Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondom lehet hülyeség, akinek végképp nem indul annak megér egy misét, ha ez se válik be, még mindig ott van amit az elõbb mondtam, hogy próbálgatod az inditgatást azt 1x-szer majd csak elindul.
Hát sok sikert!<#wink>#wink>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
windows tûzfalnál kivételekhez hozzá kell adni silket, és akkor megszûnik a gond
legalábbis én így oldottam meg (hogy ez eddig nem jutott eszembe...<#falbav>#falbav>)
Ui: Aki nem küszködik ne is játszék!<#mf1>#mf1>
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ma léptem meg 71-et 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Hacsak a 20%os dmg csökkentõ skillt vesszük alapul azt sem tudod utántölteni a legnagyobb manna potival sem.
Merthogy kevés manaája van persze és egy nagy ütésnél vagy egy critnél tud -e a mana anyit tölteni amenyi kell?
Nekem nem váltotta be az igéreteket a rogue/clerick,de még van egy hete ,amig nagyon felidegesít,hogy a védelme egy kalap kula 😞
Nyomok egy glavist ha felidegesít 😊
Help pls
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Bár én tudnám magamnak is csinálni...64es nuker-el is tudnék bohóckodni sztem...csak laptopot nemfogom egésznap járatni, nem powerfarmra tervezték...
azért kösz az infot
hnap van szallagavató wtf <#violent>#violent> <#vigyor2>#vigyor2>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
asd
asd
De csomó dolog van amit nemtudom micsoda, ami azóta került be :/
asd
nincs start v mi a baj ?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Nekem megy silkroad Legend II a hosts fájl miatt, nah beírtuk ugyanazt nem jó, felülírtuk nem jó...windows újra instalállás megvolt és úgy sem jó..a nete ugyanaz....már mindent csinált és nem jó please help neki!Minden más megy kivéve ez..
UI:A hosts fájlba please ne kötekedjetek mert jól van beírva.
Nagyon Szépen Köszönöm A Választ A Nevében Is.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
-Mert bénázol
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
kell a zsé, semmi egyéb más indittatása nincs. hybrid int spear ftw még mindig
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Silkroad nagyon jo game bar én át mentem L2 be de néha viszanézek 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
piros zokni <---- igen, botolok, üssetek 😄
piros zokniról (a mikulás ajándékával benne) csak annyit, hogy elég sokan anyáztak, hogy beváltása után SEMMIT nem adott.
Tehát negyed óránként 1 eventmob, amelyik nem biztos hogy dob, de ha mégis az nem biztos h bármit ad...
Kedvesek nem? 😊
cat, nem volt még sok a pia. még. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Rabbit tolod méG ?