Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
megöltél 1 arany-békát? 😮 aki tud angolul is?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

*van valami
off: nem igaz h nem tok írni, angolon is végigolvastam a fogalmazásomat és minden they , the lett :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hát abban is valami 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mármint block? 😄

asd

Nekem is ez az elsõ +5 cuccom amit sajátkezüleg csináltam 😊 És még pont lvl-re jött mer csak 19 vagyok =( 😄D Szal most happy van ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Nem is látszik a villogás >.<
meg a crit is gáz xD de azért szép

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

yesss
grt😄

Ügyi vagyok?<#idiota>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Kösz!

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Lord Nomak
De lenne prémium vásár mert akkor nem 2 ezer gold bot és 1.5 ezer player lenne fent hanem 3.5 ezer player.. Sokan a goldminerek miatt kerülik még a vásárlást is ismerõsök közül, szerencsétlen megveszi a prémiumot, belép vele aztán a 45ös mobokon 60as nukerek vannak.. Az senkit se zavar ha 45ön vannak max 48-50esek de az kicsit más.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
*elfojt-egy-poent-aminek-a-lenyege-az-"ugye-megmondtam"-effekt-es-a-botolasra-vonatkozik*

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yesss
nem, honor pontot kapnak a 40-en vizsgázottak után

botforum.co.cc :p

Helló!
Nem tudja valaki hogy az akadémia rendszerben mi haszna van az asszisztensnek? (lvl 40-60).
Csak annyit találtam, hogy talán õk is kapnak valami xp-t ah levizsgáznak 60-nál. Ennyi?

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Demila
poén 😊

Welcome to Silkroadonline this is the first online képernyõvédõs chat program ami persze nem free 2 play <#hehe>

X-bow Apollo

Demila
Még egy fontos dolgot nem láttok át 😉

A goldbotok fontos hozzávaló a Prémium eladásának receptjéhez 😉

így többet kaszálnak mindent egybevéve , mintha itemmallban lehetne goldot venni 😞

X-bow Apollo

Morphin
a RoBoT? és mennyibe fájna az nekem? 😄 akár üresen a kari...ha nem publikus akkor dobj meg egy PM-el

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Nekem eladó a glavisom 😉
76 körül leledzik.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

yesss
a clericet jobban bánom az jó volt, glavisból mint a szemét annyi van

Morphin
LOOOOOL, te kis pesszimista...képes voltál törölni a glaviest, uristen.
na mind1...amugy maradok nyugi...csak körbe akarok nézni mert unom a tehetetlenséget! <#alien><#gunyos1>

yesss
glavis már rég nicns meg le lett ültetve ahogy a cleric is bár azt sajnálom😞 eldönthetnéd hogy jösz e marsra mert foglalod a helyet az akadémiában😄

Morphin
Andro a te glaviesoddal mivan?? Most megtetszettek az STR-esek...körbenézek eldo-n meg persián hátha van vmi elado v megunt 😄😄 nukeremet unom, vmi izgibb kéne! Marson nemtom leszek-e...itt írj!

lol na az már durva 😄

asd

Lord Nomak
Egyik fórumon olvastam egy olyan kérdést a program készítõ szekcióban, hogy van-e olyan script vagy bot ami magától pvp-zik. Na ennyit a robotokról. ^^ Srác botol 80ig utána kimegy pvp-zni és belövi botot. Na grat.

Tudom, h nem csinálnak semmit, vagyis látom már 2 éve vagy több, de én azt nem értem ha én csinálok valamit és benne van nemtom mennyi munkám, akkor én azt azért csinálom, h tetszen az embereknek és játszanak vele, na most sro lassan oda fog jutni, h 3500 "gép" lesz fent szerveren, és nem értem, h ez nem zavarja JM-ot... olyan szinten, h pedig jobbá lehetne tenni pl. amit Nomak is írt, h goldot árulnának silkért, még ha bot bevétel kevesebb lenne de több játékos lenne szervereken akik silket vennének no meg ott lenne gold bevétel is ami sztem kiegyensúlyozná veszteséget... de mindegy felesleges is errõl beszélni ^^

asd

Azert sem fog semmi sem valtozni, mert erzesem szerint nem az iSRO az elsodleges beveteli forrasa a JM-nek, hiszen rengeteg egyeb verzio van, es a cegek, akik futtatjak oket a JM-tol veszik a liszenszt (meg minden egyeb minden ujitast (Lenegends, event, etc. a legutolso kiegeszitot is))

doxadmin
Hiába mondod el, úgysem tesz semmit. Látja így is hogy minden szerver crowded veszik a silket meg a premiumot mint az õrült, akkor mit foglalkozzon vele. Ha van egy jó mûködõ bolt aminél napról napra nõ a bevétel ( lásd minden ember nyakában premium ), akkor minek nyúljon hozzá.

Már csak azért is teheti meg mert még 1 ilyen jól kidolgozozz és szép grafikájú online játék nincs. Amiket eddíg néztem, hát vagy nagyon gyerekesek benne a karakterek, vagy el van nagyon méretezve, és tele van mindenféle felesleges hülyeséggel, aminek egy játékban semmi keresnivalója.

Én arra leszek kíváncsi hogy mikor fog ez a helyzet változni? hogyha fog valamikor.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Naja ^^ csak érted aki ezt elmagyarázza JM-nak... 😄

asd

Lord Nomak
Ezt mondom én is már mióta.. Meg azért ha JM átvenné azt a szokását, hogy item mallban lehet goldot venni akkor minden egyszerû lenne mert nem engedélyeznék azt az 2k goldminer botot a szervereken és nem 5 dollárból kapnának 2 dollárt, hanem mind az 5 dollár az övéké lenne..

Hát jah ezaz, de mondjuk goldbotoknak nem kéne annak lenni :/ most lehet beszélni róla, h abban is JM keze van, de ez már azért undorító amennyi goldbot van...
Jah na meg nemrég egyik bot ingyenes volt 4 napig és most klántársaktól is hallom, h azóta szereztek be botot, h azzal tolták 4 napig 😄 szal most így kb több lett botter ^^

asd

Lord Nomak
Jó hát érted ha legális a bot kb akkor tök8 =D

Na ennyit az easy-rõl 😄
Mostanában nagyon durva kb napi 24 órából 20 órán át crowded minden szerver =/ pár hete még nem volt ez legábbis Mercury-n

asd

datango
köszi

Maala
megy.

ez= easy

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
ez?.
nekem még nemmegy nektek ?

Maala
ez

datango
megy már a silk?

Maala
majd ha mi is annyian és olyan pahasztok leszünk, mint õk, akkor nekünk is nyitnak vmi saját kukikaki fizetési módot. télleg, fel kéne már oldanom a netbankom, lassan kéne silk megint (és múltkor letiltottam, mert totál elfelejtettem a jelszót. xD)

Lord Nomak
"Payment Solution Turkish ePin ERKOM Open"

-.-"

Maala
okés, ott leszek, megkaptam az üzid. :-)

IfjuSkywalker
fél 2tõl ráérek? korrekt az?

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
ööö, be kell mennem leadni szoctámot...
nem akartam, de ha ma ráérsz, akkor ok. :-)

IfjuSkywalker
bent vagy ma?

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
YoungSky: vmikor kockaban egy atmelegito sorocske?

tudtunkkal igen.

Szerkesztettem shaytan spawn mapot, de gondolom nem érdekel titeket mert szutyok ksro-s dolog >.<

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

WuFraZselic
hé béjbi, hol a piccsbe vagy ^^kéne guild

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
ha már iSROban nem termett neki babér. :-)

dark! csak tonline-os nettel nem enged ksro-ba? mással enged?

Mondom nálunk, nem nálatok 😛

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Valamibõl nekik is meg kell élni ^^ Ezért jobb ksro, ott elvisz Darkspell tradelni 😄

at16:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://sroforum.ppsdes.com/uj/viewtopic.php?f=16&t=621&start=0&st=0&sk=t&sd=d

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;