Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Te mit szeretnél?
No akkor tedd azt.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
btw márciusba úgy gondoltam 1hónappal ezelõtt, veszek silket,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos elpároltam tõle, lehet TDU-zni kéne .. szerintetek megvegyem majd ezeket az említett dolgokat?Vagy ne?😄 tudom magánügy, de érdekel, mert a Joymaxnak jó a játéka, de az érdektelensége ...><
Ott is lehúznak elég csúnyán ha éves szinten számolod az "elvesztett" napokat.
Gaymax 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Avi, jó ebben van valami de akkor is basszus.. Inkább vigye fel a pet óra árát 100 silkre vagy 150re de nehogy már a negyedét használjuk annak amiért fizetünk.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy grinderkari fenntartásához nekem kell 2 "dummy" account, amin tárolom elixeket stb.
Több kari, több prémium, több login, több user...
Statisztika.
Stallból veszem a cuccokat.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
2) igen, lehet
Róma, esõ, a haj most mégis selymes
Athens, 50milla, a pajzsom BRje még mindig 10nél TART.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem egy buildben értettem a warrior/rogue-t, hanem külön külön, lol xD
erre mondana vki nekem egy megoldást?
"This is a client that can be used after legend 2 update" ????
Már olvastam a fórumot és 80* nyomtam újra és újra az installer-t de u u kiírja.
Vki tudna segíteni?
Elõre is köszi.
szóval egyáltalán nem jobbak az eu rucik
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
asd
Maala: Bizonyos helyeken lehet ilyen finomságokat olvasni, meg ha privát szervereket esetleg találsz és megkérdezed mi az br amit shieldre tudnak generálni akkor nem azt mondják hogy 20 hidd el.
1ébként 90+7 fegyver 250 mill körül van 😄 kékezett
Rogue vagy akkor ha stealth bõl jössz ki +10 % damage nem ? nem elég az ? 😛 én 42 esen ruha nélkül, buf nélkül, 16 os dagerrel 1 skillbõl öltem 35 ös nukert 😄
lvl 100 után vannak-e már vagy nem vagy hogy milyen árak vannak
meg hogy milyen új dolgok akadnak ott. Pl.: tep vagy npc-s
dolgok meg ilyesmi.
eu-s ruhák erõsebbek, csak nem a tuningoggal kell menni
Az európa karik pedig igen is erõsek, az a jó 😄 erõs a skilljük viszont gyenge a védelmem a skill felerõsítése végett, valamit valamiért. Eu Th3 B35t <#banplz>#banplz>
meglátod a rugót/wizardot, bemész szépen a fire skillágadba, kijelölöd a rugót, és elnyomod azt a qrva fire combustiont, hogy amikor át akar menni sunyi sanyiba, meglepõdötten a pofájába kapjon egy tetszés szerint választott skillt.
õ is használ egy skillt, te is használsz egy skillt, ilyen egyszerûen mûködik a dolog...
de most komolyan, minden egyes gapnél 10%al kevesebb XPt kapsz, és 10%al több SXPt, 100%-90% gap9 esetén az 10% XP, 100-100% gap10 esetén akkor 0% XPt kapsz, azaz nem fejlõcc, vagy wtf?!
max privát szerón 10x-es XP mellett az 1000%ból egy gappel 10%ot vonnak le, de az is elég nagy durvaság lenne, ongoknál 20-30x-os XP. xD
pajzson br20 a max, sos-som-sun +1+3+5 max br, mit kell ezen vitázni...
látszik, hogy nem szerepjátékoztatok (eleget), a wizardok nem nagyon a testi képességeikrõl vannak elhíresülve, hanem pont a nagyot b@szok, gyorsan halok effektrõl...
ha már mindenképp sírni akartok, hogy milyen erõsek az EUs karik, akkor a warrior-rogue miatt sírjatok.
u.i.: azt is ma tudtam meg hogy gap 10 a legnagyobb és lol tényleg teszteltem low lvl karin kajak több sp-t kapok 10 es gapba mint 9 esbe szoval 10 farm powa