Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anno még úgy volt h 150 lvl , 12 deegre-vel

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Azt mondták, már 1 éve kb, hogy lvl 140es táblák, vagy márnemtudom mik vannak, szal lvl 140 a max lvl

de mondjuk elég sok listát lehet látni hogy mennyi xp kell a lvluphoz, lvl 140-ig

botforum.co.cc :p

1ébként kínaiaknál is kaszt a neve ? mert régen masterynek hívtuk

sziasztok tudna nekem valaki adni valami cucot hogy gyorsabban be jussak SRO-ra??? és valakinek nincs elado karija troyra?

oké kössz

Én cold meg lightot használom, cold fontos guard meg mana shield miatt, nuke télleg elég gyenge de el lehet vele lenni, aztán meg majd 50tõl 2 light nuke jó lesz, meg azt mondják jégesõ se annyira rossz már. Mondjuk úgy is lehet ha coldot nem akarsz, h azt csak 40ig húzod ki és az 30% mana shield... csak sztem fontos cold pláne heuksalhoz.

asd

2:1 es spear karihoz milyen magic a jó ? heaksual mellé gondolnám de nem nagyon tudom melyik a jó nekem jég nagyon tetszik de ahogy hallom nagyon gyenge 😞

az
Cápafogxy
A wizard amirõl beszéltek az ugye az európai varázsló!?

Köszönöm a wizardos felhomályosítást! 😄D
De szerintem az eus karik sebzése lehetne kicsit gyengébb mert így szerintem megöli a pvp-t 😞(
Na miegy köszi mégegyszer.
Maala
omg, Einstein. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

bot be közben nézed ^^

Maala
faszom, de nehéz felvenni a fonalat ott, ahol abbahagytam szeptemberben... xD
és közben darálni is 24 1. évadát... :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Zsela-mela, majd elárulod, hogy mi van EuWarriorssal? :-) Csak mert úgy látom, hogy egy pár kari még mindig ott van. :-)

Maala
😊😊😊😊😊

mit tegyek hogy össze jöjjön aza qrva BR????? már tényleg nagy sok stone ment rá és még mindig csak egyszer volt 16 os és minden elbasz rajta str vissza 1 re int is 1 re critical 18% és már nagyon pipa vagyok bárimit mondtok kipróbálom csak legyen valami
ok, csak úgy jött le, hogy beraktak egy sort, csak még skilleket nem adtak hozzá ( jmbõl simán kinézem... ), de így más 😄

byzhouse
OFF: a video-nál mire betölti a bufferinget elalszok 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Maala
én is szeretlek :-)

Lord Nomak
Szintén, amúgy sem tetszik nekem, hogy az elmúlt idõben néha erõteljesen bugos a leszúrás és 2 helyett néha csak 1 jön össze..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

hja, bár én bower párti vok ^^

Lord Nomak
Legszebb és legigényesebb skillek ezek.. Már csak ezért megéri egy bladert csinálni kb.

warrior pure str volt teeee 😄

120 as blade skillek

Lord Nomak
full hibrid eu-s nem olyan gáz, rá kellett jönnöm, ötvözõdik benne a dolog, str részrõl sebzésben mint a 2:1es bower, int részrõl meg mint a 2:1es swordos.. pvp-ben nem a legszerencsésebb de iszonyat grinder és támogató kari

Maala
de már megmondta, hogy csak bemásolt oda egy sort, hogy a) titeket félrevezessen b) hogy ugyanakkora legyen mind3 sor...

Ja sry kimaradt az milyen kari speares ? vagy swordos

warrior ? 2:1 es wow érdekes felosztás ^^

nekem 32 es warriorom volt, de újat kezdtem, mert nem tetszett, most van egy 26 os 2:1 int em

okés kössz bár nekem uj nem lesz emeléskor életbe nem volt még nagy karim 😄 sztem nem is fogom tudni megcsinálni most egy 43 as warrior + clericem van arra gondoltam azzal huzok magamnak egy kinai swordost vagy wizardot lényeg valamilyen fasza intes karit de sehogysem tom eldönteni meik legyen wizard és swordos közül,fölleg azt nem milyen kasztot vigyek mert kinain is csak 2 kasztot vinnék ez biztos ... 😊

Super Saiyan
télleg 1 kérdés: EUba hogy lessz? uj skill sorok? vagy csak 1szerûen ez ami van, csak tovább lehet õket upolni?

>:C

eu az necces
100 ig nincs is új skill wizardnak
de elõbb utóbb csak lehet majd oldara is görgetni és akkor lesz

eusból nem tudnál egy ilyet föltenni légyszives 😄

vagy esetleg még 1 sor nuke, hogy 2 masteryvel ne szopjon akkorát nuker?!, hirtelen ezek ugranak be

hát az lol, de sztem invisible lesz, csak kérdés mikor, ha még nálatok sincs...

Annyit tudok mondani, good luck have fun 😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

chemotox000000
Nos BAbelen kaptam kölcsönbe egy 80-as wizardot és elkezdtünk Ongozni 😊
Kinai karit kezdtunk 3-an .. a tervezett cél: 1.5mill Sp ami lvl 100-ra
3 masteryt jelent fullra 😊 (Nekem Heuksal +fire + light de ez nem fontos)
Prémiummal és Sp ticketekkel nyomjuk mind a 3-an.
Tapasztalat: 1óra 5.5k sp (majd lejebb említem hogy miért)ticketnélkül 3-4ksp/ óra
Természetesen Bot-al megy a Wizi 😛 és átlagosan egy nap 1.5-2mill gold megy el potikra.

Tanács: Ha Prém/Ticketet is veszel ugy nyomd be hogy pl 1órakor a prémiumot és 4-kor a ticketet és így egymásután jön a két Duplázó ami jó sp-t hoz 6-órán keresztül.Akinek nem megy egésznap a gépeaz egyszerre nyomjabe ésígy nem vész kárba...
Napi sp-tnemtokmondani met ma kezdtük deholnapra tudok majd. A gépem napi 20órátmegy este 0:00-tól 4:00-ig szünetutánna ismét mehet a buli... így számításaim szerint napi 80-90k sp lesz így és a 1.5mmill sp 3 hét alatt ki is jön ha jol megyminden 😊

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

chemotox000000
Clent file is Damaged! Please reinstall the game!
Ezt írja ki amikor ujra telepiteném a sro-t.... Mivel tegnap nem voltjo mert vmit elbasztam Windowsujra instalálásvolt....
Pls segitsetek .. THX

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

Nem igazán gondoltam, hogy valakinek eddig tart míg rá(nem)jön... 😊
Ember, gondolkozz 😉 lvl 93as mastery, és még az elsõ book sem kihúzható?

Csak ki lett egészítve egy sorral, hogy mindhárom ág ugyanolyan hosszú legyen 😛

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

datango
jajj de cemét vagy ! 😄 epekedve várom a választ te meg mondod itt hogy furjam az agyam 😄 hát 2 dolog miatt lol 😄 én nem ksro zom tehát megnézni nem tudom , hogy mi az 😄 másik dolog hogy eu -s karim van tehát még ugysem tom megnézni vagy tippelni a skill fajtájára 😊

ezért Monndd meg hogy miaz 😄 vagy bojkott lesz a fórumod ellen <#circling><#circling><#nezze><#hamm><#puszis>

doxadmin
Ne is, nem azért mondam ^^

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

yesss
jaja elég érdekes de mia sulinkba mindig ilyenkor vanXD

doxadmin: én azért nem szeretném elbaszni de már megfordult a fejünkbe hogy megszökünk a táncról csak nem akarok kibaszni Pici KrisztimmelXD

csütörtökön szalagavato?oO azért hajrá

/inaktív/

doxadmin
Boldogítson az hogy 3 osztály közül mi elbaxtuk a táncot rendesen. Kb a fél osztály ellenkezõ irányba indult el mint amerre kellett volna és így nem jött ki a lépés rendesen. Na mindegy a lényeg hogy 3osztály közül mi kaptuk a legnagyobb tapsvihart és a "vissza" kántálást 2x xD régi szép idõk 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

nincs újdonság 😊

yess

sok sikert, énis szét paráztam az agyam anno 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
petal, snake v typhoon, lion shoutok...

yesss
OFF: holnap szalagvatóm lesz mindeki szurkoljon ne basszuk el a táncokat (keringõ salsa) XD most már parázok trafficra nincs is türelmem durr nodc😊

datango
darkspell eleget várattál már azt hiszem 😊 és most áruld el micsoda az az újdonság a linghtingban ? 😊

doxadmin
Pontosan, nagyobb a hatótávolsága mint egy nukernek, és valamivel erõsebb is a sebzése. Bowosok elõnyben vannak ellene, de hát szerencsére nem minden szerveren rohangál csak bowos kari. Ha a közelébe tudsz kerülni 2hit (1 ha critet kap), de azért az nem egyszerû.