Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Background 1
Charakter Draw 1
Water detail Middle
Textura detail Hihg
Efect Q see all efect mindent látni ezt tom
Display firend firend enemy dress
többi offon van..
Mit lehet tenni h yarkanál ne akadjak mitn ház?Ott van 30 kari, mindegyik zerek teli buffal, úgy akadok mitn szar, más is mondta, meg pl. ha uniqe moob spawol és keresem, már fél km-re odébb tom h ott van, mert érzem a szaggatást...De más is modnta h így van nála..
Yaraknál van h olyan brutál az akadás h szinte nem is tudom a skilleket nyomni..Vagy az 3 secet betöltõ skill kb 10 percnek tünik..
Cleric talán azért jobb egy kicsivel wizardnak mert faith, glory és favor armor meg charity sokat ér csak akkor ugye light armor kell.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Aki telejsen buffolós karit akar..
Pl. wizardnak full felesleges addolni,a ugyis staffal öl, nem mûások mp-jét fogja töltögetni..Szerintem elég phy mag def, mag phy mag absort, atac rating, hp heal alul, ezek is leesnek ha afk vagy, akkor tudnak neki örülni...Egy aktív karinak aki tud ölni magától mint wizard, szerintem felesleges egész bardost addolnia.. fõleg ilyen területi leállitót, rotot, meg h mobok egymást támadjék ,ezek szerintem feleslegesek, max mp töltõk még talán..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Szeretném megkérdezni hogy a bard skillekbõl mit érdemes fejleszteni másodlagol masterynek használom és vannak olyan skillek amik leesnek mikor fegyvert váltok. Ha valakinek megvan 80-ig a skille legyen szives
egy rövid kis leírás vagy ami mégjobb lenne ha youtube-ra rakna fel videot.
Elõre is köszi
kipróbálom ezt a cuccost én is, ha már ennyien használják, eddig nem bíztam benne
kellett egy szeró ahol gyorsan tesztelem mennyit bír a gép laggmentesen 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
back from the past.
hogy a mobot a saját petedé teszi 1 idõre?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
www.virustotal.com
lehet mégis marad a vírusos NoDC...
Mars-ra pl nemrég 4x beengedett elsõre.
Most telepítettem újra a Silkroadot, mert megint jáccanék vele, de nem tudom, mert sosem enged fel 😞 ... van valami megoldás erre, vagy még többszázszor próbálgassam? HELP
arabokat várom, de az sztem még legalább 2 év 😛
btw spórolj arabokra ^.^
egyenlõre a "milyet?" a kérdés 😄
csak elõbb el tudnám dönteni, hogy következõnek eus vagy kínai kari kéne :S