Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
De én akkor is astrallal tolnám :/
asd
asd
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
respect to the man in the ice cream van
Cabal Online -OBtampon Blader Mercury
én pl sose ks elem a kóreaiakat 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Most számoltam, ha veszek 20%os tekercset, azzal 80% dmg absorbot össze tudok hozni. 😄
Öljenek meg 😄
Egy barátomnak van faca szerver gépe, bérelt szerver szobában. Szeretne indítani 1 privát szervert a "tágabb baráti" kör részére. Hol talál hozzá leírást, mi az alapvetõ szerverigénye, esetleg ki tud valami letöltést hozzá?
Elõre is köszönöm a segítséget.
asd
Multkor el is borult az agyam egy 8-as sun bow-ot akartam +7-ezni unalomból 100 millám ment rá de végül csak +5.
Költöttem még annó a sun 64 pajzsomra is pillanat alatt 140 millat.
Gyorsan megy a pénz, pláne az alkímia olyan nekem mint másnak a szerencsejáték; +1+2+3 kevés +4 onnan 1 kell és +5, ha meg már +5 onnan 2 és szépen csillog keke
nem er meg annyit, ha kiszamolod silk arat joval tobbre jon ki mint ha vennel goldot a sok elixirre esatobbi.
respect to the man in the ice cream van
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Nekem elég ezis bõségesen.Arra amire kell megfelel 😊)
Nem merem mert vannak ojan spear-im amibe 20 weaponelixire van és +3 😄DD
Szóval marad inkább +4 😄DD
Ez honnan van?
Gyerekszerveren: Current 97 😄D
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Nekem most van egy 52+4 es spear-em ami úgy jött össze,hogy tök alap spear és 4-bõl 4 elixire belement.Csak is lucky lötyit meg követ használtam. 😊)) Ez csak azért mondtam,hogy én már ennek is naon örülök. 😊)