Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Linkek a koreai íráshoz:
http://sroforum.ppsdes.com/uj/viewtopic.php?f=50&t=554
http://sroforum.ppsdes.com/uj/viewtopic.php?f=50&t=566
http://sroforum.ppsdes.com/uj/viewtopic.php?f=50&t=555
Ha valakinek kell még help, írjon másik fórumon, nem akarom itt kiakasztani a többi emberkét, hogy megint nem arról beszélünk amirõl õk 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
Igyál még 1 sört és gyere majd TSre együtt várni a drágaszágot, közben megváltjuk a világot is 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
mikor bejelentkezel akkor a jelszót KIS betûvel írd (hiába írtad naggyal mikor változtattad)
hm h a számokkal van bajod, hát azt nem tom ..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
eredeti: . És amíg valami média el nem kezdi azt állítani (értsd: bevallani), hogy ez nem így van, hogy igenis ti majmok csak az orrotoknál fogva vagytok vezetve attól a pillanattól fogva, hogy megszülettetek... blabla.
Olvas, értelmez, kthxbai. (gyk: a média mondja az embereknek, az emberek a "ti". Én embernek érzem magam, te lehet, hogy nem tartod magad ezen csoport tagjának, nem'tom.)
Te képtelen vagy felfogni, hogy egyszerûen NEM LEHET megtenni azt hivatalosan a golddal, hogy árulják a goldot a játékban? Vannak gazdagabb és szegényebb országok, John Doe USbõl megveszi 1 napi bérébõl a goldot, a cuccokat, és "Vonalkód" Etiópiából 2 havi fizetésébõl feleannyit sem vesz... Még a mostaninál is sokkal de sokkal durvább lenne a játék gazdasága. És ha 1x elkezdik árulni a goldot, hogy hagyhatnák abba, mikor már tönkrement a gazdaság? Hisz már Pistikének van, akkor Ferike miért nem vehet többé?
Ezt az 5letet minél hamarabb kivered a fejedbõl, annál bölcsebb leszel. 😊
És igen, a Gold Minereket 1 szarásnyi idõ alatt ki lehetne rugdalni a szerverekrõl, VAGY a fizikai jelenlétüket a szerveren kihasználva lehet újabb és újabb módokat találni a játékosok kifosztására. (Premium Ticket)
Persze van egy megoldás: minden egyes országnak, vagy maximum 2-3 országnak nyitni 1 szervert. Persze ez nem éri meg megint, mert kevés lesz a játékosok száma, és nem lehet lenyúlni sem õket, kísérleti nyúlnak meg ott vannak a koreaiak, akik cserébe adhatják-vehetik az IM cuccokat is. Valamit valamiért. Meg ott más is a játékoskúltúra, a fizetés is. Jah, és ez is... Ha vehetnél ingame IM cuccot (iSROban), ugyanez lenne, szétcseszné szépen a gazdaságot, ugyanazért, mert 1 országnak nagyobb a GDPje 5-6x, mint 1 másiknak... Az is csak 1 legális módja lenne a goldvásárlásnak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
a szárny meg szép 😄
Nem értem hogy milyen egyenlõségrõl beszélsz a játékokban. A mindennapi életünkben sincs egyenlõség, akkor majd pont a játékban lesz. Szép álom.
Másik hogy "ti majmok csak az orrotoknál fogva vagytok vezetve attól a pillanattól fogva, hogy megszülettetek" szerintem e besorolásba minden ember beleesik akarata ellenére is, bár lehet hogy te tudsz valamit és azért emeled ki hogy "ti".
Mindegy lényeg a lényeg jm-en múlik minden. Látszik hogy pénzéhes mint a társai és ez a pénzéhesség egyre csak nõ és nõ. Lásd szárnyak: semmi értelme sincs szerintem, 13$ és csak repkedni lehet vele, meg ad 1 intet/str-t, mégis minden 5.játékoson van.
Én legalábbis ezt szürtem le az eddigi tapasztalataimból. ha tetszik ha nem ez van.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
1.) Lépj be a hivatalos oldalra, majd aktiváld az accountodat.
2.) Lépj be a http://www.joymax.com/portal oldalra, a SRO-s account információdat használva.
3.) Klikk az "E-mail Verification" -re és töltsd ki az e-mail és nickname mezõket.
4.) Ismét lépj be a http://www.joymax.com/portal -ra és kattints a "Manage Accountra" -ra, válaszd az "Account Password Modification" -t és válts jelszót.
Remélem segít pár embernek.
Üdv: Cassir"
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Hello. This is Silkroad Online.
Users who would like to find their account, or/and change their password, they can do so by logging on to joymax.com/portal
We apologize for the inconvenience caused.
mondj egyetlen egy (csúnya jelzõk) játékot, ahol a fejlesztõk nyíltan vállalják, hogy Lakatos Lajcsinak a cigányputriból kevesebb esélye van, mint Richie Richnek, Beverly Hillsbõl?
Az egyenlõség korát éljük, látszatra. És amíg valami média el nem kezdi azt állítani (értsd: bevallani), hogy ez nem így van, hogy igenis ti majmok csak az orrotoknál fogva vagytok vezetve attól a pillanattól fogva, hogy megszülettetek, addig ne várd, hogy a JM goldot fog árulni a hivatalos oldalán...
Grr. És még a sör sem fogyott el eddig. 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
2.) A dc fix res utánra vonatkozott, teleportos cucc már velünk van egy ideje...
Másik, ha jól olvastam valami disconnectedet javító patch került föl. Fölmentem a szerverre, return scrollal akartam visszamenni a városba és dc. Hát ez jó! xD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Értelmetlen 1 hét játékért más szerverre menni, utána crowded lesz az is 😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nem értem.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Szal nem sokra mész vele 😊
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Eddig amikor be akartam lépni ugye, beírtam a biztonsági betûket/számokat és ha nem engedett be kijött a DC ablak, most meg nem jön ki, és addig próbálkozhatok míg be nem enged, anélkül, h újra kéne indítani a gamet?
Mikor lesz? 😄