Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Jogos, igyekszem legközelebb egy kommentbe írni õket.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én is idéznék akkor egyet: madarat tolláról, embert barátjáról.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

byzhouse
1 üzenetbe nem tdutad volna az egészet belerakni? mert kicsit idegesitö hogy minden percben írsz 1 nagy baromságot amit már midneki tud

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ehm, hozzászólnák én is, 1 régi barátomat idézném: A vélemény olyan mint a segglyuk , mindenkinek van , de senki nem kiváncsi rá. O'RLY?

Atisz
Na jó, ha akarod folytathatjuk:
1.) Az sro tipikusan az a játék amiért 1x kiadnék pénzt. Miért 1x? Mert a játék alapjában véve jó, látszik benne a sok munka, stb.
A havidíj (mert ha úgy vesszük a ticket, a makióra annak számít) azért durva érte, mert nincs szolgáltatás (biztonsági karbantartás, botszûrés, folyamatos balance, stb.). Tehát amíg én egy WoW-ért szó nélkül fizetnék (más dolog hogy nem tetszik), addig itt megmosolygom azokat akik ezt teszik. Engem úgy tanítottak, hogy fizetni valamilyen szolgáltatásért kell. Ma, ebben az agyonglobalizált világban ez különösen érvényes. Ha elvégzek egy munkát akkor azért 1x jár fizetség, ha folyamatosan végzem, akkor rendszeresen. Ennyi.
2.) Szerintem ezt te sem gondolod komolyan hogy valaki 1 százakárhányezer Ft-os géprõl játszik, fizeti az internet 5-10 k-s havidíját és emellett nem engedhet magának meg havi 30 $-nak megfelelõ összeget... ha igen, akkor most ezt nem kommentálnám. A világon vannak elvek is (lásd 1. pont) ezt az összeget inkább odaadom egy csövesnek vagy felajánlom egy alapítványnak és akkor még jól is érzem magam.

Lehet még folytatni ha gondolod, még1x elmondom: nem ez volt a célom hogy ide eljussunk, csak mivel állítólag demokrácia van, közöltem a véleményem. Amúgy meg tetszik, nem teszik, a "fikázás" korát éljük...

Valakinek van kedve teljesen értelmetlen dolgokat fordítani ?
(angolról magyarra)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Én az elvek közötti különbségekre próbáltam rávilágítani, vonatkoztass el a matériától.
Az egyik pusztán rablógondolkodás, a másik szvsz tisztességes hozzáállás és az ebbõl fakadó elõnyök.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

hát azért más tészta a 2, már eleve az alapoktól elkezdve, de valamilyen szinten igazad van

ha lemegyünk az alapokhoz akkor ha kenyeret veszel nem baxol ki másokkal és a kenyér is legális 100 % ban

Neked van nemfizetõ fétised, én csak szimplán úgy próbálok élni ebben a világban, hogy ha valamit kapok akkor fizetek érte.
Szerintem tök egyértelmû.
Persze ha te lopni szereted a kenyeret a boltban inkább és utána fikázni azokat akik fizettek érte, nos ez a te dolgod, de szerintem még mindíg szánalmasabb azokat a boltokat kutatni ahol lehet lopni, mint tisztességesen megdolgozni a pénzért, majd fizetni a szolgáltatásokért.
Ha megengedheted magadnak...
Persze ha nem engedheted meg magadnak akkor szépen csendben kell maradni és nem fikázni azt aki megengedheti.
Bár lehet hogy az én értékrendem torz, de szerintem nem...
Bocs, hogy dolgozom és keresek is.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Na jó, sztem fejezzük be mert nagyon átment személyeskedésbe ez az egész és nekem nem ez volt a célom. Mindössze volt egy véleményem és közöltem, ennyi.

Atisz
Mondom én hogy neked "ingyenélõ" fétised van... 😄
Sztem menj ki az erdõbe, áss egy gödröt és ordítsd bele 20x, majd kotord vissza. Állítólag segít...

Atisz
Huh hátha ez így van, akkor lehet hogy megszívtam...

Hagyd, õ annyira penge, ingyenélésbõl ötöse van 😉
Õsszoc.

hidd el uccsó 3 müxik/mûködött, exchange és pm bugot úgytom már javították, de partyt nem...

KapuBen
hányszor ptztél velem?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

"1.) Ne adj ki accinfókat még anyádnak se."

3 an min tudják az acc infóid nem ? 😛
(jó tom megbízhatók )

Morphin
Az a baj hogyha ptben volt akk nem healelt...szal "huzatni" akarta magát...ezért halt be nem egyszer az egész pt...aztán meg mondja h bocs afk voltam...chh milyen healer ez XDDDD na mind1 hagyjuk

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Atisz
A 3 utolsó pont amit írtál, az "urban legend" kategóriába tartozik, egyáltalán nem bizonyított. Tény, hogy jobb félni, mint megijedni. A jelszó váltás sem árt, bár amíg az account nevedet nem ismerik, addig ettõl sem kell félni annyira.

Atisz
Több mint másfél éves az 1. karim (nem 1 sos cuccal) és eddig még nem törtek fel. Az ingyenélés látom a kedvenc szavad, sajnos nem látom hogy jön ide. Biztos jó dolog fizetni joynax-nek havonta gt-ért, spt-ért + azért a botért amit használsz. Háát nem tudom, én nem érzem ennek a hiányát... akkor ki is a szánalmas? ;P

Ki mondta hogy botolok? Lehet legit karikkal is taxiztatni nem? O_o

Nekem eddig tökéletesen bevált 😉

köcce, ezeket eddig betartottam, remélem akkor továbbra is elég lesz ennyi 😊

Gubberx
<#worship><#nevetes1>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Aki láma és nem tudja betartani az alapvetõ biztonsági dolgokat...
Megsúgok egy nagy titkot: a legtöbb "hack" valamelyik hûdejófej havernak köszönhetõ.
1.) Ne adj ki accinfókat még anyádnak se.
2.) Hetente válts passt.
3.) Ne fogadj el party invite-ot idegenektõl.
4.) Ne fogadj el exchange-et idegenektõl.
5.) Ne írj vissza idegeneknek.

Érdekes nekem már több mint egy éve van meg az összes karim. Egyiket sem törték fel, pedig volna mit elvinni, a SOM shield ritka 😉
Kb ennyi errõl a magánvéleményem 😉
NE BÍZZ SENKIBEN !!!

OFF

az nem lehet, hogy írtak botra valami vírust vagy mittomén, és azért törnek mostanában annyit, fizetõsek közül is?

Légy erõs feltörnek majd 😊
Csak te nem vágtad le az ingyenélés szót.
Nem veszel silket, ingyenes szarokkal tolatod a karidat, és szánalmasozol ha valakinek több és jobb van mint neked.
Ne haragudj kedves barátom de amit te mûvelsz az a szánalmas 😉

Gubberx
csak másra lehet tenni

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

az a stunos jó kis buff, csak nemtom azt rakhatja e magára is warlock?, meg megmarad e fegyóváltáskor?

mert clericnek ezzel rokon str/int buffja nem megy magára, és másról is leesik váltáskor...

én azt csináltam h 30 ig kihúztam dolgokat és aztán semmit, eddig 39 25% és 25ksp 😊 elvileg ez elég lessz kb 50 ig (40-50 powalvl ben 10k sp)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hát, ha 2 kasztot húzol az rengeteg sp, ha nem szeretsz farmolni (hülyén hangzik, ki szeret?!), akkor maradj csak warrior, mert:

1-úgyse sokáig leszel partyban, ha rájönnek 26os cleric vagy

2-warrior is nagyon hasznos partyban, erõs buffokat tud rakni, tankolja az ellent, van olyan hasznos mint cleric 😊

Legyetek erõsek én warrior + cleric vok mennyi spm van ? kb 120 39 es vok most megyek 40 re és cleric 26 ig van csak de nem tudom utolérni magam sehogysem és nem tom mit csináljak most😊 Vissza fejlesszek vagy farmoljak de ott meg már nem tom mennyit farmoljak mert 40 es skillek nagyon kellenek bár csak a warriorból és többet clericet már nem akarom tolni mert rengeteg sp kell neki lehet hogy hiba volt de azzal hogy clericet is tudom mindenhova behivnak partyba😊

pt-ben nem arra gondolt h nem mehet-e healelni ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dragon11
Atisz nem értem miért nem lehet örülni más boldogáságának...^^itt hajtogatod, hogy mit kellett volna csinálni meg mit nem szted kit érdekel?Mindenki röhög magában egy nagyot..inkább örülnél neki^^

Atisz
Légy erõs, van ingyenes, megbízható bot 😛

(persze nem török oldalakon kell keresgélni😛)

Atisz
No hát akkor lehet hogy azon érdemes elgondolkodni mint 2ndary mastery-n.

Atisz
Én úgy tudom hogy 3 perc.

KapuBen
függ de a debuff ereje nem függ.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Atisz
Igen a warlock eddig elkerülte a figyelmemet, pedig tényleg elég kemény kis kari, jól tele tud rakni kondíciókkal 😄
A kérdés az hogy a spell-jeinek a dmg-e függ-e attól, hogy str-es vagy int-es az illetõ?

Atisz
1 napot 1 barátom húzta a karimat a high lvl karijával, 1 napot húzom én az õ kariját az én high lvl karimmal. Nem tudom ez miért élõsködés.

Az ingyent szerintem mindenki levágta (rajtad kívül), miszerint is én nem vettem gt-t és spt-t csak azért hogy minden haszontalan skill-t kifejlesszek. (De azt hiszem errõl volt már egy vitánk, hogy ki minek és miért szeret fizetni, ha nem emlékszel feleleveníthetem ;P)

KapuBen
Klánalapításkor 15 se voltam..... Egyébként kifüstölt a vidkarim ezért nem voltam.....

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Morphin
De ezt közölhetnéd amúgy vhogy h inaktiv vagy...pl itt...az h már guild alapitás ota 23 vagy :S kicsit gáz...és h magadtol nem akarsz fejlõdni az mégnagyobb...fõleg úgy h ismeretlenek..mert az h engem huznak mert xy ideje ismernek az egy dolog...de te mint "kivülálló" szted nem paraszt dolog h hamár ott a pt legalább segitesz is? Mert guye cleric vagy...na mind1...

KapuBen
1. azért nem játszottam mert valami elromlott a gépemen és egy xar az egész
2. ezt régen csináltam és a ptvel meg mibaj van?
3.nem a haverom nem ismertem csak egyszer láttam mercuryn még.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Morphin
ööö mert nem játszottál??? és ha fennt is voltál akkoris csak egy kérdésed volt: mikor lesz húzás? ja és van pt?
sztem egyértelmû...és ahaverod a Sparrow is egy faxláma...cska azért jön fel h jogokat kérjen..nemkapott és elis huzott a picsába...õ is kickelve lett

KapuBen
ááááááááááááááááááááááááááááá miért?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

QuickHUN
Azért aki rugót húz,annak nem elhanyagolható a warlock,mert a stun 10-bõl 8 szor bejön ,még ha 50 es szinten is van ,és egy 80 -t is nagy esélyel stunnol 😊
Arról meg ne is beszéljünk,hogy 50 nél 2 perces stun képességet ad a nukernek is ,ott pedig 5-7 másodpercenként ha üt ha nem akkor is stunnolja az ellenfelet 😊
+ ne is beszéljünk a mágikus és phy védelem levételrõl
stb

Ha ijjász vagy akkor ,stun és még oda se kell szaladni ,nagyon odabasz 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Morphin
a Kowee full str bowos...amúgy te milyen karival játszol?? mert a ClerciBen kickelve lett...(csak szólok)

KapuBen
na grat!(ezmost melyik kari?)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Morphin
*elsõ sox

Morphin
nah megvan mars szero elsõ droppja 😄 24es SOM glavie...azthittem már sose jön... XDD

nekem másfajta van, csak ráhibáztam, attól szoktak ilyenek lenni...

Super Saiyan
azt hiszem olyan 2 perc

>:C