Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
gz8, game+ : köszi!
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
<---ONKét dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
További jó totyikolást! <#hawaii>#hawaii>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
jönnek a 80as clericec, felnyomják a stresre az 50 stres buffjukat meg mittudomén még mit, és lesz 40k hpja aztán azt lõheti 10 intes is... amúgy stresnek tök felesleges mana shield, úgyis veri az intes😛 (decsak mióta van mana shield)
Felesleges, szvsz, hiszen itt van nekünk a pap és a cleric mostmár. ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Tudod van 1 olyan vicc hogy:Ha ien fejem lenne röhögve mennék neki a láncfürésznek.Amugy ha arra kerülne a sor hogy meg verjünk örömmel verném be a képed 20 V 1-ben te kis Lamatic... manapság mien sokat képzelnek magukról a nállam öregebbnek állított de igazából fijatalabb LAMATIC-ok 😄
ON:
Na mi a véleményetek?Full strnek kell mana shield vagy nem?
Hát igen, neki maximum a tehén dugta be a fejét a gyerekszoba ablakán.
Üdv mester 😄
Odinon viszont nagyon szépen lehet haladni, és nem is annyira telt .. ezek közül amiket említettél legalábbis
To write love on her arms ..
Melyik serverre érdemes menni ahol még tudnék érvényesülni sun nélkül?😄 meg azért populated néha 😄(Hercules stb..ezek azok néha) jó közösség?help please..thx!!
Mind1, majd ma?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"full stresnek most van 18+K hpja és ugy is halhatatlan, fel nyomja a mana shieldet 50+%os absorbal" az lehet, hogy az str-es nem hal meg, de a nukert sem öli meg, mivel a 10k-s nukeoknak a felét mp-bõl veszi le, ERGO NEM TUD TÁMADNI AZ ISTENVERTE STR-ES. birom, mikor 80as török glavies 50%os icewallal kap 11k nuke-ot tõlem, és barátunknak nincs mp-je hogy elnyomjon egy skillt, igy simán megölöm, hozzám sem tud érni...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ez az én állás pontom, nekem be vállt.Igaz hogy én full str bower vagy és mondhatni x@r-t se érek full str bicheonosok ellen de hát ez van.Lehet hogy ez igy rossz amit irtam de szerintem jó!
Nekem tegnap vettek 500 silket, és nem kaptam meg, és tulajnak levonta a pénzt...mit lehet csinálni?
De cserébe van saját TS szerónk már 😉
Sapkával kapcs: rogue-mnál van, nem tudtam átadni, majd ha online leszel szólj és adom.
-Light
-Fire -Bich(Mert mit érek egy olyan ember ellen aki nagyobb tõlem és garmentes jó settbe nukeokkal?😊 meg elfektetés stb..
A coldot meg nem húznám a mana shield miatt mert úgy is meghalok mindig aztán meg semmit nem ér,vagy ez így nagyon nem jó?😄
Ez majdnem ugyanaz amit mondtál Sweetraver csak nem szeretnék annyit farmolni,mivel a coldot is húzni,de ha ez így ,,szuper"kari lenne...ám elgyen de ha valamit el lehet hagyni akkor legyen :d thx a választ!!
OFF: Transformers 720p: OMG OMG OMG OMG OMG OMG megéri minden egyes bitjét, meg az alváshiányt, meg mindent, omg!
ON: Avi láttad Guildchatet? xD Hol a sapkám, farkas koma? Hogyhogy ilyen korán fent voltál? Csak nem meló novembertõl? xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
HPRRR: I guess HUN_banya is one of the most hated players on Server ROME. She think that she rule the server and she can do everything she want. On the other hand , she has a quite big fan group, that are licking her ass out. "
=)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
inkább megnézem alvás elõtt Transformers 720p-t. ,-c==w===3
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
mai napomból összesen 3óra+ idõt fordítottam olyan értelmes dologra mint loginolás, majd fél óra múlva dc
újabb fél óra login, aztán elbaxtam 1 fegyót, tehát ez egy igazán jó nap...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard
intesbõl leginkább wizard mellé érdemes papot húzni, pl mert wizardnak jól jönnek cleric buffok, másrészt ha 2 masteryd van azt elég húzós kifarmolni, és wizard öl leggyorsabban...
Kis szinten, nem érdemes %-kot nézni, de olyan plusz 50% jónak számít.
Ruházatra ugyanez, nem érdemes elixireket rátenned kis szinten. De olyan 40-s körül már tehetsz, +2 vagy +3-t,többet nem érdemes, de megvagy a pluszok nélkül is. Késöbb meg növeld a pluszokat. Az utsó cuccoknál érdemes pluszolni amennyire csak lehet, hisz ilyen kis dolgok döntenek majd hogy milyen erõs lesz a karid. Ha minden cuccod +5 akkor az már jónak számít.
Én is kérdeznék közbe akkor...Eu-ból, mert ahhoz még elég sötét vagyok😄
Szóval, Warrior vagy Rogue? Melyik erõsebb magas szinten?
És light armoros pap mellé mit érdemes? Bard, varázsló esetleg warlock? Vagy akkor úgy kérdem, hogy melyik int kari mellé érdemes a papot?
Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard
ilyen az én (bal)szerencsém 😞
Nem volt rajta immortal mi ? :/
még jó, hogy nem azt nyírtam ki amit használok