Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
megbeszéljük ha hazaértem😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ezt h fordítanátok le magyarra ?
Melee Specialization
Durability
Accuracy

de úgy h silkroados legyen :S (pl Accuary az mi ?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RupertMacy
Gubber, nem toom mondtam-e már de a klánunk szövetségeseket keres, és nem toom, de gondoltam megkérdelek, hátha csatlakozhatnánk az uniótokhoz.

To write love on her arms ..

Akkor csináljak ujjat full strongra?

nah ha így haladok akár holnap kész lehet az új oldal 😊
és hál istennek minden d10 ig van szal nem kell 1 ideig törõdni se vele xD

sztem pure str
igazából kell neki mind 3 ág :S ugye ha ice -t húzod akkor ölni csak mp potit kell vinned szinte mivel moncik nem érnek el de kell a fire is a +phy dam miatt és a light is a futás miatt 😛

Mert nekem nem törték fel accomat :S CSak akartam ujjat .
Nah valaki tud segiteni csináltam china bowert hibridre de még kicsi és gyorsan tudok még ujjat csinálni szerintetek jo e így vagy full str osnak kéne lennie?MEg milyen kasztokat érdemes huznom én kezdésnek a coldot huztam.

Morphin
Jah ha vki spartan van és kell neki egy pár régi szar...pl +500hp üvegcse meg talán monster scroll is van 😄...odaadom szivesen még másfél évvel ezelõtt hagytam ott kiskarikat...és multhéten találtam nála ilyesmiket...megnézem pontosan mik vannak nála...még pandora box ha jol emléxem XDDDD
na szal akinek kell ilyesmi az dobjon egy PM-et itt...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

KapuBen
Skill resusciration quest?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

sztem pap jobb neki (én is sajna ilyen lettem xP)

futás skill meg azok amik vele 1 sorban vannak illetve az amitõl agro moncik nem támadnak, kb ennyi

csa all.

rogue + bard full str crossbow az nem elbaszott build ugye ? <#idiota> [ remélem ] és még annyit ha nem az akkor a bardbol milyen skillek kellenek?
lol most tanulunk suliban gazdaságföldrajzot 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mindenkinek! Már lehet kockulni másfél órája! Mert standard time szerint 14:50 kór lett vége az inspectionnak és már 16:45 van standard timen! Amugy még nem is crowdedek a szerók szóval most kéne be jutni!

valaki nem jácik az az eldoraldón?
Super Saiyan
lol.... hülye botok 😄 nem vett fel 1 sos nyakláncot 28+2 😄 hát megtettem én xD

>:C

Atisz
D7? Hát persze. Szted miért? Mert kb. 1 hónap alatt felbotolják magukat full D8-ra. Minek költenének olyan cuccokra amiket max. 1 hétig használnak? Ölj te is 64+ mobokat és akkor el tudod majd adni a cuccokat 😊

Morphin: vmi tûzfalprobléma lesz ott, mert csak holnap lesz inspection.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dragon11
Ezt tudják a gold miner cégek,ezért most nyomják a goldminer botokat mint atom...hogy a 9d dolgokat aki meg akarja vásárolni legyen mibõl....😊

egyébként szép megfogalmazás, gratz 😄

meg azért mert goldminerek túlszolgálták idejüket, óriási goldfelesleget termelve, gold ára és értéke leesett, plvl miatt karik nagy része átugorja 1-7d-t ezért azokra a cuccokra alapból nincs nagy kereslet, lvl 80 pedig telítõdött kész cuccokkal, már kevesen alchemyznek ezért, és már várja mindenki 9d-t ami majd felkavarja állóvizet--->8d cuccok ára méglejjebb, 9d és minden hozzávaló ,stone element stb. ára pedig egekben...

Minden 1-es cucc drop meglenne becsülve hogyha nem lennék botok, az fix!😊

gameplusz
Valami olyasmi, igen.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Tanultál gazdaságit?Ennél szebben megsem lehtett volna fogalmazni a jelenlegi piaci helyzetet az sron..

gameplusz
1. Csökken a monopol helyzet (ami kezdetben volt, a kevés highlvl és áru miatt), növekszik az árumennyiség, versenyhelyzet alakul ki -> "Add el, amit megtermelsz". Szóval lényegében egy idõ után mindenki szabadulni akar a dolgaitól, csökkennek az árak. Lásd goldárak. Aztán a piac egy idõ után szabályozza magát, a kereskedõk kartelbe tömörülnek, és/vagy az áruhiány miatt felértékelõdik a termékek pénzben kifejezett értéke. Hát ezért.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Stop flame és offolás, kösz.

Yes: reggel 6-tól 9-ig...

dragon11
Még egy rossz tulajdonság EU-hoz...sz** stall network sok f***láma alulra viszi az árat ...azt nem lehet eladni a nagyon drága cuccokat csak olcsón^^mert ugye noob-ok mindig akadnak...(kezdõk ki hogy veszi..😊 )

yesss
közérdekû kérdés mikor lesz h a holnapi inspi pontos idõt kérek pls és gyorsba

hm oké h ideges vagy de 3 komment ...

btw ksro ban ahol kevesebben vannak mielõtt sok magyar ment oda 300k volt az wep és 100k a prot elixir 😊

Ha ez így fog folytatodni, már emberek a mellett hogy rákényerülnek a prém vételére, h normálisan tudjanak játszani akkor mikor akarnak, lassan rálesz kényerszülve h goldot vegyen, mert piac összeomlik sok szartól amivel tele van:S

Kurva sok pénz szedtem be stonékbõl kb fél éve, most már semmit sincs kedvem stallozni mert nem is viszik el csak 1-2öt ezért nem fogom benthagyni éjjelre a karit.. meg mindig nézem network árt probálom én legolcsobban adni, és már szinte alig keres rajta az ember mert sok tetüláda méglejebb viszi és végén már 100k-k lesznek a stonék:S

Mostanság az sro-be semmit sem érnek cuccok, mert millió 1 van belõlük, kivéve sun és moon tán ami tartja az árát a többi pff..
A város teli. millió 1 elemt árus, millió 1 elixir árus millió 1 stone árus, egymásna keresztbe tesznek full annyiura olcsók már cuccok ne is hargudjatok 7d int sonte 250-300k, stiman is 7d str stoen 500k, ma láttam 20 7d str tabit 1,2 millért ott ált nem vittek senki, msot csak kiemeltem 1-2 példát, prot elixir 50k, botok stall karija adja nem tudja hova tenni már😄

Morphin
Nekem vmiért nem indul ez a trágya...azt irja h inspection van...netezni tudok...fasz kivan már h amikor tudnék nyomulni akkor nem jo ez a xar

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

pff semmi sem ér

Rakd ki ár nélkül 1 napig, és írj csak annyit: offer
Holnapra megtudod mennyit ér kb 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
a blues-ektõl függ meg a +%ok..sztem add el úgy 2,5kk-ért..

Super Saiyan
3 mill

KapuBen
õ 300k kb.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

hali 32 +5 sima warlock road menyit érhet ?(így dropoltam)XD
Super Saiyan
www.webforditas.hu

dragon11
Jah kb..ennyirõl hallottam..😊^^

olyan van h fizetõshöz crack max :S

dragon11
Légy erõs ember ingyenes bot nincs nem hiába kell venni..az emberek meg miért tennének maguknak jót..1-2hónapig max semmi a kariddal más nap...minden el.😊

ménem hagyod abba ? 😊

Egyserûbb ha kussol mindenki és a helyett hogy egymást marjátok valami igazán srohoz kapcsolodó érdekességet mondanátok thx.

Vicces feltörik accodat kodot változtatnak nem tudsz accountot csinálni mert nem jo oldal😄😄😄 pedig nekem jo lenne most egy uj account:S

Atisz
Miért szégyellném magam? Ha nem tetszik, ne olvasd el és fõleg ne válaszolj rá.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ha az ingyen élõ botterek olyan okosak lennének mint te meg váltanák a világot.És már ne is haragudj de eddig irtál 25HSZ-t, mindet 10 percenként, nem szégelled magad?És ez nem off mert volt benne SRO-ról szó szóval el lehet tûzni mert jön a modi és törli a HSZ-einket!

Atisz
Számold össze hogy az utóbbi hozzászólásaink közül milyen arányban vannak az off-oló kommentek. Te eddig 100%-nál tartassz...

Barátom muszály offolnom =( de meg kell írnom neked TE OFFOLSZ MINT AZ ATOM:@ ja és jobb lenne ha 1 hszbe irnál mindent

Atisz
Már ne is haragudj, de én végig az sro-hoz köthetõ témákról írtam. Azért mert kiigazítottam pár kedves kommentet, még nem kéne beállni a sorba...

ott a pont és go there

btw Runescape rulz...

stop flaming pl0x vagy go to offtopic ty ^^