Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
mi a genya van tiger mountainon? xD vmirõl lemaradtam? xD

amúgy tényleg 94-99 kék zerk, lvl 100 narancs zerk? nekem piros még mindig jobban bejön. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tudom is én 😄 legalább 2 guildnek is van esélye
btw kis fortress sztem csak Tiger Mounin-t adóztatja meg

btw ds: miért nem nézed meg szótárban ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
ksro, ksro, ksro :-) nyelvészkeggy. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
tbh: to be honest, õszintén...

ksro-ba most jött kisjangan fortress, szal türelem, rózsát terem. :-)

cat, miért lenne durva consta? ott még annyi sincs, mint janganban...

valaki #57030?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

hotan túl durva lenne, akkor már Consta

tpisti24
tbh?

amúgy igen nyílván hotan jobb lenne, de még ksroban is csak jg van, messze van az még

cat:
az a 450 milla az sacc/kb volt mer nem néztem de azt tudom h az egyik guildnek 60 millát adott a master éshát innen gondolom....

Maala
tbh, nem a jangani fogja megérni, és nem is a DHs... :-)

Maala
stage6-on is megvan a videó, linkeld onnan, vagy majd fél óra múlva megteszem én, kis dolog akadt. ^^

tpisti24
?
szted ez hosszú távon nem éri meg? amúgy ha vki odajön 50esen nemfog kapni pénzt azér mer eljött megnézni.. nyereség van belõle nem költekezés

100*5 mill = 500 mill

"amúgy legutóbb 450 milla jött össze..."

Maala
és 100x5 az mennyi? xD

Maala
az fasza, rég szórakoztam ilyen jól videón. :-)

elején glavies-warrior párharc elég kemény. :-) aztán a wizard/cleric is eléggé durván bírta a pvp-t, 5k, majd 7+4k... xD

tpisti24
nemtudom, úgy 100an sztem

általában egy unionból hányan vannak ?

tpisti24
hogyhogy több is ment ki rá? nem ment ki rá semmi

tpisti24
igen ez mind a masteré, de amilyen rendes elosztja az unionban, mondjuk ezt hülyeségnk tartom, mer vmelyik semmit sem tesz érte..
amúgy legutóbb 450 milla jött össze...

Valaki megtudná mondani,hogy ezek mit jelentenek?

premiumra ha rákattintok.. ezek naponta egyszer megkapható dolgok?

egyszer felélesztheted magad, meg iylesmi? nem találtam meg a leírásban...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

nem tom pontosan, 1 klán+az unionja

izgi a pvp ...

datango
aham, de csak 1 klán jelentkezhet igaz?

hát jah, de fejenként 5 mill a beugró és min 20 embernek kell mennie 😉

datango
és hogyha a köv héten is az a klán nyeri meg vagy bitorolja a várat ? akkor természetesen marad ugyan ugy , tehát dõl befele nekik a lóvé ?

---
CSak mert a Troy serveren a "supremacy" klán nevét irja a zászlóra , tehát gondolom övéké a vár , ez azóta van így amióta bejött a vár szvsz van pénzük 😊

doxadmin
Lesz még új szerver indítás valamikor? És kb mikor? 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

1 hétig, a köv fortess warig
a pénzt elosztják uniok között (jobb helyeken)

jó van nem esett le 😄
a magyar igen ^^
itt meg az angol

fák akkor sejtem miért kaptam ingyen 3k-t belõle 😄

Maala
a legjobb eddig a fortresses cucc jaginak tulajdonitasa volt xD

telleg, vhol fent van meg a fortress update-rol az info?

datango
és ez a nyertes klán vezérének megy majd a zsebébe?
ez a pénz addig jön amíg le nem verik a nyertes klánt illetve aki bitorolja a várat ?

Maala
jah, a leggyakoribb element d8ból xD

Maala
elég kevés...

de ha belegondolsz több is ment ki rá 😛

ki mondta h mind online ? 😛
1ébként 1 éve volt asszem 1 millió (régi fórum motor bugos volt)

tpisti24

azért jön befele a pénz<#vigyor>

ezek a számok... 2 millió aktív játékos, hahahhaa... hol? a 3500 max kapacitású szervereken?
Lord Nomak
Átolvastam de nem találtam utalást benne, bár nem is érdekel, úgy is legalizálva van a bot mert mikor privát szervert kipróbáltam és lekreáltam egy parancsal be lehet lõni a bot filtert, 3 fajta botot próbáltunk behozni mikor élesítve volt és connect után azonnal bant kapott mind a három és gm se kellett hozzá, noh ennyit errõl.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

d8 wind jó valamire ?
mert 2k/each ben nem veszik

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

have fun

anno nekem is voltak ilyen gondolataim mikor minden 2. gportalso sro-s oldalon az oldalam cuccai voltak

Lord Nomak
Lassan le kell védetni az ilyen dolgokat..

Maala

LoL 😄
nekem zoba küldte :S
botforumos dolgok összemosdódnak

Lord Nomak
Annó másolt be valaki joymax felhasználói szerzõdést, de lehet az nem itt volt.. =D Nem igazán találni benne botra vonatkozó leírást, csak karakter és gold kereskedelemrõl volt szó benne.

Lord Nomak
Még szerencse, hogy ezt én írtam.

németnek / koreainak kell lenned asszem

datango
van magyar GM??? GM nek kellene lenni ! 😊 hogylehetne ? 😊

Maala
a goldkreálós részen jót nevettem. :-)

"és akkor elkezdik kitiltani a legit bottereket vagyis minket."

mijaza legit botter? szeptember óta legalizálták a cannab... a botot?

A typical Day for a GM:

"8:02AM - I wake up next to my gf.
8:49AM - Already late, starting to take a shower after ******
9:33AM - Leaving SF
10:42AM - Show up at the office 30 mins late
10:33AM - Make hot chocolate (no coffee for me)
10:35AM - Browse SRO homepage, all fansites. Log into all my car forums and myspace
10:37AM - Laugh at all the stupid **** going on
10:39AM - Laugh some more
12:36PM - Walk to the roach coach to buy my low fat- tuna fish sandwich
1:23PM - Read up on projects and do some actual work
2:46PM - Play SRO either on Poseidon or Athens as a level 80 Rogue thief alias *vivienne*
6:12PM - Submit daily report to help you as the players solve your issues
7:00PM - Leave and go home to my girl "

botforum.co.cc :p

Összeesküvés elmélet kezdõknek:

Egy kis történet arról, hogy miért nincs ban, miért vannak tele a szerverek, és miért olyan jó érzés anyázni néha Joymax felé.

Tehát, felépítünk egy 10 pontos rendszert a botcardokra. Vegyük azt, hogy 9 pontért szerezzük be a cardokat és 10 pontért adjuk el õket, mivel viszonteladók vagyunk és nem azért ülünk a gép elött plusz munkálkodunk mert vöröskereszt vagyunk.
Ebbõl a 9 pontból amennyiért mi megkapjuk a cardokat, vegyük azt hogy Joymax csak 1 pontot követel minden botcard után mint régen a védelmi pénz.
Az 1 pontos fizetésért cserébe nincsenek cseszegetve sem a játékosok sem a botcardosok.
Számoljunk mondjuk 5 millió accountot Joymaxnál, ebbõl legyen csak 2 millió account aki tényleg játékos nem pedig goldminer bot. A 2 millió account ugyebár 2 millió játékost jelent. Gondoljunk persze a legit játékosokra is, tehát legyen 1.5 millió botter. Ebbõl az 1.5 millióból csak legyen 1 millió ember akik minden hónapban megveszik a 4 botcardot ami ugye egy hónapra elég..
Na most 4 botcard után ha 1 pontot kap Joymax 1 cardra.. akkor 4 pontot kap egy játékos után. Ezt a 4 pontot szorozzuk be az 1 millió játékossal. Ez már is 4 millió pont. Ha átszámoljuk mondjuk és 1 pontért adunk 10 centet akkor nekik ez 400 ezer dollár tiszta haszon 1 hónapban csak arra, hogy engedélyezi a botokat a szerveren. Na de ugye nézzük a goldminereket akik elvileg aranyat gyüjtögetnek. Ott is hasonló rendszert lehetne leírni de felesleges, képzelõ ereje mindenkinek van. Itt inkább nézzük azt az esetet amiben én is voltam már, hogy vásároltam 100 mil goldot a szerverre, de fizetésnél csak 10 mil goldot tudtak odaadni, majd 2 óra elteltével durván kaptam egy privát üzit hogy megvan a maradék 90 mil gold menjek érte. Tehát, ha még egy szerveren levõ összes goldminer botnak a napi termését összeadom az nem igazán jön ki 100 mil környékére. Ergó, gondolhatunk arra, hogy ilyenkor egy GM belép a játékba és goldot kreál annak a forgalmazónak akitõl vesszük éppen az aranyat. Ami ismét azt a kérdést veti fel, hogy Joymaxnak profitja van abból, ha mi kis majmok fogjuk a pénzünket és aranyat veszünk.

Az egésznek az a lényege, hogy Joymaxnak nem csak silk bevételbõl hanem gold és bot bevételbõl is van keresete. Sõt, én még bátorkodom azt is feltételezni hogy több van az utóbbi kettõbõl ami illegális mint a silkbõl ami legális. Ezért persze felmerül az eredeti kérdés, hogy miért vannak tele a szerverek, nos azért, mert mi a világon vagyunk annyira primitívek, hogy szó nélkül türjük az õ lustaságokat és a semmittevésüket, és nem foglalkozunk azzal amink van. De persze miért is tennénk.. inkább havonta költünk prémiumra és botra mint hogy lázadni kezdjünk és akkor elkezdik kitiltani a legit bottereket vagyis minket.
Joymax és a tökéletes álcája már réges régen tervbe volt vévve annyira mint ahogy a szilicium völgyben a következõ 10 év termékei. Arról nem is beszélve, hogy a szervereket lehetne bõvíteni hogy ne csak 3000 játékos férjen be, mert szerver van annyi mint wow-ban, ezek miatt a dolgok miatt a kereset is van akkora, de nem adnak ki feleslegesen pénzt amíg nem indokolt.

Nos ez a válaszom a miért nem lehet bejutni a szerverre kérdésekre.

by zoba

Zaylka
Nos ez nekem túl tudományos angol, de jól sejtem az van benne, amit eddig is tudtunk, hogy úgyse bannolnak 1 db botot se...Egyrészrõl ahogy itt lev van irva valszeg nem érné meg nekik, másik meg amúgy is leszarnák magasról! 😊 Játék kihozatala utánn pár hónappal már rég nem arról szólt ez az egész, hogy a játékosoknak adjunk egy megbízható gamet. DE! Dobja rá juk az elsõ követ az, aki nem csinálná ugyanezt a helyükbe. Lássuk csak, hetente az ember dolgozik a cégnél inspi közbe (heti 4h meló) utánna felé se néznek. Félévente egy kicsit több meló egy update brakásával meg a bugok javítgatásával. És ezek ellenére fullig tömik a zsebüket a zsével amit bekaszálnak. Még a politikusoknál is jobbak, mert azoknak több mindent kell csinálniuk, ezek meg valóban a semmiért lesznek gazdagok. Hmm, szivesen lennék alkalmazott a joymaxnál. Lehet utálna több ezer ember, de mit érdekelne ha 1. úgyse ismerem õket, 2. és közbe degeszre keresném magam....<#nyes><#finom>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Hehe ^^

asd

Lord Nomak
"Botters make up 90% of the players in the game.
It is rare to find a non-silkbuying botter.
Bots = Buy silk with paypal.
To sell a service with paypal, you must be an approved merchant.
Joymax made 19million USD last year from paypal sales alone.

Paypal will cancel a merchant's service with them if they have too many conflicts (such as chargeback).

Imagine 20,000 of the 23million registered accounts on SRo charge back an average of $300 per account. That's about 6,000,000 USD loss for the company, and they would be canceled from paypal. The company has 247 employees with CA and Korea combined. That means ALL of their salaries would be gone. Comepletely gone.

Joymax makes 80% of their money every year from paypal.
80% - Paypal
15% - Other payment methods
5% - Promotions/Advertisment

Banning bots = paypal chargeback = company failure."

draxler12345
eladó aegen 74 es blader mindennel pm me :]