Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄 Aranyos😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Az új szerzemény 😊 85+7 spear. Übertuning 😛

"Hé, Paraszt, melyik út megyen Budára?"

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Super Saiyan
ezmiez?

>:C

"Összesítve
összes látogatás 327 874
elérés 1 068 242"

jeeee 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

aham, akkor kancsó 😞
G az tolja még?

WuFraZselic
vettem egy másik shieldet, kipofoztam, és +7re csináltam?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nah akkor már énis egy kicsit: (45 milla volt 😄)

lement +0 ra és megint +7 re v mi ? 😄

Lord Nomak
Mekkora egy.. hát én már nem is tudok mit mondani erre =D Szavakat nem találok egyszerûen =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

gameplusz
Dickhead 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

THeArrow
a f*szomat beléééd xD grattt

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

RupertMacy
Én már jó pár MMO-n túl vagyok és tudnék egy-két dolgot mesélni. De most csak a Silkroadról.
Szerintem is a játék legidegesítõbb része a sok botter/spammer akik miatt nem lehet rendesen bejutni a serverekre, sõt van ahol egyszerûen lehetetlen (pl. Xian 70%-a is ilyen karakter). Nomármost, ez elsõsorban a GM hiány van, de, más MMO-ban volt egy olyan fogalom ami itt, hát sajnos nem nagyon létezik, ami a közösség vagy angolul a community. Máshol ezek nem csak egy silány fórumom hallathatják a hangjukat, hanem játékon belül is, és segíthetnek másokon, valamint jelenthetik a szabálysértéseket, kinyomozhatják, és egyes meghatalmazottak még szépen bannolhatják is. Ez lenne az elsõ fontos hiányosság, h mindenki eltûri a sok idegesítõ bottert/spammert és nem szólnak semmit róla csak nézik, ami hát sajnálatos, legalább ennyit törõdnének egy ilyen játékkal.
Ugye ezek a gyerekek nagyon megnehezítik sõt lehetetlenítik a bejutást, mint azt már mondtam, de láttam érdekes megoldásokat erre a problémára, mert hisz a legtöbb MMO fizetõs, de vannak teljesen ingyenesek is, ahol persze lehet prémit venni, ami által bármikor a legzsúfoltabb helyre is egybõl feljutsz, de megoldották, bevezettek egy várólistát, amin láthatod h kb. mennyi kell még várnod míg feljutsz végre.
Grafiakailag, sztem a Silkroad az egyik legszebben elkészített az összes fizetõs/részben fizetõs játék közül.
Ami meg a monotonitását ileti, háát, az EU update óta, nem nagyon lehet unatkozni bármit is csinálnál, igaz h engem nagyon tud zavarni a sok 'öld meg ezt és ezt, ennyit és ennyit, és hozz tõle emennyi meg amannyi iylet és olyat' küldetés, de Istenem, ennyit a JoyMax fantáziájáról.
Szal nem kell nagyon fikázni senki munkáját még ha csupán a pénzéhség motiválja (meglátjátok majd mikor a JM-tõl lehet majd aranyt rendelni, lol), szal értitek xD

To write love on her arms ..

WuFraZselic
na jó skacok, mostmár tényleg lehet utálni 😊))) muhaha, 400m 2 nap alatt...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

igen, mert biztos jobb lenne ha a gm-ek bemennének esetleg játékba, a városig legalább eljutnának és a spamereket kiírtanák kb 5sec alatt/spamer 😊 asztán eltolnák legalább az ishadékhez meg a jégre a képüket és ott is banolgatnának

ha a városba állnak az azért nemjo mert akkor a player botot is bannolják =) meg elégé észrevehetõ hogy ki a goldspamer, még ha az adatbázisukat néznék, szerintem onnat is tudnák, 24/7 be online, mindig csak öl, tele van pénzel,guildja sincs, lvl69 en 7degree cuccba gyakja a shakramot-edimut

meg kitalállhatnának valamit arra hogy visszalehesen szerezni az accountodat, küldesz 1 e-mailt amibe benne van a registrácionál használt ip-d idõpont, meg 1-2 dolog amit tudsz, régi passwordot, és meg is lenne oldva, de nem mert JM aszt mondja hogy õk nemtudnak ilyenrõl hogy get hacked -_-
pedig a néhány esetben a silkroadnak is, szóval annak is részevan benne hogy szar a játék

szal csak a grafikája jó 😊

botforum.co.cc :p

Zaylka
1. Fizetek ezért a "szar"-ért mert megtehetem. Én spec élvezem a játékot ihy nem az ablakon szórom a pénzt.
2. Hol érdekel az engem, hogy másoknak jobb cuccai vannak? Ha ezen rágnám magam már rég leolvadt volna az agyam, hogy mennyi sunos rohangál, mégsem teszem.
2. Való igaz, ha grindelsz egész nap csak nyomogatod a gombot és ez unalmas. Én ezt azzal dobom fel, hogy felmegyek ventrilora vagy ts-re és dumálok a haverokkal, igy pikk-pakk elrepül az idõ. De ha te azt mondod, hogy az egész unalmas, akkor valszeg 20-as szintet se érted még el, soha nem pvpztél, nem joboztál, nem guildwaroztál és van még egy halom minden amit mi szoktunk csinálni. Az bizonyos, hogy inkább csak magas szinten lehet ezeket élvezni, de attól még nem kell minõsiteni ha megse vizsgáltad a jtáékot ilyen szempontból.
3. Mások meg nem a semmiért fizetik a botot, hanem õk igazából csak az élvezetes részét akarják játszani a játéknak és nincs erejük+idejük legiten végigölni az összes szintet.

Szoval megkérnélek, hogy elõbb legyen egy maxos karid és utána minõsitsd ezt a játékot. Ha ugyse tetszik nem kell vele játszani, ennyi, vagy csinálj jobbat!

Ui: Ezt a játékot több 1000-en nyomják...Talán mégse lehet akkora gány mint ahogy te leirod....

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Van pár dolog, amivel ellenkeznem kell:

"Nem elég, hogy egy olyan játékról van szó ami finoman szólva is elég silány minõségû" - a játék nem silány minõségû, hanem a support, "ami mögötte van" - vagyis Joymax maga.

"Nem tudom eggyáltalán mi tud megragadni egyeseket ebben a játékban, a grafikája biztos nem, " - most õszintén, láttad már a WoW grafikáját? Mert akkor tuti nem SROét fikáznád. Inkább kategóriája egyik legszebb játéka, és ezt nem lehet elvitatni tõle.

A többi sajnos igaz.

Hát basszátok ez a játék beszarás, jól tükrözi, hogy a legnagyobb szart is el lehet adni, de még hogy 😄. Nem elég, hogy egy olyan játékról van szó ami finoman szólva is elég silány minõségû, de még hogy az emberek nagy része fizet is érte, sõt még azért is fizetnek, hogy a gép játszon õ helyettük, az már tényleg röhelyes. Nem tudom eggyáltalán mi tud megragadni egyeseket ebben a játékban, a grafikája biztos nem, a játékmenet meg, hát aki szeret egész nap monotonan gombokat nyomogatni annak biztos jó, de nem hiszem hogy a többség ezzel így lenne. Mondjuk arról nem is beszélva, hogy aki nem öli bele a pénzt az egykönnyen nem is tud bejutni a játékba, de ha be is jut akkor is összes serveren a karakterek 40-50%-át nem is ember hanem gép irányítja, laggos, kidobál játékközbe és még sok hibája van ami csak bassza az ember agyát. Ha valami másért kérnének tõled pénzt ami ennyire gagyira van megcsinálva és még annak látszatát sem keltik, hogy valaha is javulni fog akkor fizetnél érte? Nemhiszem, ha mégis, akkor nem vagy normális. Szerintem a legtöbben csak kinlódásból játszanak vele, bassza az agyukat, hogy mások erõsebbek mint õk, meg jobb karijuk és cuccaik vannak, ezért már csak azért is belépnek ebbe a silány szarba és csak elkurják az egész napjukat azzal hogy egy tetves szintet vagy még anyit se meglépjenek, és szarnak rá hogy ezért elkérnek tõlük X$-t hogy ugye csak gyorsabban haladjanak már kicsivel, meg ha ennyien csinálják akkor csak nem rossz ez alapon veretik bele a sok zsét a vágott szemûek gépezetébe, õk meg csak röhögnek azon, hogy megy a sírás-rívás hogy ez szar a játékban meg az szar a játékban, hát helyükben én is ezt tenném, nekik ezzel tutira bejött az élet.
Hát ezt le kellett írnom ide mert egyszerûen nem fér a fejem, hogy tudnak ennyijen egy ilyan szarral foglalkozni egész nap :S

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1190211312

>.<

off:
Légyszi nézzétek meg a "Magyar oldal"-t és az oldal alján katt a reklámokra, thnx elõre is

on

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

engem nem engedett asszem 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

azt még nem próbáltam, csak villámteszt volt, majd következõ tradenél részletek 😄

Melyikre gondolsz?megnézted már a többit is? 😄

És nemmarad úgy? szal nem csak a skill ideje alatt nemlátnak? 😊

Lord Nomak
Az lol.. stein, omg..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

byzhouse
az jo könnyü trad 5csilivel kell akkror ezentul menni xD persze elefántal

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

RupertMacy
Gratta 😄

Gubberx
thx^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

gameplusz
http://youtube.com/watch?v=tZldSHGIppA

2:37-nél... Hmm, csak nekem ismerõs?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dragon11
Boldog Szülinapot FaSzFejHuN.

eltûnik jószág is, csak npc thief lát, amúgy senki más--->láthatatlan trade xDDDDDDDD

byzhouse
mi történik akko?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

KapuBen
mitörténik?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

próbált már valaki láthatatlanul traderállatra felülni?

aki még nem, az próbálja ki... 😊

gratz

KapuBen
Képt!!!!(kariról+masteryekrõl)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gameplusz
Mint neked...

Gubberx
yaay megvannak a lvl 50 warlock skillek^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mostmár (mióta nemkell titkos válasz pw válltáshoz) szerintem elég sok karilyuk van/lehet
azé elég sokat felvonultattak hihi

http://youtube.com/user/JoymaxFanClub

nézzétek meg az össes videót ettõl a usertõl 😊
találltok benne pár magyar-t is

RupertMacy
Inv, azok mind a te karaktereid voltak? És mind egy accon?

dragon11
Ok,sorry :S csak már egy képet nem merek megnézni....amióta feltörtek^^-.-..mégegyszer sry...

Hát ez 1 picit hülyeség 😄

egyébként olyan str féle, csak nem full az a baja

Super Saiyan
ki volt ott?

dragon11
Ja mivel nem mentetek el 😄 én legalább nem íratkoztam fel a listára xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mert tudtam nem tudok menni szegény game+-ot cserben hagytátok..grat'z.. 😞(( Na lécelek aludni jó8 mindenkinek.ZzZzZzZzZzZzZzZ

Super Saiyan
ez most str- vagy intes kari?

gameplusz
Remek.

dragon11
Nemajánlanám megnézzétek(ez csak 1kép aláírom,de keyloggert is beletehet...csak egy bug/vagy átírja a számokat..😊 egy ismerõsöm mondta keylogger küldözgetõ)
De nemakarom megbántani szal vegyétek úgy hogy nem mondtam semmit,mert a totyik szabályzat is azt írja
Lehet én vagyok a hülye...de mióta feltörtek még egy képet is félek megnyitni 4kémprogram védõ-vel...😄 szal inv ne vedd komolyan 😄

IfjuSkywalker
Melyik karit vetted Aegen? megirhatod pm-ben is, ha ugy akarod

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

250es csomag hp potion
ht-ba vettem medium formába
a blacksmithnél
http://gallery.filefront.com/inv123//803351/