Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
felraktam driver-t így már nem fagy ki de most meg ilyen party jelek szálldosnak az égen néha ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nem volt rossz, csak nem igazán tudtuk mit kell csinálni 😄
Mostanság egyre szarabb ölés, folyon akad, meg leáll 5-10 secekre, nincs olyan perc h ne álna meg meg game, élvezhetetlen ölés is, mi teendõ?
Gépre újalett téve windos vírus meg ilyesmik kiléõve.. fut akari minde jó, aztán leáll, majd megy tovább, varázslásnál is leáll, utána hirtelen gyorsan megy tovább, nem mértem mivan már:S
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Nyertünk 😄
Troy
botforum.co.cc :p
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
kb ilyen karik vannak benne-> http://youtube.com/watch?v=OT3xPxT0yNY
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Olyan gondom már nekem is volt hogy beléptem a játékba és a karakteren nem moszgott, írni tudtam, de ászkálni nem. Ilyenkor restart gép, sroba újra be és szrencsére megindult.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
rá kell kattintani a karakterre és start ra kattinanti
Mercury-n még nincs gyõztes de valszeg Imperiors (v mi a fene ) lesz az
mér nem azért, de Cerb leölését bárki nézheti 😊
G:
Az gigalol, asztem az a guild halott...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
de új szerók mint populatedekt és este is felenged simán
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
azután lehet több kedved lesz ezekhez