Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de mondjuk elég sok listát lehet látni hogy mennyi xp kell a lvluphoz, lvl 140-ig
botforum.co.cc :p
1ébként kínaiaknál is kaszt a neve ? mert régen masterynek hívtuk
asd
De szerintem az eus karik sebzése lehetne kicsit gyengébb mert így szerintem megöli a pvp-t 😞(
Na miegy köszi mégegyszer.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
és közben darálni is 24 1. évadát... :-s
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
>:C
100 ig nincs is új skill wizardnak
de elõbb utóbb csak lehet majd oldara is görgetni és akkor lesz
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Kinai karit kezdtunk 3-an .. a tervezett cél: 1.5mill Sp ami lvl 100-ra
3 masteryt jelent fullra 😊 (Nekem Heuksal +fire + light de ez nem fontos)
Prémiummal és Sp ticketekkel nyomjuk mind a 3-an.
Tapasztalat: 1óra 5.5k sp (majd lejebb említem hogy miért)ticketnélkül 3-4ksp/ óra
Természetesen Bot-al megy a Wizi 😛 és átlagosan egy nap 1.5-2mill gold megy el potikra.
Tanács: Ha Prém/Ticketet is veszel ugy nyomd be hogy pl 1órakor a prémiumot és 4-kor a ticketet és így egymásután jön a két Duplázó ami jó sp-t hoz 6-órán keresztül.Akinek nem megy egésznap a gépeaz egyszerre nyomjabe ésígy nem vész kárba...
Napi sp-tnemtokmondani met ma kezdtük deholnapra tudok majd. A gépem napi 20órátmegy este 0:00-tól 4:00-ig szünetutánna ismét mehet a buli... így számításaim szerint napi 80-90k sp lesz így és a 1.5mmill sp 3 hét alatt ki is jön ha jol megyminden 😊
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Ezt írja ki amikor ujra telepiteném a sro-t.... Mivel tegnap nem voltjo mert vmit elbasztam Windowsujra instalálásvolt....
Pls segitsetek .. THX
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Ember, gondolkozz 😉 lvl 93as mastery, és még az elsõ book sem kihúzható?
Csak ki lett egészítve egy sorral, hogy mindhárom ág ugyanolyan hosszú legyen 😛
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
ezért Monndd meg hogy miaz 😄 vagy bojkott lesz a fórumod ellen <#circling>#circling><#circling>#circling><#nezze>#nezze><#hamm>#hamm><#puszis>#puszis>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
doxadmin: én azért nem szeretném elbaszni de már megfordult a fejünkbe hogy megszökünk a táncról csak nem akarok kibaszni Pici KrisztimmelXD
/inaktív/
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
yess
sok sikert, énis szét paráztam az agyam anno 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com