Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
off: nem igaz h nem tok írni, angolon is végigolvastam a fogalmazásomat és minden they , the lett :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
asd
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
meg a crit is gáz xD de azért szép
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
botforum.co.cc :p
Nem tudja valaki hogy az akadémia rendszerben mi haszna van az asszisztensnek? (lvl 40-60).
Csak annyit találtam, hogy talán õk is kapnak valami xp-t ah levizsgáznak 60-nál. Ennyi?
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Welcome to Silkroadonline this is the first online képernyõvédõs chat program ami persze nem free 2 play <#hehe>#hehe>
X-bow Apollo
A goldbotok fontos hozzávaló a Prémium eladásának receptjéhez 😉
így többet kaszálnak mindent egybevéve , mintha itemmallban lehetne goldot venni 😞
X-bow Apollo
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
76 körül leledzik.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
na mind1...amugy maradok nyugi...csak körbe akarok nézni mert unom a tehetetlenséget! <#alien>#alien><#gunyos1>#gunyos1>
asd
asd
Már csak azért is teheti meg mert még 1 ilyen jól kidolgozozz és szép grafikájú online játék nincs. Amiket eddíg néztem, hát vagy nagyon gyerekesek benne a karakterek, vagy el van nagyon méretezve, és tele van mindenféle felesleges hülyeséggel, aminek egy játékban semmi keresnivalója.
Én arra leszek kíváncsi hogy mikor fog ez a helyzet változni? hogyha fog valamikor.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
asd
Jah na meg nemrég egyik bot ingyenes volt 4 napig és most klántársaktól is hallom, h azóta szereztek be botot, h azzal tolták 4 napig 😄 szal most így kb több lett botter ^^
asd
Mostanában nagyon durva kb napi 24 órából 20 órán át crowded minden szerver =/ pár hete még nem volt ez legábbis Mercury-n
asd
ez= easy
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
-.-"
nem akartam, de ha ma ráérsz, akkor ok. :-)
Szerkesztettem shaytan spawn mapot, de gondolom nem érdekel titeket mert szutyok ksro-s dolog >.<
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
at16:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sroforum.ppsdes.com/uj/viewtopic.php?f=16&t=621&start=0&st=0&sk=t&sd=d