Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ugye eddig max 32-es lvl voltma msot egy 67-es karival szárnyalhatnék😊
ilyen , hogy hotan szóba sem jött eddig😊
és nagyon izgatott vagyok😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
az volna mots a krédésem, hogy mitõl lehet ilyen kérdõjeles hibaüzit kapni?😞
Most vettem egy karit karakoramba volt , visszateleportáltam vele Hotanba és ott lekzdte kidobálni az üit kliens bezárásaval együtt😞
Na ilyenkor mit tegyek?😞
8.2-es catalyst van fent abból si csak a driver display, eddig nem volt vele probléma amíg Janganba spuriztam:😞
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ne töltsetek le minden szutyok programot ami az sro jácását könnyítené,
mivel tuti hogy abban keylogger van, mert bisztos hogy nem a kisujjából szívja ki az account kódjait. Bár bisztos vagyok benne hogy ezt sokan tugyátok, de az újjaknak mondanám ezt. Ja és ha mégis használnátok akkor a vorustotal veboldalán vizsgáljátok át, de 2* mert van hogy már vizsgálta valaki a progit és azt írja hogy tiszta, azután belerak 1 keylogger-t és neked már nem fogja kiírni ha van benne.
Remélem hogy érthetõen írtam le mindent, néha nem tudom jól megfogalmazni amit szeretnék írni.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ÉS a sok botoló kis b...,k....g,f...nak!!!
És sajnos ezzel az szív aki normálisan akar játszani.Mire felengedi adigra elmegy a kedve. 😞((
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
majd ezután nemes egyszerûséggel bezáródik a kliens.
Próba újra, ez elég zúzósan türelemjáték bejutás szempontjából (is)
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Hát ez az alchemy kezd az idegeimre menni, pedíg csak +5 ra akarom felnyomni a glavim. 10 elixirbõl 2x fölment +4re, erre +5nél betörik :@@ peches vagyok de nagyon. . . .
Lehe inkább össze kellene kaparnom 300millt azt venni +7et, elõbb meglenne mintha magam csinálnám.
Crust heartokat melyik mob dobja a leggyorsabban? Azt mondták hogy a szintemen lévõk. Kellene vagy 200darab, vagy több méghozzá gyorsan.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Túlnyomórészt fizikálos mobok vannak, a magicaleseket ki lehet hagyni nyugodtan (mész nagyobbra-kisebbre) én személy szerint garmentet választanám a sebesség és a mana miatt, HP-d lesz így is rengeteg.
Kezdõnek én mindenképpen egy full str glavie/bow kari indítását javasolnám.
Nem lehetne valahogy a joymaxot meggyõzni,hogyha ez így fojtatódik akkor annyi lesz a játéknak.Elvileg hallottam,hogy van egy gyerek aki feltöri az összes karit és addig csinálja amíg a joymax be nem látja,hogy valamit tenni kell!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Regelsz, leszeded, install, bejutsz (vagy nem).
Ezután ami jön, annak a kis részét megtalálod a FAQ-ban (fent a bannerban van link) a nagy részére meg úgyis magadtól fogsz rájönni.