesss
a fire-néla dectect az 10-12m re hat ki és 2 percig mûxik mig a rouge ésa wizard láthatalanság(merthogy neki is van!!) csak 1 percig én ugy mennék ki aghelyedbe hogy detect és körülnézel szépen😄

doxadmin
nem tudom, kaptam egy critet utána meg mégegy ütést és meg is ölt.

Amúgy pont erre gondoltam én is hogy hiába fejlesztem ki, úgyis csak 3-5mes körzetben veszem észre, amire fölfögöm és aktiválódik a skill, addígra úgyis megöl. Gondolom 1 hibõl úgyse tudnám leszedni. Na mindegy, mostantól távol tartom magam, vagy mielõtt kimegyek pvp-zni szétnézek, nem e gyilkol valahol egy láthatatlan izé. 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

dragon11
OMG már nemlehet csak úgy pw-t változtatni ha tudom a passwordom?nemá elveszett a papír csak a pw-m nemtom...a papíron volt felírva és építkezünk és elveszett fuck....

KapuBen
az a noob legalább pricket nyomott?😄D

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
nincs értelme kifejleszteni. ha már megüt meghalsz, ha meg nem látod, akkor honnan tudod mikor használd?

>:C

doxadmin
Nem akarok senkit sem megbántani, de az eu nagyon álnok sunyi kis dög lett. Fõleg ez a láthatatlanság idegelt ki ma. pvp-zek a szintemen lévõ glavissal, ütjük már egymást vagy 5 perce, erre fölbukkan mögöttem egy rouge és kinyír. Ja jó kösz. Át jg-be, mivel job wart hirdettek globalba. Thiefként kiállok, erre rouge mögöttem felbukkan és kinyír. Most azon gondolkodom meg e éri nekem több 1000 sp-t rááldozni arra a láthatatlanság felfedõ skillre a firebõl, hogy ezeket a sunyi kis dögököet, kik csak a hátbatámadáshoz értenek láthassam. Warrior meg wizzardal nincs ilyen gondom, ott legalább látom hogy megtámad, még ha meg is öl, szembõl támad legalább ennyi becsület van benne.

A lényeg hogy az eu-s karikat kik hátbatámadnak nagyon kezdem nem szeretni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Atisz
Csupa igazat mond. Tény hogy naív, de hát ez van. Egyébként nincs kiakadva csak elmond olyan igazságokat amibe a 24/7 botterek bele sem gondolnak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A gond csak az, hogy a közzététel elõtt lecsupaszítják õket...

Jah, most már jön a farm... Már lementem 3asra :S 😄
Csak ugye 12 küldim van, jelenleg azt sem tudom melyiket csináljam 😄 Egy gold ticket alatt 3-4et lenyomok...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
hehehe. 😊 5letem sincs kire gondolsz, én nem taxizom. 😊 Btw, soon +1 GB ram, és nem kell a másik gépnek bekapcsolva lennie, hogy 1 kliens mellett CoD2zhessek... <3

hehe, kiakadt a szép kislány
igaz, lövése sincs a dolgokról, de rég tudni lehet, hogy a szépséget és az észt nem gyakran osztják 1ütt nõknél... 😞 (ellenben a szorgalmat!)

és van akik taxiznak és közben cod2 znek xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
jah, különb. 😊 õ nem botol, csak scammel. 😊 vannak botolós scammerek, vannak only botterek, stbstb. 😊 es van aki csak multikliensezik, hehe. 😊

Taylorka
lol^^

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

Super Saiyan
de már vége

mer inspection van XD
Super Saiyan
azért mer télleg az van -.-

Taylorka
Nem tudja vki, hogy mért írja ki nekem, amikor elindítom sro-t, hogy inspection van???

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

Az okosabbak nem kockáztatják meg hogy feltörjék õket, ergo 700* forint az semmi meló mellett.

Darkspell fórumán írta egy gyerek valami állat*, hogy a publikussá tett botter account-okról õ is mindent leszedett volna. Kérdem én, hogy Õszentsége, ki méllyen megveti a botokat, ezen hozzáállásával különb tõlük? Szánalmas...

Maala
hmm, sztem 800 az, de mind1. 😊
gaz,hogy fizetsz a botert.

Taylorka
Hmmm, mert engem ledobott, és amikor elindítom kiírja a szokásos inspectionos szöveget :S

Super Saiyan
nem

Jah, szabadidõm az nekem is van...csak hetente 700 huf az ára. 😄

Taylorka
Mindenkit ledobott inspection révén???

sztem csak gold ticketekjet dolgozza le

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
jah, aztán szedi a seregét, és a haddal ("hadjával") lerohanja a gaz ellent.

Super Saiyan
én arra enléxek, hogy azt mondta, hogy a 9d sword-nál és az uj nukenál abbahadja a farmot ^^

Maala
hmm, mintha vmi farmrol lett volna szo.^^
de mind1, egyre gyorsabban haladsz, egyre tobb a szabadidod. ^^

Atisz
Nekem eddig elég volt az 1 (cleric) mastery és szerintem ezután sem lesz probléma vele. Ha túl sok sp-m lesz, sem hiszem hogy fogok mellé mást választani, mert sem party-ban, sem grind-ban, sem pvp-ben nem lenne értelme.
És könyörgöm vedd már észre: ez nem kínai kari. Nekem is van glaive+fire kínai karim, akinek van egy kis light is fejlesztve mellé (természetesen a sebesség és a parry miatt). A clericnél is megtehetném hogy legyen mellé futás, meg noise (de minek, a sebesség növelésére van elég sok más mód, a noise meg abszolút grind skill...). Támadó skill nem kell az elõzõ hsz-omban említett okok miatt.

*5000-6500ig ugye felezd hp-d és ad 230 vagy mennyi mag atackot cserébe és 25%os védelmet..

Kb 3 órát öltem õket eddig 1szer nem tudtak befagyasztani nincs idejük észreveszem õket lövés 500-6500 ig sebzek beléjük csempionra rányomok 1 fagyasztást amin van 80% esélyel rámenõ fagyás általába befagy és puff 1 lövés, néha véletlen nem csak botal rájuk piszkálok 1-et semmit nem skillt nemhasználok akkor is belémütnek 2.-ra meghalnak eddig giantnak sikerült befagyasztania😊

csináltam egy új galériát:

http://darkspell.ppsdes.com/gallery/index.php?gallery=chintomb

lvl 86 =)

Maala
és fagyaszt... 10mpnként. 😊

Aha fõleg hogyha több támad rád.. persze fél óránként kiadok 210k-t egy 100%os itókára... "nem éri csak a futást és a noizét húzni a bardból", a clerikbõl ugye sokkal többet lehet használszi ami jóval több sp igényel:S sokkal kényelmesebb így ölni lefelezem hp-m simán mehetsz nálad 5 szintel nagyob mobra mert 1 lövésel ölöd... futás hasznos mobok sem lassuak rádjön 2 mob és szevasz..😊
Malaa azért ölöm a pék pókjait mert küldi és asszem 1,2 mila exp-t ad és 3-szor kell megcsinálni...