Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát hát. Az elsõ pár perc jóra sikerült amíg van effektezés, bemutatás, intro. Aztán utána mi történt ? Elvétve van csak effekt arról nem is beszélve hogy kuszálék az egész ebbõl a távoli nézetbõl szóval én valahogy a címébõl azt vártam hogy 1v1ekre lesz edzve a videó nem pedig 30an néznek és 5en ütnek 1-1 embert.
Meg máskor ha egy sort akarsz körbemutatni akkor inkább vedd lentebb az egér érzékenységet és húzd lassan mert ez a remegõ kéz effekt nem pálya. 😉 Meg még két dolog, ha csinálsz egy videót ne így csináld.. 2 perc effekt áradat aztán 5 perc semmi mert olyan mint ha dw elött lennék és pvp-znek az emberek semmi több semmi extra. A másik ez a rock zene dolog miért olyan jó ? Videók 80%-ban csak ezt hallani arról nem is beszélve hogy minden másodikban ugyan az. 😄
Tízbõl hét pont az én szememben. 😊 Maga a movie elképzelés jó volt csak szervezetlen. 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
www.youtube.com/watch?v=8BZCpP8rVe8
Amúgy egyetértek Nomakkal, a Vegas az minden az egyben. Talán kicsit bonyolúlt sokaknak az elején, de csak rá kell érezni és aztán egyszerûbb, mint a Movie Maker! ^^
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.
Weekly server inspections occur every Tuesday.
Game Inspection Period : Apr 1, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time
Web Inspection Period : Apr 1, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time
- Database backup
- Legend III teaser page to be opened
- E-pin mileage system to begin
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem tudtok valami fasza video szerkesztõt? Olyat amivel lehet jól összevágni hangokat alá dobni stb valaki tud irja meg kössz.
najó talán mégse..😊
back from the past.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Ha igen, kb. mikor?
Thanks.
Nomak: Én se viccnek csináltam anno bowost, de most ezen a forces dolgon nagyon elgondolkoztam. Cold, amit anno kihuztam jelenleg már semmit nem ér. Viszont ha kiuznám jelenleg halvány lila foggalmam sincs, hogy kéne megoldani a mastery elosztást...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
wiz felezõvel persze nehezen bírja, de azért azt megnézném 100as glévissel meddig küzd
tömegmészáros valszeg nem lesz, csak "problémás" kinyírni 1v1-ben
de a 10d bow az viszont nagyon szép
aztán végülis csak 25k-t sebzett critben wizre, ami 18 lesz str-esre kb...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
hát a farm az kell még😊
tenap fél 12 es rajttal olyan tradet nyomtunk😄 5 órás volt és majdnem a végén beszoptuk
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯