82377
Silkroad Online (iSRO)
-
surr3al #80606 azigen, grat :) -
#80605 Grat ;) -
#80604 huuuuuuuuuuu vazzzzeeeee 101 +9 xbow !!!!!!!!!!!!!!!!!! immortal nélkül huhuhuhuhuhuu :D:D:D:D:D -
#80603 Tudnál mesélni róla..? loginkép, szeró telítettség, maga a játék.. unique kill esélytelen-e.. stb. -
HardStyleZ #80602 Itt vagyok én neked ismerősnek csro-ra ;D nah? -
cinot #80601 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy most lett nemrég telepítve a windows 7 a gépemre, és újra kellett telepítenem a SR-ot, de mikor elindítom, szegény a szövegek helyett csak kockákat írkál. :S
Tudnátok esetleg segíteni?
Előre is köszönöm! -
#80600 Most 30szoros szeróra mentem és elég korrekt a fejlődés..
az oké, hogy jót akartok nekem.. lehet ez is meg fog szűnni, de legalább 120leszek és nem 64(mint eredetin).. cSROn talán elgondolkodnék, de mivel nincsenek ismerősök ott az úgy esélytelen. -
Holborn #80599 Írtam hogy ne érts félre! Nem támadás volt! A színvonalról ne beszéljünk inkább amíg tört szerón játszol... A belépés meg annyi hogy indítasz egy autologint és elmész addig csinálsz valami értelmeset és nem is vészes, fél óra vagy 1-2 óra max de szervere válogatja. Ne Aege-re menj és nem kell 2 napot várnod vannak ujabb szerók is ennyi. -
#80598 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg nem érdemes privát, tört szervereken játszani, mert megfog szűnni egyszer, aztán biztos hogy oda a karaktered. A másik, hogy tényleg semmit nem érnek ott a karakterek, szóval a semmiért küzdesz. A semmiért meg nem érdemes küzdeni. De majd egyszer te is megérted ezt. Inkább rendes szervereken játssz, mert ott legalább elérsz valamit, a karaktered megmarad, és persze nem annyira buggos, vagy nem buggos egy rendes játék szervere mint egy tört, privát szerver. A másik, hogy ha meg nem rendessel játszol, mert egy év mire belépsz ebben az esetben, akkor meg logikus nagyon a dolog...váltasz más mmorpg-re VAGY abba hagyod ezt az egészet, mert ez nem a te világod. Nem csak ez az mmorpg létezik, ami jó, ütős, ezer másik "free" mmorpg próbálja a pénzt kicsikarni a játékosból. De a mai világba ha akarsz egy mmorpg játékkal játszani [ ezt a nem tört szerveresre értem, ahol 1000x rate van], akkor bizony egy kis pénzt ki kell adnod érte, mert máskülönben nem maradsz életbe ezekbe a virtuális világokba. Azaz, ha egy mmorpg-re nem vagy hajlandó semmi pénzt áldozni, akkor ez lehet megint csak nem a te világod, fejezd be. Költs dohányra, drogra, alkoholra, nőre. Kinek a bow, kinek a sword. Természetesen pénz nélkül is el tudsz érni valamit egy online játékba, de akkor viszont magadat kell túlhajtani, azaz többet játszani valami ok miatt, vagy szimplán szerencsésnek kell lenned.
-
#80597 Nem akarok iSROzni, mert egy év mire belépek. Másrészről 1x kérdeztem az EUs karikról, akkor is csak egy kérdés volt.. nem karit akartam csinálni.
de látom sokat vártam eme topik színvonalától, hogy a kérdés válaszadása helyett a támadás jön.
mindegy. -
Holborn #80596 140-re is jó! előre mondom hogy ne érts félre, DE lassan több mint 2 éve olvasom ezt a fórumot és feltűnt egy idő után hogy majdnem ugyanazokat kérdezgeted viszonylag sűrűn csak egyszer warrior egyszer nuker egyszer wizz egyszer ez egyszer az szóval ha kérdezed valószinüleg csinálod is és ha 1-2 havonta megkérdezed akkor elvileg 1-2 havont új kari... ez csak az én véleményem! nem akarlak megbántani sem téged sem mást de kezdj egy karit ISRO-n és játszd végig és ha ott elérsz egy értelmes szintet nem priváton ahol 123412341234-szoros ratek vannak akkor még érni is fog valamit a karid. -
#80595 Mindegy, ezt már hagyjuk rájuk.
120ra akkor jó lesz iGotQ10 buildja..? 2levelenként 1str 2int és spear..?
unique killra kell a legjobban de a pvp is jól jönne.
THX:) -
#80594 inkább akkor már official szeróért fizetnének a népek -
#80593 Nekem gratulálsz?:)
Nem rég lett fizetős.. régen regeltem accot.. és van.^^ tehát nekem free. -
#80592 És még fizetős is? Ezért külön, személyesen szeretnék gratulálni! -
#80591 Fizetős szerver, annyira nem rossz.:) -
#80590 Privát szerver? Akkor nem érsz semmit :s -
#80589 #80587: Nem csinálok 1-2havonta új karaktert, csak ecSROn nyomtam és bezárt a privát szerver.. nem tudom miért kell egyből a rosszat feltételezni..
#80588: Nope, ez is egy privát szerver.:) -
#80588 Te amúgy bottal nyomod és fizetsz sokat a játékért ? -
Holborn #80587 nem beszólsképpen de ugysem éred el a 110-et ha 1-2 havonta új karit csinálsz... am jó hozzá! -
Holborn #80586 hát sok sikert hozzá :) -
#80585 Hey.:)
Anno segítőkész emberek válaszolgattak a kérdéseimre, remélem most is így lesz.;)
level 120.. skill 110hez jó lenne-e az iGotQ10 buildja?:) -2levelenként 1str 2int-
kéne sok mindenre a karakter, de legjobban unique meg PvP..
Köszönöm a válaszokat!
-
#80584 Leirtam h csináltam nem volt egyszerü, a shieldet kicsit sajnálom h sült ami +7 volt... de az xbow a lényeges...+9re felrakom és utána rá a +2 advanced elixir ha kész lesz mehet fel a shield is +9 minimum de az advanced elixirrel. =) -
Holborn #80583 GZ nekem a settem nem akar +5-re menni pedig lucky-val csinálom meg elötte nálam is eltűnt egykét cucc :) -
#80582 Alchemy 2. hullám rámtört. =)
Kaptam fehér shieldet...felraktam +5...rá a steady stone...+6on eltünt...
Volt egy +7 shield ami hétvégén sikerült. Egyböl próbáltam a +8at rajta...sült...+7 xbowom amit a +7 shieddel csináltam...felment +8ra =)))
Elsö +8 cuccom =))))))))
Sajnos enm folytathatom az alchemit....amit nincs legalább 2 +6 cuccom :D
Mert a célom +9 xbow advenced elixir nélkül. ;) -
Misi1108 #80581 Sziasztok.
Eladó lv 94 es Nuker kari full int.
Server : Aege
Sett : +4+5 wep +5 FB-k
Pet : 94 Wolf
Avatar : 2db full Halloween sett 1 male 1 female + 1 sapi nélküli sett.
Storage: 1,5oldal element, meg vagy 30-40 milla stalozni váró cucc.
Sok elixir.
Academyvel:126 Honor pontal.
http://www.rev6.com/player/Aege/Soul_hun.html
Egyéb az accon van 2 kiskari mindegyik raktár karinak készült.
Aegén a ThunderDome guildban van jó társaság.
Érdeklődni: E-mail:[email protected]
Msn :[email protected]
Várom az érdeklődőket.
Előre köszönöm!
-
Holborn #80580 hát persze :) -
#80579 kivételes alkalom volt, h eddig fenn maradtam =) ilyenkor rég aludni szoktam^^ -
Holborn #80578 GZ mindenhez:) ez egnyugtató hogy nem csak én kockulok éjjszaka/hajnalban :D mondjuk én bulibol jöttem ... ^^ -
#80577 aaaaaa Xbow is vette a +7et :D:D:D:DD:D. -
#80576 Eljött az este 101+3 shieldem várt a storagebe =)
Kis karin 3.5-4 oldal shield elixir, szeron volt hely átpakoltuk ismerössel. =))
Enyhén nem fértem el a karimon.^^
Szóval +3 volt a shield...+5re felment egyböl, már örültem a fejemnek...de ugye a sok elixir a storageben nem véletlenül volt. =)
Összedobtam 1 steadyt rá a fegyora felement +6 !!!! =)))
lucky stone immortal nem volt rajta... =) Ugye bár nekem 101+6 az xbowom is =) Gondolkodtam mi lenne ha próbálnám a shieldet +7re ha sül tolom az xbowot is...5-10percig rágodtam a dolgon...mire elhatároztam magam!!!!! Gooooo....pörög-forog...és hoooooopppp+7 shield immortal és lucky stone nélkül!!!!!! I AM LUCKY LUCKY I AM LUCKY LUCKY :D:D:D
Ennyivel megelégedtem...xbow maradt +6
Majd elfelejtettem ismerösnek vettünk SoN Ha gatyát^^ 1.35b és nem vertek át, elöször vettem a potit 350m majd 1b a SoN. Jelenleg plusszolás alatt ál =)) -
HardStyleZ #80575 csatlakozva az előző sráchoz, szintén a forces-t javasolnám mert hasznos :)
az a kis cold meg értelmetlen. mert am is pure str lesz a kari meg rádásul bowos is így nemkerülnek hozzá közel a mobok -
Holborn #80574 szerintem fire/force :) -
Dobronski #80573 Azért írtam, ha valakinek kell, előkaparom... -
FREDDY84 #80572 Sziasztok!
CSak általános véleméyneket szeretnék kérni hoyg vajon igy 110en szerintetek bowos kariban melyik verzio lenne a jobb?
110 pch/110 fire/110 force?
110 pach/110fire/90 Light/20cold ?
eddig 100ig az utobbival voltam,nem tudom érdemes lenne e váltani...forcehoz lvl110 re a lighthoz képest kb 600k sp kellene...
köszi a tippeket válaszokat :) -
surr3al #80571 jah amúgy bocsi a ksros postokért, tudom, hogy ez nem az a fórum^^ -
#80570 Fogd vissza magad. -
#80568 Júúúújdejó neked.
-.- who cares ^^ -
Dobronski #80567 Nekem van accom ksro-ra :D -
Hurkans #80566 Szóval lehetetlen végülis na ez a lényeg:D