Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Melee Specialization
Durability
Accuracy
de úgy h silkroados legyen :S (pl Accuary az mi ?)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
To write love on her arms ..
és hál istennek minden d10 ig van szal nem kell 1 ideig törõdni se vele xD
igazából kell neki mind 3 ág :S ugye ha ice -t húzod akkor ölni csak mp potit kell vinned szinte mivel moncik nem érnek el de kell a fire is a +phy dam miatt és a light is a futás miatt 😛
Nah valaki tud segiteni csináltam china bowert hibridre de még kicsi és gyorsan tudok még ujjat csinálni szerintetek jo e így vagy full str osnak kéne lennie?MEg milyen kasztokat érdemes huznom én kezdésnek a coldot huztam.
na szal akinek kell ilyesmi az dobjon egy PM-et itt...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
futás skill meg azok amik vele 1 sorban vannak illetve az amitõl agro moncik nem támadnak, kb ennyi
rogue + bard full str crossbow az nem elbaszott build ugye ? <#idiota>#idiota> [ remélem ] és még annyit ha nem az akkor a bardbol milyen skillek kellenek?
Morphin: vmi tûzfalprobléma lesz ott, mert csak holnap lesz inspection.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Yes: reggel 6-tól 9-ig...
btw ksro ban ahol kevesebben vannak mielõtt sok magyar ment oda 300k volt az wep és 100k a prot elixir 😊
A város teli. millió 1 elemt árus, millió 1 elixir árus millió 1 stone árus, egymásna keresztbe tesznek full annyiura olcsók már cuccok ne is hargudjatok 7d int sonte 250-300k, stiman is 7d str stoen 500k, ma láttam 20 7d str tabit 1,2 millért ott ált nem vittek senki, msot csak kiemeltem 1-2 példát, prot elixir 50k, botok stall karija adja nem tudja hova tenni már😄
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Holnapra megtudod mennyit ér kb 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Vicces feltörik accodat kodot változtatnak nem tudsz accountot csinálni mert nem jo oldal😄😄😄 pedig nekem jo lenne most egy uj account:S
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.