Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1.) Az sro tipikusan az a játék amiért 1x kiadnék pénzt. Miért 1x? Mert a játék alapjában véve jó, látszik benne a sok munka, stb.
A havidíj (mert ha úgy vesszük a ticket, a makióra annak számít) azért durva érte, mert nincs szolgáltatás (biztonsági karbantartás, botszûrés, folyamatos balance, stb.). Tehát amíg én egy WoW-ért szó nélkül fizetnék (más dolog hogy nem tetszik), addig itt megmosolygom azokat akik ezt teszik. Engem úgy tanítottak, hogy fizetni valamilyen szolgáltatásért kell. Ma, ebben az agyonglobalizált világban ez különösen érvényes. Ha elvégzek egy munkát akkor azért 1x jár fizetség, ha folyamatosan végzem, akkor rendszeresen. Ennyi.
2.) Szerintem ezt te sem gondolod komolyan hogy valaki 1 százakárhányezer Ft-os géprõl játszik, fizeti az internet 5-10 k-s havidíját és emellett nem engedhet magának meg havi 30 $-nak megfelelõ összeget... ha igen, akkor most ezt nem kommentálnám. A világon vannak elvek is (lásd 1. pont) ezt az összeget inkább odaadom egy csövesnek vagy felajánlom egy alapítványnak és akkor még jól is érzem magam.
Lehet még folytatni ha gondolod, még1x elmondom: nem ez volt a célom hogy ide eljussunk, csak mivel állítólag demokrácia van, közöltem a véleményem. Amúgy meg tetszik, nem teszik, a "fikázás" korát éljük...
(angolról magyarra)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az egyik pusztán rablógondolkodás, a másik szvsz tisztességes hozzáállás és az ebbõl fakadó elõnyök.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
ha lemegyünk az alapokhoz akkor ha kenyeret veszel nem baxol ki másokkal és a kenyér is legális 100 % ban
Szerintem tök egyértelmû.
Persze ha te lopni szereted a kenyeret a boltban inkább és utána fikázni azokat akik fizettek érte, nos ez a te dolgod, de szerintem még mindíg szánalmasabb azokat a boltokat kutatni ahol lehet lopni, mint tisztességesen megdolgozni a pénzért, majd fizetni a szolgáltatásokért.
Ha megengedheted magadnak...
Persze ha nem engedheted meg magadnak akkor szépen csendben kell maradni és nem fikázni azt aki megengedheti.
Bár lehet hogy az én értékrendem torz, de szerintem nem...
Bocs, hogy dolgozom és keresek is.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Sztem menj ki az erdõbe, áss egy gödröt és ordítsd bele 20x, majd kotord vissza. Állítólag segít...
Õsszoc.
3 an min tudják az acc infóid nem ? 😛
(jó tom megbízhatók )
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ki mondta hogy botolok? Lehet legit karikkal is taxiztatni nem? O_o
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Megsúgok egy nagy titkot: a legtöbb "hack" valamelyik hûdejófej havernak köszönhetõ.
1.) Ne adj ki accinfókat még anyádnak se.
2.) Hetente válts passt.
3.) Ne fogadj el party invite-ot idegenektõl.
4.) Ne fogadj el exchange-et idegenektõl.
5.) Ne írj vissza idegeneknek.
Érdekes nekem már több mint egy éve van meg az összes karim. Egyiket sem törték fel, pedig volna mit elvinni, a SOM shield ritka 😉
Kb ennyi errõl a magánvéleményem 😉
NE BÍZZ SENKIBEN !!!
az nem lehet, hogy írtak botra valami vírust vagy mittomén, és azért törnek mostanában annyit, fizetõsek közül is?
Csak te nem vágtad le az ingyenélés szót.
Nem veszel silket, ingyenes szarokkal tolatod a karidat, és szánalmasozol ha valakinek több és jobb van mint neked.
Ne haragudj kedves barátom de amit te mûvelsz az a szánalmas 😉
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
mert clericnek ezzel rokon str/int buffja nem megy magára, és másról is leesik váltáskor...
1-úgyse sokáig leszel partyban, ha rájönnek 26os cleric vagy
2-warrior is nagyon hasznos partyban, erõs buffokat tud rakni, tankolja az ellent, van olyan hasznos mint cleric 😊
(persze nem török oldalakon kell keresgélni😛)
A kérdés az hogy a spell-jeinek a dmg-e függ-e attól, hogy str-es vagy int-es az illetõ?
Az ingyent szerintem mindenki levágta (rajtad kívül), miszerint is én nem vettem gt-t és spt-t csak azért hogy minden haszontalan skill-t kifejlesszek. (De azt hiszem errõl volt már egy vitánk, hogy ki minek és miért szeret fizetni, ha nem emlékszel feleleveníthetem ;P)
LAMBORGHINI THE BEST CAR
2. ezt régen csináltam és a ptvel meg mibaj van?
3.nem a haverom nem ismertem csak egyszer láttam mercuryn még.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
sztem egyértelmû...és ahaverod a Sparrow is egy faxláma...cska azért jön fel h jogokat kérjen..nemkapott és elis huzott a picsába...õ is kickelve lett
Arról meg ne is beszéljünk,hogy 50 nél 2 perces stun képességet ad a nukernek is ,ott pedig 5-7 másodpercenként ha üt ha nem akkor is stunnolja az ellenfelet 😊
+ ne is beszéljünk a mágikus és phy védelem levételrõl
stb
Ha ijjász vagy akkor ,stun és még oda se kell szaladni ,nagyon odabasz 😊
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild