Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Igazad van, hagyom a rákba -.- majd amikor veszek silket, március, április, május körül, akkor majd találkozunk.😊

warrior+lock az milyen lehet?
Lord Nomak
videjó Na erre mondom azt hogy jó cucc ^^ Kicsit bowerek befigyelnek meg az a tény hogy mindenkinél vagy sun vagy +7 van, 3:20 környékén meg arról a sun+5 staffról nem is beszélve vagy miaz :o Cuki ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Hivatalos honlap ? 😉

By Maala:

"Akadémia Alapítás:

A Guardian rendszer egy rendszer, amelyben régebbi karakterek segítik az újonnan induló karaktereket. A Guardianok átadhatják a tapaszatalaikat a kezdõ játkosoknak (tanoncok), így azok gyorsabban sajátíthatják el a játék fortélyait. Természetesen ezért a tudásátadásért a Guardianok kapnak jutalmat, Honor pontok formájában.

a) Minden egyes városban a storage NPCnél alapíthatsz akadémiát. Aki megalapította az akadémiát, az lesz a Guardian.

- 100k-ba kerül az alapítás.
- Minimum lvl 60asnak kell lennie az alapításkor a Guardiannek.
- Egy karakter csak 1 akadémiát alapíthat.

b) Belépés az akadémiába

Csak a Guardian hagyhatja jóvá a felvételt az akadémiába, és a Guardianok toborozhatnak/hívhatnak tanoncokat a Guardian matching-en keresztül. Ezt a Guardian UI-n keresztül hívhatnak elõ. (alapesetben L betû)

- Maximum 5 tanonc (39. szint alatti) és 2 asszisztens (40-59. szint közötti) lehet 1 akadémiában.
- 1 tanonc csak 1 akadémiába nyerhet felvételt.
- Ha egyszer bekerültél az akadémiába, az akadémia UIján automatikusan szerepelni fogsz.
- A Guardianok és a tanoncok látják egymás a térképen, piros pontokként.

c) Mi is az a Guardian Matching?

A Guardianok könnyen felvehetnek új tagokat a guardian matching-en keresztül, és a tanoncok könnyen kereshetnek egy nekik megfelelõ akadémiát. Amikor egy max. 39. szintû karakter loginol, a guardian matching ablakot akármikor megtekintjeti a képernyõ jobb oldalán lévõ (!) jelre kattintva.

d) Gyûjtött és Átadott Buffok:

Az akadémián a tanoncok gyûjthetnek plusz XP arányt adó buffot grindelés közben, és ezt megoszthatják egy buff formájában. Ezzel a megosztott buffal a tanoncok és a guardian extra tapasztalati pontokhoz jutnak grindelés közben.

- Amikor egy guardianhoz tartozó tanonc grindelni kezd, a bal felsõ sarokban egy ablakban láthatja a Cumulated (Gyûjtött) Buff ikont. A megszerzett tapasztalati pontjának egy bizonyos mennyisége össze lesz gyûjtve.
- Jobb klikkel megoszthatja az eddig összegyûjtött mennyiséget a guardiannal
- Minimum 1 órát gyûjteni kell a buffot
- 24órával a gyûjtés elkezdése után tovább mer nem gyûlik a tapasztalati pont.

- Ha egy tanonc a cumulated (gyûjtött) buff ikonra klikkelve felhasználja azt, a guardian megkapja az accumulated (átadott) buffot, ami a cumulated buff 20%-a, és a tanonc megkapja az általa gyûjtött buffnak a 80%át, ami a bal felsõ sarokban látszik aktiválás után.
- A "Transfer" (Átadás) csak a akkor történhet meg, ha a guardian aktív.
- Akár felhasználod, akár sem, az Átadott buff 24 órával az aktiválás után eltûnik.
- Ahogyan az összegyûlt XP-aránya az átadott buffnak csökken, a grindeléssel gyûjtött tapasztalati pont úgy növekszik.

e) Akadémiai Vizsga:

A tanoncok levizsgázhatnak, amint elérik a 40. szintet, a Graduate gombra kattintva az academy ablakon belül. Amint levizsgázik a tanon, 50% XPt kap a 40. szinten, és guardian jutalmat kap a tanonc vizsgájáért (Az asszisztensek 60. szinten vizsgázhatnak).

- A gomb a Académia UIn aktiválódik amint a tanonc eléri a 40. szintet.
- Ha a gombra klikkel, egy ablak jön fel, amin a guardiant minõsítheti (ha a mégse-re nyom, vagy bezárja az ablakod, a Satisfied (Kielégítõ) lesz az automatikus válasz)
- A cumulated, az accumulated buff és az üzenõablak eltûnik, amint a tanonc levizsgázik.
- Ha levizsgáztál, automatikusan kikerülsz az akadémiáról, bármiféle büntetés nélkül.
- A tanonc levizsgázása esetén a guardianok jutalmat kapnak, amennyiben a tanonc az akadémiába kerülése idején 30. szint alatti volt.

f) Honor szint és pontok:

Jutalomként a tanoncok vizsgájáért, a Guardianok honor pontokat kapnak, valamint a kiértékelés eredményéért is külön pontok járnak. Különlehes tárgyakat lehet venni a honor pontokból, a kiértékelésért kapott ún. evaluation pontok pedig a guardianok rangjába számítanak, és különleges képességeket kapnak a Guardianok a rangjuktól függõen.

- Honor szint: A rangodra utal (1-50.), az evaluation pontok alapján, amit a tanoncok adtak.
- A rangról információt a storage NPCktõl lehet szerezni, ez a lista minden nap 00:00kor frissül, Silkroad Standard idõ szerint.

- Honor pontok: A pontokra utal, amikbõl a Honor tárgyakat meg lehet vásárolni, és amit a tanoncok adnak attól függõen, hanyadik szintûek voltak, amikor beléptek az akadémiába. Amennyiben a tanonc 31. vagy magasabb szinten lépett be az akadémiába, a Guardian nem kap Honor pontot a tanoncért annak vizsgáján felül.

- Mi az a Honor tárgy?
- A Honor tárgyakat csak a Guardianok használhatják, a storage NPCktõl vehetik. Ezek különleges tárgyak, amiket normálisan nem lehet venni.
- Ezeknek a felszereléseknek van egy megadott számú alkalom, ahányszor JAVÍTANI lehet az adott tárgyat, amennyiben ez eléri a 0-t, a tárgyat nem lehet többé javítani.
- Ezt az értéket azonban lehet növelni az úgynevezett "Honor kövekkel".
- A Honor tárgyakat, és a Honor köveket is a storage NPCktõl lehet venni.
- Egyenlõre egyedül a kínai karaktereknek lesz lehetõségük Honor tárgyakat használni.

g) Akadémiai Üzenetablak:

- Mutatja az épp online tagjait az akadémiának.
- Az ablak mérete és átlátszósága változtatható."

istent áhhh 😄 150 ért én is isten leszek 😄😄

Lord Nomak
Ha nagyon akarnám akkor megoldhatnám csak adj 150k forintot. Ingyen nem játszom istent. ^^

lécci valaki irjon
Hozzá érhetnél a karimhoz ha hirtelen 1 m sp és lvl 80 as lenne akkor elismerem amihez hozzá érsz egybõl jó lesz 😄😄😄😄😄😄

hali all mire jo az academyben a buff?
pls help
yesss
kajak mingyárt csinálok egy sun avp-t😄 mekkora durva má😄 most picit flashes vagyok új nõm van^^ szerinted miért kell a b*t??😊

Lord Nomak
Egy darab filtert tettem rá és tökéletes lett lolz. ^^ Ilyen az amikor hozzáérek valamihez =D Amúgy meg tényleg állat vagy =DDD

yesss
nagyon wad lett a logód::😄D

u.i.: d8-as fegyó avp XD lol XDXD (lvl 64+7 sun avp)

Lord Nomak
Neked mindent hagynod kéne aminek köze van sro-hoz, ha még nem vetted észre lassan 3 hónapja erölteted a dolgot plusz sipákolsz hogy ez nem jó az nem jó. Inkább keress valami más elfoglaltságot amíg nem eszmélsz rá, hogy ha nem fizetsz nincs játék, ha nem értesz hozzá nincs játék.

Lord Nomak
állat -.-"

yesss
lol "Terorist has killed lord yarkan from taklamakan"(head shot)

counter-strike sro

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Hm????iSRO-t hagyom is....a többit nem Joymax üzemelteti >< de attól elolvasom a hsz-eket..

dragon11
csSRO vagy mi az minek a rövidítése?milyen nyelvû?😊
tSRO=Taiwan SRO?Oda nehéz a feljutás nem?Regelni is nehéz, milyen nyelven van ez?

Ne nevess mert kibanolnak o.O
Fél szeró tudja h nem koreaiak vagyunk xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
szegény nem tud bejutni. mind1, hogy én elõbb DCztem, és 5 perc alatt bejutottam, de neki nem megy. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

vagy iSRO-t. hihi 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
tekintve, hogy nem a joymax üzemelteti a cSRO-t, elég valószínû, hogy nagyon rövid élete lesz a karidnak arrafelé. inkább tSRO-t ajánlanám, ha már mindenképp ki akarsz próbálni vmit, ott úgy hallom nem kényesek az IPre, mint jSRO v cSRO esetén...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

csro-n mekkora most a max szint
Ez itt a reklam helye.

Bizony, es nincs benne img verify es botok (ok, vannak, de nagyon kevesen) ellenben a GM-ek aktivak, a serverek pedig legrosszabb esetben populatedek, de inkabb easy mindegyik. Plusz Ingame goldert vehetsz Item mallos cuccot. F2P .. amig ra nem jonnek, hogy nem vagy kinai 😊

datango
nincs is játékótóm , csak igazi ameg német 😄

yesss
a vidi alatt nem rosz a zene XD

Maala
olyan, mint a játékautód.
kínai.

datango
cSRO az meg milyen nemzetiség?

1hw/lock tutor
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=77293

1hw/lock video
http://youtube.com/watch?v=f6xWaSD_4fQ&feature=related

Hoi, jatszik/jatszana valaki kozuletek cSRO-t? Ha igen dobjatok PM. Mielott valaki megkerdezi, azert cSRO, mert a kSRO nem indul el.
Sokak (ie. Darkspell ^^) szerint a tonline miatt. Teny, hogy minden mas szolgaltatonal vigan elvan.

Hányszor láttuk már tõled ezt...
Bíztattalak is már h menj, hátha máshol jobban érzed majd magad, bb.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
life sux, youtube.

és szted lejártak ? 2 pap a pt-ben + a warrior 😊

Maala
ilyen alapon várd ki, amíg lejárnak a buffok, és üsd le, ha szted csak amiatt kemény a legény. :-)

Lord Nomak
Jó de lucky és steady 5.. luckyt 5 mil környékén vesztegetik d8-ra, amúgy is napi szinten esik 3-4 challenge tabi egy próbát megérne szerintem, eltolok 15 tabit rá ha eléri 18at vagy mittomén mennyi a max akkor már megéri +5özni. Ingyen játék ez jelenleg..

jah, str esen soka ér a lvl 20 as manashield

dragon11
f@a#o} fog venni ide silk, bb sro^^ nem mek ilyen helyre ahol JOymax cseszik az egészre, csak a bevétel érdekli, grat hozzá joymax így tovább.

Maala
bezzeg az ellen mana shieldjét meg sem említed :lalala:

Hja most hogy újra megnéztem télleg túlerõbe van ellen... 3 vs 4 😄

asd

Megint 1 xar videó 😄
olyan nem is volt h bless/skin nem lett volna rajta =

Nomak: c11 az kevés

Lord Nomak
Egy olyan droppot mint pl 64es dagger crt11 és lucky5, steady5 ehm.. mennyibe lehet eladni ha +5özöm ? =D Ilyenek esnek nekem folyamatosan, steady, lucky, immortal.. van mindig rajta 4 vagy 5.

Lord Nomak
A játék nem azért játék hogy ingyenélõnek nevezd magad, mert manapság mindenért fizetni kell. Vagy lol te eddig hol éltél ? Ami szórakozás az pénzbe kerül nem hallottad még ezt ? =D Mézes madzag volt idáig hogy ingyen lehet játszani vele.

Lord Nomak
A wiz védés egy dolog, de nem egy embernek kell másik hattól megvédenie a wizardot, a többiek is tevékenykednek de ez abnormális hogy szerencsétlennek 15-20 métereket kell rohangálnia két ellenfél között mert képtelenek megvédeni hárman egy karaktert így magára vállalja a dolgot. Értelmesebb esetben van egy xbowos rugó és aki a wiz közelébe megy ráhúz 25k crt-t és vége mint a botnak.

Cavezek, semmi xp-t nem kapni ott, 3 óra alatt 8% taklában, caveben 3 óra alatt 20% majdnem.. 79esek ülnek a pt-be lolz.

ti hogyan játszotok a játékkal mert hogy engem 1 óra próbálkozás utána se engedett be az kurva élet. a f@szom kivan m ár a játékkal. úgy játszanék má vele ujra de fel nem lehet jutni. fizetni meg NEM fogok egy játékért sem. azért játék.....

Maala
inkább "védd a wizardot mert négyen vagytok 8 ellen" taktikának hívnám, de ha ti bénázásnak veszitek, lelketek rajta... lol.
TSen vannak õk is, mint minden normális ember (vagy ventri), és úgy kommunkálnak, lol.

hová mentél amúgy, lol, már nem vagy itt mellettem. T_T

dagger sun setest megöl 1 prickre stealthbõl crittel desparatevel?? LOL. az inkább a crossbow...

Rabbitnak is látszik a lényeg jött le, hogy "szarrá vannak buffolva" a túlerõvel szemben. xD Nem is a csapatmunka a lényeg, lol.

Dagger szerintem a legjobb pvp-re sajnos (1hit és mindenkit megöl sun settel is).
Én 72-es wizard+cleric vagyok 0 farmban fullra farmolva, ha nincs rajta buff 1hit a dagi, de az a mocsok nem csak hogy el tud tünni, hanem megjelöl "tag"-al és beszoptam, mert amíg kint van én nem tudom detektálni (hamarabb kifingat) és így hát a többi kínai karit meg fingathatja, majd rohan safe zone.
Utálom a tag skill-t 😊
Lord Nomak
lolz =)

szaknyelven ezt megtámadó-kóstolgató-más irányt keresõ attakknak hívják 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
chusma vagy mi az eléggé lamanoid, tegnap kettõ 68as nuker nem tudott onnan leszedni ahhoz képest hogy 66 vagyok.. vapore viszont érdekes technikával tolja =D nem az hogy rámegy egy emberre és addig üti amíg elvérzik, nem, szalad 5 métert utána aztán rámegy inkább másra ^^