Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uhúú :S
min lvl van ?
(új szerón Janganban sokan vannak szal jönne adóbol a pénz)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

semmit, mikor esik a hó megjelennek
silkroad.extra.hu , 1. hír, olvasdd el

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

majd kiderül 1-2 hét múlva, de egyenlõre a tagonként 5 milla vagy mennyi belépõt kissé borsosnak találjuk 😛

*egyszerû
egy egysrû kérdés

hol,hogy,mikor,mit kel teni hogy az eventes mobok megjelenyenek???!!!
jah és 4-et kicsinátam és nem adtak semit <#confused><#confused>
aki privátban válaszol az egy isten köszi köszi köszi
és boldog ünepeket
és dc nélküli napokat
ott nincsenek külön õrök + moncik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Athens en nincs mikulás cucc mégse parázik senki 😊 ksro ban most vettem sálat 200k ért :S

1ébként cave ben az a jó ha átnézel a falon xP

erõdnél elvileg müxik, de csak ott --> végre arra lesz használva amire való...

Egyem azt a csöpp kis szívedet, hát megkegyelmezel a pingvinnek, ez olyan hõsies tett <#puszis> xDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

doxadmin
Valahogy nem lehet kikapcsolni ezt a hóesést? Néztem a beállításoknál, mindenféle effect meg név meg stb megtalálható csak az nem ami kellene. Taklán voltam pt ben 4 órán keresztül, végig havazott, 2 óra múlva már szédültem.<#vigyor2> Õszintén szólva ez elég gyér event, szerintem a tavalyi jobb volt. A karácsonyfa meg a zene az tavalyi. Na talán jövõre jobb lesz 😄

Caveben leöltem 4 dzsint +1 60as pt dzsint és nem dobott semmit.<#levele>

Amúgy merceket azért vehették ki, mertha mondjuk benyomták volna az erõdfoglalásnál akkor jó kis népírtást lehetett volna végrehajtani. Bár mondjuk korlátozhatták volna hogy csak job közben lehessen használni, de ne akarjunk sokat, már ez is szép teljesítmény. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Zaylka
Ja, trédelgetek erre jön szembe a guildvezér thief sun swordel...Megáll elõttem, aztán mikor kapott pár nagyobb critet megállt (szerintem ekkor turboval elkezdte nyomogatni, hogy lerakja a mercsit) aztán mivel nem jött össze neki, megfordult és elkezdett szaladni...GG

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

hmm, jól hallottam, hogy merc már nem müxik jobnál?
vége az ezermilliótrillió mercel támadó sun thiefek korának...<#vigyor2><#nyes>

Zaylka
Én is mondom hosszú idõ után kimegyek grindelni, hogy lássam milyenek ezek a event mobok, 1h múlva sniperek között andalog egy pingvin. Hát istenem oan ari volt, most öljem meg? Igy hát otthagytam, amugy is felidegesitett ez a hülye hóesés hát belefájdul az ember feje, ráadásul tök sötét az egész játék. Mondom beülök a cavebe és onnan duncsizok az emberekkel, hogy ne zavarjon a hó erre ott is esik....<#levele><#levele>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

mind1,rájöttem 😊

yesss
de új szerókon nincs😄 legalább oda tehetek volna új szerókon igazából semmi normális ittem nincs

minek ? így is van mindeninke, ksroban 200 mill körül mozog a gdf árA 😄

váááá

1ébként FAQ frissítés kéne 😄

yesss
nagyon jó megint egy szar event-.- miért nemlehet egy k*rva gdf(gold dragon flag) et berakni

valaki leírná hogy tudok trader lenni?
thx

Lord Nomak
Semmit leginkább lol. Legalábbis akikkel társalgok msn-en nem találtak semmi extra event droppot idáig.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

yesss
miket adnaka zoknik van vmi értelmes droppjuk??

dragon11
1Büntipont és kizárnak, vigyázz magadra..😊 ( nem cikizlek, tanács.)

Super Saiyan
lehet

>:C

gameplusz
Tovább spammelsz?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Super Saiyan
én most 94%nál járok... ha megálll.... én nemtom mit csinálok XD

pfff 99%-nál megállt a letöltés... nem megy tovább 😄

asd

Így van...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

pedig függ, elõszõr kell az 1iket aztán a másikat

mind1

olvass vissza,nincs kedvem leirni 50szer.
most jön az én problémám ^^
van 19es az a küldi,hogy szerezz 100 chakji szemet,ill. ölj meg 600 chakjit.az 'ölj meg 600 chakjit' küldit nem engedi elkérni a hapektól,pedig innen nézem a küldiket,és nem irja hogy függne a másik külditöl <#felkialtas>

draxler12345
ivy hova spawnolhat?😄

mama2
Már bejött😊. Még egy kérdés: Hogy kell letölteni? Mert a silkroadonline.net-en, nem lehet letölteni, hiába mentem bele a dowload menûbe, ott csak az "alap" silkroadot lehet letölteni:S😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Probald operaval, neha nekem sem hozza be explorerrel.

mama2
Hali. amikor elindítom a játékot, akkor ugye beadja, hogy menjek fel a silkroadonline.net oldalra, és tölsem le az új verziót. Rányomom ok, erre beadja, hogy a lap nem jeleníthetõ meg😞. Hiába frissítem az oldalt, akkor se hozza be. Mi lehet a gondf? Exploerrel próbáltam, avval ugye nem jó, maxthon böngészõvel is próbáltam, de avval is ugyaan ez.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

random teremnek bárhol, felyük felett van egy hóember fej

csimmbi
Ok és köszönöm a segítségeket^^

Más:Én még 1x sem találkoztam un. "mikulásos szörnyel". Azt vágom hogy csak a "havazás" ideje alat lehet találkoznide mégis hogy néz ki és hol szoktak lenni általában?

Áh dcztem este 😞
Majd ma 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

így van,bár ha valami hibát ir ki telepítés elött,rebootold a pc-t és nézd meg a hivatalos oldalt ^^

csimmbi
persze uninstallal...Szoval akkor nem baj hogy töröltem az ujjat ugyanúgy feltom majd rakni és mükszeni fog?^^

nem baj, bár gondolom uninstallal törölted

csimmbi
Srácok pls help me^^
Régi klienst letöröltem már (megszokás) és még csak most töltöm az ujjat...Attól hogy a régi klienst letöröltem feltom rakni az ujjat? Mármint nem baj hogy a régit letöröltem, tegyem fel újra a régit?

aki ismeri _ISTI_-t az Eldorado szerverrõl plz mondja meg neki hogy leszophat,mert haverom klán storagéjéböl kilopott 3kk-t

<#nezze>

Vágom vágom 😊) csak azt hittem h a régi is kell én meg azt letöröltem és vissza akartam rakni 😊 most már updatel remélem minden sima lesz , mi a helyzet feléd ? lvl 74?

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Oks köszi szép

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Ha jól látom szar klienst szedtél 😊
A mostani verziószáma ez: SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_138.exe
Mérete: 956 594 342

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Igen

Atisz
Mindenképp csak az újjal próbálkozz...
Mielõtt elindítod a letöltött file-t, menj fel silkroadonline.net-re és el fog indulni. Update-nél próbálkozni kell, ha 5%-on túl vagy akkor már ok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Super Saiyan
ez

?

Jó kösz nem ezt kérdeztem , amúgy meg most elõször raktam be ilyen b*szom képet ide , nah szóval semmi ötlet nincs rá?