Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megütsz valakit, lila leszel. ha a valaki visszaüt (akár lepattanóval is), õ is lila lesz. ezután szabadon megölheted, nem leszel murdi.
Imádkozzatok, hogy ne jöjjön be hozzátok, a mágusok ezzel szopatnak mindenkit. Megüt, bekapja a lepattanót aztán megöl... kurva anyjukat.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
de még nem tökéletes amit írtál! 😄 extreme nel +75% phy damage és ad skill lvl enként xy phy támadás értéket! viszont -50% hp. és -40% phy def védelem.
desperate val pedig +75% phy damage és ott is lvl enként változik a phy tamadas. max phy def -75% max mag def -75%
ennyi😊
cleric bless skill rajtad marad ha ráteszed és xbowra váltasz ami ~ 60 koruli skiljével +5xx phy def és 800vagy 900 mag def 😊 szerintem ez felülmulja a extreme és desperate hátrányát. 😊
int str valóban lejön pt társakrol.
logo???😊
1ébként érdekes h 76 os 1 lövésbõl megvan
off:
nem kell új logo ?
on.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Nemtudom volt-e már
botforum.co.cc :p
eszerint azt is el lehet foglalni majd
2. Ja, pure int...😊 Es olyan konnyen hal, mint ahogy Te elfujsz egy tolpihet...😊
3. Tuz, jeg, fold sebzo varik (nagyjabol fontossagi sorrendben), es a passivok.. A tobbi izles szerint...
2. gyanus
3. CSAK én irtam le vagy 10x hogy mi kell wizardnak, és rajtam kivül még volt jópár ember, alul van keresõ, hf
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2. ha wizard akarok lenni az pure int gondolom.
3. milyen skillekre pakoljak wizardként?
válaszokat köszönöm
1.) Crossbow extreme-nél def-40%, hp -50%, tehát hiába a bless által megnövekedett védelem, legyaknak úgyis, ha komolyabb adok-kapokba kerülsz.
2.) Desperate-nél teljes hp-d marad viszont def-100%, tehát a bless nem nagyon segít a helyzeteden - valszeg úgyis 1 ütés leszel - már ha megtudnak ütni (ha elég gyors vagy akkor nem 😉)
3.) A def buffok tényleg jók, bár ezért szoktak a pt-ba papot is felvenni és akkor nemcsak def-eket kapnak a delikvensek, hanem int-et és str-t is (a nagyerejû healek pedig a hab a tortán😊)
Te ugyanis ahogy visszaváltassz crossbow/dagger-re, abban a pillanatban eltûnnek az int/str buffok (gondolom nem 60%-os mag balance-szel és cleric roddal õket lövöldözni csata közben 😄)
Nekem eddig jobban bejött a bárd másodlagosban, a rogue hit&run jellege miatt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
WNW: amúgy nemkéne szidni a bottereket, a goldminereket átkozhatod de a botterek azok a ritka értékes csoport amelyek még törõdnek a gépen kívüli életükkel is 😊 (és sztem is joga van mindenkinek 1 karival online-on lennie 😉
Inkább én nem minõsítelek sem téged, sem az értelmes postodat 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Mana shieldrõl meg annyit, hogy elõszeretettel használják a glévisek csak röhej nézni amikor bambán állnak, mert olyan damokat kapnak, hogy hiába bökdösi a skillt, mint õrült attól nem lesz több manája rá..<#miaz>#miaz>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
(de megjegyzem nem magamról beszéltem hanem egy haverom használja így de valószínûleg énis ezt fogom tenni)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
ezt most komolyan gondoltad? miért kelene több mana akkor ha egy olyan rámront? aztmondtam simán lehet pvpzni szóval nemtudom hogy mi a különbség, amúgy meg miazhogy normális +7? ezalatt az összes cuccát érted vagy a fegyóját? meg honnan veszed h az én cuccai nem +7esek?
asd

igy van ez ha valaki siet vizsgaidoszakban vizsgázni aztán kap egy csodaszép 1 est!😄
igen de így lassu lesz a karim muving march hiányában? valóban , de ez kiküszöbölhetõ egy moving speed tekercsel (ami mág maradt eventbõl) ha pedig elfogy csinalom a tablettakat mert rengeteg tabim van ami futast noveli, ha nemlenne element akkor pedig még mindig ott az ékszerész a városban akinél lehet venni akár drug of thyphoont ami 100% moving speed 30 percre 280k ba kerul egy estére bõven elég ~5 db 😊 nagy jobolásnál 😊 ha sok az ára van ócsón pár K ért drug of mitoomi 50% ot ad. Köxönöm 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rogue/cleric: Sokat beszéltünk róla, szerintem a bárd jobb másodiknak. Miért is? A rogue 2 meghatározó skillje az extreme és a desperate. Mind2 ismérve hogy szinte megduplázza a dmg-t és minimálisra csökkenti a védelmet. Namost, a cleric skillek nem fogják helyreállítani a védelmedet (a bless segít vmit 45 mp-ig, de nem életbiztosítás az sem). A moving march viszont tökéletes az eliszkoláshoz és a hit&run akciókhoz (ami a rogue lényege lenne). Emiatt az 1 skill miatt megéri már a bárd (mondjuk más értelmes dolog nincs is😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Komolyra fordítva a szót, a bléder egy túlélõ kari, nem fogsz sokszor meghalni vele ha rádficcent 4-5 mob...
Ha hybridrõl van szó, akkor inkább már 2:1 int és sword, nem blade (bár továbbra is fenntartom: ez a játék a pure karikról szól). Tény hogy jobban bírja az ütéseket, mint a pure int, de soha nem fog 1-2 lövéssel lekakodni bárkit, mert minden egyes str pont a nuke-ok dmg-ét csökkenti...
Másnak: Számtalanszor el lett már mondva, hogy minden degree-hez különbözõ petek képében társul az event mob ami 14:45-21:45 közötti idõintervallumban jelenik meg (na jó talán ilyen pontosan még nem volt 😊).
Zoknikat dobnak, elég kis esélyjel (nekem 22-bõl csak 1 (!) dobott zoknit). Autoshare-es pt-ban érdemes ölni õket, hiszen úgy nagyobb esély van rá hogy akár több tagnak is dobnak zoknit.
A nyeremények: legjobb esetben 10 sp ill. lucky stone (max. degree 7-es, hogy sok nyomi high lvl goldminer ne legyen milliárdos - mondjuk õk anélkül is azok 😊), rosszabb esetben 10 db 25%-os poti.
Összeségében azoknak volt igaza akik azt mondták hogy gagyi az új event. Én az elõzetes infók alapján kicsit jobbra számítottam...
Hsz-om 2. bekezdését aranykeretbe lehet rakni és beszúrni ezekután minden hasonló jellegû kérdésre válasznak.