Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
"Hé, Paraszt, melyik út megyen Budára?"

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
összes látogatás 327 874
elérés 1 068 242"
jeeee 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
G az tolja még?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lement +0 ra és megint +7 re v mi ? 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Szerintem is a játék legidegesítõbb része a sok botter/spammer akik miatt nem lehet rendesen bejutni a serverekre, sõt van ahol egyszerûen lehetetlen (pl. Xian 70%-a is ilyen karakter). Nomármost, ez elsõsorban a GM hiány van, de, más MMO-ban volt egy olyan fogalom ami itt, hát sajnos nem nagyon létezik, ami a közösség vagy angolul a community. Máshol ezek nem csak egy silány fórumom hallathatják a hangjukat, hanem játékon belül is, és segíthetnek másokon, valamint jelenthetik a szabálysértéseket, kinyomozhatják, és egyes meghatalmazottak még szépen bannolhatják is. Ez lenne az elsõ fontos hiányosság, h mindenki eltûri a sok idegesítõ bottert/spammert és nem szólnak semmit róla csak nézik, ami hát sajnálatos, legalább ennyit törõdnének egy ilyen játékkal.
Ugye ezek a gyerekek nagyon megnehezítik sõt lehetetlenítik a bejutást, mint azt már mondtam, de láttam érdekes megoldásokat erre a problémára, mert hisz a legtöbb MMO fizetõs, de vannak teljesen ingyenesek is, ahol persze lehet prémit venni, ami által bármikor a legzsúfoltabb helyre is egybõl feljutsz, de megoldották, bevezettek egy várólistát, amin láthatod h kb. mennyi kell még várnod míg feljutsz végre.
Grafiakailag, sztem a Silkroad az egyik legszebben elkészített az összes fizetõs/részben fizetõs játék közül.
Ami meg a monotonitását ileti, háát, az EU update óta, nem nagyon lehet unatkozni bármit is csinálnál, igaz h engem nagyon tud zavarni a sok 'öld meg ezt és ezt, ennyit és ennyit, és hozz tõle emennyi meg amannyi iylet és olyat' küldetés, de Istenem, ennyit a JoyMax fantáziájáról.
Szal nem kell nagyon fikázni senki munkáját még ha csupán a pénzéhség motiválja (meglátjátok majd mikor a JM-tõl lehet majd aranyt rendelni, lol), szal értitek xD
To write love on her arms ..

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ha a városba állnak az azért nemjo mert akkor a player botot is bannolják =) meg elégé észrevehetõ hogy ki a goldspamer, még ha az adatbázisukat néznék, szerintem onnat is tudnák, 24/7 be online, mindig csak öl, tele van pénzel,guildja sincs, lvl69 en 7degree cuccba gyakja a shakramot-edimut
meg kitalállhatnának valamit arra hogy visszalehesen szerezni az accountodat, küldesz 1 e-mailt amibe benne van a registrácionál használt ip-d idõpont, meg 1-2 dolog amit tudsz, régi passwordot, és meg is lenne oldva, de nem mert JM aszt mondja hogy õk nemtudnak ilyenrõl hogy get hacked -_-
pedig a néhány esetben a silkroadnak is, szóval annak is részevan benne hogy szar a játék
szal csak a grafikája jó 😊
botforum.co.cc :p
2. Hol érdekel az engem, hogy másoknak jobb cuccai vannak? Ha ezen rágnám magam már rég leolvadt volna az agyam, hogy mennyi sunos rohangál, mégsem teszem.
2. Való igaz, ha grindelsz egész nap csak nyomogatod a gombot és ez unalmas. Én ezt azzal dobom fel, hogy felmegyek ventrilora vagy ts-re és dumálok a haverokkal, igy pikk-pakk elrepül az idõ. De ha te azt mondod, hogy az egész unalmas, akkor valszeg 20-as szintet se érted még el, soha nem pvpztél, nem joboztál, nem guildwaroztál és van még egy halom minden amit mi szoktunk csinálni. Az bizonyos, hogy inkább csak magas szinten lehet ezeket élvezni, de attól még nem kell minõsiteni ha megse vizsgáltad a jtáékot ilyen szempontból.
3. Mások meg nem a semmiért fizetik a botot, hanem õk igazából csak az élvezetes részét akarják játszani a játéknak és nincs erejük+idejük legiten végigölni az összes szintet.
Szoval megkérnélek, hogy elõbb legyen egy maxos karid és utána minõsitsd ezt a játékot. Ha ugyse tetszik nem kell vele játszani, ennyi, vagy csinálj jobbat!
Ui: Ezt a játékot több 1000-en nyomják...Talán mégse lehet akkora gány mint ahogy te leirod....
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
"Nem elég, hogy egy olyan játékról van szó ami finoman szólva is elég silány minõségû" - a játék nem silány minõségû, hanem a support, "ami mögötte van" - vagyis Joymax maga.
"Nem tudom eggyáltalán mi tud megragadni egyeseket ebben a játékban, a grafikája biztos nem, " - most õszintén, láttad már a WoW grafikáját? Mert akkor tuti nem SROét fikáznád. Inkább kategóriája egyik legszebb játéka, és ezt nem lehet elvitatni tõle.
A többi sajnos igaz.
Hát ezt le kellett írnom ide mert egyszerûen nem fér a fejem, hogy tudnak ennyijen egy ilyan szarral foglalkozni egész nap :S
>.<
Légyszi nézzétek meg a "Magyar oldal"-t és az oldal alján katt a reklámokra, thnx elõre is
on
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
2:37-nél... Hmm, csak nekem ismerõs?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
aki még nem, az próbálja ki... 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
azé elég sokat felvonultattak hihi
nézzétek meg az össes videót ettõl a usertõl 😊
találltok benne pár magyar-t is
egyébként olyan str féle, csak nem full az a baja
De nemakarom megbántani szal vegyétek úgy hogy nem mondtam semmit,mert a totyik szabályzat is azt írja
Lehet én vagyok a hülye...de mióta feltörtek még egy képet is félek megnyitni 4kémprogram védõ-vel...😄 szal inv ne vedd komolyan 😄
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
ht-ba vettem medium formába
a blacksmithnél
http://gallery.filefront.com/inv123//803351/