Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
min lvl van ?
(új szerón Janganban sokan vannak szal jönne adóbol a pénz)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
silkroad.extra.hu , 1. hír, olvasdd el
hol,hogy,mikor,mit kel teni hogy az eventes mobok megjelenyenek???!!!
jah és 4-et kicsinátam és nem adtak semit <#confused>#confused><#confused>#confused>
aki privátban válaszol az egy isten köszi köszi köszi
és boldog ünepeket
és dc nélküli napokat
1ébként cave ben az a jó ha átnézel a falon xP
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Caveben leöltem 4 dzsint +1 60as pt dzsint és nem dobott semmit.<#levele>#levele>
Amúgy merceket azért vehették ki, mertha mondjuk benyomták volna az erõdfoglalásnál akkor jó kis népírtást lehetett volna végrehajtani. Bár mondjuk korlátozhatták volna hogy csak job közben lehessen használni, de ne akarjunk sokat, már ez is szép teljesítmény. . .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
vége az ezermilliótrillió mercel támadó sun thiefek korának...<#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
1ébként FAQ frissítés kéne 😄
thx
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
asd
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
most jön az én problémám ^^
van 19es az a küldi,hogy szerezz 100 chakji szemet,ill. ölj meg 600 chakjit.az 'ölj meg 600 chakjit' küldit nem engedi elkérni a hapektól,pedig innen nézem a küldiket,és nem irja hogy függne a másik külditöl <#felkialtas>#felkialtas>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Más:Én még 1x sem találkoztam un. "mikulásos szörnyel". Azt vágom hogy csak a "havazás" ideje alat lehet találkoznide mégis hogy néz ki és hol szoktak lenni általában?
Majd ma 😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Régi klienst letöröltem már (megszokás) és még csak most töltöm az ujjat...Attól hogy a régi klienst letöröltem feltom rakni az ujjat? Mármint nem baj hogy a régit letöröltem, tegyem fel újra a régit?
<#nezze>#nezze>
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
A mostani verziószáma ez: SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_138.exe
Mérete: 956 594 342
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Mielõtt elindítod a letöltött file-t, menj fel silkroadonline.net-re és el fog indulni. Update-nél próbálkozni kell, ha 5%-on túl vagy akkor már ok.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.