Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Ehh, máris tele vannak a szerverek. Miféle update volt ez? O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IfjuSkywalker
OFF:
Nõk, pffffff...
na csak mert kitesznek magukért kedves HÖK-öseitek, Kosheen live-ot szerveztek.

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

gameplusz
Október 20-án Pesten vagyok, meg lehetne dumálni valami közös vedelést 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mikor is lesz az a látogatás beütemezve ?
Lesz sör, tequila, izé meg minden 😊
Na off suli, matekóra rulez :/

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
Demila: AHAHAHA xD

"Kíváncsi vagyok hol áll meg a glavi útja, nem is érdekel."
Zzz, van egy lvl 29es Glavies karim Aegen, nincs kedved adakozni? 😊

Mellesleg Curbuncle, sztem Zzz helyesen tette, amit tett, ilyen világ ez, farkastörvényekkel, a játékban gyakran ugyanezek érvényesülnek, te döntöd el, hogy szopsz, vagy szopatsz. Persze részemrõl csak olyanokat szopatok, akikrõl tudom, hogy megérdemlik. Aki veled teljes mértékben egyetért, csak woodstock-i vonatkozások nélkül, az Avi, õ a te embered. 😊

Amúgy nem kell neki visszaadni, isten õrizz. 😊 Még a végén azt hinné, hogy vannak nála jobb emberek is a játékban. xD

Off: Heroes, PB mingyá lejön, 3 sör bekészítve, míg azokat megnézem, Dexter 202 is meglesz, és MUHAHA! 😊 (1 sör / rész)

Sky: majd jövõre, idén (elsõ félévben) nem vagyok Pesten (1 pár rossz döntés 1 rossz nõ miatt xD), csak néha-néha fellátogatok 1-2 baráthoz. Ugye, Avi? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Demila
....te krisnás vagy ? <#zavart2><#whatever><#buck>

X-bow Apollo

Aki még nem jutott be az most menjen, mert hamarosan crowded lesz 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Látom Maala kivételével nem értitek a dolog lényegét. Engem el nem hiszitik mennyire nem zavar, ha idecsõdítitek az összes szimpatizáns havert és ahelyett hogy elgondolkodnál azon amit írtam telespammelitek a topic-ot olyan kitalált dolgokkal, minthogy nem volt gyerekszobám, stb. Az én nézõpontom szerint az a gyerekes, ha nem vagy képes logikus érvekkel megvédeni azt, amiben hiszel, amit gondolsz helyette egy alpári török-német kurvára de nem tudom a magyart, helyette anyázzunk stílust veszel fel. Érzed a különbséget?

Visszatérve a témára, ha az a gyerek még meg is érdemelte hogy kibasszál vele (mert valljuk be ki nem rúgna szét egy ilyen embert aki lop-csal , stb), az õtõle elvett cuccal mihez fogsz kezdeni? Csak nem korai karácsonyi ajándéknak veszed és megtartod? Na látod itt a bibi. Õ ellopta valakitõl, te pedig ugyanezt folytatod. Kíváncsi vagyok hol áll meg a glavi útja, nem is érdekel.

A fórum pedig arra való, hogy megbeszéljenek rajta dolgokat a témához kapcsolódóan, nem pedig arra hogy egy-két haveroddal "kisajátítsátok" mint egy játszótéri csúszdát. Ha úgy érzed nem bírod a búrám, és nem tetszik az a mit mondok, érvelj ellene vagy menj el te. A debreceni meghívást pedig megköszönöm, de ha valamit akarsz feljössz pestre és megbeszéljük ha ezt szeretnéd.

Üdv

IfjuSkywalker
Héjj, az az én glévim! Add csak vissza!!!!<#love11>

OFF: Maalalita, jössz TTK-IK gólyabálra?

Zaylka
Hát figy, most wispereljek rá a scammerre, hogy jajj bocsi a glévit kitõl scammelted mert visszaadnám neki?<#rolleyes>Tudod a földön fekvõ emberbe is rugjunk még bele párat. De megigérem, hogy átmegyek jgbe rohangálni egy kicsit a glévivel és aki rámwisperel, hogy jééé nálad a glévim? Annak visszaadom, igy jó?<#wave>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
de az 1 török. a "nem ember" fajtából

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Hát, egyre több az ilyen pedig, két napja kb belépett haver athensra mikor nála voltam, olyan 72+ sun wepes emberek rohangálnak akiket életemben nem láttam arról nem is beszélve hogy 1-2 még arcoskodik is a sun szettel esetleg, plusz no name guildokban vannak tehát van arra példa hogy léteznek ennyire maki emberek.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Jó hát azért ha mondjuk uqur akarta volna neked bejátszani ezt kiváncsi lettem volna a reakciódra =DD

Maala
1 kép
Nem azért érdekes, mert mien állat, hogy GMet lát, hanem azért, mert látni lehet, mekkora b@lf@sz a készítõje. 😊 Mindenhonnan eltûntette a nevét, csak 1 valahonnan nem... No, ki jön rá elõször, honnan nem? xDxDxD

Maala
huh el is felejtettem, hogy patch volt, akkor nem kell sietni, el lehet szívni nyugodtan 1 szivart, úgysem lesz tele még 1 ideig a szeró. lol. 😊

Maala
Easy

Maala
minek, hamarosan lehet kapni majd Devil's Winget, csak ki bírjuk várni. 😊 Lol.

Demila
Gyerekek csináljunk Devils-es pólókat <#taps>

ui: azért a sun+11 -es blédek nem holmi mcskajancsiknál vannak ,akiknek annyi az IQjuk mint a foguk <#buck> (persze ezt az IQ-t most csak a játékra értem <#hehe>)

X-bow Apollo

Maala
volt már a kezemben 64es sun blade, nem is 1x. 😊 a plusz mind1 szerintem, én is fel tudtam volna húzni +7re. 😊 amúgy direkt meg is kérdeztem tõle, hogy nem fél-e, hogy elscammelem a bladet. 😊 mikor mondta, hogy nem, mondtam neki, hogy túl jól ismersz, bazze, pedig még nem is voltál lent Debrecenben, hogy találkozzunk. xD (szúrkapiszka rulz Zzzzzz ^^)
csak éppenséggel 1 jó baráté volt, akinek még Silket is vettem soxor, nem szokásom cserbenhagyni ismerõsöket. 😊 éppen ezért általában olyanokkal is barátkozom, akik megérdemlik. ^^ te megérdemled, Nomak? hahaha 😊

Lord Nomak
Azért ha valaki neked akarná bemutatni ezt egy lvl64+11 crt16 sun bladdel kétlem, hogy azt mondanád "boccs haver de nagy a kísértés hogy scammeljelek" =DD Ha a lehetõség adott mert valaki buta, ki kell használni én így vagyok vele.

Maala
Lol te, nem a nagykariról van szó, hanem a kis 10-29 között ingázó kiskarikról, akiknek elég nagy szopás tud lenni, ha Samarkandból ki kell menni a hotani reshelyig. 😊 Vagy Samarkand - Onghely is szopóka néha hajnali 3kor, amikor csak emiatt kelsz fel, hogy elvidd 1ik vagy másik helyre a karit. 😊
NagyEUs karikról nem is beszélve, míg kijutsz Mage-s pwrlvl ptyba, 1 év. 😊
Szal nem a 80as karikról van szó, azok már vagy 2 hónapja nem PVPztek, joboltak, meg ilyesmi, mondjuk én nem is tudnék, mert Wufránál van a garment szetem és 1ik éxerem is. 😊 (Maalaval -20% XP mióta nincs grind, lol!)

Noob GamePlus, ugye mien jó a nachaloknál!

"Persze megbizható vagyok, megbizhatóan lopok-csalok-hazudok!"
Máshogy úgysem tudsz 1rõl a 2re lépni, a rendszert ott kell kihasználni, ahol és amikor lehet. Kiskapu rulez (DW keleti kaputól északra ugye ott a kiskapu. 😊)

Maala
Mondjuk errõl beszélgettünk tegnap TSen, azért "mert egy noob csalót átvágok egy mocskos rohadék aljas ember vagyok" dologban az is benne van, hogy aki lopott pénzt lop, az attól még ugyanúgy tolvaj. 😊 (Bár ezt én nem így gondolom, de van ebben is alap sztem)
Vannak a "törvényes" dolgok, és vannak, amik csak etikailag(?), vagy morálisan helyesek. Bizonyos szempontból. Ki innen, ki onnan nézi.

Sztem továbbra is helyes amit cselekedtél, legalább legközelebb 2x meggondolja, hogy scammeljen-e, "hisz a múltkor is pórul járt". És 1x kifogy a lvl8 som glavie-kból is, és akkor az értékesebb cuccokkal kell bemutatót tartania. 😊 Persze ez csak az elmélet, a gyakorlatban ezek csak szép álmok, lol! Az emberek nem változnak. 😊

No mind1, lehet túl sok BSG-t néztem mostanában. 😊

Zaylka
Persze megbizható vagyok, megbizhatóan lopok-csalok-hazudok!<#nyes>

Ui:Tudod, jobbakat nem kell resselni...<#finom>

Maala
No, ezt sem hittem volna, hogy 1x egyetértek Demilával valamiben. 😊

Hmm, végre nem lesz elvileg Res-bug, hogy kibasz, ha reselnek. Hurrá. 😊

Demila
<#hehe>OMG<#kuss> ehhezz nem is tudok többet hozzáírni Gili (Zaylka)
válaszával maximálisan 1etértem <#eljen> ..... ,talán még annyit tennék hozzá ,h menj vissza Woodstokba hippikém

X-bow Apollo

Maala
hát igen, elõbb-utóbb mindenkit megfertõz a korruptság. 😊 azért rádbízhatom még a 90+9 sosun bladem majd, Z? 😊

Zaylka
Jóóóóvannnnaaaaa<#lookaround><#rolleyes><#wink>

Apa kezdõdik.
Lord Nomak
lálááálááá.. 😊

Zaylka
Érdekes, nekem kéne tükörbe nézni? Nem is ismersz, de azért, mert egy noob csalót átvágok egy mocskos rohadék aljas ember vagyok és itt helyben üssön agyon a villám, mert azt feltételezem magamról, hogy megérdemelten vertem át. Ember mi lenne ha elhúznál errõl a fórumról mert amint látom nem tudsz értelmes ember módjára beszélgetni, csak hurrogni meg fikázni tudsz. Szálj már magadba egy kicsit és vegyél vissza stilusból. Lehet a szüleid nem oktattak ki, de ezzel a hozzáálássak egy nagy senki leszel mint ami most is vagy! Semmi jogod engem becsmérelni, gyere el Debrecenbe, találkozzunk személyesen, hogy megismerhess, és ha ezek után is rohadék vagyok hát állok elébe, de igy látatlanba ha lehet akkor fogd be! Ez volt az utolsó, hogy beszóltam neked, számomra te nem is létezel is ha meglátom, hogy irtál commentet szépen át is ugrok rajta, de tehetnél egy nagy szivességet és töröletnéd magad errõl a fórumról... Keress magadnak inkább valami gumiszobát ahol jól kitombolhatod a gyerekességedet, de legjobb lenne ha felnõnél...<#banplz>

Maala
"Ahaha, játék és valóság keverése..." WTF?
Curbuncle... lol.

Most nem azért, de ti hogy vennétek el 1 ilyen alak kedvét attól, amit csinál? Hát persze, hogy a saját fegyverét fordítod ellene... Ebbõl tuti tanul, és ennyi.

Pusztuljon az összes scammer 😊

Ez annyira gáz, ha valaki így gondolkodik...
Valamit ellopni a másiktól tök mindegy miért egy eszméletlenül gerinctelen dolog. De ha a te lelkiismereted nem bánja és a szüleid is erre neveltek te még bemagyarázhatod magadnak, hogy amit teszel az valójában jó dolog. Itt kezdõdik a korrupció, meg a gyilkolászás. Kezded ferdíteni a valóságot, a végén pedig magadat tartod majd a 3. anti-krisztusnak akinek az a célja hogy felrobbantsa magát egy kávéház teraszán, mert szerinted az a helyes.

Ugyan már...nézz tükörbe néha.

Mert van olyan aki pl bitefight linket tesz be, vagy valami kamu, és azok nagyrésze már rég halott(az oldalak)

botforum.co.cc :p

yesss
én megértettem (bár 3x olvastam el <#papakacsint>)

sztem 1 idõre leszoktattad scammelésrõl xD

Zaylka
A-A, ez olyan mint a kártyajáték, hogy a piros a pirost üti, nem lehetek scammer, mert scammert scammeltem, vagyis a két dolog üti egymást, de azt is mondhatnánk, hogy scammert scammelõ scammer vagyok, aminek ugye túl sok értelme nincs, mint ahogy annak se, hogy én igazából nem scammeltem csak visszascammeltem azt aki át akart scammelni. Értitek nem?<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

yesss
én se láttam értelmét😄

õõõõõõ, miért is néztem végig, hogy egy láthatatlan wizard 8 prcig rohangál zászlóval a hátán cave elsõ termében kenguruvá editelt earth ghost bugok között?!

majd megkérdezzük ds-t 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

doxadmin
Capture the Flag Silkroad zászlózás. Engem a quake 3 multira emlékeztet

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Maala
wts lvl 8 som glavie @ Aege... scammer! 😊

IfjuSkywalker
Mondom...mostmár scammer is vagy:-)

Gubberx
Nah jah :/ pont nem olvastam szerintem a fórumot mikor errõl volt szó, én meg alapból jóhiszemû ember vagyok.. tanulópénz volt.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zaylka
Járkálok városban erre rámir egy gyerek "CopyItem" néven, hogy had másolja le a sos+7 bowomat. Kérdem miért? Hát mert hogy az jó meg minden. Mondom mond el hogy és megcsináljuk. Hát ha kimegyek városból akkor megmutatja. Mondom ok, indulok. Mondom neki elég noob vagyok igy nem lenne baj ha elõbb õ csinálná meg. Elkezdi jó akkor megmutatja! Pl itt ez a lvl8 som glévi amit másolt tegnap, beteszed aztán nem regisztrálsz és kinyitod. A másiknak meg be kell huzni az itemet. Kérdem igy? És behuztam.... Köszipuszi...

Jah vaz, elkérte tõlm "csak grindre" azóta afk 😉

Lord Nomak
szóval zselé hozza a formáját =DDD

zselé :*

Maala
még csak vagy 2x volt ide is beírva a módszer, bár angolul...

hehe, ezek az esti piálások annyira jók, nem is tudtam eddig, mi hiányzik az életembõl. XD

Maala
jah, lopott 1 72+5 speart Gtõl, szal van neki. 😊

Inkább nem is mondok semmit, az accod nem adtad meg neki mert tölteni akart neked silket ?