Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat😊

yesss

vááá megvan igen yeeees😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Texture detail-t low-ra

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Shadow detail: circle
Background 1
Charakter Draw 1
Water detail Middle
Textura detail Hihg
Efect Q see all efect mindent látni ezt tom
Display firend firend enemy dress
többi offon van..

Optionsba a Graphicot? az lowon van.. bloom efect meg offon van szall

devil8
Már nem kell AVATAR-nak köszönhetõen! 1000 köszi

devil8
<#help>Valaki adjon egy NoDC linket...nagyon fontos lenne...KÖSZI!<#help>

Grafon vedd le minimumra, fõként a bloom effectet szedd ki.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Srácok!!
Mit lehet tenni h yarkanál ne akadjak mitn ház?Ott van 30 kari, mindegyik zerek teli buffal, úgy akadok mitn szar, más is mondta, meg pl. ha uniqe moob spawol és keresem, már fél km-re odébb tom h ott van, mert érzem a szaggatást...De más is modnta h így van nála..
Yaraknál van h olyan brutál az akadás h szinte nem is tudom a skilleket nyomni..Vagy az 3 secet betöltõ skill kb 10 percnek tünik..

Lord Nomak
Miért lenne felesleges neki ? Fortressben feltolja guardokat szvsz senki se szedi le a falról az embereket plusz mana cyclet elnyomja magára alig fogyaszt mp potit mert ugye wizard azt zabálja, plusz van még pár skill amit érdemes húzni. Cleric csak annyiban jobb másodlagosnak neki hogy blesst tud eltolni és healing divisiont.. A cleric és bard mellé is szól indok hogy miért jó. Pl egy rugós partyban jobb a bard mert cleric hiába buffol phy deffet extreme leszívja róla és oda illik a phy abs. A legjobb ha van egy bard egy cleric minden partyban ^^
Cleric talán azért jobb egy kicsivel wizardnak mert faith, glory és favor armor meg charity sokat ér csak akkor ugye light armor kell.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Szerintem jó clerik meg minden, de egy wiazrdnak elég fontos a futás és Noise, én ezért vittem bardot...Gondoltam 2 skill miatt viszem 80-ra?EZért fejelsztettem még mellé ki 5-6 fontosabb skilt..

Maxa cleriknek...
Aki telejsen buffolós karit akar..
Pl. wizardnak full felesleges addolni,a ugyis staffal öl, nem mûások mp-jét fogja töltögetni..Szerintem elég phy mag def, mag phy mag absort, atac rating, hp heal alul, ezek is leesnek ha afk vagy, akkor tudnak neki örülni...Egy aktív karinak aki tud ölni magától mint wizard, szerintem felesleges egész bardost addolnia.. fõleg ilyen területi leállitót, rotot, meg h mobok egymást támadjék ,ezek szerintem feleslegesek, max mp töltõk még talán..

Lord Nomak
Másodlagosnak a bard szar úgy ahogy van. Noise és moving march ami használható fõleg ha str-es a builded.. Intes buildnek pedig minden skillt addolnia kell onnan.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy a bard skillekbõl mit érdemes fejleszteni másodlagol masterynek használom és vannak olyan skillek amik leesnek mikor fegyvert váltok. Ha valakinek megvan 80-ig a skille legyen szives
egy rövid kis leírás vagy ami mégjobb lenne ha youtube-ra rakna fel videot.
Elõre is köszi
tesztelés xD

kipróbálom ezt a cuccost én is, ha már ennyien használják, eddig nem bíztam benne

kellett egy szeró ahol gyorsan tesztelem mennyit bír a gép laggmentesen 😄

kösz megnézem
Maala
0k, csak vmi h0ax hír miatt át kellett lépni unió TSre, nem keltek rémhíreket, szal nem ír0m le, miért. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Morphin
Temptation asszem...de nem a pet-ed lesz csak a mobokat támadja.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

devil8
vki akkor adjon NoDC linket pls :$

JackyBoy
lol temeg felkeltél? mérnem vagy tsen? vagy vhol aktiváld már magad ahol eltudlak érni😊

back from the past.

valaki tugya hogy a bard masteryben melyik az a skill
hogy a mobot a saját petedé teszi 1 idõre?
Maala
micsinálsz te a Mars0n? xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nem mindegyik virusos ha mogyuk leszedel valami no dc progit vagy kliens-t akkor nézd meg a virustotal weboldalon az megmogya neket hogy virusos-e vagy sem

www.virustotal.com
devil8
kipróbálltam az összes new szerót meg a mars-ot is...de egyiknél se :S
lehet mégis marad a vírusos NoDC...

újabb szervereket próbáld, az is tele van, de oda jóval könnyebb bejutni,
Mars-ra pl nemrég 4x beengedett elsõre.

devil8
nem...én akarok egy játékot találni, amivel minden nap letudnék ülni, és nyomnám esténként meg ilyesmi...és régebben tetszett ez a játék...mondjuk nem tudom mennyit változott...tegnap próbáltam a wow expansion-t de az nekem túl macerás 😊 csak engedne már be ez, hogy megteccen még jobban a játék 😊

ilyen fanatikus barmoknak való mint mi ^^
ne haragudj de a silkroad nem neked való játék.... ez nem az a game amit nagyomok egy-két hétig vagy egy-két hónapig mert annyi idö alatt semmit nem érsz el...
devil8
meg amennyit én jáccanék elég lenne, ha csak beengedne 3-4x-re :S

devil8
uhh...annyit nekem lehet nem ér meg, azért, mert nem tudom mikor unnám meg 😄 ... találni kellene vmi használtat vagy nemtom 😄

3k HUF

devil8
értem...akkor próba...próba...kitartás...türelem a titka 😄...és mennyi pénz egy ilyen prémium, hogy elsõre belépjen?

Hát, igazából ban jár érte és általában csak vírusosat lehet találni.

devil8
na az is jó akár...mert az kicsit macerásabb...de így talán kényelmesebb 😊 és valaki megdobna egy link-el vagy valami infóval honnan tudnék beszerezni egy ilyen mûködõképes változatot? amit tudni kell...most szedtem le a játékot, szal sztem a legújabb 😄

az olyan, hogy nem kell restartolni gammát, de valamennyit ott is várni kell

Nem kapsz dc-t belépsénél, nem lépsz be elsõre, de nem kell újraindítani a klienst.

devil8
tudom béna vagyok :S

devil8
és az a NoDC mit takar? az nem olyan, hogy nem kell várni?

prémium teki, vagy kitartás...

úgy lenne jó, mesélhetnék milyen xar taklában farmolni, de wizardal az lesz csak jönne 9d, botok meg mennének onnan... 😄

devil8
Sziaztok!
Most telepítettem újra a Silkroadot, mert megint jáccanék vele, de nem tudom, mert sosem enged fel 😞 ... van valami megoldás erre, vagy még többszázszor próbálgassam? HELP

De gondolom ong oknál ki lesz farmolva a kari ^^

majd még azért rákérdezek ^^

nem vagyok ott, csak felvetõdött eccer 😄

arabokat várom, de az sztem még legalább 2 év 😛

Hogyanra csak nekem ugrik be avi neve ? 😄

btw spórolj arabokra ^.^

Ez nem kerdes. Euro.

hát a "hogyan?" még kérdéses...

egyenlõre a "milyet?" a kérdés 😄

Áh, de rossz sorsod van neked ^.^