Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
de okos vagy... a link: http://www.sg.hu/forumkepek/2007_12/izé.JPG "izé" ékezet nem lehet az url-ben... "ize" meg nincs <#hehe>

>:C

Esetleg valami ötlet?

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Szevasztok nem tudom mi a gáz most.. letöltöttem az uj klienst és kirta ez t, haver áthozta régit és már azt se tom feltenni, ezt a képed dobja nekem

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Atisz
Még vmi: ez vonatkozik az isro-ra is? 😄

Mert ksro azért ugye eléggé más (mintha más cég készítené...)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lucky stone és 25%-os potik? Nem rossz... Köszi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ezt lehet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
Nem siránkoztam csak megjegyeztem hogy más mmo-nál alap a 100 Mb+ update, több 10k embernek egyszerre...

Az hogy a játék jobb vagy rosszabb-e mint ez, már teljesen más tiszta.

Más: Most öltem meg egy mikulásos mobot (kenguru) és 200 gold-ot dobott 😄

lol, ennyit a botmentes életrõl

Hopp új cucc kinn, kb 5-6 óra kellett.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Egyszerû játsz a más mmoval lol ...

KapuBen
ha megmondod gmt plusz vagy minusz mennyi az smt akkor okéxD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Nem értem mi ez a sok siránkozás, hiszen tökjó event van cserébe.
Fogod ?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Bocs a sok spam-ért, lusta vagyok visszakeresni az egyértelmû választ...mikor is van pontosan a mi idõzónánk szerint az event?

más ingyen mmo nál nem tolt 1szerre 40k ember

Atisz
Hmm megint megállt 5%-nál error4-gyel...

Érdekes, más ingyenes (!) mmo-knak nem okoznak gondot az 100 Mb+ update-ek...

Atisz
Patching is not complete (error4).

Why am I NOT surprised? -_-

Atisz
Sikerült végre elérni a honlapot és tényleg minden jól megy mostmár.

Nem tudom mi ez a sok siránkozás... 1 zokni - 10 sp teljesen korrekt. Aki komolyan akar sp-t szerezni, annak ott a bot és a 7-es gap. A kérdésem az lenne hogy milyen cuccokat ad (ha ad) még a zoknikért?

tpisti24
OMGGG kivették a merkeket???? tényleg gaymax

No ennyit az újabb használható eventrõl, már lázad a nép 😄

Super Saiyan
mind ad? pl ha lv27en elmeek a chakjikhoz (lv19-20) azok is adnak?

változo, mindig a terület szintjéhez igazodnak

Fake, captIn??! <#nezze><#banplz><#integet2>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Ezek a "az uj spéciado monsterek" hányasok?
Atisz
Lol?

Atisz
This is a client file that can be used after legend 2 update - ezt írja ki...

Többen írtátok hogy hivatalos oldalra kell felnézni, de az meg nem jön be O_o

Hali
Lehet megint elkezdem sro-t 😄 Most töltöm remélem el fog indulni... régen ugye ezért hagytam abba mert egyáltalán nem ment :/

asd

Nem tom...én szeptember ota noymom...nahm megyek ki korizni😄...addig cska le jön(8-ig)...addig tovvábbi jo gamet...jahm és sztem még jo sokan fogják itt kédezni h mi ez?😄
csácsá
60

tpisti24

😛 2. ivy spawn a serveren....

lol 18000 en szedik le momentán...lol
Super Saiyan
mikor kezdõdött a sro mennyi volt az 1. max szint?

ksro 1 gigás 😊

addigra már rég fizus lesz....mondjuk sztem igy is jo sok cahs lehet nekik...sokan vesznek
a legnagyobbam az 56..amivel most jáccok az meg 15😄😛
Super Saiyan
mikorra jön a 150 2gb-os lessz? 😄

Super Saiyan
te hanyas vagy?

Na, 3-adszorri installra csak végig csinálja..😄

Jah mlehetséges...jahm hogy most lesz war😄(Giuld vs Guild)😄XDMicsoda alázások lesznek...Tiszta Guild Wars már ...de ezt jobab nszeretem😄😛
gondolom mert, ugye volt a sima sro, eut hozzáteték bõvült nem +300 mB-al AZTÁn ugye letöltöted, összesen asszem 845 mb volt, most hozztoldották ezt warrészt így megint kb 100 mb-t tettek hozzá, mindig hozzátoldanak és azt kell letölteni..

lol most már updatelné, erre 5% után kiírja not completted error, de már megy csík kivan írva notice is, szal most nem értem😮

bocsi sztem ez lesz utolsó kérdésem😄XD:Ha leszedtem ezt a 900mbmbb-és fájélt akkor ezzel kell elinditani sztem..(javitsál ha nem) és ezzel inditom el a gamet,...ezzel már az akció lejárta után is tudok jáccani vagy ezt akkor le is törölhetem mert majd a régi "alap"inditoval tudom elindítani?
oksa😄És ez mennyi ideig tart?😄és ha leadom a nemtom miket a csávoknál akkor azért cuccot kapok(fegyot,rucit,...stb) vagy skill pontot esteleg mást?
Super Saiyan
na látod ezt nemtudom...

oksa...értem..de ehhez miért kellett külön 900mb fájlt letölteni?Mért nem jo hogy elinditáskor egy frissitést neki?
Super Saiyan
minden város teleportja közelében

meg kell gyüjteni egyik szröny droppját...és azt hol is kell leadni?
Jo oksa leszedtem...akkor ezzel lesz ien karácsonyi hangulat...röviden nem?😄
Az lényeg, h hivatalos oldalra visza, mikor rámsz elgend2re elöször, azután újrarámész és jó lesz..

Super Saiyan
#54625 szedd le ujra

?Rámentél az eggrera?