Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem, ha meghalsz vesztessz xp-t ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
LOL csak kedveskedni akart neked a noob...mert látta még kezdõ vagy xD

Lord Nomak
Hát ja, bár van a para változatú cleric, sokan nem hiába rakják második ágnak.. pure str rugó mondjuk és cleric skillek, a gáz hogy elfogy a manája mint a pitsa, de legalább ha rávernek egyett nem hal meg egybõl ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

intes 1 lövés str 2, de felezõ kell hozzá, tehát halok egy csúnya nézéstõl is 😛
csapatban pap vok, a Nomak által említett eus buffol kínait verzsön van 😄

Super Saiyan
1 nem normális megveszi töllem a luck-kat és vett 3 8d-set 8m meg 3 6d-set 2m és uténna még 2 6dset az 1m és 11 😊

>:C

ez volt a gondom, mikor megláttak, már jött is rám mindenki és off <#bdead>

neked mágusod van nem ?
azzal 1 lövés / ellenel ölsz vagy az csak low lvl en van ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dragon11
Az igen😄 hát a cleric cleric marad...de hal mint állat...

Lord Nomak
eu-s úgy a legjobb ha kínait buffol fel csak mivel amikor eu-s meghal a buff leesik, kaptam én is bowerre 80as full farmed clerictõl buffokat, sun glavies 4k dmg-t ütött rám jó esetben arról nem is beszélve hogy mikor 2-3k között volt a hp-m és rámnyomott egy healt 1 sec alatt ismét fullon volt.. csak hát para, clericet védeni kell mint az aranyat

dragon11
Lehet igazad van😄 lehet alábecsülöm az EU-sokat😄D

Lord Nomak
Erre meg csak annyit, hogy pure offering szvsz. Zerkben sun szettes szétesik tõle.

ha ottvagy, láthattad volna, hogy itt 3 eus inkább röhelyes lett volna mintsem büntetõ...
ez egyáltalán nem 1v1-rõl szólt, eusoknak csak védelemnél volt szerepe, lõttek a falról, lent harcnál kinyírták õket mint a xart
ez sun harc, kb 4-5v1 kivitelben
egy full eus pt tudna 1szeri támadásokat csinálni, de pillanatok alatt lezúzzák õket, ha nem meglepibõl mennek, és eus kari még ptben sem 5v1re van kitalálva

Lord Nomak
6 szintel alacsonyabb warrior/rugó build lealázott folyamatosan, szóval warrior még egymagában és gyilkos, nem hogy felbuffol még másokat is :F

Lord Nomak
Inkább vedd azt is hozzá hogy bard.. táncolós és zenélõs bard kicsit akkora deffet biztosít hogy beszarás. lvl2es guard buffal pvp-ben 60as glaviesre 2.3-2.5k dmg, guard nélkül 3k+ dmg.. Szóval egy full farmed 80as bard maxolt guardal félisten.

WuFraZselic
igen, az Skayunor volt egy 72+9 staffal 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
warrior buffokkal, + sajátommal egy 80as sun+9 glavies 2k-t üt rám crittel, és 1 area skilltõl elfekszik 2 nem sosun setes egyed^^hidd el, büntetõ az a 3 eu kari együtt...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

pedig fel lehet lõni

olvastam valami élménybeszámolót, hogy nekiálltak szedni a kaput, de a tetejérõl egy wizard zerkben kinyírt mindenkit😊
honnan a 11m gold? ez a karim (wizard) Uranuson van, 60db zoknit szedtem össze kb 2óra alatt kaptam pár lucky stone-t( D6 D7 D8) de amúgy semmi oat amit el lehetne adni!

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

dragon11
Sosunnal esetleg..😊 mert mellé menne 5blader,5glévis,5nuker megnéznék magukat az EU-sok..igaz 3vs15 de te tedted fel ezt a példát😛 😊)

WuFraZselic
figy, ha PurePainCrew + harcosok eusai (ne adj isten még a többi eus) egy uniba szervezõdik, nicns ami megállitja azt. Warrior, Cleric + WIzard, és kb egy 15 fõs guildet helyreraknak 3man

Inkább ugy kapod sp t a skill attol még nem fejlõdik de azt is hozzá kell venni amig itt egy kasztnak van vagy 50 varázslata ott komplett játékba lehet max 100 mert fele ugyan az a kasztoknál itt meg összesen lehet 500 is 😄

lehet õk is ong-okon nõttek fel 😊
btw tök lol h van egy kari aki csak ül a lovon, nem öl semmit azt "mindent" tud 😄 (élet szemszögébõl)
Cabalban pl minnél többet használod a skill-t úgy fejlõdik

nem rosz 😊 én épp most kaptam meg a 3. Magic stone of luck lv6 kövemet,amit még ell kell adnom,jelentleg 1,1kk-m van 😄

Figyeljetek srácok az athens serveren olyan emberek jácottak akik
a ksron is jászotak ezért volt olyan szervezett a nw klán.
nekik nem volt ismeretlen a guild war.
ha mi magyarok öszefogunk és összehozznánk egy ütõs guildot meg
uniót akkor szerintem sikerülne elfoglalni a várat.
a mi guildunkból kb 20 ember próbálkozot a vár elfoglalásában
de ez nagyon kevés én ahogy láttam a nw klán meg az uniója vagy
100- 150 ember között volt.
ekkora létszámmal kis klánok nem birnak el.
Super Saiyan
nekem ennyit sikerült összehozni... (750k goldom volt elõtte)

rendesen felkészülve, egy erõs unioval nem lenne lehetetlen beverni õket

ezek már plvl eredményeként születtek sztem...
de tényleg érdekes, hogy ismerõs alig volt, mintha ezek csak úgy a semmibõl lettek volna 😛
monnyuk azt is hozzá kell tenni, hogy õk voltak az egyetlen szervezett csapat, mindenki más csak szaladgált össze vissza, és menet közbe jött rá, mit is kéne csinálni...

WuFraZselic
faszt... NW éledt ujra, de nagyon, ráadásul olyan emberkékkel... életemben nem láttam még taklában se, de full farmed, sun set... pl D_Int_ICE_ER, azt sem tom ki, sun+5 prot és sun+8 bow kthx... DontWorry lvl 80 sun+7 blade, som+9 shield... rendben... és utána átvált egy sun+7 glaviera... szal nw-ben most ilyen "földbõl 80asként kinõtt" arcok vannak. egyébként maga az NW occupied a Fortress, mivel õk a fõ magot ütötték, a heart of fortress, a többiek meg a maradékot szedték , ezért irták ki hogy NW occupied blabla...

driver ?

Super Saiyan
valaki tudja, mik a fõ okai a ?-es DCnek?

Valaki nem tudja ki játszott a karimmal Athenson ?
42 es már

ahhoz képest, hogy most eredetileg csak megnézni mentünk, hogy megy ez, egész jó kis csata volt
eccer még késõbbi gyõzteseket is megszivattuk, elkezdtük bontani a sátrukat, ki is rohantak a várból rögtön 😄D
öltem 1et 2õt, hitmant pl...

de azért öltél ember ugye ? 😛

Maala
pontosan. :-) Az összes lengyel, brazil... :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

látni nem lehetett az ellentõl annyian voltak, vagy 150en, fele sun
fincsi volt...
kavarodásban még fotó is lemaradt 😞

Lord Nomak
Vagyis a szerver magja.. Bár nw-be olyan emberek vannak most akiket nagyrészében életemben nem láttam.. Persze full sun.

Maala
Athens:
NetWarriors (Power Union) won the deathmatch and is now defending.

G, te fax... Power Union... Azaz Ancients_PL, SilenT is ott volt azért. xD No meg a többiek...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
wtf?

KICSI túlzással lvl 34es virágoknál is ez a helyzet, csak ott kb 2 event mob üt minden free botot! sokkal jobban fejlõdök event mobokkal mint sima mobokkal!😊

Lord Nomak
Milyen multikliens ? Legalább most már tudom hova tüntek az emberek a kínai piacról, kiment és felbérelt mindenkit hogy játszanak helyette. Lehet nem is botter a srác. :o

"Because we have a lot of time and nothing to do during christmas
Monster Event preview: "

WuFraZselic
120 gép ÉS multikliens mind1iken ^^

WuFraZselic
😄D

120 géppel ^^
v multikliensel ?

Lord Nomak
És ki tudja.. pro botter az arc. ^^

az szép
bár mágusnak (eu-snak) jól jönnek % os potik meg vigor-ok

Lord Nomak
Olyasmit én is láttam ma délelött mikor benéztem lan klubba, srácnak mondtam hogy az pt giant mert magasan van eléggé a jel, szerencsétlen meg átfutott niya hunterektõl kb shakramokig a végén már ordibált "hogy ne szaladj te geci" mire rájött hogy bug. Aztán mikor tényleg talált egy pt giantet elkezdték ölni négyen, lement a 80% hp-ja és az tényleg elszaladt, rám néz és megkérdezi hogy ez is bug, mondom nem te f*sz menj már utána xD

röpke 15 perc alatt :

eredmény :

max arra jó h event mob kb 4szer annyi exp-t ad! -.-

Super Saiyan
LOOOL