Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RupertMacy
Igaz, elfelejtettem említeni, h olyan emberkével érdemes, aki a saját 'fejlõdésére' is koncentrál, vagyis elég neki megfelelõ szörnyeket gyilkolászgat (18-as szintkülönbség volt itt 😄D)

To write love on her arms ..

RupertMacy
Húú, farmolni de jó volt ma, ha vki húz akkor semmi szükség SOS fegyverre vagy potira, és a delevel is simán megvan oldva, szal érdemes megpróbálni 😊)

To write love on her arms ..

dragon11
Na és kitõl?tom te árulsz..de én nekem akkor már eldorado serverre akarnék....oda meg nehéz..am is max nyár elejére kéne egy 64es eldorado full farmed természetesen pure int three nuker..(nemkellene bich skill....)a mana shield sokat számít...majd veszek ebay-on jó drágán..de nincs ki csináljon és felvigye bot nélkül,hogy ne bannoljanak vagy megoldja bottal... xD hát ez van 😄(Lenne lehet megegyeznék vele árba..)

Tökjó trédek voltak sztem, csak az volt ott a baj, hogy némelyik áruló szemétláda ezt kihasználta, te is tudod, folyton ránk lett hívva az egész uniójuk.
Hogy miért? Nem tudom, mi mindig igyekeztünk mindenkinek segíteni.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Morphin
Milyeneket tradeltünk mi ott XDD aztán ez vezetett a "megbolonduláshoz" 😄D mindenesetre én sajnálom otthagyni a 63as nukerem is...de ha egyszer rossz már csak azis ha látom az ottani embereket :S akkor...nincs más választás

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Igen emlékszem még az EastFrontra és Rumra is 😉
Megvan még minden Persián, guild is karik is, csak nincs már kedvem fellépni a sok agyatlan 12 éves közé 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Morphin
Akkormég játszottál amikor megalakult a saját guildunk a Rum-al? EastFront volt a neve...namost elvitük lvl 4 és kb 50% persze a guild lup nagyját mi fizettük...és most otthagytuk..érthetõ okok miatt...ment a sározás,fákkolás orrbaszájba... 😄
Ui: Harcosok guild ott megszûnt teljesen? Karik?

Vegyél fullra farmolt karit ^^

dragon11
Én nem sro-zok nyárig ha csak vlaki megnem unta a kariját és nekem nem adja ingyen...majd nyáron szenvedek egy újat elõrõl szünetbe..azt jóvan...nemakarok high lv lenni mert farmolni kell sok sp áá sok xp..😞 sose leszek 80 szal le tettem róla a kezem nem is érdekel ha csak vlaki nem ad egy karit...:S

Sajna vágom, oda gyûlt a magyar SRO-sok alja, ezért is hagytuk ott anno Harcosokkal.
Új szerón valóban elég nehéz egy sos-t megtalálni, de azért nem lehetetlen, bár biztos horror összegbe kerülnek még.
Persze lehet venni goldot...

Morphin
Hmm kínálat az nincs...haver meg most adta el nemrég a 24es SOM bowot 😞(( eléggé szocc ez a Mars szerver...nemis értem miért mentem át...najo haverok miatt...persián megvan minden sos a farmoláshoz de az meg televan szarházival :S

Hát ha 16on akarsz farmolni, akkor odáig kell elérned a 9-es gapet.
Magyarán lv7 után nem rakhatsz masteryre sehol.
A 10-es gapet ha eléred 17-et majd meglátod mennyivel kapsz szarabb sp-t/mob.
Ha nagyon rossz: delevel 1 szintet 16-ra.
Igen full gagyi lesz a karid, simán lecsaphatják a mobok ezért kell a sos (ha lehet nem csak fegyver, bár anélkül szinte lehetetlen is normálisan ölni)
9-es gap = sos+4 fegyó ajánlott

yesss
én ugy csinálnám hogy lvl 4 tõl lvl13ig nem húzoma skilleket utánna lvl upponként 1 szintet emelek rajtuk mert ugye ha már 9 nél nagyobb a külömbség attól még nem kapsz több sp-t

erre gondoltál?

Morphin
tehát ha 16tol farmolok akkor nemis emelem,egészen 2x-ig?(max mastery itt lvl 7)Végülis :S mert ugye 9+os farmnak nicns értelme...na mind1...majd ha már elkezdtem akkor irok ha vmit nem értek

Egyszerûen nem emeled a masteryt ugye (farm), és mivel ezt nem emeled nem is lesznek új skillek, tehát a problémát nem értem 😊

Morphin
Tudom h kell farmolni LOL....csak a körülmények szarok 😄 értsd: nuku SOS bow de már rá álltam az ügyre...én a delevelre és a skillek problémájára akartam fényt deriteni 😄 de erre Avi nem válaszolt...szal ahogy nõsz mondjuk 29ig...akkor utána ha delevelezel akk huzod vissza a skilleket is?Egy 2 soros leirás megfelelne 😄DD

KapuBen
ajánlom figyelmedbe:link
és videó is van:link
remélem segíthettem^^

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Nem túl bonyolult sztem, beállítod jobb oldalt hogy 9 Gap, kezdõ szint, meg a "végzõszint" és calculate.
Ha nincs türelem, akkor a farmot nem neked találták ki, caveben nem fogsz örülni, hogy 64-es sos cuccokkal kell ellátni a karidat...
Ugye valahogy kompenzálni kell a gagyi masteryszinted.

Morphin
Ez a kari? Igen...2-3 misi van igy raktáron...szal nemtom még nemnéztem h 16os bow milyen árban van...

Morphin
PM-ben leirnád nekem hogyan zajlik egy ilyen "izomfarm"? Delevel stb.. ruhák fegyok...
Amugy mars-on vok..szal SOS még egyenlõre nincs kilátásban 😄

KapuBen
ezis marson lesz?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Morphin
Köszi 😄 csak nekem nincs már türelmem...mondjuk vmit vmiért...néztem már ezt a számlálot de nekem bonyolult 😄lehet az lesz h stronghold... :S csak ticketet nem akarok venni ilyen kis szintre...még SP-t se

Morphin
hát én cave-re gondoltam...mert minél elõbb nagy akarok lenni...a full farmed-ség meg ráér...bowos lesz tehát fire+light kicsit lemaradva,és csak olyan skillt ami tényleg hasznos az öléshez egyenlõre...pacheon meg végig...igy 64ig, uj fegyo és go be a cavebe...kis szinten meg az exp nem számít ugyis egy-két óra...na mind1 hátha jön még vki és kitalál vmit, köszi amúgy

http://www.nivlam.com/sp/

Ezzel nézegesd meddig tart.
Inkább low lvl-en illenék farmolni, indoklom:
- olcsó a low lvl sos cucc
- sokkal jobban kapsz itt még a mobokért sp-t
- kevesebb a bot jangan sideon mint taklában.
- olcsóbb a grind, hiszen kispotikat kell csak venni.
Most így ennyi jutott eszembe, de azért 300k az el fog tartani egy ideig, sok sikert hozzá.

dragon11
Én véleményem szerint az elején...mert 9es farmba VALAMENNYIRE feljõdsz.....,de még mindig több sp-t kapsz(nem befolyásolja..)lvl-uppok vannak....nagy lvl-en meg perszen alig kapsz xp-t...szal ott a farm nem vlami jó..sztem low lv-en...(sztem úgy kezd el..legyen meg alap imbue,meg 2-3weapon skill->inttel kurva veszélyes..,még str-rel is..)

Morphin
Oks kösz...és hol érdemes? az elején a gamenek inkább vagy majd ha már a cave-ben vok ?

KapuBen
talán megvan másfél hét alatt 300k!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Super Saiyan
*már (de hülye vok)

>:C

Super Saiyan
lolz... még 2 éve xD

Arany János: Toldi... meg volt már?xD

Zselának: Kutya-majomok szerencséje!^^
Super Saiyan
DS küldtem PM-et remélem segitessz ^___^

Morphin
9es természetesen 😄

Super Saiyan
"megyen? és még én vagyok paraszt mi!?"

KapuBen
háááááááááát 2 hét minimum.a gaptõl függ!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

google.com/translate_t

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Morphin
Kérdés: közel 400k SP milyen gyorsan jön össze ha van pl ticketem 😄 és fogalmazzunk úgy h nem teljesen kézzel írtok...v legyen 300...

a Spear-re utalt, nem?

botforum.co.cc :p

valaki nem ismer olyat hogy olyami mint a www.webforditas.hu
csak itt koreaira kéne fordítani, mármint english-korean

köc

hû de rohadt ûber állat 😄

http://www.youtube.com/watch?v=dYm0QBnuRD4&mode=related&search=

kicsit szép nagyok a fegyók 😄

Azt olyan marha lassan adja?? o.O

70m körül van.. eddig még nem vettem.
Mágus botom, igen 😛 Pálcikám 😊

yesss
bot nélkül én bizti megunnám😊

Hmm volt botod ? 😊

yesss
mennyibe veszed a premium cuccokat? goldban?

WuFraZselic
na az már korrekt, annak a függvényében hogy nekem 1 hét alatt napi 15-18 óra gyakással jött össze az 500...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Aztakurva... ksro Premium felturbózva...
nem tudom mikortól fogva a premium kveszt 500 darabja 10k sp-t ad majd o.O

Ami nekem volt 98+5ös bot, annak az attakja 0%on 3k+ 😊

WuFraZselic
kiváncsi lennék egy hasonló wizard staff attackjára 😊 nekem 72+5 68%as mag attack, ez számban 1585-1874 ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tpisti24
"elõször is nemvagyok paraszt, másdoszor, tagja vagyok a kamarának, még adót is fizetek" xD