82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #80565 Hát mikor én játszottam, akkor én megy egy goldbot voltunk csak Takla-ban, meg persze Yarkan-kor oda tévedt 2-3 ember. -
surr3al #80564 az infot rossz, nem botol senki, csak néhány koreai, de őket folyton pkzza a fél szerver + néhány goldbot
amúgy a regisztráció majdnem lehetetlen, mivel a régi list_KSSN.doc 95%-a fel van már használva, mert nagyon sok egyiptomi meg török jött, és regisztráltak egy csomót.
Volt még egy oldal, ahol volt több ezer használható kssn, csak törölték az oldalt, én barom meg nem mentettem le txt-be -
Hurkans #80563 Igen úgy értettem én is meg úgy tom ott simán botolnak meg ienek jobb mint isro úgy tudom -
Cat 02 #80562 Elsőre bent vagy, csak regisztráció parás. -
Hurkans #80561 :O ott kéne játszani:S de sztem áá:S lehetetlen oda feljutni -
surr3al #80560 ksro-n van. És lehet goldért venni stallban item mallos cuccokat. A havi gold time exp teki az 120 mill körül van (nekem sikerült találni 100ért) a havi sp teki meg 60 körül van. -
Hurkans #80559 Sztem tök jók am ez meik szeron van? és ha csro,ksro akk hogy van gold time-od meg premium time-od? -
surr3al #80558 Tudom, hogy nem kiváncsi senki a screenshotjaimra, de azért kiteszek párat :D
-
VinAdam #80557 88as FULL STR Bowerem van, csak Alexanderen! Ha érdekel írj! És adok skype-t vagy msn-t! -
Hurkans #80556 Vennék 80+os wizard/warrior/str bowert Aegén! -
horitazi #80555 -.- -
#80554 Hát a megvilágosodás projekt ismét csődbe fulladt.
-
horitazi #80553 ahaa,értem.thx -
sawbones #80552 Hali!
Nem, nem az item bugos.
Hanem bug volt. És sokant tudtak +15nél is nagyobb itemeket csinálni.
Ezeket törölték. -
horitazi #80551 Találtak párt itemet amelyek nem működnek helyesen.
Inspi alatt eltávolítják ezeket.
Küldjenek a felhasználok bug reportot ,ha folytatódik a hiba.
Értem én..csak nem vágom mire gondol.
Boterekre? -
#80550 Talán ha elolvasnád azt a beírást is amire ezt válaszoltam megvilágosodnál.
Legalább egy picit ^^ -
horitazi #80549 Milyen bugos itemek?Le vagyok maradva. -
#80548 Hello, this is Silkroad Online.
We have found items which are not made in right or normal way and have investigated them.
Some of these items have been removed during the server inspection today, and when our full investigation is done, the rest of illegal items will also be removed.
Please submit a bug report or email contact support when there is continued bug abuse.
Any player who does not let us know about the bugs and abuses it, the player will get the punishment according to our Operations Policy.
Thank you.
* Notice
- If a player bought the item from another player, compensation will be provided as soon as possible
- If a player bought the item with real money or through illegal way, the player will not be compensated as the action would be determined as illegal trade. -
#80547 Szóval nálad lehet beszerezni :D -
#80546 Privátban ment a válasz. -
cinot #80545 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogyan lehet beszerezni ilyen pénzgyűjtő állatkát?
Előre is köszi a választ! -
#80544 én még nem láttam ilyet a Pluton, egy +6-ot tudok. de ha tényleg így van ROLLBACK gyanus a helyzet:))
ám, valaki tudja hogy műxik?:D -
HardStyleZ #80543 Aegen van 1 srác 101+15ös glavie-vel és +21es bow-al. -
VinAdam #80542 Klánvezér elnyom egy scrollt asszem, hogy mindenki teleportáljon oda ahol ő van, pl Alexanria, amikor ott van a klánból X, ő átrakja, hogy ha protol vagy meghal Alexandriába érkezzen! De így lvl 1-től 110ig mindenki bemehet. -
Hay #80541 Úgy érted, lv1-es Alexandriában?
Nekem 68-ast nem engedte oda, mondván kicsi vok oda... -
VinAdam #80540 Más szerón is van ilyen vagy csak nálunk? Van egy srác (lehet több is ) aki/k sorra csinálják a +7/+10 fegyókat... Bugos az alchemy. Van a szerón már +15 cucc is! Tuti hogy bug, és nem advanced elixir^^ Valaki tapasztalt ilyet? :) Ha igen megoszthatja! ^^ köszi (a szeró: Alexander) -
celldweller12 #80539 akkor az jó. csak kicsit féltem mert ettől a rohadék JM tól minden kitelik -.- -
Holborn #80538 nem fognak :) am én 93-as vagyok de a alexandria van beállítva resurectionnak ha behalok vagy nyomok egy returnt ott kelek fel. Venuson már láttam nem is egy lv1-es staller karit guild nélkül... -
HardStyleZ #80537 Nem mert a guild teleport bárhová érvényes már lv1től akár. az meg h átkísérnek megint a ti dolgotok nem tartozik senkire.;) -
valkoadam #80536 sziasztok elcserélnék karaktereket van 65-ös bowos meg 73-mas glavis karik várom az érdeklődéseket -
celldweller12 #80535 szerintetek bannolhatnak azért, hogy átvitetem magam alexandriába 92-esen? -
madkiller #80534 Mit jelent az equip? -
HardStyleZ #80533 Mind2 Templeben. -
#80532 hol jelenik a Selket meg a Neith? -
ZsiCu #80531 Egyik guild társamnak kiesett pop-ból a nova...de csak 97es most még ^^ -
#80530 DMG bug:
Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip -> Enjoy hitting for millions
sry4triplepost.. -
#80529 Most olvastam rev6on hogy van egy dmg bug, amit hamarosan kijavitanak (emergency inspection) -
#80528 Silkroadhoz nincs cheat *insert facepalm pic*
amugy ignore monster defense vagy dmg scrollokat stackol -
berenyidani #80527 Hali! Most megint milyen cheat került a játékba? 101-es mobokra odajött egy nuker és 100k-t sebez minden egyes alkalommal. -
surr3al #80526 ad elvileg, de nekem még nem esett, bár nem szoktam nagyon törni őket