Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most mond meg mi a bajod ezzel a névvel?

botforum.co.cc :p

RabbitsArmy FTW 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

pff Imperial lol

asd

botforum.co.cc :p

Maala
hát miért nem mentél más water ghost lelõhelyhez? tudod, WATER ghost, tehát ahol vizet látsz jangan körül, ott van belõle... én legalábbis legelsõ karimmal így okoskodtam, és jangan alatt a kis tóban rájuk is leltem. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Keresd ott ahol vetted, de ne itt, csumi 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

sziasztok vettem egy botot és ara szeretnék kérni valakit ,hogy külgyön egy oldalt ,hogy ,hogy kel beállítani vagy õ maga mondja el vagy küldjön képeket vagy akármi.

elõre köszönöm.
Lord Nomak
Mert van benne kereset azt tegyük hozzá. =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lehet, õk a goldminerek, akár egy géprõl is behozható ennyi karakter egy speciális szoftverrel.
Joymax persze semmit nem tesz 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

mama2
Bot. Csak én Boot-nak írom😛. Amúgy tudom hogy van sok Bot minden stzerveren, de az a furcsa, hogy vagy negyven ugyan olyan karakter, egy helyen. Lehet hogy ugyanannak a valakinek van annyi karaktere? Bár nemhiszem, mert egyszerre nem lehet 40(vagy több volt lehet) karaktert egy szerverre csinálni😛. Nem tudom mi lehet, de az biztos hogy kiléptem, mert esélyem se volt a ****anyukat. Oda mentem a whater ghosthoz, erre má 10 jött velem, és mire én felemeltem a fegyóm, õk má legyakták a szörnyet. Meg Laggolt is közbe gecibe bele:@.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Bot = robot(automatika)
Boot = csizma

Most te melyikrõl beszélsz ? 😄

Gubberx
Késõbb sokkal többel fogsz találkozni. minden szerveren vagy egy pár ezer darab belõlük

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

mama2
Ennyi Boot? Hogy a faszomba?

mama2
Képtelenség fejlõdni, mert ezek leszednek mindent. Úgy látom mindenki vag elment arrol a területröl, vagy kilépett😮. Most csak az övéké a pálya. Mi a szar ez?

Gubberx
BOT-ok

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

mama2
És ami a leg LOLabb az, hogy a többiek(köztük én se) tudom írtani a ghostokat, mert ezek mindenhol ott vannak😄. Mi lehet ez?

Gubberx
o_O

mama2
Aztakrva mit látok:Jangan whater ghost marshland. Vagy 40 egyforma ruhába öltözött, egyforma fegyverû, értelmetlen nevû, csapat(de inkább már raj), írtja a whater ghostokat. Hihetetlen. Úgy látom van egy vezérük, azt követik, de...húúú...nagyon fasza😄.

Pedig joymaxnak is tuti hozna pár játékost, ha a fõbb nyelvekre le lenne fordítva... Mindegyik nyelvre lenne egy, a JM által hitelesített fordítógárda, aki mindig frissítené a gém szövegeit.

Csak ugye JM meg az ésszerû dolgok...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
a magyar fordításban így is, úgy is más lesz a méret... a (sokszor) 2 txt (az eredeti angolok) méretének összehasonlítása kb. 2 perc.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Ott, hogy írjam meg folyamatosan elõrõl a text fájlokat ? Nem tudom kiszûrni, hogy lesz-e változtatás update után egy fájlban, lehet csak egy pontot változtatnak és már is más a pk2 méret, onnantól meg halott az sro és lehet keresni az okát.

Maala
light helyett fire, meg force :-)

szerintetek mit fejlesszek full str glaive és lighting mellett?
yesss
jaja szegény srácot lebasztam rendesen õ meg semmit nem tudod a vírus magát küldi nem is tud a srác róla állítólag

Sima msn vírus

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
OFF:
ilyen nekem mindenap küldenek ***** msn( )vírus

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Maala
nem értelek Nomak, ugyanúgy, ahogy a mostani verzióban is helyettesíted a fájlokat, egy jövõbeni verzióban is meg lehet ugyanezt tenni. akkor hol a problem?

yesss

pici OFF:
ez elvileg egy magyar gyerek msn címe most scammer vagy scammer? XD

Lord Nomak
Nem nehéz, mondjuk lehet azért mondom mert már 2 éve játszom =D Tegnap is elkezdem olvasni és mindenhol az elsõ 3 szóból tudtam melyik quest, melyik város, mit kell csinálni. ^^

Lord Nomak
1 hónap alatt meglettem volna, most is megcsinálhatom még de ha készen leszek márciusi 3. inspectionre mondjuk, éppen berakom pk2 fájlokat a helyükre aztán inspnél update van és vissza áll minden angolra hát na lol. Joymax is inkább örülne, hogy van egy barom aki elkezdi lefordítani a játékot és nekik csak a fájl elhelyezéseket kéne intézni.. neeem.. minek is.. Sebaj, majd privát szerverre magyarul lesz, legalábbis változtathatós verzióban mert sokan az angolt szeretik jobban mint én is.
De amúgy jó poén lett volna =( Azért pár szintem közeli questet megcsináltam. 😛

datango
off:
hát annak ideén mikor asszem "andrew"(nagy szimulátor és stratégiai fun playa) lefordította a silent hunter-t , hihi szegénynek is belekopott a bütyke rendesen a billbe <#vigyor2> , de szerintem jó úgy jácccani ha anya nyelven írja a játék hogy "mivan"😄 othonosabbá teszi a játékot szvsz.

Hát jah, fordítás eléggé nehéz, g+ is fordít vmi játékot elég régóta

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

datango
off:

nézd sajnos az oktatás is olyan mint az ország... 😞<#zavart2><#buck> 😞

Lim -> 0 <#nezze>

datango
miért , szerintem tök poén lenne a magyarítás, magyarul olvasod a szaftos sztorikat (nemmintha nemtudnék angolul de) szerintem poén lenne 😊
nameg köszönet nomak -nak hogy veszi a fáradságot és neki áll illetve neki állt volna , ha a joymax is úgy gondolta volna ... éés segíti az angolul nem tudó embereket... szerintem ez tiszteletre méltó cselekvés (nameg kibebaszott sok munka :S )

Jó de most az valszeg Anyegin sztájlos :S

Lord Nomak
És ha többet fejlõdnek ? Akkor lesz jó ? Szeretem ismerni a karakterem ezért használom botot idõszakosan. Fõleg mivel eu új terület nekem és napról napra más dolgokat tapasztalok így engem nem vonz az ülj a partyba és fejlõdj effekt csak egy bizonyos szintig.

Lord Nomak
Azért ebben kételkedem, mivel néhányan még a fuckot sem tudják leírni rendesen így érted.. Volt aki felvette shakram questet és elkezdett karrákat ölni amikor oda van írva, hogy mit ölj és mennyit..

Ez nem biztos, hogy a nyomik hibaja. Az ocsemet peldaul nem engedtek angolul tanulni altalanos iskolaban. Helyette kotelezo volt franciat tanulni.

Azt vágom, de sro-hoz pont nem kell angoltudás o.O

Mert sok a nyomi aki nem ért angolul 2008-ban az EUban.

Ezt nem vágom, mire jó h magyar ?
Ölj meg 100 monciot és kész, vagy lefordítjátok a sztorit is hozzá?

Á, Nomak elvetemült és képes handgrindelni (fúj-fúj).
Maala a másik fele, mind elmebetegek, és néha már engem is megfertõznek :/

IfjuSkywalker
nem hiszem,h kézzel tolja😊 a karó meg ugyanugy mehet neki egész nap

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Szórakoztat a grind!? Viccen kivül mondom hogy akkor jó neked, nem sokan vannak így ezzel ---> ezért ül mindenki pwlvl pt-ban és néz rá 1-2-8 óránként a karira hogy hány szintet lépett, és ezek után belátható, hogy hiabá fejlödsz adott idõ alatt te jobban, ha Õ napi 6-12-24 órát folyamatosan ott van, mégiscsak gyorsabban halad.

Lord Nomak
Teljesen mindegy, akkor is én nyerek az ügyön, plusz droppom is van és még jól is szórakozom. 😊

Maala
jah, csak plvl ptyban 7en kapnak 90-110%ot... pwlvl ptyban egy ember lenne máris más tészta lenne...

Lord Nomak
Öröm meghalni rugóval. Kifejezetten öröm. Kb 3-4 órát rászánok grindre 52ön sonarokra és napi 60% fejlõdés silver tickettel. Meghalok.. semmi gond, res scroll, extreme, 1 skill 1 mob folytatódik. Ami a szanalmas.hu effektet adja, hogy plvl partyk 80as nukerrel nem fejlõdnek úgy mint én egyedül, másfél szintet léptem hand grindel kb amíg plvl partyban 90-110%ot lépnek ugyan annyi idõ alatt. Kezdem megérteni miért van wiz meg rugó karikból sok 80as full farmed.

Lord Nomak
soX-et kiveszed a játékból akkor a fejlõdésen kívül mi motiválja õt a grindelésre ? 600%-os soX rate drop ebbe belegondol és tolja tovább.. De a silk trade dolog nem rossz ötlet.. Meg azért itt havonta lehetne GNGWC-t is csinálni meg ilyenek, lehet sok mindennel szórakozni.

IfjuSkywalker
Visszatérve az EMU és Privát szero dologhoz.

Szerintem játékélményen is lehetne emelni és nem olyan lehetetlen dolog.
Elöször is soX-t kivenni játékbol, emrt torzitja a piacot és esélyeket.
Aztán a jobotlehetne ugy népszerübbé tenni,h job XP arányába hetente kapsz silket, tehát ktivitásra serkentene. Onnantol meg mindeki ugy használja ahogy akarja...

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Volt ott más hiba is, de amit leírt az igaz 😊