Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez az új kibaszott pk system.
ha megütsz valakit, lila leszel. ha a valaki visszaüt (akár lepattanóval is), õ is lila lesz. ezután szabadon megölheted, nem leszel murdi.
Imádkozzatok, hogy ne jöjjön be hozzátok, a mágusok ezzel szopatnak mindenkit. Megüt, bekapja a lepattanót aztán megöl... kurva anyjukat.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

sajnos pl a cleric buffok leesnek, ha fegyvert cserél az illetõ. ugyanez van a lantos esetében is. Neki 1 edül a futás buffja marad fent 😞
Honnan lehet tudni, hogy egy buffod megmarad-e (akar rajta, akar mason) ha fegyvert valtasz? Mindezt anelkul persze, hogy ki kellene fejlesztenem. Bevallom ez az egyeduli, ami nem tetszik a multi classban. Van erre valahol valamilyen tablazat?

datango
természetesen megengedem😄

de még nem tökéletes amit írtál! 😄 extreme nel +75% phy damage és ad skill lvl enként xy phy támadás értéket! viszont -50% hp. és -40% phy def védelem.

desperate val pedig +75% phy damage és ott is lvl enként változik a phy tamadas. max phy def -75% max mag def -75%
ennyi😊

cleric bless skill rajtad marad ha ráteszed és xbowra váltasz ami ~ 60 koruli skiljével +5xx phy def és 800vagy 900 mag def 😊 szerintem ez felülmulja a extreme és desperate hátrányát. 😊

int str valóban lejön pt társakrol.

party 1
unique 2

yess: "Cat ? igen isten"
Trademark logoja 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

yesss
én értem lényeg hogy õ is pk-s volt meg a bot is õ leölte a botot de nem lett murder-er

logo???😊

sztem nem 😊
1ébként érdekes h 76 os 1 lövésbõl megvan
off:
nem kell új logo ?
on.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csak én nem értem ezt a képet?<#pardon1><#nemtudom>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

yesss
dede köszi XD mi se nevezünk 5m ér fejenként😄 majd csak 1 hónap mulva

http://www.youtube.com/watch?v=JAoA-PE-TaI
Nemtudom volt-e már

botforum.co.cc :p

nem azzal lehet betörni a kaput ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

yesss
ez akalapács mire jó mert mi rakpalra vesszük õket a fortress npc nél és 500k ért adjuk el ugy viszik mint a cukrot😊

volt bot, nincs bot

avagy we <3 the new pk system...

hát jah, nem olcsó és min 30/20 embenrek kell jelentkezni a guildedbõl

yesss
már megtaláltam kajak 5milla a nevezés?? nem gondolják komolyan😄

Hotani adó kemény lesz majd
eszerint azt is el lehet foglalni majd

yesss
nem tudjátok hol lehet nevezni a fortress warra?? melyik npc?merre?

1. Latni fogod.. En a regi kinai karimmal stallozom el az EU-s alltal osszeszedett cuccot...
2. Ja, pure int...😊 Es olyan konnyen hal, mint ahogy Te elfujsz egy tolpihet...😊
3. Tuz, jeg, fold sebzo varik (nagyjabol fontossagi sorrendben), es a passivok.. A tobbi izles szerint...

WuFraZselic
1. lol
2. gyanus
3. CSAK én irtam le vagy 10x hogy mi kell wizardnak, és rajtam kivül még volt jópár ember, alul van keresõ, hf

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

1. ha kínai karival berakom a cuccaim storagéba,és ugyanazon az accon csinálok egy eu karit azt az eu karival látni fogom?
2. ha wizard akarok lenni az pure int gondolom.
3. milyen skillekre pakoljak wizardként?
válaszokat köszönöm

Atisz
Namost, akkor pontosítom néhány állításodat ha megengeded 😊

1.) Crossbow extreme-nél def-40%, hp -50%, tehát hiába a bless által megnövekedett védelem, legyaknak úgyis, ha komolyabb adok-kapokba kerülsz.
2.) Desperate-nél teljes hp-d marad viszont def-100%, tehát a bless nem nagyon segít a helyzeteden - valszeg úgyis 1 ütés leszel - már ha megtudnak ütni (ha elég gyors vagy akkor nem 😉)
3.) A def buffok tényleg jók, bár ezért szoktak a pt-ba papot is felvenni és akkor nemcsak def-eket kapnak a delikvensek, hanem int-et és str-t is (a nagyerejû healek pedig a hab a tortán😊)
Te ugyanis ahogy visszaváltassz crossbow/dagger-re, abban a pillanatban eltûnnek az int/str buffok (gondolom nem 60%-os mag balance-szel és cleric roddal õket lövöldözni csata közben 😄)

Nekem eddig jobban bejött a bárd másodlagosban, a rogue hit&run jellege miatt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

tpisti24
igen ez sajnos igaz az eus karik verik a kínait sajna de nembiztos h így marad....

WNW: amúgy nemkéne szidni a bottereket, a goldminereket átkozhatod de a botterek azok a ritka értékes csoport amelyek még törõdnek a gépen kívüli életükkel is 😊 (és sztem is joga van mindenkinek 1 karival online-on lennie 😉

datango
nemkell ahoz cleric. az europai karik sokkal erosebbek a kinaiaknál (hála istennek!) 😊 ez van, nagy hátránya igaz hogy lassu a poti toltés ezért közelharcban kinai megtud olni... de 1vs1 be nyamnyam 😄

Köszi, hogy lebarmozol, ettõl függetlenül én jogosultnak érzem magam a szerveren való tartózkodásra.
Inkább én nem minõsítelek sem téged, sem az értelmes postodat 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

tpisti24
tudod nemis azok ellen szoktam csak vannak ilyen skillek hogy bloody snake storm és ilyennel azér jobb, de sajnos pvprõl már egyre inkább nem beszélhetünk az eus karik miatt.. az nyer akinek van cleric buffere ennyi..vagy bard vagy akármi

datango
nuker sebez rád 12k-t is akár azér nyúker 😄 , mana shield meg nem véletlen intesnek van kitalálva , de ezt már régebben megbeszéltük, nem ?😛

alpson vennék karaktert 68+pm me pls
draxler12345
wtb 64+ bow char az alpson pm me 😄

Zaylka
Tudod, nem a 64+ nukerek ellen kell küzdeni...<#szomoru2>Azt viszont megnézem, hogy egy full farmed jó cuccokban levõ nuker ne sebezne rád 4k-t...<#taps>

Mana shieldrõl meg annyit, hogy elõszeretettel használják a glévisek csak röhej nézni amikor bambán állnak, mert olyan damokat kapnak, hogy hiába bökdösi a skillt, mint õrült attól nem lesz több manája rá..<#miaz>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

datango
teljesen igazad van!😄 troy serverre már update után 1 nappal se lehetett bejutni, többi server populated. troy crowded ^^

tpisti24
azthiszem egy nukertõl nem kell félnem, ha akarom 4k felett nem sebez belém, és manám is van elég szóval nem túl gázos
(de megjegyzem nem magamról beszéltem hanem egy haverom használja így de valószínûleg énis ezt fogom tenni)

Kicsit kezdek begozolni... 2 nappal a nagy update utan nem lehet bejutni, mert minden tele van paraszt bottolokkal, meg goldminerekkel.. Mi a fasznak az erod fejlesztes, ha nincs is bent jatekos, csak barom botterek......................

Mert beléd nyukol 20k-t és annak a 20%-át elnyeli a mana shield viszont annyit le is szed a manádbol

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

tpisti24
ezt sem értem mire gondolsz miért szedni le 0ra az mp-m meg miköze a nukehoz?

arra gondol sztem h 0-ra leszedi az MP-d akkorát nukol

tpisti24
"amennyiben egy normális +7es vagy sunos nuker rádrontana."

ezt most komolyan gondoltad? miért kelene több mana akkor ha egy olyan rámront? aztmondtam simán lehet pvpzni szóval nemtudom hogy mi a különbség, amúgy meg miazhogy normális +7? ezalatt az összes cuccát érted vagy a fegyóját? meg honnan veszed h az én cuccai nem +7esek?

tévedtem, startgomb probléma továbbra is fennáll -.-

datango
<#puszis> köszi

Hát nemtom én már rég játszottam vagy fél éve nemto azóta mennyit változott a helyzet, de én akkor azt láttam, h 2:1 int hybrid mindenkit gyálozott 😛 és nem sun fegyó meg ilyenek... volt 1 +5 sword shield meg egy +5 spear -e, mondjuk általában spearrel sikerül mindig fektetnie ellent.

asd

Kaptin Ájví:

dragon11
Köszi, de õ naponta 100x minimum megpróbálja, s nem megy neki...már kb 2hete...mind1 itt úgy látom csak a flegmaság megy,meg a lámaság(erre céloztatok)Am nem láma, de akkor mind1 ha nem segítetek így járt😊

datango
jaj , elirtam ^^ de szumma tényleg negyvenet kaptam <#idiota><#idiota>

igy van ez ha valaki siet vizsgaidoszakban vizsgázni aztán kap egy csodaszép 1 est!😄

datango
igazad van hogy 2 erõs rouge skill van a extreme ami 75% növeli meg a phy dmg -t viszont 50%leveszi az életet és 40% a védelmet. mellete a desperate ami 75%ban veszi le a védelmet , az életet nem és ugyanugy noveli a dmg-t. másodlagosnak miért választottam a clericet? azért mert ott van a bless ami pvp/job olásnál nagyon elõsegít 😊 bless közben ugyanis lehet lõni xbowwal vagy szúrni daggeral, másik dolog, ha esetleg nagyobb job van , és esetleg vannak nálam nagyobbak(ami jelenleg van) akkor érdemes inkább papként mennem a bandába mert jol jön a csapatnak a sok int és str plusz dolog, mindezek mellet phy és mag védelmet is rakom rájuk... nagyon imádnak 😊)) auto share partykban is ^^

igen de így lassu lesz a karim muving march hiányában? valóban , de ez kiküszöbölhetõ egy moving speed tekercsel (ami mág maradt eventbõl) ha pedig elfogy csinalom a tablettakat mert rengeteg tabim van ami futast noveli, ha nemlenne element akkor pedig még mindig ott az ékszerész a városban akinél lehet venni akár drug of thyphoont ami 100% moving speed 30 percre 280k ba kerul egy estére bõven elég ~5 db 😊 nagy jobolásnál 😊 ha sok az ára van ócsón pár K ért drug of mitoomi 50% ot ad. Köxönöm 😊

LeonSilver
10+20+30=40 ... <#wave> 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

datango
edimmu auto share partyba , öltük eventkor a mobokat és kaptam vagy 3 zoknit 😄😄😄 tartalma: 10sp, 20sp, 30sp 😊) szumma 40 sp <- <#wow1><#wow1> lvl20 ason még talán jó! 😄

télleg ritkán jelennek, tegnap egész taklát bejártam, hogy végre lássak 1et, majdnem 1 óra keresés után láttam is, távolról...

Atisz
Nos, elõször is: Igen segít, már a 20% is (igaz, nagy ütemben fog csökkenni a mana potik száma, de az a lényeg hogy ne halj meg 😊) minimálisan, de azért érezhetõen csökkenti a sebzést. Persze nem árt sok +int meg sok +mp a megfelelõ ruhadarabokon.

Rogue/cleric: Sokat beszéltünk róla, szerintem a bárd jobb másodiknak. Miért is? A rogue 2 meghatározó skillje az extreme és a desperate. Mind2 ismérve hogy szinte megduplázza a dmg-t és minimálisra csökkenti a védelmet. Namost, a cleric skillek nem fogják helyreállítani a védelmedet (a bless segít vmit 45 mp-ig, de nem életbiztosítás az sem). A moving march viszont tökéletes az eliszkoláshoz és a hit&run akciókhoz (ami a rogue lényege lenne). Emiatt az 1 skill miatt megéri már a bárd (mondjuk más értelmes dolog nincs is😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Közös tulajdonságuk, hogy egyiknek sincs dmg-e. Ami jobb a hybrid bléderben hogy könnyebb megölni 😄

Komolyra fordítva a szót, a bléder egy túlélõ kari, nem fogsz sokszor meghalni vele ha rádficcent 4-5 mob...
Ha hybridrõl van szó, akkor inkább már 2:1 int és sword, nem blade (bár továbbra is fenntartom: ez a játék a pure karikról szól). Tény hogy jobban bírja az ütéseket, mint a pure int, de soha nem fog 1-2 lövéssel lekakodni bárkit, mert minden egyes str pont a nuke-ok dmg-ét csökkenti...

Atisz
Lol, ha botter akkor jóhogy nem lát event mobot bázz. Valószínûleg 1 g-ért már be is adta merchant-nak a zoknit 😄

Másnak: Számtalanszor el lett már mondva, hogy minden degree-hez különbözõ petek képében társul az event mob ami 14:45-21:45 közötti idõintervallumban jelenik meg (na jó talán ilyen pontosan még nem volt 😊).
Zoknikat dobnak, elég kis esélyjel (nekem 22-bõl csak 1 (!) dobott zoknit). Autoshare-es pt-ban érdemes ölni õket, hiszen úgy nagyobb esély van rá hogy akár több tagnak is dobnak zoknit.
A nyeremények: legjobb esetben 10 sp ill. lucky stone (max. degree 7-es, hogy sok nyomi high lvl goldminer ne legyen milliárdos - mondjuk õk anélkül is azok 😊), rosszabb esetben 10 db 25%-os poti.
Összeségében azoknak volt igaza akik azt mondták hogy gagyi az új event. Én az elõzetes infók alapján kicsit jobbra számítottam...

Hsz-om 2. bekezdését aranykeretbe lehet rakni és beszúrni ezekután minden hasonló jellegû kérdésre válasznak.

datango
ez a cpt ivy hova jelenik meg? van vkinek ilyen térképe ahol bevannak jelölve ? 😊